Paranızı çöpe atmayın . Eslina da nokta atışı bile yok anda, bol bol olumlama safsatası dinleyebilirsiniz.
Siz ne zaman baktırdınız? Ben baktıralı çok olmuş 2 yıl mı ne, dediklerinden çıkanlar olmuş. Yeni mi baktırdınız?
Ben Eslina'ya 2 kere 50 tl kredi yükledim.
ikisinde de 5-6 gün bakmadı geri çektim.
Arzu Bacı diye biri vardı ona attım 50 kredi o da.
Hala unutumadım onu.
İğrenç zıkkım olsun, olumlama kitabı 50 tl değil be. 2 satır olumlama zırvasına 50 vermişim.
İnsanların bunalımlı zamanlarından faydalanıyor böyle kıçı kırık falcı tipleri.
Serkan TEK benim de Erk arkası min tam işini net soylemis sema ya oncesinde baktirmistim ordan gördü heralde yoksa nerden o kdr net bilcek ki Atart bu Cemile basaran hakkinda ne düşünüyorsun? Onda da bi numara var gibi çünkü ben de ince bi detay solemisti sen de mi başka bi falci diye düşünüyorsun yoksa?Ben de aynısını son 2 falda farkettim ki artık yani herkesi deveye deneye anlıyorsun parçaları bir araya getirdiğimde Serkan ın bir tek bile açık yer yokken sema ya da fama ya anlattığım detaylı şeyleri yazmış hatta sebebini de aynı şeye bağlamış olmaları tesadüf heralde .bende de aşk tesadüfleri seviyor :))
Aynı şey Cemile için de Meliha vatansever için de geçerli yani yazılı fal bakan binnazı yeni gelenleri denemedim ama özellikle tellwe byv fal alem ve sepet birkaç kişi çok hesaplı fal bakıyo onlar için bayağı hesaplı ve ekonomik bizim için de bayağı bildiğin ekonomik kriz keklenmesi
Arzu Bacı bana da bomladı. Dediklerinin tersi çıktı.
Serkan TEK benim de Erk arkası min tam işini net soylemis sema ya oncesinde baktirmistim ordan gördü heralde yoksa nerden o kdr net bilcek ki Atart bu Cemile basaran hakkinda ne düşünüyorsun? Onda da bi numara var gibi çünkü ben de ince bi detay solemisti sen de mi başka bi falci diye düşünüyorsun yoksa?
Aaa bi dk ben biseyi kacirmisim canım ya elina ve birkerebirin aynı kişi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bir de eslina kaca bakiyordu yok mu artikkkAynen öyle sadece bende değil birkaç kişide aynı algıyı uyandırdı.kendi adıma onun daha önce baktırdığım ama kim olduğunu çözemediğim biri Oldupundan eminim.
Çıkar çıkmaz fal Dünyasının tüm canlılarını denemiş biri olsrak benim tahminime göre bu işi tek başına tek hesap tek Yürek yürüten tabi eklemeler olabilir unuttuklarım da;
Luna, Saraylı,Venüs ,NEsibe,Emine kurtuluş, Selena, Rezzan,Binnaz Bilge,Aylin, Eslina,Birkerebir( Eslina daha başarılıydı ) eklemeler olabilir diğerleri komple üçkağıt demiıoırım ama diğerleri çok şaibeli :/
Aaa bi dk ben biseyi kacirmisim canım ya elina ve birkerebirin aynı kişi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bir de eslina kaca bakiyordu yok mu artikkk
Biraz bekliyeyim o zamanDenedim, çok çok şaşırdım diyemem, çıkarsa tekrar baktırırım sadece...
Tesekkur ettim cnm
Eslina gemiyor değil. Mi bir de Luna da yok artik sanırım ama bu saymis olduğunuz falcilardan en çok çıkan kimdi sizeHayır kesinlikle aynı kişi olduklarını düşünmüyorum sadece Bakım tarzları benzer ama Eslina daha iyi.hsyırlamıyorım 40 tı sanırım
Semaya ben su atmıştım, serkan tek tam zıttıydı ve çıkmadı. Emin misiniz aynı kişiler olduğuna.Serkan TEK benim de Erk arkası min tam işini net soylemis sema ya oncesinde baktirmistim ordan gördü heralde yoksa nerden o kdr net bilcek ki Atart bu Cemile basaran hakkinda ne düşünüyorsun? Onda da bi numara var gibi çünkü ben de ince bi detay solemisti sen de mi başka bi falci diye düşünüyorsun yoksa?
Yok yawrum benim de iki yıl filan. Hiçbirşey çıkmadı, nokta atışıda yok; laylaylom yani.Siz ne zaman baktırdınız? Ben baktıralı çok olmuş 2 yıl mı ne, dediklerinden çıkanlar olmuş. Yeni mi baktırdınız?
Yok yawrum benim de iki yıl filan. Hiçbirşey çıkmadı, nokta atışıda yok; laylaylom yani.
Esline, arzu bacı behappy, 50 tl filan tırt ötsi yani. Nokta atışı sıfırrr
Ya utanmıyorlar bide 50 tl almaya vicdanda yok bunlarda. saçma sapan, derin, aşk3 ,fikan patlak , komşu falı gibi ya. Selena dışında telwe çöplük resmenArzu baci bana da patladifütursuzca sallamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?