Binnaz Abla

Ben de fondoten arayısındayım hangisini aldın sorması ayıp :)

Havlayan köpek ısırmaz yawrum. Gelsin bassın bakalım ne diyebilir ki.
Engelle gitsin kız.Diğer konunu bilmiyorum, kimlerin falı çıktı bu durum da peki? Döncek dönmicek değil de detaylı bilen var mı?
Serkan Tek sizden bir şey olmaz çocuğu yolda görünce kolundan tutacaksın masaya oturtacaksın türk filmi klişesi şeklinde konuştu çıkmadı.
Aylin'i ben bu aralar kendini aşmış olarak görüyorum çünkü kelimesi kelimesine kadar dedikleri doğru idi.Uzun zamandır ona fal atmıyordum.Ayrıntılı bilen o oldu.
Meryem'e hiç atmadım bu aralar ki bozmuş baya galiba yorumları baya kötü idi ama nisan ayındaki falının son aşaması da çıkıyor.
Fama kendini baya bozmuş son falı o kadar alakasızdı ki maddi durumu bildi bir tek bir de zor sürecin biraz devam edeceğini ama başka zamanlar attığımda gayet iyi idi.
Bir yolun var Hira bir buçuk ay önce baktırmıştım dedikleri çıkıyor onunda.
Nesibeye bir yıl önce atmıştım benim kötü günler yaşayağımı dile getirmişti ama şu anda tam tersi.Onda saç sakal dahil birbirine girmiş durumda her gün içiyor ve beni deli gibi kıskanıyor.Yanımdan uçan erkek sineğin bile hesabını yakın arkadaşlarıma soruyor.Başına tuğla düştü galiba.
Selena ile de enerjim hiç uyuşmadı ki bana fal bakmadı sorumdan hareketle yorum yapmıştı.
Fal alem rezzan ilk falı çok iyi idi ama aşk konusu için ikilem de kalacaksın demişti şu anda ikilemim yok ama daha önceden vardı evet.Mantık mı kalp mi şeklinde.
Sema saçmaladı.Kavin bilmem ne o da saçmaladı bana.
Fal sepeti Alex yarım kalan şeyler var diyip durdu sürekli.
Serüvenin ilk kitap falı da dehşetti her şeyi detaylı bilmişti ama ağustos demişti baya geçtikten sonra olmaya başladı.İkinci kitap falında anamla babamı birini öldürmüştü saçmalamıştı.

Ama en önemlisi bir kadın ne hissediyorsa onu yaşıyor.Ben hep yarım kaldığına inanıyordum hatta bazen ya şizofreniye mi gidiyorum diyordum ama durumlar tersine dönmeye başladı.Gerçi ondan sonraki biraz ortalığı karıştırdı ama olsun.En azından benim içim rahat ben denedim o ilişkiyi.Başaramadım onu bekleyecek değildim hayata adım attım.

kızlar falsepeti Nurbanu nasıldır? deneyen var mı? falalemdeki kişi ile aynı kişi mi?
Bn denedim nurbanuyi aslinda cok ciddi bakmisti problemli olacagini soyledi iliskinin basinin ama ben idare edebilir dayanabilirsem ilerisi guzel olacak dedi ki ben idare edemedim. Bilmiyorum iste iyi mi kotu mu ama ani oldugu gibi anlatti bana aslinda. Ozenliydi.
Ilkayin soylediklerini yasadiniz mi peki bir yillik surecten bahsetmis gelecekle ilgili cikan oldu muu?
Aylin ve ilkay benim ayrilmakta hata yaptigimi aceleci davrandigmi soylediler ya ... Kafam da cok karisti..

ilkay bende kişilik analizi yapıp bırakmıştı. ne gelecekle ilgili bilgi vardı ne bişey, o nedenle popülerliğini de anlamıyorum.

Beni her yerden silip engellemişler.Bari bunu yapmasalardı yani.Ay hala kızın söylediği cümledeyim:
-Ben onun abisiyle bile tanıştım bir kere tamam mı evleneceğiz biz.
Ee yani ben tanışmadın mı dedim oturup bunu mu tartıştık gülünce neden gülüyorsun oluyorum.Uğraştığım olaya bakın iki gündür.Herkes bir tane ağır olay sonucunda tüm falcılar rahata ereceksin dediler artık rahata mı ereceğim yine kötü olaylar mı yaşayacağım bilmiyorum.Millete bakıyorum ayrılsalar da sonra mutlu oluyorlar yani.Ama ben de tık yok daha.

Bu lıkıt, ınce olan türü canımcım, krem degıl

Evet, Kryolan, daha zıyade profesyonel makyajlarda kullanılıyor Çünkü ıyı kapatıcı ve kalıcı

haa duydum onu çok, iyi kuaförler porselen makyaj olayında kullanıyor.
düğün makyajında falan. iyi birşey evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…