- 4 Ekim 2015
- 344
- 521
- 53
- 38
Ben de fondoten arayısındayım hangisini aldın sorması ayıp :)BınnazAbla sıtesını yenılemıs,,,, Daha dınamık olmus,,,,
Ama benı artık falcılar ılgılendırmıyor,,,, Dün fondöten alıcaktım, 2ooTL dıyınce vazgectım e ıyı de ben 1o dakıkalık fala 4o 5o TL verıyorum, 1 yıldan çok daha fazla kullanacagım fondöten 2ooTL ye nıye çok dedım kı
Yarın fondötenımı alıyorum,,,,, Falcılar benı ılgılendırmıyor,,,,
Serkan Tek sizden bir şey olmaz çocuğu yolda görünce kolundan tutacaksın masaya oturtacaksın türk filmi klişesi şeklinde konuştu çıkmadı.Havlayan köpek ısırmaz yawrum. Gelsin bassın bakalım ne diyebilir ki.
Engelle gitsin kız.Diğer konunu bilmiyorum, kimlerin falı çıktı bu durum da peki? Döncek dönmicek değil de detaylı bilen var mı?
Ben de fondoten arayısındayım hangisini aldın sorması ayıp :)
kızlar falsepeti Nurbanu nasıldır? deneyen var mı? falalemdeki kişi ile aynı kişi mi?
Ay adı ne ki acabaa :) bi araştırayım bakalım :)Kryolan sekercımlıkıt fondöten, dokusu çok güzel
Bn denedim nurbanuyi aslinda cok ciddi bakmisti problemli olacagini soyledi iliskinin basinin ama ben idare edebilir dayanabilirsem ilerisi guzel olacak dedi ki ben idare edemedim. Bilmiyorum iste iyi mi kotu mu ama ani oldugu gibi anlatti bana aslinda. Ozenliydi.kızlar falsepeti Nurbanu nasıldır? deneyen var mı? falalemdeki kişi ile aynı kişi mi?
ilkay bende kişilik analizi yapıp bırakmıştı. ne gelecekle ilgili bilgi vardı ne bişey, o nedenle popülerliğini de anlamıyorum.Bn denedim nurbanuyi aslinda cok ciddi bakmisti problemli olacagini soyledi iliskinin basinin ama ben idare edebilir dayanabilirsem ilerisi guzel olacak dedi ki ben idare edemedim. Bilmiyorum iste iyi mi kotu mu ama ani oldugu gibi anlatti bana aslinda. Ozenliydi.
Ilkayin soylediklerini yasadiniz mi peki bir yillik surecten bahsetmis gelecekle ilgili cikan oldu muu?
Aylin ve ilkay benim ayrilmakta hata yaptigimi aceleci davrandigmi soylediler ya ... Kafam da cok karisti..
kryolan devamlı sürülmez diye biliyorumKryolan sekercımlıkıt fondöten, dokusu çok güzel
kryolan devamlı sürülmez diye biliyorumbetelgeuse08
Bu lıkıt, ınce olan türü canımcım, krem degıl
Evet, Kryolan, daha zıyade profesyonel makyajlarda kullanılıyor Çünkü ıyı kapatıcı ve kalıcı
Ulen sema yaparsin yaparsin bekliyorum ya bir indirim yapmadin hee
Ulen deyince yapmaz canım, daha ince olalım pleaseSema Hanımcığım rica etsek indirime girebilir misiniz? :))))
Sema iyi mi ki bu kadar yav :)O dedigini cok yaptim canim hic sonuc vermedi
O dedigini cok yaptim canim hic sonuc vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?