Binnaz Abla

Ben kimse dedirtmesinn diye burda kötü oldum fal günah değil Bacımm ben hala bıktırıyorumm ben cok dedim bu bildiklerimi diye kötü oldum şimdi daha fazlasını biliyorum ama yazmıcam anlamında dedimm dememdeki nedenn bende cok fal attım ailecek şimdi bizi salak görenleri bilen bi ben Değilimdir isteyen yazar diye sağoll darısı başına ve isteyenn herkesin başınaa inşallahh

Hüma olmaz mı demiş? Hayatta inanmam. O kadın herşeye pembiş yorum yapıyor.

Duanın gücüne inanırım.Burda çok dua eden oldu Allah razı olsun hepsinden. O kadar sevindim ki anlatamam. İnşallah tamamen düzelir. Rabbim sevdiklerine bağışlasın inşallah.

Kızlar Selena abla bana Kasım ayı sonunda açık tenli, mavi gözlü biri sana talip olacak ama bir sebepten ötürü olmayacak dedi. yakın bu eli kulağında dedi. Kendi kendime sarışın, mavi göz erkekten hoşlanmıyorum ne alaka dedim. 3 Ocak'tan itibaren biriyle öylesine konuşuyorum. Falımdan 1 ay sonra muhabbet başlamış. Aynen tarife uyuyor. Tesadüf mü acaba

tesaduf diye bir sey yoktur benazircim _Makaron_ hersey evren tarafından bilinmekte zaten :)

PES dedim, eski mesajları okuyorum ara ara (hoşuma gidiyor resmen) GOLLOM'un yazdıkları, genelde koca forumda yazanların derli toplu ve lafı dolandırmadan,direk söylenen halleri gibiydi ve ben bayılıyordum onun tarzına...

Az önce Vaselin de demiş ya evren biliyor..tesadüf diye bir şey yoktur diye....Kaç gündür Gollom'u düşünüyordum,nerelerde acaba,begendiği falcılar kim,özel msj atsam da sorsammı acaba diye....O yüzden Gollom'u burda görünce ve üstüne Vaselin'in bu lafı bana PES dedirtti.

Sevgili Gollom, sen eğriyi de doğruyu da söylemekten vazgeçme, tanımadıgın insanlar (örnek ben) TARAFSIZCA yazdıklarını okuyup sana hak verip,tesekkur edecektir, Salaklıkda nesi ya?

gollom hamilesin hayirli ugurlu olsun cok bir sey yazmak istemiyorum diger arkadaslarim gibi ama sen de istersen zorlama. Durup durup foruma geliyorsun ve bir salaklik mevzuudur acip gidiyorsun. Bak guzel arkadasim canim istedikce fal atiyorum salak da degilim. Durup durup ayni seyleri yazmandan cok sıkıldık. Bir zamanlar evcenek fal atiyordunuz o zamanlar da belliydi fal piyasasinin dolandirici oldugu.

Vallahi artik sıktı. Bir tek sen girince aciliyor bu salak mevzuu. Daha fazla yazmak istemiyorum hamileymissin, sen artik bu stresli fal topiginden uzak dur bence.

Atartım sağol sorduğun için. Kuzenim çok kritik bi ameliyat olucaktı iyi geçti çok şükür onu sordu Benazir unutmamış sağolsun :)

A çok geçmiş olsun canım benim ALLAH beterinden saklasın

Selena ya maille baktirirken hangi bankadan havale ediliyor benim kredi kartim felan yok ziraatin var bi yakinimda havale ücreti ne kadar kesiliyor ? Hangi bankadan istiyor kendisi bilgi verebilir mısınız ozelden de yazabilirsiniz

Merhaba kızlar Can'ım çok sıkılıyor. Selena'yı telwe'de bulamadım, ona Nasıl fal baktırabilirim acaba ?

Ay aynen ben de
Hüma olmaz mı demiş? Hayatta inanmam. O kadın herşeye pembiş yorum yapıyor.
aynen ben de şaşadurdum , Hüma yı bilmeden atmıştım olacak demişti inanmamıştım olunca tekrar attım yine olacak dedi bu kez yok artık dedim sonra dank etti bu kadın herkese olacak olacak diyo piyango kime tutarsa, bence burayı fena takipteler Hülya Koçyiğit tadında fahriye hanım anne ablamız da olumsuza açıksanız gelin diye ileti değişmiş.://

bu yazıdan sonra kendi hesabımı kapatma kararı aldım. konuya söyle girecegim, biliyorsunuz hepimiz belirsizlik içinde bazı alışkanlıklar ediniyoruz kimimiz dua okur kimi meraktan fal baktırır..ben de ikisini birden yapanlardandım.. iki gün önce bazı falcıların bu sitede alenen online olduğunu fark edene kadar. evet söyleniyordu aramızda falcılar da var diye ama hic birisi şimdiye kadar alenen belli etmemişti..evet malesef, malesef diyorum cunki kendisi en güvendigim falcılardan biriydi, NESİBE. ilk falı aşağı yukarı çıkmış da olsa, bir müşteri olarak eğer baktırdığım faldan ve falcıdan memnun olamazsak bunu belirtiriz değil mi? yani bunu herkes yapar. evet ben de tam olarak gecen gun bunu yapmıştım. ama malesef bunu kötü niyetli algılayıp ve fala yansıtacak kadar kendisi art niyetliymiş.. z..bundan sonra ne nesibeye ne de yazılı yorum yapan, birkaç tane hesap açıp insanların umutlarıyla oynayan kişilere güvenim kalmamıştır.ister karalama politikası deyin ister başka birsey söyleyin benim içim gayet rahat.
ben burda dertlerimi paylaşabilecegim bir ortam bulmuşum derken, meğer en tehlikeli, en saman altından su yürütülen ve buna bağlı olarak sizin umutlarınızı sömüren bir sistemin içine girmişim de haberim yokmuş..bu kelimeler sahtekarlık yapanlara!! herkese değil yanlış anlaşılmasın (ya da yanlış anlayın artık pek de umrumda değil)
son sözüm; dikkat edin, herseyinizi okuyorlar ve ona göre yorum yapıyorlar.Bilgisayarın giris kodundan tanıyorlar, isterseniz ahmet mehmet yazın bu birsey ifade ET -Mİ-YOR!! Bunu nasıl anladınız derseniz birazcık bilgi işlemle işiniz olunca az cok bu basit konuları algılayabiliyorsunuz. Benden son ve nacizane tavsiye. kendinize iyi bakın...

Nesibe falcı olarak mı yazdı buraya anlamadım canlm ? N'oldu kim neyi okuyo yani nesibe sana eleştirdiğn için kinlenmişmiş mi? Ayş noluyo

Nesibe falcı olarak mı yazdı buraya anlamadım canlm ? N'oldu kim neyi okuyo yani nesibe sana eleştirdiğn için kinlenmişmiş mi? Ayş noluyo
Al benden de o kadar.....Madem falcılar burda, madem saman altından su yürütülüyor VASELİN sen niye gidiyorsun, kimse onlar GİTSİN.Söyle lütfen.

Birde hersey bir yana vaselin, sevdik biz seni nereye??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…