- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Byv hirayi hic begenmedim. Resmen olumsuzluk abidesi ama bir tane dogru bildigi sey olmayan olumsuzluk abidesi. Gecmisimdeki kisi bana gelecekmis de ben istemeyip o gecmiste kaldi diyecekmisim. Ulan 1 yildir gormedigim adam icin hala agliyorum ben ozlemimden. Gelecek de ben istemeyecegim, birak istememeyi bulundugum sehri birakir onun sehrine gocerim. Hira sinifta kaldi
Ay resmen ben
1 yil oldu hasretten corabinin tekine bile sarilmaya razıyım dönücek ama sen istemiycen diyen var hahah.
Dönecek diyen var dönmeyecek diyen var baskasi olmus diyen var kendinden buyuk biriyle olmus diyen var yalniz psikolojisi bozuk maddi ve ailevi sorun diyen var cok ozlemis kiymetini anlamis diyen var anası kız bulmuş diyen var seni seviyo unutamamis diyen var bla bla bla bla. Bilemedigimiz icin baktirmaktan vazgecemiyoruz. Aaayy çıldıriciyim sonunda
Allah kavustursun ikimizi de baldankabakcim. Insallahh umutlarimizla oynamiyolardir zira baska bissyimiz yok
Hira bana sınıfta kalıyordum dedi, uzayacak okulun falan, bir adamın peşinden ayrılmayacakmışım. Hem de ne olumsuz sukur çıkmadı iyi notlarım.
Sen de ozlem deyince ben oyle dusumdum. Benimki de pek mumkun sayilmaz ama iste. Insallah canim ,olacagina varir:)Kiz ben ona baktirmiyorum birakali vok oldu bi bu hafta cok onu dusundim onun icin attim birine yoksa onu sormuyorum ben. Bizim yollarimiz farkli artik imkansiz siz kavusursunuzz insallah canim.
Sen de ozlem deyince ben oyle dusumdum. Benimki de pek mumkun sayilmaz ama iste. Insallah canim ,olacagina varir:)
Ne kadar düşüncelisin :) iyi çok şükür bunu da atlattık :) eksik olma
Benim de ayni canim. Kafami kesseler aramam o da arayamaz aramaz gibi geliyor benim de mucizelere kalmis..Yani ozledim ama onun aramasi imkansiz keza benim de oyle. Gecen bir arkadasimla konusuyorduk ona dedim o beni ararsa ben mucizelere inanirim, hayatta imkansiz diye bir sey yok derim o saatten sonra yani bizimki boyle. Hira arayacak sen istemiceksin demis mumkun degil benim istememem keza onun da aramasi. Saglik olsun gerisi bos ya semaya da atip yine cekilecegim koseme bi fal isi artik beni bozuyor
çıkan bir falla karşınızdayım efemm.. söyle ki ilkay gur, kesira sirele baktırdıgım kasım fallarındaki dedikleri çıkmış durumda. ben tabi kasım ayı cıkmadan (bilmiyordum cunku) üstüne iki kere ilkaya bir kere de kesiraya atmıstım. yani bayaa geriden geliyor fallar..ben de öyle oldu..zamana takılmamak gerek sanırım. obur fallar da cıkar insallah ya..
çıkan bir falla karşınızdayım efemm.. söyle ki ilkay gur, kesira sirele baktırdıgım kasım fallarındaki dedikleri çıkmış durumda. ben tabi kasım ayı cıkmadan (bilmiyordum cunku) üstüne iki kere ilkaya bir kere de kesiraya atmıstım. yani bayaa geriden geliyor fallar..ben de öyle oldu..zamana takılmamak gerek sanırım. obur fallar da cıkar insallah ya..
Merhaba,Valla 2 2,5 ay olmustur, katina atmistim dehset otesi bakti. Katinada dedikleri cikmadi ama an mukemmeldi, su falinda da an ve gecmis iyi degildi ama gelecekte dedigi sey oldu. O yuzden su atmayi dusunuyorum.
