Binnaz Abla

Canım bence gitme bizde bunu çıkarmak yani dolandırıcıları çıkarmak için burdayız.

Ben şunu anladım vaselin in anlattığından burda Nesibe yi eleştirmiş. Fal atınca tekrar Nesibe de bunu söylemiş. Nesibe nin burayı takip ettiğini biliyordum bende çok severim 30a bakarken daha sık baktırıyordum hatta. Ama daha önce de burda yazılanlar üzerinden face de açıklamalar yapmıştı. Bir de Nesibe fanları var. Her otu yetiştiriyorlar. Ama insanlar burda kimliğini saklıyorlarsa bunu nasıl ortaya çıkarıyorlar? Hiç etik değil, bununla kendine zarar verir. Kendine güvenen zaten bunu yapmaz .

Ben hep soluyorum nesıbede cok bı numara yok ben zaten su an baktırdıgım fallardan tum umudu selena ya bagladım sonunda cok buyuk hayal kırıklıgı yasıcam gıbı gelıyor ama ne zamankı dılegım olmayacak olumsuz seyler yasayacak gıbı hıssedıyosam sınırlı, agresıf bırı oluyorum umut etmek ınanmak ınsanı dınc tutuyor baska carem de yok....bıseylere ınanmak da kotu ya olmazsa? cıkmazsa fallar? o kadar hayal kur ınan sonra bos cıksın bu da kotu

. Bende bunu anladim incesaz ama bu laf yetistirenler kim bide bu insanlar buraki nickini nerden biliyorda sonra gelip kizin falinda sen beni mi elestirdin bakiyim diyip konusuyor :/ herseyi bilip yinede ayni b.kun icinde olmamiz gercekten artik yeter seneler onceden hatta benle Grey_ baya bulmustuk burdan laf yetistiren fanlari vardi sevenide cok olan bi insanin boyle bisey yapmaya neden gerek duydugunu gercekten anlamiyorum oda degil seni elestiredebilirler,bunada acik olunmali arkada gercekten baya isler donuyor ve bu sitedende uzak durmam gerekdigini cogu zaman dusunmeme sebeb oluyor bu vaseline o yuzden hak vermiyor degilim burda durdukca elimizi verdikce kolumuzu kaptiriyoruz V vaselin gitme kuzum anlat olanlarida yeter gercekten salak yerine konuldugumuz!!!

Vaselin, bu mesajına binaen mi birseyler yasadın? Anlamadım ben...nesibeyi beyenmeyip bunu burda yazıp bir daha Nesibeye fal attığında mı anladınMadem begenmedin niye bir daha fal attınki ? Walla kafam karıstı, seni sorgulamıyorum ama hem merak ettim durumu hem de gitmeni istemyorum

Lale güldü. Zaten orda bi adam akıllı o var... Binnaz çok pahalı yaw. Ben hala ödüyorum ordaki saçma sapan kişilere attığım falları çok para harcadım orda bi daha mı tövbe:)) bu ay son ödemesini yapacağım ve binnazla bi daha asla moduna giriyorum... Kredi kartımla inanılma harcadım orda... Şimdi bi iki atıyorum... Fal krizim gelirse ayline atarım serüvene atarım en azından söyledikleri olmasa da zaman zaman nojta atışları oluyor... Ama binnazda hiç olmadı lale dışında benim... Ama lale de heo oldu ne zaman fal atsam aynı nokta atışları devam etti. Kadın ameliyat olmuşsun bi daha başka bir şeyden olacaksın dedi oldum. Kadın işten çıkacaksın dedi işten çıkartıldım. Kasımda iş hayatında gelişme olacak dedi. 19 kasımda işe başladım. Okula gireceksin dedi yüksek lisansa başladım. İstediğin kişi gelmeyecek uzun süre yalnız olacaksın dedi oluyorum:) önemli hediyeler var dedi son olarak paralar gelecek ufak tefek ama seni rahatlatacak dedi... Yüksek lisans için ailem ufak bi yardımda bulundu... Hediyeleri henüz bekliyorum son şeyde z harfli birisi var aniden hayatına girecek ve para birikimi var dedi ve ev alacaksın dedi... Bunları bekliyorum ancak olur mu lalenin söyledikleri bende tutuyor ve ruh tasvirini çok iyi yapıyor...

