Zamanda mi sarkam oldu dediklerinden daha mi gec gerceklesti. Ilkayin soyledigi seylerden aks ile ilgili sey mi cikti? Falin nekadari cikti ufak bi kismimi cogu mu? Bn de baktirdim da merak ediyorum
Kesiraya mı baktırıyım canım hangisini önerirsin ve binnazda mı bunlar tellwede mi
Bir yolun vardaki sema degil mi kizlarUlen sema hanımefendi x 20 kere bir cümlede söyleyip totem yapıyoruz belki işe yarar :)))
Resmen Söylenen duruma göre ağız değişip nabza göre Şerbet veriyolar.bende de böyle olmuştu Açıkça belirtince duruma uygun şenaryo çizdi, eğer 0 bilgi veriyosun bu kez ya alakasız ya da bizim de bildiğimiz çok ihtimal sunuluyo.ben anlamadım valla 0 bilgiyle çok isabetli bilgi aldığım çok az kişi var onlarca fallardan sonra.
Bana burn out sendromu oldu galiba tek başıma öylesine kapatıp fal kutusuna bile atasım yok:))) kahve 3 tane bile içsem kapatmadan yıkıyorum bana bi haller oldu :/
Katina mi deniyeyim su muBir yolun vardaki sema degil mi kizlar
Vaselinciğim, binnaza bakıyorum da kesira genelde online değil, ne vakitler online oluyor.....Bu arada binnaz rezalet...2-3 falcı var sitede online olan.....onlarda matah olsa...........kesira güzel, iki kere attım yetti bana. ilkaya birkac kere atmısım..ikisi de iyi benim nazarımda suan. zaman ne gösterir bilemem tabiyki :)
Aynen,,,, Bayılırım kahveye, tam kapatıcam "offff çok gereksızzzz" duygusuyla yıkıyorum
2o16'da denedıgım hıcccc bır falcıdan hosnut degılım,,,, Sedef Çelık belkı,,,, Ama o da bıldıgın Bınnaz falcısı ıste
A ıyı, bak neler de söyledı dıyorsun , sonra çatapattt,,,,
Vaselinciğim, binnaza bakıyorum da kesira genelde online değil, ne vakitler online oluyor.....Bu arada binnaz rezalet...2-3 falcı var sitede online olan.....onlarda matah olsa...........
Evet ta kendisi :)Bir yolun vardaki sema degil mi kizlar
Benim online fal maceram 2011de binnazla başladı,son falımı 2012de atmışım. Tüylerin diken diken olması konusunda aynıyız...Aynen öyle binnazda bi de herkesin fotosu da benzer en son 2015 Eylül de atmışım sevgi ve hümaya onun öncesinde de hiç atmıyordum binnaz diyince tüylerim bi diken diken oluyo zaten :)))
Benim online fal maceram 2011de binnazla başladı,son falımı 2012de atmışım. Tüylerin diken diken olması konusunda aynıyız...
Eski fallarımı okumak için (çünkü çok çoğunu silmişim sistemden),fal geçmişinden bulsamda ancak sırf o hesaplar için alınmış maillerime göndererek okuyabiliyorum. İşte o ara fark ettimki benim binnazda hediye fal puanım varmış.....Varmış da havadan gelen puanla bile orada fal baktırasım gelmiyor......Vaseline kesira diyince belki dedim.....
Benim online fal maceram 2011de binnazla başladı,son falımı 2012de atmışım. Tüylerin diken diken olması konusunda aynıyız...
Eski fallarımı okumak için (çünkü çok çoğunu silmişim sistemden),fal geçmişinden bulsamda ancak sırf o hesaplar için alınmış maillerime göndererek okuyabiliyorum. İşte o ara fark ettimki benim binnazda hediye fal puanım varmış.....Varmış da havadan gelen puanla bile orada fal baktırasım gelmiyor......Vaseline kesira diyince belki dedim.....
Ordaki eski fallarımı okuyorum da Lorus....içler acısı...anam ne safmışımki oraya 1-2den cok fal göndermişim. Mahalle falcıları bile daha iyi. Tamam telwedekiler de (o dönemdekilerden) ceylann,beyazperi,nimelmatlub harici pek de matah değillermiş ama parasıda binnaz gibi okkalı değilmiş:)Fal konusunda benim yıllarca tecrübem yok sizin gibi ancak binnazdan kaçın derim... 1 yıl falan olacak benim fal maceram ve artık 1-2 tane modundayım sanırım soğudum ben... Binnazdan ama kaçın arkadaşlar fal konusunda binnaz çok aşağıda ve pembe tablolarla umutlar peşinde koşmak istiyorsanız o ayrı.. Bir de binnazda nokta atışı yapabilen 1 kişi oldu bana diğerlerinin hepsi fos ve feci para tuzağı bence...
Kızlarr meraba sizi özledim gerçi okuyorum durumumu bilen bilir farklı konularda geziyorum ben bi çok kez ki adım gibi emin Olduğumm ikili profiller neyim yazdım tepki aldım bencede Saçma bir yolun var bize salak dedi bencede ben salaktım o sitede bi falcı bana içinde dönenleri Anlattı falalem meryemde aynı şekilde:))) ama anlatmıcam başta cok anlattım bana Cephe alan çoktu ben kendime salak dedirtmedim bu bana yeter :))) iyigexellerrrr
Kızlarr meraba sizi özledim gerçi okuyorum durumumu bilen bilir farklı konularda geziyorum ben bi çok kez ki adım gibi emin Olduğumm ikili profiller neyim yazdım tepki aldım bencede Saçma bir yolun var bize salak dedi bencede ben salaktım o sitede bi falcı bana içinde dönenleri Anlattı falalem meryemde aynı şekilde:))) ama anlatmıcam başta cok anlattım bana Cephe alan çoktu ben kendime salak dedirtmedim bu bana yeter :))) iyigexellerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?