ESLINA büyük harfle. ama uzakta görünüyorrumuzu dogru mu ? Tellweden baktım ama rumuzu bulamadım
ben baktrdim cnm begendm.Kızlar gümüslü sulu fallar n'oldu Var mı hayır haber
inşallah bütün üzüntülerini yaşadıklarını unutturur bu sefer hakettiğin mutluluğu bulursun
rumuzu dogru mu ? Tellweden baktım ama rumuzu bulamadım
Sabah mail attım hâlâ cevap vermedi, bazen geç dönüyor ama Pazar Günü'nden beri bayağı Zaman geçmiş...Ben önce mail atıyorumKızlar ya selena mailinize cevap atıyor muydu direk falı mi gönderiyordu pazar günü dekontu gönderdim sorumu sordum cevap yok iki gun önce maillerimi görüyor musunuz yazdım yine cevap yok beklemekten başım ağrıdı artık
Bide fal baktirmak istiyorum diye maili cuma attım. O pazar dönünce hemen sorumu falan sordum ama ne ses var ne seda o günden beriSabah mail attım hâlâ cevap vermedi, bazen geç dönüyor ama Pazar Günü'nden beri bayağı Zaman geçmiş...Ben önce mail atıyorum
Belki hasta olmuştur Canım, ya da ani bir işBide fal baktirmak istiyorum diye maili cuma attım. O pazar dönünce hemen sorumu falan sordum ama ne ses var ne seda o günden beri
Kek, kurabiye, pogaca virt kirt eksik etme, daya surekli yesin. Olay tamamdir.
Erkeğini bilmem ama ben oglagim benim hırs yapmam lazım
Hosbulduk canım benimLoveme Hoşgeldin kuşum ama
Sen hiç oğlak gibi değilsin,
şöyle söyliyim, aslında birkaç kişi bu. farkedilmesin diye de birinde hanım efendi, bey efendi ile kafa karıştırıyor. diğerinde de devrik cümle ve türkçe bozukluğuyla farkedilmemeye çalışıyor. Aslında fal bakımı aynı. bu benim görüsüm tabi. ama korkarım bu iki kişiyle sınırlı değil.
ha bir de şöyle bir durum var, ücreti fazla olanda fal yazımı daha uzun ama cümle devrik önemli değil. fal yazımı daha kısa ama hanımefendiyle belli bir kotayı doldurmuş üc bes tesbit var yerinde ve tutarlı..düşündükce daha fazla benzetiiyoruummmcapella79
Hımm ben de şimdi ne desem bilemedim ay burcusun etkili olabilir :)Hosbulduk canım benimevet değilim gerçekten yukselenimle mi alakalı bilmiyorum ama yukselenim akrep, akrepte değilim
Valla ben tipik bir boğa hatunu olaraktan boğa herüfünü 2 3 çeşit yemek tatlı kahvaltı kahve yok Daisycan bi de maharetli atart diye övüyordu yok ben ayarını fazla kaçırdım galiba mideyle birlikte totoş da Nirvana yaptı
Paranızı çöpe atmayın . Eslina da nokta atışı bile yok anda, bol bol olumlama safsatası dinleyebilirsiniz.ESLINA büyük harfle. ama uzakta görünüyor
kızlar selam, bende eminenin birbiri ile bağlantılı bir dediği çıktı. aynı şeyi eylem de söylemişti. eylem işin farklı ayrıntısını, emine farklı kısmını bilmiş. sonuç aynı, detaylarda bildikleri farklı.
bu emine nerede bakıyordu? byv da mı?
Paranızı çöpe atmayın . Eslina da nokta atışı bile yok anda, bol bol olumlama safsatası dinleyebilirsiniz.
Kızlar ya selena mailinize cevap atıyor muydu direk falı mi gönderiyordu pazar günü dekontu gönderdim sorumu sordum cevap yok iki gun önce maillerimi görüyor musunuz yazdım yine cevap yok beklemekten başım ağrıdı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?