Binnaz Abla

Kızlar ya selena mailinize cevap atıyor muydu direk falı mi gönderiyordu pazar günü dekontu gönderdim sorumu sordum cevap yok iki gun önce maillerimi görüyor musunuz yazdım yine cevap yok beklemekten başım ağrıdı artık

Sabah mail attım hâlâ cevap vermedi, bazen geç dönüyor ama Pazar Günü'nden beri bayağı Zaman geçmiş...Ben önce mail atıyorum

Kek, kurabiye, pogaca virt kirt eksik etme, daya surekli yesin. Olay tamamdir.

Valla ben tipik bir boğa hatunu olaraktan boğa herüfünü 2 3 çeşit yemek tatlı kahvaltı kahve yok Daisycan bi de maharetli atart diye övüyordu yok ben ayarını fazla kaçırdım galiba mideyle birlikte totoş da Nirvana yaptı

Ben de aynısını son 2 falda farkettim ki artık yani herkesi deveye deneye anlıyorsun parçaları bir araya getirdiğimde Serkan ın bir tek bile açık yer yokken sema ya da fama ya anlattığım detaylı şeyleri yazmış hatta sebebini de aynı şeye bağlamış olmaları tesadüf heralde .bende de aşk tesadüfleri seviyor :))
Aynı şey Cemile için de Meliha vatansever için de geçerli yani yazılı fal bakan binnazı yeni gelenleri denemedim ama özellikle tellwe byv fal alem ve sepet birkaç kişi çok hesaplı fal bakıyo onlar için bayağı hesaplı ve ekonomik bizim için de bayağı bildiğin ekonomik kriz keklenmesi

Yawrum besle kargayi oysun gozunu
Olsun biz yine de besleyelim, boga olaraktan beslenmeyi seviyoruz
Bu iyilikler bigun bize doner

bu emine nerede bakıyordu? byv da mı?

Selena ablanın öyle bir huyu yoktur ama bazen kendini kötü hissediyor mailine bakamıyor. İllaki şu gün bakarım diye döner. Dönmedi ise dönecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…