- 23 Ağustos 2012
- 52.062
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.606
- 898
Sema iyi mi ki bu kadar yav :)
_Makaron_ bana falinin bir kismi cikan tek kisi kendisi. Ondan onu istiyorum ama cok pahali indirimsiz atmam artik.
MissCherryBlossom elimizi kana bulamayalim hayatim hissediyorum indirime girdi girecek
Sema iyi bakıyor. Sen en son ne zaman baktırdın?
gelecekte dedıgı sey özel hayatla alakalı mıydı ve tarih falan vererek mı cıktı ?Valla 2 2,5 ay olmustur, katina atmistim dehset otesi bakti. Katinada dedikleri cikmadi ama an mukemmeldi, su falinda da an ve gecmis iyi degildi ama gelecekte dedigi sey oldu. O yuzden su atmayi dusunuyorum.
gelecekte dedıgı sey özel hayatla alakalı mıydı ve tarih falan vererek mı cıktı ?
Dedigi sey cok benzer sekilde oldu aynen ve resmen gaybi bilmis yani
Ya sema ya kalsa benim o eski bana aşıktı pehValla 2 2,5 ay olmustur, katina atmistim dehset otesi bakti. Katinada dedikleri cikmadi ama an mukemmeldi, su falinda da an ve gecmis iyi degildi ama gelecekte dedigi sey oldu. O yuzden su atmayi dusunuyorum.
Ulen sema hanımefendi x 20 kere bir cümlede söyleyip totem yapıyoruz belki işe yarar :)))Ulen sema yaparsin yaparsin bekliyorum ya bir indirim yapmadin hee
Benim sema'ya ilk falım su idi. Çok berbat gelmişti bana ne an ne de geçmiş vardı. Kahve ve katına da atmışım katına iyiymiş baya.Valla 2 2,5 ay olmustur, katina atmistim dehset otesi bakti. Katinada dedikleri cikmadi ama an mukemmeldi, su falinda da an ve gecmis iyi degildi ama gelecekte dedigi sey oldu. O yuzden su atmayi dusunuyorum.
Benim sema'ya ilk falım su idi. Çok berbat gelmişti bana ne an ne de geçmiş vardı. Kahve ve katına da atmışım katına iyiymiş baya.
Ulen sema hanımefendi x 20 kere bir cümlede söyleyip totem yapıyoruz belki işe yarar :)))
clinique beyond perfecting sihir gibi bir şey bi bak istersenBen de fondoten arayısındayım hangisini aldın sorması ayıp :)
Peki karşı taraftan teyit edebildin mi? bana falcılar bunalım,annesi,başka kız felan derken bir tek sema evlilik fikrinden korkmuş demiş katinada. Ketum birisiydi hiç teyit edemedim.Katinada dehsetti bende de. Su falini bende begenmemistim. Ne an ne gecmis ama gelecekte dedigi seye cok benzer seyi yasayinca su atayim dedim. Ama katinayi dehset bakiyor. Durumlari bilip okuyanlar yuh dedi ki arkadaslarim fal baktirmama kizdiklari icin genelde bunu kime desen tutar modunda yorum yaparlar ama semanin katinasina onu yapamadilar.
Peki karşı taraftan teyit edebildin mi? bana falcılar bunalım,annesi,başka kız felan derken bir tek sema evlilik fikrinden korkmuş demiş katinada. Ketum birisiydi hiç teyit edemedim.
Ne kadar düşüncelisin :) iyi çok şükür bunu da atlattık :) eksik olmaCanım kuzeninden bi gelişme var mı?
Bu Nesibe tam bir hayal kırıklığı....
Ay resmen benByv hirayi hic begenmedim. Resmen olumsuzluk abidesi ama bir tane dogru bildigi sey olmayan olumsuzluk abidesi. Gecmisimdeki kisi bana gelecekmis de ben istemeyip o gecmiste kaldi diyecekmisim. Ulan 1 yildir gormedigim adam icin hala agliyorum ben ozlemimden. Gelecek de ben istemeyecegim, birak istememeyi bulundugum sehri birakir onun sehrine gocerim. Hira sinifta kaldi
banada olumluydu cnm ama bende begenmedm bekledgm gibi deildiByv hirayi hic begenmedim. Resmen olumsuzluk abidesi ama bir tane dogru bildigi sey olmayan olumsuzluk abidesi. Gecmisimdeki kisi bana gelecekmis de ben istemeyip o gecmiste kaldi diyecekmisim. Ulan 1 yildir gormedigim adam icin hala agliyorum ben ozlemimden. Gelecek de ben istemeyecegim, birak istememeyi bulundugum sehri birakir onun sehrine gocerim. Hira sinifta kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?