Binnaz Abla

Çok doğru .Son günlerin kitabı en çok satan insanı Tuğçe ışınsu(spiritüel danışman)oda böyle söylüyor".Bilmiyorum diye bişey yok için mutlaka bilir".İçimiz söylüyor ama biz onu dinlemeyi bilmiyoruz.

Canım şöyle özetliyim yazdıklarını:Ester kira yı bilmem baktırmadım.İlkay gür an itibariyle fene değil ama dedikleri olmadı.Açelya ;üç kez baktırdım asla hakkını yiyemem hiç tutarsız tek bi kelime duymadım aynı niyete baktırdım ama en önemlisi öyle iki üç günde bir fal atmadım.Hep belli bir mâkul bir zaman dilimi geçti falların arasından.ilk baktîrdığımda beni şok eden falcıdır bildikleriyle ağzım açık kalmıştı.Ama fal bu tabi hep söylerim falcıyı tavsiye ederim sadece ama illaki buna baktır demem.Aynı falcı herkese bilemiyor.Melek ;bendede bi dediği çıktı.Melek benim en iyilerimden zaten.Nesibe ;dediklerinin zamanı var ancak an itibariyle beni çok şaşırttı diyemem beklentimin altındaydı.Rezzan ablam;çok severim sesi insanın içini ısıtır ama çok ufak şeylerin dışında bende pek çıkmadı.Çıkmayan güzel masalsı olayları ben neyleyim yaşamadıktan sonra..

O kadar cok fal baktirdim ki, artik icim ne diyor, insanlar ne diyor birbirine karisti. Kendi kafamin sesini duyamiyorum, icimin sesi araya kaynadi gitti.

Herkese Acelya konusundaki destekleri icin tesekkur ederim kizlar ama icimden bir ses soylediklerinin dogru olabilecegini soyluyor.......offf bilemedim simdi ne halt edeyim? Bosuna bekleme demis, simdi gercekten bilemedim, adama yakin durmaya mi devam etsem ne yapsam?

Son düzenleme:

Ilkay Gur un bana dedigi hiccccccccccccbir sey cikmadi.

Melek bana olumlu konustu, 6 hafta ve 5 ay arasi dedi. Bakalim gorucez

Tabi ya Cherry'm çok fal baktırdın çünkü kafan davul gibi şişti artık.Beni bi arkadaş olarak görüyosan eğer ara ver .Kendini toparla biraz bu kadar falla sakin kalmana imkân yok hepsi olumlu olumsuz farketmez ki ;bi yukarı çıkarıyolar ordan hoop aşağı bırakıyolar.Unutmaki senden daha önemli değil ne o insan nede bi başkası.Açelya konusundaki fikirlerimi az öncede yazdım ama bi falcı herkese iyi olamaz.Bence o adam için de ne yapiyim demişsinya :bana kalırsa biraz akışına bırak.Benim okumadığım spiritüel kitap yoktur.Sen böyle yaparak o enerjisi sıkıştırarak olmasını engwlliyosun.İstedin cok istedin hemde şimdi Allah a bırak.Bakalım akış sana ne getirecek?

vallahi haklisin alcanzar im, psikopatca davranislari birakip akisina birakmak en iyisi ama yapamiyorum

Nalan Abla da bana isleri akisina birak demisti, Nalan Abla yi dun tekrar tekrar dinledim, gercekten cok begenmisim. Geceleri uyuyamadigimi bilmis, boyle gidersen uzun sure tedavi gerektiren migren gibi bir hastaliga yakalanicaksin demis.

Son düzenleme:

su son cumlene harfıyen katılıyorum evet hepımızın hayatı on numara beş yıldız gıtmıyo tabıkı kotu seyler var ama bunları soylemenın de bı tarzı vardır be arkadasım oyle kotu seylerı pat pat soyleyıp karsındakını uzunce benım ıcın durust dııl kotu bırısı olmuş oluyosun

Değermi be Cherry'im ?Sen hastalansan o insan gelip sana ilaçmı olacak?Hayatta neyin garantisi varki?Boşver düşünme ....Yıllaaar önce ortaköyde bi falcıya giderdim.Senin gibi bi durumdaydım.Bana aynen şöyle demişti."Boşuna düşünme ....... yırtsan olacağına varır".Belki kaba bi tabir kullanmıştı ama kesinlikle doğruydu.Benim hayata bakışım böyledir:Kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir elden?Onun için bırak be Cherry'm eğer kaderinde varsa senin parmağını bile oynatmana gerek yok .Kendini iyi hissettiğin bomba gibi mesajlarla devam ediceksin biliyorum...

kızlarrrr fal alemde mert reiki diye bi arkadas var şimdi onada fal gönderdim bugünlerde yine fal krizine girdim sonum hayır olsun...telvedeki prensesi geçtimmm.:)))) yorum gelice paylaşacagımmm:))))

Tesekkur ederim alcanzar ablamiz......Offfff o kadar dertliyim ki kac gecedir yatamiyorum. Ofis arkadasim da surekli bu konuyu dusunerek bir yere varamazsin dedi, adam hakli, sen de haklisin.

kızlarrrr fal alemde mert reiki diye bi arkadas var şimdi onada fal gönderdim bugünlerde yine fal krizine girdim sonum hayır olsun...telvedeki prensesi geçtimmm.:)))) yorum gelice paylaşacagımmm:))))
Ya bu falcılar bu isimleri nerden bulurlar?Mert iyide reiki nesi ? Fal sonucunu merakla bekliyoruz.

