aynen katılıyorum.cherry bir ara bende böyleydim yazın günde 3 fal attığımı bilirim falsepetine.tatilde millet güneşlenirken ben lobide fal bekliyordum,fal gönderiyordum.biri bişey söylüor diğeri onun söylediğinin 180 derece zıttını söylüor.
herşeyden öte kendin ne hissediyosun bu olayla ilgili en öenmlisi bu bence.Çünkü bizi yanıltamayacak olan tek şey iç sesimiz.
Canım şöyle özetliyim yazdıklarını:Ester kira yı bilmem baktırmadım.İlkay gür an itibariyle fene değil ama dedikleri olmadı.Açelya ;üç kez baktırdım asla hakkını yiyemem hiç tutarsız tek bi kelime duymadım aynı niyete baktırdım ama en önemlisi öyle iki üç günde bir fal atmadım.Hep belli bir mâkul bir zaman dilimi geçti falların arasından.ilk baktîrdığımda beni şok eden falcıdır bildikleriyle ağzım açık kalmıştı.Ama fal bu tabi hep söylerim falcıyı tavsiye ederim sadece ama illaki buna baktır demem.Aynı falcı herkese bilemiyor.Melek ;bendede bi dediği çıktı.Melek benim en iyilerimden zaten.Nesibe ;dediklerinin zamanı var ancak an itibariyle beni çok şaşırttı diyemem beklentimin altındaydı.Rezzan ablam;çok severim sesi insanın içini ısıtır ama çok ufak şeylerin dışında bende pek çıkmadı.Çıkmayan güzel masalsı olayları ben neyleyim yaşamadıktan sonra..Kizlar bu ucunede baktirdim ilkay gurden memnun kalan yada bisey dicek olan varmi kendisi ustun koru konusmus benim ona sordugum sey disinda gep olumsuzzz hep olumsuzz sozleri,esrer kirada oyleee bu ucunun dedikleri cikan varmi acelyaya gelince ilk falinda ben aglama krizine girmistim gunlerce cikamadim o durumda ikincisinede korka korka yolladim bakalim ne dicek diyee bu seferde o zaman cok tarot baktirmisin ondan olmus oylee kartlar simdi iyi duzelcek dedi gersey ama onceki falda demedifi sey kalmamisti bosverrmiylrx ama falciyida kendimee cook kiziyorummm bu ucu benum sinirimi bozdu belki olumsuz konustular diye mi bilmiyorum ama benim favorum melek,nesibe ve rezzan abla ucude olumsuzda soylese icini rahatlatiyo insanin
Çok doğru .Son günlerin kitabı en çok satan insanı Tuğçe ışınsu(spiritüel danışman)oda böyle söylüyor".Bilmiyorum diye bişey yok için mutlaka bilir".İçimiz söylüyor ama biz onu dinlemeyi bilmiyoruz.
Kizlar bu ucunede baktirdim ilkay gurden memnun kalan yada bisey dicek olan varmi kendisi ustun koru konusmus benim ona sordugum sey disinda gep olumsuzzz hep olumsuzz sozleri,esrer kirada oyleee bu ucunun dedikleri cikan varmi acelyaya gelince ilk falinda ben aglama krizine girmistim gunlerce cikamadim o durumda ikincisinede korka korka yolladim bakalim ne dicek diyee bu seferde o zaman cok tarot baktirmisin ondan olmus oylee kartlar simdi iyi duzelcek dedi gersey ama onceki falda demedifi sey kalmamisti bosverrmiylrx ama falciyida kendimee cook kiziyorummm bu ucu benum sinirimi bozdu belki olumsuz konustular diye mi bilmiyorum ama benim favorum melek,nesibe ve rezzan abla ucude olumsuzda soylese icini rahatlatiyo insanin
Tabi ya Cherry'm çok fal baktırdın çünkü kafan davul gibi şişti artık.Beni bi arkadaş olarak görüyosan eğer ara ver .Kendini toparla biraz bu kadar falla sakin kalmana imkân yok hepsi olumlu olumsuz farketmez ki ;bi yukarı çıkarıyolar ordan hoop aşağı bırakıyolar.Unutmaki senden daha önemli değil ne o insan nede bi başkası.Açelya konusundaki fikirlerimi az öncede yazdım ama bi falcı herkese iyi olamaz.Bence o adam için de ne yapiyim demişsinya :bana kalırsa biraz akışına bırak.Benim okumadığım spiritüel kitap yoktur.Sen böyle yaparak o enerjisi sıkıştırarak olmasını engwlliyosun.İstedin cok istedin hemde şimdi Allah a bırak.Bakalım akış sana ne getirecek?O kadar cok fal baktirdim ki, artik icim ne diyor, insanlar ne diyor birbirine karisti. Kendi kafamin sesini duyamiyorum, icimin sesi araya kaynadi gitti.
Herkese Acelya konusundaki destekleri icin tesekkur ederim kizlar ama icimden bir ses soylediklerinin dogru olabilecegini soyluyor.......offf bilemedim simdi ne halt edeyim? Bosuna bekleme demis, simdi gercekten bilemedim, adama yakin durmaya mi devam etsem ne yapsam?
Tabi ya Cherry'm çok fal baktırdın çünkü kafan davul gibi şişti artık.Beni bi arkadaş olarak görüyosan eğer ara ver .Kendini toparla biraz bu kadar falla sakin kalmana imkân yok hepsi olumlu olumsuz farketmez ki ;bi yukarı çıkarıyolar ordan hoop aşağı bırakıyolar.Unutmaki senden daha önemli değil ne o insan nede bi başkası.Açelya konusundaki fikirlerimi az öncede yazdım ama bi falcı herkese iyi olamaz.Bence o adam için de ne yapiyim demişsinya :bana kalırsa biraz akışına bırak.Benim okumadığım spiritüel kitap yoktur.Sen böyle yaparak o enerjisi sıkıştırarak olmasını engwlliyosun.İstedin cok istedin hemde şimdi Allah a bırak.Bakalım akış sana ne getirecek?
