- 23 Ağustos 2012
- 52.062
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.602
- 898
@Mune lütfen hesabımı silin. tesekkurler
bu yazıdan sonra kendi hesabımı kapatma kararı aldım. konuya söyle girecegim, biliyorsunuz hepimiz belirsizlik içinde bazı alışkanlıklar ediniyoruz kimimiz dua okur kimi meraktan fal baktırır..ben de ikisini birden yapanlardandım.. iki gün önce bazı falcıların bu sitede alenen online olduğunu fark edene kadar. evet söyleniyordu aramızda falcılar da var diye ama hic birisi şimdiye kadar alenen belli etmemişti..evet malesef, malesef diyorum cunki kendisi en güvendigim falcılardan biriydi, NESİBE. ilk falı aşağı yukarı çıkmış da olsa, bir müşteri olarak eğer baktırdığım faldan ve falcıdan memnun olamazsak bunu belirtiriz değil mi? yani bunu herkes yapar. evet ben de tam olarak gecen gun bunu yapmıştım. ama malesef bunu kötü niyetli algılayıp ve fala yansıtacak kadar kendisi art niyetliymiş.. z..bundan sonra ne nesibeye ne de yazılı yorum yapan, birkaç tane hesap açıp insanların umutlarıyla oynayan kişilere güvenim kalmamıştır.ister karalama politikası deyin ister başka birsey söyleyin benim içim gayet rahat.
ben burda dertlerimi paylaşabilecegim bir ortam bulmuşum derken, meğer en tehlikeli, en saman altından su yürütülen ve buna bağlı olarak sizin umutlarınızı sömüren bir sistemin içine girmişim de haberim yokmuş..bu kelimeler sahtekarlık yapanlara!! herkese değil yanlış anlaşılmasın (ya da yanlış anlayın artık pek de umrumda değil)
son sözüm; dikkat edin, herseyinizi okuyorlar ve ona göre yorum yapıyorlar.Bilgisayarın giris kodundan tanıyorlar, isterseniz ahmet mehmet yazın bu birsey ifade ET -Mİ-YOR!! Bunu nasıl anladınız derseniz birazcık bilgi işlemle işiniz olunca az cok bu basit konuları algılayabiliyorsunuz. Benden son ve nacizane tavsiye. kendinize iyi bakın...
. Bende bunu anladim incesaz ama bu laf yetistirenler kim bide bu insanlar buraki nickini nerden biliyorda sonra gelip kizin falinda sen beni mi elestirdin bakiyim diyip konusuyor :/ herseyi bilip yinede ayni b.kun icinde olmamizBen şunu anladım vaselin in anlattığından burda Nesibe yi eleştirmiş. Fal atınca tekrar Nesibe de bunu söylemiş. Nesibe nin burayı takip ettiğini biliyordum bende çok severim 30a bakarken daha sık baktırıyordum hatta. Ama daha önce de burda yazılanlar üzerinden face de açıklamalar yapmıştı. Bir de Nesibe fanları var. Her otu yetiştiriyorlar. Ama insanlar burda kimliğini saklıyorlarsa bunu nasıl ortaya çıkarıyorlar? Hiç etik değil, bununla kendine zarar verir. Kendine güvenen zaten bunu yapmaz .
