Binnaz Abla

Zamanda mi sarkam oldu dediklerinden daha mi gec gerceklesti. Ilkayin soyledigi seylerden aks ile ilgili sey mi cikti? Falin nekadari cikti ufak bi kismimi cogu mu? Bn de baktirdim da merak ediyorum

soyle oldu, mesela ilkay gur demiski bir ay ıcınde su su olcak iki ay sonra olmus..kesira demis ki su zamanda su su yasancak dediginden sonra olmus. vakıtler uzamıs..atıyorum haftaya dediyse iki hafta sonraya olmus gibi düsünün

Aynen,,,, Bayılırım kahveye, tam kapatıcam "offff çok gereksızzzz" duygusuyla yıkıyorum
2o16'da denedıgım hıcccc bır falcıdan hosnut degılım,,,, Sedef Çelık belkı,,,, Ama o da bıldıgın Bınnaz falcısı ıste
A ıyı, bak neler de söyledı dıyorsun , sonra çatapattt,,,,

kesira güzel, iki kere attım yetti bana. ilkaya birkac kere atmısım..ikisi de iyi benim nazarımda suan. zaman ne gösterir bilemem tabiyki :)
Vaselinciğim, binnaza bakıyorum da kesira genelde online değil, ne vakitler online oluyor.....Bu arada binnaz rezalet...2-3 falcı var sitede online olan.....onlarda matah olsa...........

Aynen öyle canım ben de tam bir tiryakiyim,ancak çok soğudum bi de artık mealine baktığımda manevi temizlik arınma temalı rüyalar görüyorum işaret olarak algılamak istiyorum. Yani artık benim de 2 yıl oldu artık emeklilik geldi sadede İlkay ,eylem ,Venüs,saraylı ve Aylin he bir de nesibe den çıkarsa dua edicem ve helali hoş diyeceğim ,çünkü abartmıyorum birçoğu maddi zarardan ve manevi enerji sömürüsünden başka bir şey yapmamış.

Eylem in üstünde durduğu bi olay vardı Israrla hayır de demişti bugun mevzu geçti ve zaten hayır dememin hsyorlı olduğu bir şeydi ,aynı şekilde bi Tartışma olayını da bildi.
Çok sıkıldım kısır döngü sonu yok bu işin

Vaselinciğim, binnaza bakıyorum da kesira genelde online değil, ne vakitler online oluyor.....Bu arada binnaz rezalet...2-3 falcı var sitede online olan.....onlarda matah olsa...........

Aynen öyle binnazda bi de herkesin fotosu da benzer en son 2015 Eylül de atmışım sevgi ve hümaya onun öncesinde de hiç atmıyordum binnaz diyince tüylerim bi diken diken oluyo zaten :)))

Aynen öyle binnazda bi de herkesin fotosu da benzer en son 2015 Eylül de atmışım sevgi ve hümaya onun öncesinde de hiç atmıyordum binnaz diyince tüylerim bi diken diken oluyo zaten :)))
Benim online fal maceram 2011de binnazla başladı,son falımı 2012de atmışım. Tüylerin diken diken olması konusunda aynıyız...

Eski fallarımı okumak için (çünkü çok çoğunu silmişim sistemden),fal geçmişinden bulsamda ancak sırf o hesaplar için alınmış maillerime göndererek okuyabiliyorum. İşte o ara fark ettimki benim binnazda hediye fal puanım varmış.....Varmış da havadan gelen puanla bile orada fal baktırasım gelmiyor......Vaseline kesira diyince belki dedim.....