Tesekkur ederim alcanzar ablamiz......Offfff o kadar dertliyim ki kac gecedir yatamiyorum. Ofis arkadasim da surekli bu konuyu dusunerek bir yere varamazsin dedi, adam hakli, sen de haklisin.

Bu arada Cherry'm şu tatlıcadı nın falını çekicem artık.Kadının bakacağı yok belliki..

Ya bu falcılar bu isimleri nerden bulurlar?Mert iyide reiki nesi ? Fal sonucunu merakla bekliyoruz.

Reiki; 20.yüzyılın başında Japonya'da ortaya çıkan, enerji aktarımı ile ruhsal şifa vermeye dayalı olduğuna inanılan bir tekniktir. Rei "her yerde varolan", ki "ruhsal yaşam enerjisi" anlamına gelmektedir. Batıya "Evrensel Yaşam Enerjisi" olarak tercüme edilmiştir. Ancak ezoterik olarak "yüce kaynağın bilincini taşıyan, ruhsal amaçla çalışan yaşam gücü enerjisi" açıklaması daha kapsamlı bir tariftir. Reiki bir frekans " ve Ruhsal Şifa Tekniği"dir.

Reikinin herhangi bir din ya da inanç şekline bağlı olmayan, kolaylıkla uygulanabilen, zararsız bir yöntem olduğu ifade edilmektedir. Ancak Reikinin çift kör çalışmalarda herhangi bir hastalığın tedavisinde etkili olduğu kanıtlanabilen bir yöntem olmadığı, hasta üzerindeki etkisinin de sadece plasebo etkisi olduğu değişik bilim merkezlerince kabul edilmektedir

Canım benim kastettiğim reiki nin ne demek olduğu değil,bi falcının soyadı gibi bunu kendine isim yapması.Reiki nin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.Bütün falcılar yapsınlar bari.Mesela Rezzan yoga,Nesibe meditasyon gibi...

Kacinci siradasin sekerim, durrrrrrrrrrrrr cekme Bunca bekledik

Ama kadının bakacağı yok be cherry'm.Hiç online değil zaten.Sıranın arada azalmasının sebebide bence insanların bıkıp falını çekmesi.Zaten baksa yorum olur hiç yeni yorum yok.Siteye yazdım bakmıyosa çekicem diye?Bakalım ne cevap gelicek yazarım sonucu.

bu fal alem ne dandık bi siteymışş mert reikiye gönderdiğim kahve falı sonuc olarak başkasının yorumunu gödermiş yorum bana ait değil müşteri hizmetlerine mail atıyorum cevapta vermiyorlar sinir oldum..

prenses34

peki mithat beni nezaman arıcak?beni arzuluyomu?benleseksyapmakistiyomu?şuanda işleriylemi meşgül?buhaftayadahaftaya görüşürmüyüz?yeni bitelefonhattımıaldı?banayeni hatnosunuvercekmi?ben o gülşahcadısınahayatta bidahainanmam.hayatta işimolmazbeniararsaeğer antalyayagideceğimiçokharika bi işinbeni beklediğini söliyiphava atcamseningibieziklerlen işim olmaz kusura bakmahadisanaiigünlerdeyipkapatcam.

+ Devamıprenses34

yada hiç konuşmayıp direk suratınamı kapatsam gülşahın telefonunu.

7 ay önceprenses34

neden bana hemen tel nosunu vermicek?nasıl buluşucaz peki?beni dışardan telefon kulubesindenmi arıcak beni?

7 ay önceprenses34

gülşah ve duyguylan hala konuşuyomu yoksa ondanmı aramıyo beni?

bu fal alem ne dandık bi siteymışş mert reikiye gönderdiğim kahve falı sonuc olarak başkasının yorumunu gödermiş yorum bana ait değil müşteri hizmetlerine mail atıyorum cevapta vermiyorlar sinir oldum..
Ben falalemde sadwce Rezzan ablaya baktırdım iyide etmişim sanırım.Bu konuda falsepeti ve binnaz abla daha duyarlı.Para almaya gelince hepsi atakta ama senin bi sorunun olduğunda kapı duvar oluyolar.

canım bilmem seni rahatlatacakmı ama ben açelyaya 1 kez baktırdım söylediklerinin tamamen tersini yaşadım onun için kafaya takma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…