Binnaz Abla

Hira bana sınıfta kalıyordum dedi, uzayacak okulun falan, bir adamın peşinden ayrılmayacakmışım. Hem de ne olumsuz sukur çıkmadı iyi notlarım.

Kiz ben ona baktirmiyorum birakali vok oldu bi bu hafta cok onu dusundim onun icin attim birine yoksa onu sormuyorum ben. Bizim yollarimiz farkli artik imkansiz siz kavusursunuzz insallah canim.

Hira bana sınıfta kalıyordum dedi, uzayacak okulun falan, bir adamın peşinden ayrılmayacakmışım. Hem de ne olumsuz sukur çıkmadı iyi notlarım.

Ay allahim yaa. Hic sinifta kalcan denir mi ya, ask icin pembe tablocu olmasinlar ama bu okul mevzusu filan kisinin elinde sen sinifta kalcaksin diyerek o kisinin direncini kiriyorsun ne gerek var. Olumsuz enerji diye bir sey var tamam seni arkadas goren adam icin sana asik demesinler ama olumsuzun da dozu var cok sinirlendim simdi, kendi kalsin okulda insallah okuyorsa

Kiz ben ona baktirmiyorum birakali vok oldu bi bu hafta cok onu dusundim onun icin attim birine yoksa onu sormuyorum ben. Bizim yollarimiz farkli artik imkansiz siz kavusursunuzz insallah canim.
Sen de ozlem deyince ben oyle dusumdum. Benimki de pek mumkun sayilmaz ama iste. Insallah canim ,olacagina varir:)

çıkan bir falla karşınızdayım efemm.. söyle ki ilkay gur, kesira sirele baktırdıgım kasım fallarındaki dedikleri çıkmış durumda. ben tabi kasım ayı cıkmadan (bilmiyordum cunku) üstüne iki kere ilkaya bir kere de kesiraya atmıstım. yani bayaa geriden geliyor fallar..ben de öyle oldu..zamana takılmamak gerek sanırım. obur fallar da cıkar insallah ya..

Sen de ozlem deyince ben oyle dusumdum. Benimki de pek mumkun sayilmaz ama iste. Insallah canim ,olacagina varir:)

Yani ozledim ama onun aramasi imkansiz keza benim de oyle. Gecen bir arkadasimla konusuyorduk ona dedim o beni ararsa ben mucizelere inanirim, hayatta imkansiz diye bir sey yok derim o saatten sonra yani bizimki boyle. Hira arayacak sen istemiceksin demis mumkun degil benim istememem keza onun da aramasi. Saglik olsun gerisi bos ya semaya da atip yine cekilecegim koseme bi fal isi artik beni bozuyor

Benim de ayni canim. Kafami kesseler aramam o da arayamaz aramaz gibi geliyor benim de mucizelere kalmis..
Ama yaptigim dualarla cok mucize gordu bu gözler.. yine bundan medet umuyorum
Bir de fal illetine bulasmis bulundum.. Artik beklemeye gecicem artik ciktikca yazariz..

Zamanda mi sarkam oldu dediklerinden daha mi gec gerceklesti. Ilkayin soyledigi seylerden aks ile ilgili sey mi cikti? Falin nekadari cikti ufak bi kismimi cogu mu? Bn de baktirdim da merak ediyorum

Kesiraya mı baktırıyım canım hangisini önerirsin ve binnazda mı bunlar tellwede mi

Valla 2 2,5 ay olmustur, katina atmistim dehset otesi bakti. Katinada dedikleri cikmadi ama an mukemmeldi, su falinda da an ve gecmis iyi degildi ama gelecekte dedigi sey oldu. O yuzden su atmayi dusunuyorum.
Merhaba,

sema, bir yolun vardaki sema mi?
Ne kadar surede fallar yorumlaniyor bir yolun varda?

Merhaba,

sema, bir yolun vardaki sema mi?
Ne kadar surede fallar yorumlaniyor bir yolun varda?

Evet o sema inanin hic hatirlamiyorum suresini ama cok sarkmamisti benim falim. Katina tavsiye ediyorum ama indirimde. Sema ayda bir indirim yapiyor yuzde 50. Muhtemelen bu hafta yapacak bence o zaman atin cunku enerji isi sizde hic tutmayabilir de :)

Aa yuzde elli indirim mi? ay supermis, tamam o zamana kadar beklerim, zaten issizim:/
Cok tesekkur ederim baldankabak

Kızlar şu komik durumum ile ilgili bilgi vereyim de gülün :) Beni bugün mahkemeye vermişler sözde.Ben de dedim ki canım pazar günü mahkemeye neden verdin ki pazartesi kabul edilirdin de dava konusu ne dedim.Sen bana iftira attın olmayan şeyi olmuş gibi gösterdin mahkeme de hakime ne diyeceksin dedim ee aldatıyor dediğinde ben yoo öyle bir şey demedim dediğimde ya da senin şirketin ile ilgili sigortasız işçi çalıştırmandan tut bazı araştırmalarımı gün yüzüne çıkardığımda,içeride dönen oyunları dile getirdiğimde bunları geçtim birinci davamı geçtim ikinci dava olarak sevgilinin ailesi seni istemiyordu ses kayıt dökümanlarından sevgilinin yaptığı tehditleri ortaya çıkardığımda ve mahkeme kağıdını ailesine gönderdiğimde olacakları sen düşün dedim.Sonuç yüz yüze konuşalım oldu.Bir de davayı ben arkadaşıma gidip ben yanlış anlamışım diyip özür dilersem geri çekermiş.Çocukça işler ile uğraşıyorum ve üç avukat tutulmuş aile mahkemesine verilmiş hakimleri ayarlamış pardon da kaçakçılık mı yaptım dedim.Bu arada baş savcı tanıdık kolay gelsin dedim Allah'ım ya...Ne ergence şeyler ile uğraşıyorum kızlar siz olun aldatıyor mu boşverin aldatsın.Söyleyince o daha değerli oluyor.

Ben baktırdım pek de hoşuma gitmedi sanki

Valla biliyorsun enerji isi hayatim. Ben 1,5 yili askindir online fal piyasasindayim sema kadar bileneni gormedim bana. O yuzden bekliyorum indirimde semadayim
Ya benim düşüncelerimi bildi, karşı taraf için söyledikleri de hüma,sedef çelik gibiydi. Ama falın başında o kişi için baktırmadığımı ondan vazgeçtiğimi söyleyince daha önceki 3 falında da gelecek diyen kadın bu defa senin affetmeyeceğini bildiği için gelemiyor dedi. Pof teyit edemiyorum

Resmen Söylenen duruma göre ağız değişip nabza göre Şerbet veriyolar.bende de böyle olmuştu Açıkça belirtince duruma uygun şenaryo çizdi, eğer 0 bilgi veriyosun bu kez ya alakasız ya da bizim de bildiğimiz çok ihtimal sunuluyo.ben anlamadım valla 0 bilgiyle çok isabetli bilgi aldığım çok az kişi var onlarca fallardan sonra.

Bana burn out sendromu oldu galiba tek başıma öylesine kapatıp fal kutusuna bile atasım yok:))) kahve 3 tane bile içsem kapatmadan yıkıyorum bana bi haller oldu :/

Ağız değiştirmiş

Deve diken kombinasyonu işte..arkadasın ilerde Bdv de konu açar bu kafayla.resmen kör adam badem gözlü, kel fodur Sırma Saçlı oluyo bağzı hemcinslerimiz için:) biz olsak böyle bi durumda arkadaşımıza inanıp güveniyorsak ona adamı saf dışı ederiz.

Allah akıl fikir versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…