Ben kimse dedirtmesinn diye burda kötü oldum fal günah değil Bacımm ben hala bıktırıyorumm ben cok dedim bu bildiklerimi diye kötü oldum şimdi daha fazlasını biliyorum ama yazmıcam anlamında dedimm dememdeki nedenn bende cok fal attım ailecek şimdi bizi salak görenleri bilen bi ben Değilimdir isteyen yazar diye sağoll darısı başına ve isteyenn herkesin başınaa inşallahhAllah sağ salim kucağına almayı nasip ettirsin hayırlı bir evlat olsun inşallah :)
Söylediğin her şeyin birçoğumuz farkındayız zaten hani bunu bilir kişi olarak kaç kez söyledim diye vurgulamana gerek yok ki gollumcum:)
Bir de salaklığa yine dem vurmuşsun,çok iyi yapmışsın tebrikler kendine salak dedirtmemişsin bizim gibi tebrik ederim, hani bazen her şeyi bilirsin yanlışını eğrisini doğrusunu ama yine de yaparsın o mailden sonra atan herkes salaklığından atmadı.
Sana kim Anlattı bilmem ama şunu bilir şunu söylerim : Ameller niyetlere göredir. Falın günahı bireysel, kul hakkı başka bir boyut. Salak Olmak, 3 kuruşa beş takla atan şaklaban olmaktan,sömürgen asalak falcı ve besleyenleri olmaktan yeğdir. Ama çok iyi etmişsin salak dedirtmemişsin kendine :) iyi geceler,hayırlı Doğumlar tekrardan
Ben kimse dedirtmesinn diye burda kötü oldum fal günah değil Bacımm ben hala baktırıyorumm nerden almışsınn yazdığımıı güldüm:))) ben cok dedim bu bildiklerimi diye kötü oldum şimdi daha fazlasını biliyorum ama yazmıcam anlamında dedimm dememdeki nedenn bende cok fal attım ailecek şimdi bizi salak görenleri bilen bi ben Değilimdir isteyen yazar diye sağoll darısı başına ve isteyenn herkesin başınaa inşallahh
Atartım sağol sorduğun için. Kuzenim çok kritik bi ameliyat olucaktı iyi geçti çok şükür onu sordu Benazir unutmamış sağolsun :)Tatlım merhaba ne olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun :) hasta mıydı yengen ?
Hüma olmaz mı demiş? Hayatta inanmam. O kadın herşeye pembiş yorum yapıyor.Kesira sirel bana eylem ve hüma bal ile benzer şeyler söylemişti yani ve tek olumsuz konuşan üçü sorumla ilgili. ve üçü de bu iş olmaz dedi olmasın hayırlı değil diye. başkası var dediler. eylemin söylediklerini düşününce benimle ilgili geçmiş zamanlı bir konuyu sanki evimdeymiş gibi anlattığına göre bu konuda da haklı olabilir diyorum ve kesira da doğru yorumluyor olabilir. Kesira kartları okuyor hislerle değil gibi ama iyi birleştiriyor gibi geldi bana baya kartları iyi okuyor.Online fala başlayalı 3 ayım oldu galiba henüz söylenen tarihler gelmedi bakalım gelecekte çıkan olur mu..
Ben kimse dedirtmesinn diye burda kötü oldum fal günah değil Bacımm ben hala bıktırıyorumm ben cok dedim bu bildiklerimi diye kötü oldum şimdi daha fazlasını biliyorum ama yazmıcam anlamında dedimm dememdeki nedenn bende cok fal attım ailecek şimdi bizi salak görenleri bilen bi ben Değilimdir isteyen yazar diye sağoll darısı başına ve isteyenn herkesin başınaa inşallahh
tesaduf diye bir sey yoktur benazircim_Makaron_ hersey evren tarafından bilinmekte zaten :)
Atartım sağol sorduğun için. Kuzenim çok kritik bi ameliyat olucaktı iyi geçti çok şükür onu sordu Benazir unutmamış sağolsun :)
Çook sağol Allah razı olsun eksik olma :)Ben kacirmisim canim, okumadim sanirim o kuzenin kismini. Cok cok gecmis olsun Allah saglik versin insallah.
Atartım sağol sorduğun için. Kuzenim çok kritik bi ameliyat olucaktı iyi geçti çok şükür onu sordu Benazir unutmamış sağolsun :)
gecmiş olsun cnmÇook sağol Allah razı olsun eksik olma :)
aynen ben de şaşadurdum , Hüma yı bilmeden atmıştım olacak demişti inanmamıştım olunca tekrar attım yine olacak dedi bu kez yok artık dedim sonra dank etti bu kadın herkese olacak olacak diyo piyango kime tutarsa, bence burayı fena takipteler Hülya Koçyiğit tadında fahriye hanım anne ablamız da olumsuza açıksanız gelin diye ileti değişmiş.://Hüma olmaz mı demiş? Hayatta inanmam. O kadın herşeye pembiş yorum yapıyor.
bu yazıdan sonra kendi hesabımı kapatma kararı aldım. konuya söyle girecegim, biliyorsunuz hepimiz belirsizlik içinde bazı alışkanlıklar ediniyoruz kimimiz dua okur kimi meraktan fal baktırır..ben de ikisini birden yapanlardandım.. iki gün önce bazı falcıların bu sitede alenen online olduğunu fark edene kadar. evet söyleniyordu aramızda falcılar da var diye ama hic birisi şimdiye kadar alenen belli etmemişti..evet malesef, malesef diyorum cunki kendisi en güvendigim falcılardan biriydi, NESİBE. ilk falı aşağı yukarı çıkmış da olsa, bir müşteri olarak eğer baktırdığım faldan ve falcıdan memnun olamazsak bunu belirtiriz değil mi? yani bunu herkes yapar. evet ben de tam olarak gecen gun bunu yapmıştım. ama malesef bunu kötü niyetli algılayıp ve fala yansıtacak kadar kendisi art niyetliymiş.. z..bundan sonra ne nesibeye ne de yazılı yorum yapan, birkaç tane hesap açıp insanların umutlarıyla oynayan kişilere güvenim kalmamıştır.ister karalama politikası deyin ister başka birsey söyleyin benim içim gayet rahat.
ben burda dertlerimi paylaşabilecegim bir ortam bulmuşum derken, meğer en tehlikeli, en saman altından su yürütülen ve buna bağlı olarak sizin umutlarınızı sömüren bir sistemin içine girmişim de haberim yokmuş..bu kelimeler sahtekarlık yapanlara!! herkese değil yanlış anlaşılmasın (ya da yanlış anlayın artık pek de umrumda değil)
son sözüm; dikkat edin, herseyinizi okuyorlar ve ona göre yorum yapıyorlar.Bilgisayarın giris kodundan tanıyorlar, isterseniz ahmet mehmet yazın bu birsey ifade ET -Mİ-YOR!! Bunu nasıl anladınız derseniz birazcık bilgi işlemle işiniz olunca az cok bu basit konuları algılayabiliyorsunuz. Benden son ve nacizane tavsiye. kendinize iyi bakın...
Al benden de o kadar.....Madem falcılar burda, madem saman altından su yürütülüyor VASELİN sen niye gidiyorsun, kimse onlar GİTSİN.Söyle lütfen.Nesibe falcı olarak mı yazdı buraya anlamadım canlm ? N'oldu kim neyi okuyo yani nesibe sana eleştirdiğn için kinlenmişmiş mi? Ayş noluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?