Merhaba,
sema, bir yolun vardaki sema mi?
Ne kadar surede fallar yorumlaniyor bir yolun varda?
Aa yuzde elli indirim miEvet o sema inanin hic hatirlamiyorum suresini ama cok sarkmamisti benim falim. Katina tavsiye ediyorum ama indirimde. Sema ayda bir indirim yapiyor yuzde 50. Muhtemelen bu hafta yapacak bence o zaman atin cunku enerji isi sizde hic tutmayabilir de :)
Ben baktırdım pek de hoşuma gitmedi sankiEvet o sema inanin hic hatirlamiyorum suresini ama cok sarkmamisti benim falim. Katina tavsiye ediyorum ama indirimde. Sema ayda bir indirim yapiyor yuzde 50. Muhtemelen bu hafta yapacak bence o zaman atin cunku enerji isi sizde hic tutmayabilir de :)
Ben baktırdım pek de hoşuma gitmedi sanki
Ya benim düşüncelerimi bildi, karşı taraf için söyledikleri de hüma,sedef çelik gibiydi. Ama falın başında o kişi için baktırmadığımı ondan vazgeçtiğimi söyleyince daha önceki 3 falında da gelecek diyen kadın bu defa senin affetmeyeceğini bildiği için gelemiyor dedi. Pof teyit edemiyorumValla biliyorsun enerji isi hayatim. Ben 1,5 yili askindir online fal piyasasindayim sema kadar bileneni gormedim bana. O yuzden bekliyorum indirimde semadayim
Ya benim düşüncelerimi bildi, karşı taraf için söyledikleri de hüma,sedef çelik gibiydi. Ama falın başında o kişi için baktırmadığımı ondan vazgeçtiğimi söyleyince daha önceki 3 falında da gelecek diyen kadın bu defa senin affetmeyeceğini bildiği için gelemiyor dedi. Pof teyit edemiyorum
Ya benim düşüncelerimi bildi, karşı taraf için söyledikleri de hüma,sedef çelik gibiydi. Ama falın başında o kişi için baktırmadığımı ondan vazgeçtiğimi söyleyince daha önceki 3 falında da gelecek diyen kadın bu defa senin affetmeyeceğini bildiği için gelemiyor dedi. Pof teyit edemiyorum
Kızlar şu komik durumum ile ilgili bilgi vereyim de gülün :) Beni bugün mahkemeye vermişler sözde.Ben de dedim ki canım pazar günü mahkemeye neden verdin ki pazartesi kabul edilirdin de dava konusu ne dedim.Sen bana iftira attın olmayan şeyi olmuş gibi gösterdin mahkeme de hakime ne diyeceksin dedim ee aldatıyor dediğinde ben yoo öyle bir şey demedim dediğimde ya da senin şirketin ile ilgili sigortasız işçi çalıştırmandan tut bazı araştırmalarımı gün yüzüne çıkardığımda,içeride dönen oyunları dile getirdiğimde bunları geçtim birinci davamı geçtim ikinci dava olarak sevgilinin ailesi seni istemiyordu ses kayıt dökümanlarından sevgilinin yaptığı tehditleri ortaya çıkardığımda ve mahkeme kağıdını ailesine gönderdiğimde olacakları sen düşün dedim.Sonuç yüz yüze konuşalım oldu.Bir de davayı ben arkadaşıma gidip ben yanlış anlamışım diyip özür dilersem geri çekermiş.Çocukça işler ile uğraşıyorum ve üç avukat tutulmuş aile mahkemesine verilmiş hakimleri ayarlamış pardon da kaçakçılık mı yaptım dedim.Bu arada baş savcı tanıdık kolay gelsin dedim Allah'ım ya...Ne ergence şeyler ile uğraşıyorum kızlar siz olun aldatıyor mu boşverin aldatsın.Söyleyince o daha değerli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?