Kizlar bu ucunede baktirdim ilkay gurden memnun kalan yada bisey dicek olan varmi kendisi ustun koru konusmus benim ona sordugum sey disinda gep olumsuzzz hep olumsuzz sozleri,esrer kirada oyleee bu ucunun dedikleri cikan varmi acelyaya gelince ilk falinda ben aglama krizine girmistim gunlerce cikamadim o durumda ikincisinede korka korka yolladim bakalim ne dicek diyee bu seferde o zaman cok tarot baktirmisin ondan olmus oylee kartlar simdi iyi duzelcek dedi gersey ama onceki falda demedifi sey kalmamisti bosverrmiylrx ama falciyida kendimee cook kiziyorummm bu ucu benum sinirimi bozdu belki olumsuz konustular diye mi bilmiyorum ama benim favorum melek,nesibe ve rezzan abla ucude olumsuzda soylese icini rahatlatiyo insanin
vallahi haklisin alcanzar im, psikopatca davranislari birakip akisina birakmak en iyisi ama yapamiyorum
Nalan Abla da bana isleri akisina birak demisti, Nalan Abla yi dun tekrar tekrar dinledim, gercekten cok begenmisim. Geceleri uyuyamadigimi bilmis, boyle gidersen uzun sure tedavi gerektiren migren gibi bir hastaliga yakalanicaksin demis.
Değermi be Cherry'im ?Sen hastalansan o insan gelip sana ilaçmı olacak?Hayatta neyin garantisi varki?Boşver düşünme ....Yıllaaar önce ortaköyde bi falcıya giderdim.Senin gibi bi durumdaydım.Bana aynen şöyle demişti."Boşuna düşünme ....... yırtsan olacağına varır".Belki kaba bi tabir kullanmıştı ama kesinlikle doğruydu.Benim hayata bakışım böyledir:Kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir elden?Onun için bırak be Cherry'm eğer kaderinde varsa senin parmağını bile oynatmana gerek yok .Kendini iyi hissettiğin bomba gibi mesajlarla devam ediceksin biliyorum...
Ya bu falcılar bu isimleri nerden bulurlar?Mert iyide reiki nesi ? Fal sonucunu merakla bekliyoruz.kızlarrrr fal alemde mert reiki diye bi arkadas var şimdi onada fal gönderdim bugünlerde yine fal krizine girdim sonum hayır olsun...telvedeki prensesi geçtimmm.:)))) yorum gelice paylaşacagımmm:))))
Tesekkur ederim alcanzar ablamiz......Offfff o kadar dertliyim ki kac gecedir yatamiyorum. Ofis arkadasim da surekli bu konuyu dusunerek bir yere varamazsin dedi, adam hakli, sen de haklisin.
Ya bu falcılar bu isimleri nerden bulurlar?Mert iyide reiki nesi ? Fal sonucunu merakla bekliyoruz.
Reiki; 20.yüzyılın başında Japonya'da ortaya çıkan, enerji aktarımı ile ruhsal şifa vermeye dayalı olduğuna inanılan bir tekniktir. Rei "her yerde varolan", ki "ruhsal yaşam enerjisi" anlamına gelmektedir. Batıya "Evrensel Yaşam Enerjisi" olarak tercüme edilmiştir. Ancak ezoterik olarak "yüce kaynağın bilincini taşıyan, ruhsal amaçla çalışan yaşam gücü enerjisi" açıklaması daha kapsamlı bir tariftir. Reiki bir frekans " ve Ruhsal Şifa Tekniği"dir.
Reikinin herhangi bir din ya da inanç şekline bağlı olmayan, kolaylıkla uygulanabilen, zararsız bir yöntem olduğu ifade edilmektedir. Ancak Reikinin çift kör çalışmalarda herhangi bir hastalığın tedavisinde etkili olduğu kanıtlanabilen bir yöntem olmadığı, hasta üzerindeki etkisinin de sadece plasebo etkisi olduğu değişik bilim merkezlerince kabul edilmektedir
Bu arada Cherry'm şu tatlıcadı nın falını çekicem artık.Kadının bakacağı yok belliki..
Kacinci siradasin sekerim, durrrrrrrrrrrrr cekmeBunca bekledik
Ben falalemde sadwce Rezzan ablaya baktırdım iyide etmişim sanırım.Bu konuda falsepeti ve binnaz abla daha duyarlı.Para almaya gelince hepsi atakta ama senin bi sorunun olduğunda kapı duvar oluyolar.bu fal alem ne dandık bi siteymışş mert reikiye gönderdiğim kahve falı sonuc olarak başkasının yorumunu gödermiş yorum bana ait değil müşteri hizmetlerine mail atıyorum cevapta vermiyorlar sinir oldum..
Kızlar moralman olarrak bitmiş durumdayım, az önce dibe vurdum.Güne kahve falıyla başladım, bakanlar resmen içimi açtılar. Sonra Açelya ya tarot baktırdım ve ses kaydını şimdi dinleme olanağım oldu.
Açelya ya bir önceki baktırdığımda adamın hayatındaki karmaşa bitene kadar uzak dur, sakın yaklaşma, irtibatı kes demişti. Bugün kader değişmiş ve kartlar değişmiş, bu işin o zaman olacağı varmış ama artık yok, adam başka birine bağlanmış , sen yeterince belli edememişsin dedi, boşuna bekleme dedi.
Ölüyorum sanırım kızlar, nefes alamıyorum. Ruhum sancıyor gerçekten, dayanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?