Kesira sirel bana eylem ve hüma bal ile benzer şeyler söylemişti yani ve tek olumsuz konuşan üçü sorumla ilgili. ve üçü de bu iş olmaz dedi olmasın hayırlı değil diye. başkası var dediler. eylemin söylediklerini düşününce benimle ilgili geçmiş zamanlı bir konuyu sanki evimdeymiş gibi anlattığına göre bu konuda da haklı olabilir diyorum ve kesira da doğru yorumluyor olabilir. Kesira kartları okuyor hislerle değil gibi ama iyi birleştiriyor gibi geldi bana baya kartları iyi okuyor.Online fala başlayalı 3 ayım oldu galiba henüz söylenen tarihler gelmedi bakalım gelecekte çıkan olur mu..

Yani bilemiyorum ki bugun cikan yarin cikmiyo..bir baskasina baktirdigim cikiyo bu sefer. Ee sonra o cikana baktiriyorum..yok bazen bozuyo bqzen sistemi terk ediyo..bi randiman alamadik yaa

Neyse olanla Ölene çare yok , Tecrübeler olmasa anlayamazdık:) benim 2 yıllık fal maceranın bir yılı tamamen binnaz sponsorlu bol bol altın üyelikle hem de o altın üyeliğe saçtığım paralarla bayağı bayağı altın hesabı yapardım yani:))
Kesira ya ben de atmıştım 2 kez şimdi anımsadım iyi gibiydi ama çok soğuk bi kadın :)

Fal konusunda benim yıllarca tecrübem yok sizin gibi ancak binnazdan kaçın derim... 1 yıl falan olacak benim fal maceram ve artık 1-2 tane modundayım sanırım soğudum ben... Binnazdan ama kaçın arkadaşlar fal konusunda binnaz çok aşağıda ve pembe tablolarla umutlar peşinde koşmak istiyorsanız o ayrı.. Bir de binnazda nokta atışı yapabilen 1 kişi oldu bana diğerlerinin hepsi fos ve feci para tuzağı bence...

Ordaki eski fallarımı okuyorum da Lorus....içler acısı...anam ne safmışımki oraya 1-2den cok fal göndermişim. Mahalle falcıları bile daha iyi. Tamam telwedekiler de (o dönemdekilerden) ceylann,beyazperi,nimelmatlub harici pek de matah değillermiş ama parasıda binnaz gibi okkalı değilmiş:)

Lorus, binnazda sana nokta atışı yapan kimdi kuzum?

kızlar çok mesaj atasım var benim exe ama inadım bana engel oluyor ne yapsam bilemiyorum yardım edin

Kızlarr meraba sizi özledim gerçi okuyorum durumumu bilen bilir farklı konularda geziyorum ben bi çok kez ki adım gibi emin Olduğumm ikili profiller neyim yazdım tepki aldım bencede Saçma bir yolun var bize salak dedi bencede ben salaktım o sitede bi falcı bana içinde dönenleri Anlattı falalem meryemde aynı şekilde:))) ama anlatmıcam başta cok anlattım bana Cephe alan çoktu ben kendime salak dedirtmedim bu bana yeter :))) iyigexellerrrr

Allah sağ salim kucağına almayı nasip ettirsin hayırlı bir evlat olsun inşallah :)

Söylediğin her şeyin birçoğumuz farkındayız zaten hani bunu bilir kişi olarak kaç kez söyledim diye vurgulamana gerek yok ki gollumcum:)
Bir de salaklığa yine dem vurmuşsun,çok iyi yapmışsın tebrikler kendine salak dedirtmemişsin bizim gibi tebrik ederim, hani bazen her şeyi bilirsin yanlışını eğrisini doğrusunu ama yine de yaparsın o mailden sonra atan herkes salaklığından atmadı.

Sana kim Anlattı bilmem ama şunu bilir şunu söylerim : Ameller niyetlere göredir. Falın günahı bireysel, kul hakkı başka bir boyut. Salak Olmak, 3 kuruşa beş takla atan şaklaban olmaktan,sömürgen asalak falcı ve besleyenleri olmaktan yeğdir. Ama çok iyi etmişsin salak dedirtmemişsin kendine :) iyi geceler,hayırlı Doğumlar tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…