Çok teşekkür ederim lorus, üşenmemiş bu denli açıklayıcı yazmışsın,lale güle bir dikkat etmeli o zaman,öpüyorum:)

Nesibeye hic atmadim hatta hic fal atmayi dusunmedigim tek isim. Nedense bir turlu merak uyamdirmadi bende, bir turlu cekmedi beni.

Arkadaslar zaten bu piyasanin boyle oldugunu hepimiz biliyoruz. Guvenip atan var mi ? Gecen gunde dedi bazi arkadaslar kiminde hovi olmus kiminde bagimlilik. Ama isin ozunu herkes biliyor. Benim icin azicik rahatlama araci sadece. Evet baslarda inanip bekledik ama gecti gitti. Simdi atip da sonucu cikacak diye bekleyenimiz var mi pek sanmiyorum :)

Vaselin gitme, gel burada kimden suphelendiysen yaz. Buranin amaci bu kisileri desifre etmek oldu artik.

Benim en net gordugum huma bal ve tellwe heartfilia dir. Resmen copy past yapmis. Burada yazdim. Ama atan arkadaslara hic se salak muamelesi yapmam, yapamam haddim degil. Bunu senin icin yazmiyorum vaselin sen cok haklisin. Bosver surda iki arkadasligimiz var gel sen gitme.

Bak sana gitme diyen cherry yine ban yemis

Arkadaşlar Nesibe bunu daha önce bana da yapmıştı.Onu eleştirdiğim için ki yorumculuğu konusunda değil bazı tutumları nedeniyle bana fal bakmamıştı.Sen beni kötülemişsin dedi kadınlar kulübünde.Nickimi ve beni nerden tanıdığı ise muamma olarak kaldı.Kin güden ve eleştiriye hiç açık olmayan bir yapısı var arkadaşın.

[QUOTE="Baldankabak, post: 44954113, member: 602227"
Bak sana gitme diyen cherry yine ban yemis [/QUOTE]
Yıne mi? Şimdi niye?

[QUOTE="Baldankabak, post: 44954113, member: 602227"
Bak sana gitme diyen cherry yine ban yemis
Yıne mi? Şimdi niye?[/QUOTE]

Cherry bu bi yerde geyik yapmistir bence ya da kadinin birine laf etmistir kib yemistir. Simdi neden yedi bilmiyorum ama normal ben bansiz gorunce tovbe bismillah bir panik oluyorum aaa cherry bansiz diye

Cherry cim allsen az dogru dur da ban yeme yaa bak iki bisey yazcaz belki ozelden yazamiyoruz arkides hep banlisin

Arkadaslar aranizdan bir hayirsever kk kadini bana hira nin falini yollayabilir mi cok ozel durumlari yoksa ? Cok pis iz ustundeyim de. Sanirim bu hiranin kaliplasmis bir metni var ve herkese onu yolluyor. Cunku 3 4 ay once attigim falla iki gun once attigim fal hemen hemen ayni ama bu 3 4 ayda hicbiri olmadi. Simdi de ilk kez diyormus gibi farkli hesaptan yine ayni seyler ama mumkun degil. Merak ettim herkese mi ortak senaryo

Hiraya baktırmıştım sanırım. Hangi sitedeydi bi bakayım eski fallarıma yollarım özelden

Haydi baldan
Aslansin, dok ortaya.

Dokemedi

Saka bir yana ben eminim ya iki falimda da farkli cumlelerle 3 t degisiklikle ayni senaryoyu cizmis hadi sure yakin olsa helal olsun kadin cizgisini bozmadi diyecegim ama aradan gecti 4 ayi askin sure. Giris simdiki adam, gelisme eskisi seni arayacak sans isteyecek sen istemeyeceksin (eskisi beni arasa hepinize benden fal o derece yani) sonuc yeni biri var 3 aya

Iki falda da giria gelisme sonuc ana temada ayni cumleler ve gidis yolu farkli

lale gül bunları trot falındamı gördü,yani z afini fln,lale gül tarotu farklı geliştirmiş galiba şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…