Binnaz Abla

Paranızı çöpe atmayın . Eslina da nokta atışı bile yok anda, bol bol olumlama safsatası dinleyebilirsiniz.

Siz ne zaman baktırdınız? Ben baktıralı çok olmuş 2 yıl mı ne, dediklerinden çıkanlar olmuş. Yeni mi baktırdınız?

Ben Eslina'ya 2 kere 50 tl kredi yükledim.
ikisinde de 5-6 gün bakmadı geri çektim.
Arzu Bacı diye biri vardı ona attım 50 kredi o da.
Hala unutumadım onu.

İğrenç zıkkım olsun, olumlama kitabı 50 tl değil be. 2 satır olumlama zırvasına 50 vermişim.

İnsanların bunalımlı zamanlarından faydalanıyor böyle kıçı kırık falcı tipleri.

Arzu Bacı bana da bomladı. Dediklerinin tersi çıktı.

Serkan TEK benim de Erk arkası min tam işini net soylemis sema ya oncesinde baktirmistim ordan gördü heralde yoksa nerden o kdr net bilcek ki Atart bu Cemile basaran hakkinda ne düşünüyorsun? Onda da bi numara var gibi çünkü ben de ince bi detay solemisti sen de mi başka bi falci diye düşünüyorsun yoksa?

Arzu Bacı bana da bomladı. Dediklerinin tersi çıktı.

Bişey demiş mi ki? Kız bana bişey dememiş ki tersi çıksın. Hep 100 puandaydı. Bastım 1'e. Düştü. 99,20 ye

Baktım ertesi gün 100 olmuş yine. Tekrar fal yorumundan bastım 1'e yine düştü 99,20 ye.

Öğlen yine 100'e çıkmıştı. Bi daha 1'e bastım. Yorumu kaldırmışlar fal arşivimden hahahaha :))))

Aynen öyle sadece bende değil birkaç kişide aynı algıyı uyandırdı.kendi adıma onun daha önce baktırdığım ama kim olduğunu çözemediğim biri Oldupundan eminim.

Çıkar çıkmaz fal Dünyasının tüm canlılarını denemiş biri olsrak benim tahminime göre bu işi tek başına tek hesap tek Yürek yürüten tabi eklemeler olabilir unuttuklarım da;

Luna, Saraylı,Venüs ,NEsibe,Emine kurtuluş, Selena, Rezzan,Binnaz Bilge,Aylin, Eslina,Birkerebir( Eslina daha başarılıydı ) eklemeler olabilir diğerleri komple üçkağıt demiıoırım ama diğerleri çok şaibeli :/

Aaa bi dk ben biseyi kacirmisim canım ya elina ve birkerebirin aynı kişi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bir de eslina kaca bakiyordu yok mu artikkk

Kızlar selam uzun süredir yine yazmıyodum:) Yine fal krizlerim geldi bende döndüm. Tabi yazmasam da hep takipteyim malum:)
Serüvene bende gümüş falını attım. Kitap falıyla aynı gibi hani çok farklı detay vs görmedim. Bakalım çıkar mı..Asenatıda az önce şans eseri yakaladım ve falı yapıştırdım:)) Onu merak ediyodum bakalım ne diyecek.

Aaa bi dk ben biseyi kacirmisim canım ya elina ve birkerebirin aynı kişi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bir de eslina kaca bakiyordu yok mu artikkk

Hayır kesinlikle aynı kişi olduklarını düşünmüyorum sadece Bakım tarzları benzer ama Eslina daha iyi.hsyırlamıyorım 40 tı sanırım

Hayır kesinlikle aynı kişi olduklarını düşünmüyorum sadece Bakım tarzları benzer ama Eslina daha iyi.hsyırlamıyorım 40 tı sanırım
Eslina gemiyor değil. Mi bir de Luna da yok artik sanırım ama bu saymis olduğunuz falcilardan en çok çıkan kimdi size

Merhabalar arkadaslar. Buradan okuduklarim uzerine binnaz abla sitesindeki Sevgi Dumana tarot gondermek istiyordum ama cikmis kendisi siteden yapamadim. Efsun Aksoy kahvede zaman olarak daha 1-2gun var ama zaman olarak tuttugunu sanmiyorum fakat soylediklerinin bir kismini yasadim. Kahvede favorim yok. Tarotta Anna Vedunya gecmis ve ani cok guzel yorumluyor. Ekin Sarpeni seviyorum oda anda ve gecmiste iyi gayet geleceyi bekliyorum. Ajlan Sahin diye bir kadin var o benim agzimi acik birakti. Hicbirsey belirtmedigim halde cok guzel ve isabetli yorum aldim ondan. Yani cok kisiye fal gonderdim ama fos cikti hepsi. Hira Katinada cok begendim ki, muthis dogru yorumlar yapti. Birde Firuze Aydina Astroloji gondermistim ve oda hic soylemedigim anda gecmiste olan seyleri bildi. Gelecek beklemede. Birde arkadaslar kendimde tutmadi ama kiz arkadasim hep Umut Isiga binnazda fal gonderirdi ona 2kez verdigi tarihlerle cikti dedikleri.

binnaz ablada bir kişiye bile fal baktırdığınızda otomatik olarak diğer falcılarda bunu görüyor 2.kişiye fal baktırdığınızda ilk kişinin sylediklerinin hepsini syluyorlar zaten spesifiki soru bölümünüze sorunuzu yazıyorsunuz ordan sizinle ilgili tüm bilgilere soru üstünden ulaşıyorlar bizim gibi insanlarda aaa bildi tabi bilir orda soru olarak onu yöneltmişsin oda sallayacak allah aşkına inanmayın bu sitelere hiçbirinin bişey bildiği yok bende baktırdım ama nedense binnaz abla sitesinde ne syledilerse tam tersi çıktı gidin o paraya dışarda birine baktırın en azından soruyu srmadan başta tahminini syluyor sorunuzu syluyorsunuz

BınnazAbla sıtesını yenılemıs,,,, Daha dınamık olmus,,,,

Ama benı artık falcılar ılgılendırmıyor,,,, Dün fondöten alıcaktım, 2ooTL dıyınce vazgectım e ıyı de ben 1o dakıkalık fala 4o 5o TL verıyorum, 1 yıldan çok daha fazla kullanacagım fondöten 2ooTL ye nıye çok dedım kı

Yarın fondötenımı alıyorum,,,,, Falcılar benı ılgılendırmıyor,,,,

Semaya ben su atmıştım, serkan tek tam zıttıydı ve çıkmadı. Emin misiniz aynı kişiler olduğuna.

Siz ne zaman baktırdınız? Ben baktıralı çok olmuş 2 yıl mı ne, dediklerinden çıkanlar olmuş. Yeni mi baktırdınız?
Yok yawrum benim de iki yıl filan. Hiçbirşey çıkmadı, nokta atışıda yok; laylaylom yani.
Esline, arzu bacı behappy, 50 tl filan tırt ötsi yani. Nokta atışı sıfırrr

Bir de Serkan Tek şu hanımefendi beyefendi kalabalığından kurtulsa çok iyi olur, ne o öyle asıl yazılanı kaçırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…