Binnaz Abla

Ya kizlar eylem bir kahve falindan 50 tl istiyor cok degil mi bir kahve icin gercekten cok iyise bir kez denemek istiyorum ama yinede cok ya deniyenler lutfen yorum yazin

Hahahah olsun bak ben de aramıyorum ama aklımdan çıkmıyor
benimki eski sevgilisi olduğunu düşündüğüm kızın 5 haftadır paylaştığı fotoları beğenmemiş instagramdan. her paylaştığını beğeniyordu 5 hafta öncesine kadar. ayrıca kız bunu ne zaman unfollow ettiyse bilmiyorum onu ama yakın bi zamanda tekrar takip etmiş çünkü kızın takip ettiği kişiler listesinde benimki üst sıralarda çıkmaya başlamış. ve bu kız twitterda özlemli üzüntülü şeyler yazmaya başlamış. noluyor çözemedim

Ayyy eski sevgilisi olduğundan bile emin değilsin böyle dusunursen işin içinden asla cikamazsinbu kadar stalklama zihnini serbest bırak biraz bak gör nasıl dönüyor

Ayyy eski sevgilisi olduğundan bile emin değilsin böyle dusunursen işin içinden asla cikamazsinbu kadar stalklama zihnini serbest bırak biraz bak gör nasıl dönüyor
dün başladım bu paranoyaya daha önce böyle derinlemesine stalklamıyordum öyle hissettim birden şeytan dürttü bunları araştırdım sabahın 5inde

Hahahahahahaha harika bi ayrıntı yakaladin. Evet eskisi de komsumdu üç yıl aynı apartmanda oturduk ayriyken bile.
ahahah fil hafızası var bende. ya çok zor bir şey devamlı gözünün önünde olması falan ama bi yandan da güzel aslında şanslı mısın şanssız mı karar veremedim

Inan zor bi durumdu sürekli kapıda bacadaydim onu gozetliyordum eskisini yani. Kibrista yaşıyordum o zamanlar. Ve ayrilmamiza ragmen ne o tasindi ne ben. Sevgilisi vardi surekli kızla eve gelirken görüyordum kahroluyorum. Eylülde okul değiştirdim tr ye geldim. Okulda bi cocuk gördüm resmen vuruldum aklimdan cikmiyor. Sonra apartmanda asansorde surpriiiz meger bununla da komsuymusum basi benzedi ama allah sonunu benzetmesin theraven

ayyy çok zor çok çok çok zor eskiyle olan durum. nasıl dayanabildin devamlı görmeye hem de yeni sevgilisiyle anlayabiliyorum biraz durumunu çünkü benim bundan öncekiyle de aynı okuldaydık ama beni aldattığı yeni sevgilisi başka okuldaydı gerçi kız inadına bizim okula geliyordu aralarda el ele önümden geçiyorlardı falan. tam katil olmalık dönemlerden geçmişiz ikimiz de

Dayanamadım valla canım aglamadan geçirdiğim tek bi gün yoktu evden o kadar nefret ediyordum ki çöplük gibiydi kendime salonda oturacak yatak odasinda da yatacak kadar yer ayarlamistim evin geri kalanı umrumda degildi ve aglamadan uyumadigim tek gece olmuyordu inanır misin. Şimdi diyorum ki bütün o acıların o evdeki huzursuzluklarin mükafatı bu evimdeki huzurdur, odur belki. Inşaallah

inşallah bütün üzüntülerini yaşadıklarını unutturur bu sefer hakettiğin mutluluğu bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…