Binnaz Abla

Valla 2 2,5 ay olmustur, katina atmistim dehset otesi bakti. Katinada dedikleri cikmadi ama an mukemmeldi, su falinda da an ve gecmis iyi degildi ama gelecekte dedigi sey oldu. O yuzden su atmayi dusunuyorum.
gelecekte dedıgı sey özel hayatla alakalı mıydı ve tarih falan vererek mı cıktı ?

Valla 2 2,5 ay olmustur, katina atmistim dehset otesi bakti. Katinada dedikleri cikmadi ama an mukemmeldi, su falinda da an ve gecmis iyi degildi ama gelecekte dedigi sey oldu. O yuzden su atmayi dusunuyorum.
Benim sema'ya ilk falım su idi. Çok berbat gelmişti bana ne an ne de geçmiş vardı. Kahve ve katına da atmışım katına iyiymiş baya.

Benim sema'ya ilk falım su idi. Çok berbat gelmişti bana ne an ne de geçmiş vardı. Kahve ve katına da atmışım katına iyiymiş baya.

Katinada dehsetti bende de. Su falini bende begenmemistim. Ne an ne gecmis ama gelecekte dedigi seye cok benzer seyi yasayinca su atayim dedim. Ama katinayi dehset bakiyor. Durumlari bilip okuyanlar yuh dedi ki arkadaslarim fal baktirmama kizdiklari icin genelde bunu kime desen tutar modunda yorum yaparlar ama semanin katinasina onu yapamadilar.

Peki karşı taraftan teyit edebildin mi? bana falcılar bunalım,annesi,başka kız felan derken bir tek sema evlilik fikrinden korkmuş demiş katinada. Ketum birisiydi hiç teyit edemedim.

Peki karşı taraftan teyit edebildin mi? bana falcılar bunalım,annesi,başka kız felan derken bir tek sema evlilik fikrinden korkmuş demiş katinada. Ketum birisiydi hiç teyit edemedim.

Ettim soyle ki zaten benim de tam olarak emin oldugum seyleri soylemisti. Hani yasananlari durumu neden oyle yaptigini ben ozetlesem o kadar ozetleyemezdim. Katinada bir seyler duyacaksin dedigini de duydum. Bilmiyorum beni bunca fal icinde en cok sema katina tatmin etmisti. Su diyordum ama konustukca vazgectim yine katina atacagim galiba :)

Bu Nesibe tam bir hayal kırıklığı....

dogru soyledin gercekten. falı anlasılır degil, sordugum spesfik soruların cevabı yok, yasadıgım olayı ve duygu durumunu anlatmıs ama ne olacagını görüp soylememıs. Kusura bakma Nesibecim burayı okuyorsan ama ne bir ilkay gür ne bir seruven etmezsin. konunun bası belli degil sonu belli degil tamamen laf kalabalıgı..sadede gelsin diye bekledim fal bitti iyimi? bu kadar övülüyor hic bitane gelecek soylemez mi bir insan yaa!! 40 tl havaya gitti

Byv hirayi hic begenmedim. Resmen olumsuzluk abidesi ama bir tane dogru bildigi sey olmayan olumsuzluk abidesi. Gecmisimdeki kisi bana gelecekmis de ben istemeyip o gecmiste kaldi diyecekmisim. Ulan 1 yildir gormedigim adam icin hala agliyorum ben ozlemimden. Gelecek de ben istemeyecegim, birak istememeyi bulundugum sehri birakir onun sehrine gocerim. Hira sinifta kaldi

Ay resmen ben
1 yil oldu hasretten corabinin tekine bile sarilmaya razıyım dönücek ama sen istemiycen diyen var hahah.
Dönecek diyen var dönmeyecek diyen var baskasi olmus diyen var kendinden buyuk biriyle olmus diyen var yalniz psikolojisi bozuk maddi ve ailevi sorun diyen var cok ozlemis kiymetini anlamis diyen var anası kız bulmuş diyen var seni seviyo unutamamis diyen var bla bla bla bla. Bilemedigimiz icin baktirmaktan vazgecemiyoruz. Aaayy çıldıriciyim sonunda
Allah kavustursun ikimizi de baldankabakcim. Insallahh umutlarimizla oynamiyolardir zira baska bissyimiz yok

banada olumluydu cnm ama bende begenmedm bekledgm gibi deildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…