Binnaz Abla

Ben kendi topiğime yazdım binnaz berbat. Verdiğim paralar evlat acısı gibi koydu bana millet de yanmasın diye yazdım işte.

Tellwedeki iyi falcıların hepsi gitti adam yok orda da selena hariç.

tekrar eski hallerime geri döndüm sürekli fal atıyorum..yine başa döndüm ama sadece belirli kişiler ile bu fal durumunu sürdürüyorum.şu anda kötü durumdayım sizinle dertleşmek istedim.arkadaşımın sevgilisi onu aldatıyor ve bu durumu dayanamayarak söyledim kız beni resmen tehdit ediyor suçlu ben oldum sevgilisinde gözüm varmış..ne yapacağımı bilmiyorum resmen.gerçekler bu kadar ağır biliyorum ama ben sevgilimi de sorgularım bu durumda onda böyle bir şey yok.haklısın söyleyip söylememek konusunda kendim ile mücadele verdim dedim sonuç ben sevgilisine aşıkmışım..gerçekler acı geliyor galiba hepimize...ne yapacağım bilmiyorum

Konuşma hiçbiriyle kız çok mu lazımlar.
Çıkan fal var mı?

Bir de Serkan Tek şu hanımefendi beyefendi kalabalığından kurtulsa çok iyi olur, ne o öyle asıl yazılanı kaçırıyoruz

Bence o hanımefendi konsept gereği yani bi nevi özeliikle Yapılıyor zira yani normalde 1 cümlede bu kadar kullanmıyordur. Günahları boyunlarına tabi ama ben inanmıyorum hiç ve acıyorum ama pişman değilim yaşamadan öğrenilmiyor hiçbir şey ..

Yattıkları yerde kolay parayı bulmuşlar birçoğu ne yazık ki böyle arzu bacıdaki Yorumları da zaten kendisi rica minnet yazdırıyo .kendi ışığının farkında olan başkasının parlamasından rahatsızlık duymaz.kaprisleri de dizboyu bu hepsinde var en iyisinde de var en kıytırıpında da .

Ya sana böyle yapan kız arkadaş tan arkadaş mı olur. İyi ki söylemişsin ki gerçek yüzünü gördün. Engelle gitsin, bu kadınların koca delisi, sevgili delisi olmasına dayanamıyorum; arkadaşın söylemiş bir araştır bakalım, ben senin yerin de olsam, tamam bir gün gerçekleri görürsün , kendine yeni bir arkadaş bul ağlamak için derim ve engellerim tellerden, mesajlardan.

Ezik kadınların klasik tepkisi işte kocamda sevgilimde gözün var dünyada bi tek onlar ve onlarınki varmış gibi.

Ezik kadınların klasik tepkisi işte kocamda sevgilimde gözün var dünyada bi tek onlar ve onlarınki varmış gibi.

Alakasız olacak ama bu buldumcuk kadınların başı İrem Derici mi nedir o şarkıcı hatun. Böyle buldumcuk görmedim, artık çok mu zor buldu nedir.......neyse.

Alakasız olacak ama bu buldumcuk kadınların başı İrem Derici mi nedir o şarkıcı hatun. Böyle buldumcuk görmedim, artık çok mu zor buldu nedir.......neyse.

Bdv yi taşıdık buraya ya bilmiyorum o da mı buldımcıkmuş demek ünlü ünsüz kezoluk tanımıyo bi de seçkin piriler var son zamanlarda.
Neyse çay içelim bi de tost yiyelim en iyisi

Konuşma hiçbiriyle kız çok mu lazımlar.
Çıkan fal var mı?
Konuşmuyorum da kuzum tehditleri bir görsen evimi basacakmış..Dedim ki sevgiline çok güveniyorsan zaten benim evimi neden basıyorsun ki biz evleceneğiz diyor.Ee dedim ne kadar güzel bir durum bu.Sen neden bu kadar rahatsın iftira attın ilişkime diyor.Ben zaten senin ilişkine sana iftira atsam şu anda seninle yüzleşmeyi bırak telefonu bile açmazdım dedim.Ama ergen ergen erkeklerin peşinde giden kız formatı.Benim sevgilim yapmaz öyle bir şey.Sen onun peşindesin o bana öyle dedi diyor..İşte insanlar bu kadar..

Benim çıkan fal haberlerim var evet.Eskisi pişman.Geldiğim her ortamda.Beni yalnız bırakmıyor sağolsun.Ondan sonra biri ile bir şeyler denemiştim ilişkimiz uzun sürmedi bitti. ne haddine ise çocuğa hesap sormaya gitmiş.hayır sen benden sonra haltlar yedin de bir buçuk yıl olmuş ayrılalı çocuğa ne hakla hesap sordun.Çocukta biz birbirimizi sevdik diye yalan uydurmuş halbu ki onu sevemediğimi aklımın geçmişte olduğunu kendisi de çok iyi bilir.Benim exi araştırmış onu görünce nasıl baktığımı görmüş ve aklınca bana ders vermiş o da.Böyle saçma bir haldeyim.Daha beterim yani.

Aynı şeyleri söyledim biz evleneceğiz sen bizim aramızı bozmak istiyorsun dedi.Ben sizin aranızı bozsam eski sevgilim için neden yanında ağlayayım hala?Tek odak noktası aşıkız...

Canım hiç üzülmeye değmiyor. Aynı durum değil ama benim de kız kardeşim dediğim arkadaşım sevgilisinin yalanlarını yuttu ben kotu oldum. Boşver sen bunları. Madem bu ex çıktı geldi hemen yuz verme. Bence iyi olmuş o çocuğun öyle demesi. Seni mi bekleyeceğim havası yaratmış.

gece bildiğiniz uyuyamadim.. o kadar laf agir geldi ki anlatamam.. bundan sonra gerçekleri söylemek mi yok yani. Tehdit olayları sadece canımı sıkıyor beni silmiş kız her yerden zaten. Bir de çok rahatsin diyor demek ki doğruları diyorum ki rahatım. Dedikoducu yalanci sevgilisi nde gözü olan biri oldum çıktım.. Ne yapmam lazım bilmiyorum..

Hicbisey yapma, onlar yokmus gibi davran.
Eskisine cok sevindim kiz, dur daha cok dolanacak o, surundur ama

Serüvene son attığım gümüşlü su falının akıbeti ben de de AYNEN böyle oldu....Bu mesajı telwede bakılan fallar kısmında görünce alıntılamadan edemedim. Ayrıca gümüşlü su,kitap vs. hepsine aynı biçimde hisleriyle bakıyor,yöntem hikaye. Ama Allah için şu var, kadın hislerimi,aklımı okudu resmen.

Hicbisey yapma, onlar yokmus gibi davran.
Eskisine cok sevindim kiz, dur daha cok dolanacak o, surundur ama
ay iyi ki varsınız özlemişim sizi..
onlar yokmuş gibi davranıyorum kız beni silmiş zaten de memleketteyim ay bir de okumuş insanlarız.bir erkek için bana gelmiş mahalle kadını formatında evini basıcam şeklinde davranıyor.bizi ayıracak gücün yok diyor bana nasıl önceden beri kin beslemişse bir de arkadaşım olacak sözde.
o işte b.ka sarabilir herif gurur adamı zaten benden sonra başkasını sevmiş diyip gururun dibine tekrar vurursa şaşırmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…