Ayyy iyice sapıtmıştım, maddi manevi zarar, özellikle Aylin'e takmıştım
Şimdi miss....Kuzum seninle enerjimiz tutuyodu sanırım Burcu'muzdan dolayı boğa
Son Zaman'larda Selena beni çok şaşırtıyor, sen de nasıl?
cnm ben begenmedim onu soru ksmnda dedimki ben ulasamam benim ex'e engelledi diom olsun sorun deil diyo :))Falalem melis akbakari deneyen oldu mu?
Sesli bakiyor hatun.
Benim de vallaAynen cok falim geldiginde, (nadiren) tel yada mailden hallediyorum artik isimi.
Selnanin son iki fali cok iyiydi bende, bu ara yine mail aticam,
Uzun zaman oldu fal gondermeyeli.
Burctas yaa bak simdi selenam geldi :)
Aynen cok falim geldiginde, (nadiren) tel yada mailden hallediyorum artik isimi.
Selnanin son iki fali cok iyiydi bende, bu ara yine mail aticam,
Uzun zaman oldu fal gondermeyeli.
Burctas yaa bak simdi selenam geldi :)
Benim de valla
OlurAy siz boga burcusunuz benim platonik oğlan da boga demekki selenayla onun da enerjisi tutuyor ay çocuğa eninde sonunda benimsin selena dedi akıllı ol diye msj mi atsam
Evet 30 TLSelena maille mi bakıyor ucreti ne kadar?
Yaaa daha yemek yapacak kadar yakın değiliz ama güler yüzlü olamıyorum çok çekiniyorum offfff baştan mi kaybettim yani valla artık hep gulucem heep bi kere kek yapıp goturmustum bakOlurCanım benim abim de boğa, boğa burcu, çoook güzel yemek yap, güleryüzlü ol, ağır-hanımefendi, hal hareket asla erkek gibi olmasın, olay bitmiştir.
Yok yok hemen öyle gülme zaten ağır olmak iyi, yerine göre sen bilirsin zaten o ayarı, hıı yiyecekle başlamışsınYaaa daha yemek yapacak kadar yakın değiliz ama güler yüzlü olamıyorum çok çekiniyorum offfff baştan mi kaybettim yani valla artık hep gulucem heep bi kere kek yapıp goturmustum bakbu arada selena mailleri cok bekletiyor mu ya yaslandim yemin ederim
Öyle oldu valla, naber kıs var mı çıkan ucundan bir falTopik birden canlanmış kızlar tüm eskiler burda
Yaaa daha yemek yapacak kadar yakın değiliz ama güler yüzlü olamıyorum çok çekiniyorum offfff baştan mi kaybettim yani valla artık hep gulucem heep bi kere kek yapıp goturmustum bakbu arada selena mailleri cok bekletiyor mu ya yaslandim yemin ederim
Daha da etrafından ayrılmaz dimi daisyKek, kurabiye, pogaca virt kirt eksik etme, daya surekli yesin. Olay tamamdir.
Çok haklısın canım zaten bana fallari baya çıkar selenanin ama bu sefer durum çok garip ya çıkar mi bilmiyorum nasip kısmet artık hayırlısı neyse olsun zaten fal çıkar çıkmaz ilk buraya yazi cam valla hayır isliycem ya yeter ki olsun en son birşeyi bu kadar istedigimde bes yaşında falandimYok yok hemen öyle gülme zaten ağır olmak iyi, yerine göre sen bilirsin zaten o ayarı, hıı yiyecekle başlamışsınbekletiyor canım, çünkü Telwe'ye de bakıyor arada, ard arda bakacağına, temiz enerjiyle baksın daha iyi...
Kek, kurabiye, pogaca virt kirt eksik etme, daya surekli yesin. Olay tamamdir.
Daha da etrafından ayrılmaz dimi daisy
Gayette ciddiyizYa siz ciddi misiniz valla tutmayın beni mutfağa koşuyorum zaten komşum hahah ama şimdi memleketinde dönsün ben ona yapacağımı biliyorum dönene kadar deneme yapayım bari hahaha
Daha da etrafından ayrılmaz dimi daisy
peki oğlağa napmak lazımGayette ciddiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?