Vaselin, bu mesajına binaen mi birseyler yasadın? Anlamadım ben...nesibeyi beyenmeyip bunu burda yazıp bir daha Nesibeye fal attığında mı anladındogru soyledin gercekten. falı anlasılır degil, sordugum spesfik soruların cvabı yok, yasadıgım olayı ve duygu durumunu anlatmıs ama ne olacagını görüp soylememıs. Kusura bakma Nesibecim burayı okuyorsan ama ne bir ilkay gür ne bir seruven etmezsin. konunun bası belli degil sonu belli degil tamamen laf kalabalıgı..sadede gelsin diye bekledim fal bitti iyimi? bu kadar övülüyor hic bitane gelecek soylemez mi bir insan yaa!! 40 tl havaya gitti
Lale güldü. Zaten orda bi adam akıllı o var... Binnaz çok pahalı yaw. Ben hala ödüyorum ordaki saçma sapan kişilere attığım falları çok para harcadım orda bi daha mı tövbe:)) bu ay son ödemesini yapacağım ve binnazla bi daha asla moduna giriyorum... Kredi kartımla inanılma harcadım orda... Şimdi bi iki atıyorum... Fal krizim gelirse ayline atarım serüvene atarım en azından söyledikleri olmasa da zaman zaman nojta atışları oluyor... Ama binnazda hiç olmadı lale dışında benim... Ama lale de heo oldu ne zaman fal atsam aynı nokta atışları devam etti. Kadın ameliyat olmuşsun bi daha başka bir şeyden olacaksın dedi oldum. Kadın işten çıkacaksın dedi işten çıkartıldım. Kasımda iş hayatında gelişme olacak dedi. 19 kasımda işe başladım. Okula gireceksin dedi yüksek lisansa başladım. İstediğin kişi gelmeyecek uzun süre yalnız olacaksın dedi oluyorum:) önemli hediyeler var dedi son olarak paralar gelecek ufak tefek ama seni rahatlatacak dedi... Yüksek lisans için ailem ufak bi yardımda bulundu... Hediyeleri henüz bekliyorum son şeyde z harfli birisi var aniden hayatına girecek ve para birikimi var dedi ve ev alacaksın dedi... Bunları bekliyorum ancak olur mu lalenin söyledikleri bende tutuyor ve ruh tasvirini çok iyi yapıyor...Ordaki eski fallarımı okuyorum da Lorus....içler acısı...anam ne safmışımki oraya 1-2den cok fal göndermişim. Mahalle falcıları bile daha iyi. Tamam telwedekiler de (o dönemdekilerden) ceylann,beyazperi,nimelmatlub harici pek de matah değillermiş ama parasıda binnaz gibi okkalı değilmiş:)
Lorus, binnazda sana nokta atışı yapan kimdi kuzum?
Çok teşekkür ederim lorus, üşenmemiş bu denli açıklayıcı yazmışsın,lale güle bir dikkat etmeli o zaman,öpüyorum:)
Yıne mi? Şimdi niye?[/QUOTE][QUOTE="Baldankabak, post: 44954113, member: 602227"
Bak sana gitme diyen cherry yine ban yemis
Hiraya baktırmıştım sanırım. Hangi sitedeydi bi bakayım eski fallarıma yollarım özeldenArkadaslar aranizdan bir hayirsever kk kadini bana hira nin falini yollayabilir mi cok ozel durumlari yoksa ? Cok pis iz ustundeyim de. Sanirim bu hiranin kaliplasmis bir metni var ve herkese onu yolluyor. Cunku 3 4 ay once attigim falla iki gun once attigim fal hemen hemen ayni ama bu 3 4 ayda hicbiri olmadi. Simdi de ilk kez diyormus gibi farkli hesaptan yine ayni seyler ama mumkun degil. Merak ettim herkese mi ortak senaryo
Hiraya baktırmıştım sanırım. Hangi sitedeydi bi bakayım eski fallarıma yollarım özelden
Atartım sağol sorduğun için. Kuzenim çok kritik bi ameliyat olucaktı iyi geçti çok şükür onu sordu Benazir unutmamış sağolsun :)
Bir yolun var daki canim. Valla cok hayra gecer
Haydi baldan
Aslansin, dok ortaya.
lale gül bunları trot falındamı gördü,yani z afini fln,lale gül tarotu farklı geliştirmiş galiba şaşırdımLale güldü. Zaten orda bi adam akıllı o var... Binnaz çok pahalı yaw. Ben hala ödüyorum ordaki saçma sapan kişilere attığım falları çok para harcadım orda bi daha mı tövbe:)) bu ay son ödemesini yapacağım ve binnazla bi daha asla moduna giriyorum... Kredi kartımla inanılma harcadım orda... Şimdi bi iki atıyorum... Fal krizim gelirse ayline atarım serüvene atarım en azından söyledikleri olmasa da zaman zaman nojta atışları oluyor... Ama binnazda hiç olmadı lale dışında benim... Ama lale de heo oldu ne zaman fal atsam aynı nokta atışları devam etti. Kadın ameliyat olmuşsun bi daha başka bir şeyden olacaksın dedi oldum. Kadın işten çıkacaksın dedi işten çıkartıldım. Kasımda iş hayatında gelişme olacak dedi. 19 kasımda işe başladım. Okula gireceksin dedi yüksek lisansa başladım. İstediğin kişi gelmeyecek uzun süre yalnız olacaksın dedi oluyorum:) önemli hediyeler var dedi son olarak paralar gelecek ufak tefek ama seni rahatlatacak dedi... Yüksek lisans için ailem ufak bi yardımda bulundu... Hediyeleri henüz bekliyorum son şeyde z harfli birisi var aniden hayatına girecek ve para birikimi var dedi ve ev alacaksın dedi... Bunları bekliyorum ancak olur mu lalenin söyledikleri bende tutuyor ve ruh tasvirini çok iyi yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?