Binnaz Abla

Aynen cok falim geldiginde, (nadiren) tel yada mailden hallediyorum artik isimi.
Selnanin son iki fali cok iyiydi bende, bu ara yine mail aticam,
Uzun zaman oldu fal gondermeyeli.
Burctas yaa bak simdi selenam geldi :)

Aynen cok falim geldiginde, (nadiren) tel yada mailden hallediyorum artik isimi.
Selnanin son iki fali cok iyiydi bende, bu ara yine mail aticam,
Uzun zaman oldu fal gondermeyeli.
Burctas yaa bak simdi selenam geldi :)

Ay siz boga burcusunuz benim platonik oğlan da boga demekki selenayla onun da enerjisi tutuyor ay çocuğa eninde sonunda benimsin selena dedi akıllı ol diye msj mi atsam

Ay siz boga burcusunuz benim platonik oğlan da boga demekki selenayla onun da enerjisi tutuyor ay çocuğa eninde sonunda benimsin selena dedi akıllı ol diye msj mi atsam
Olur Canım benim abim de boğa, boğa burcu, çoook güzel yemek yap, güleryüzlü ol, ağır-hanımefendi, hal hareket asla erkek gibi olmasın, olay bitmiştir.

Olur Canım benim abim de boğa, boğa burcu, çoook güzel yemek yap, güleryüzlü ol, ağır-hanımefendi, hal hareket asla erkek gibi olmasın, olay bitmiştir.
Yaaa daha yemek yapacak kadar yakın değiliz ama güler yüzlü olamıyorum çok çekiniyorum offfff baştan mi kaybettim yani valla artık hep gulucem heep bi kere kek yapıp goturmustum bak bu arada selena mailleri cok bekletiyor mu ya yaslandim yemin ederim

Yok yok hemen öyle gülme zaten ağır olmak iyi, yerine göre sen bilirsin zaten o ayarı, hıı yiyecekle başlamışsınbekletiyor canım, çünkü Telwe'ye de bakıyor arada, ard arda bakacağına, temiz enerjiyle baksın daha iyi...

Kek, kurabiye, pogaca virt kirt eksik etme, daya surekli yesin. Olay tamamdir.

Çok haklısın canım zaten bana fallari baya çıkar selenanin ama bu sefer durum çok garip ya çıkar mi bilmiyorum nasip kısmet artık hayırlısı neyse olsun zaten fal çıkar çıkmaz ilk buraya yazi cam valla hayır isliycem ya yeter ki olsun en son birşeyi bu kadar istedigimde bes yaşında falandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…