Binnaz Abla

Ay kızlar bu ne ya, V vaselin falcı malcı var mı bilmem ama falcıların müridleri olduğu kesin. Boşver sen onlar kendilerini ilâhe sanıyorlar sanırım.
Nesibenin egosu zaten düşman başına aman Allahımmm. Ne sanıyosa kendisini. Neyse çok konuşmayalım belki gelir ortaya döker falları topikte olmayan şey değil valla. Ya da facebookundan verip veriştirir

Bir yolun var daki canim. Valla cok hayra gecer

Canımcım ben ona bikaç atmıştım ama hepsini silmişim , onu kim bilmiyorum sesli bakmadan önce fal sepeti Rezzan olduğunu söylemişti ama işte muamma kaldı. Benim Cemile gibi yani yüzde yüz baktırdığım biri olduğunu aynen giriş cümlelerinden tarzdan anladım kim olduğunu bulamadım :/ Cherryim strawberyyim yine cımbızlanmış

lale gül bunları trot falındamı gördü,yani z afini fln,lale gül tarotu farklı geliştirmiş galiba şaşırdım

Lale Gül benim orda onlarcası arasında hâkkımı sonuna kadar helal edeceğim tek kişi tarotu en iyi okuyanlardan.

Lale Gül benim orda onlarcası arasında hâkkımı sonuna kadar helal edeceğim tek kişi tarotu en iyi okuyanlardan.
Canım bunu gönül rahatlığıyla söylerim olsa baktırordım yine. Paragöz falan değildi canlı chat de baktırmıştım artık yok sanırım yani kartlardan müthiş şeyler çıkarıyodu sevgi gibi

Bana da laf saymisti kadınlar kulubunde kotulemissin beni diye o zaman safi m tabi ne yeminler etmistim ben bişey demedim diye 40 tl yi hiç hak etmiyor eleştiriye hiç açık değil kelime kaliplari hep aynı bunu da gordugumu bilmeni isterim....şeklinde laf kalabaligi hep

Senin nickini nereden anlamış olabilir canım fikrin var mı? Ben o sıralar mesajlaştığım bir üyeden şüphelenmiştim.

Binnaz abladikiler hiç cikmadi bana kimseye onermiyorum....bir yolun var da hep olumlu sonuc beklemede ya hepsi patliycak ya da bilcekler anda mesela Zeus bazı hastaligimi ve anlık olaylarimi bildi bi de Selena ailesel bazı sknti yaratan kisileri beyin okuyo sanki ama çıkmayan da çok baktiran kisilerden geleceğe guvenim yok o yüzden

canım iyide tarotta hafr falan,yani durup duruken ameliyat falan,kartlarda bunu söylemez heralde,zaten sormadan açmıyorlar,sormasada hafr verirmi,tarotu iyi okuyabilir bir şey demiyorumda,heralde arkadaşında bir yanlışı olabilir,bu kahve gibi harf vermezki,ben ondan şaşırdım,
ayrıca ben lale gülden hiç memnun kalmamıştım,ama tutana tutuyor olabilir.

Bende hiç harf vermemişti ama sevgi de tarotta harf vermişti herkese çok şaşırmıştım. Aynen dediğin gibi milli bi falcımız hiç yok herkese tutan :)
ya diyimi insan gerçekten nööy oluyo değilmi haksızmıyım canım,
milli falcılarımızda olsaydı sırtımız yere gelmezdi heralde :))

Kizlar bir yolun varda ses kaydini nasil indiroyusunuz acilmadi hic birsey dinlenmiyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…