:))))) Ben de ona gülüyorum. Hep pembe prfil çizenler bi de olumsuza açık olan gelsin yazıyor :))Ay aynen ben de
aynen ben de şaşadurdum , Hüma yı bilmeden atmıştım olacak demişti inanmamıştım olunca tekrar attım yine olacak dedi bu kez yok artık dedim sonra dank etti bu kadın herkese olacak olacak diyo piyango kime tutarsa, bence burayı fena takipteler Hülya Koçyiğit tadında fahriye hanım anne ablamız da olumsuza açıksanız gelin diye ileti değişmiş.://
Bende Hira'nın 3 falı var. Atayım mı? Geçende okudum ben de. ilk falı tırt. 2. fal muhteşeme yakın, yani benim ruh halimi acayip betimlemiş. Ondan dolayı tanıdık olabilir mi diye düşünmeye başladım. 3. falı da iyi.Arkadaslar aranizdan bir hayirsever kk kadini bana hira nin falini yollayabilir mi cok ozel durumlari yoksa ? Cok pis iz ustundeyim de. Sanirim bu hiranin kaliplasmis bir metni var ve herkese onu yolluyor. Cunku 3 4 ay once attigim falla iki gun once attigim fal hemen hemen ayni ama bu 3 4 ayda hicbiri olmadi. Simdi de ilk kez diyormus gibi farkli hesaptan yine ayni seyler ama mumkun degil. Merak ettim herkese mi ortak senaryo
Ama bir ara Hira değişti sanki. Marple Hira falsepeti Rezzan bence dedi uslubundan. Bilemiyorum.Arkadaslar aranizdan bir hayirsever kk kadini bana hira nin falini yollayabilir mi cok ozel durumlari yoksa ? Cok pis iz ustundeyim de. Sanirim bu hiranin kaliplasmis bir metni var ve herkese onu yolluyor. Cunku 3 4 ay once attigim falla iki gun once attigim fal hemen hemen ayni ama bu 3 4 ayda hicbiri olmadi. Simdi de ilk kez diyormus gibi farkli hesaptan yine ayni seyler ama mumkun degil. Merak ettim herkese mi ortak senaryo
Lale Gül benim orda onlarcası arasında hâkkımı sonuna kadar helal edeceğim tek kişi tarotu en iyi okuyanlardan.
Canlı chatte durdurdu sayacı devamlı.Canım bunu gönül rahatlığıyla söylerim olsa baktırordım yine. Paragöz falan değildi canlı chat de baktırmıştım artık yok sanırım yani kartlardan müthiş şeyler çıkarıyodu sevgi gibi
Lale Hanımın bana ilk cümlesi senin enerjin çok güzel, bunu sakın kaybetme demişti. Fala başlar başlamaz. Öyle bir yazmıştı ki ben acayip ferahlamıştım. Öyle moral vermek için gazlayan tiplerden değildi. Sevmiştim kendisini. Geçenlerde Binnaz'a sordum Lale hanımı. Bir süreliğine ara vermişti fal bakmaya fakat zamanı kesin belli olmamakla birlikte yakın bir tarihte tekrar online olacak demişlerdi.
Audrey, bu mesajında yazdıkların için maalesef 1 tane begen tuşu var. Elimde olsa 100 defa begen derdim. Hislerime tercüman olmuşsun resmenBunca senelık maceramda bır Lale'yi ben mı yakalayamadım,sizden duyunca içim gidiyor
Bınnazda kredim var eski hesabımın şifresini buldum anamm ne göriyim birde 35tl kredi
Para olmaz baktırasım gelir,varken insanı bıktırırlarkımseye baktırmak ıstemıyorum o sitede
Aynı cümle "öncelikle sizi sembolize eden kartlarınızda harika bir pozitif enerjiniz ve çok duru bir auranızın olduğunu görmekteyim... her daim böyle kalınız :)"Lale Hanımın bana ilk cümlesi senin enerjin çok güzel, bunu sakın kaybetme demişti. Fala başlar başlamaz. Öyle bir yazmıştı ki ben acayip ferahlamıştım. Öyle moral vermek için gazlayan tiplerden değildi. Sevmiştim kendisini. Geçenlerde Binnaz'a sordum Lale hanımı. Bir süreliğine ara vermişti fal bakmaya fakat zamanı kesin belli olmamakla birlikte yakın bir tarihte tekrar online olacak demişlerdi.
Vay be Lale ablam da yalan oldu :=))))))))))Aynı cümle "öncelikle sizi sembolize eden kartlarınızda harika bir pozitif enerjiniz ve çok duru bir auranızın olduğunu görmekteyim... her daim böyle kalınız :)"
Bunca senelık maceramda bır Lale'yi ben mı yakalayamadım,sizden duyunca içim gidiyor
Bınnazda kredim var eski hesabımın şifresini buldum anamm ne göriyim birde 35tl kredi
Para olmaz baktırasım gelir,varken insanı bıktırırlarkımseye baktırmak ıstemıyorum o sitede
Audrey, bu mesajında yazdıkların için maalesef 1 tane begen tuşu var. Elimde olsa 100 defa begen derdim. Hislerime tercüman olmuşsun resmen
Çok haklısın Allah razı olsun onlardanFalcılar sağolsunlar kendi elleriyle bizi fal batağından kurdartılar kendi kendime bu kadar bıkıp,nefret edemezdim faldan :)
audrey, ben burada toplamda 3-4 kişiyle özel msjlşmışımdır. onlar da da falcı tlflarını almışımdır.nilmil kuzum senın suphelendiğin insan kimdi ? bızım suphelendıgımızde olay ınkar,yakarış ve yalvarmayla sonuclanmıstı hepsınde aynı muhabet oluyor galiba sihirlikelimeler 'e de katılıyorum gercekler bu organık bağlar kımlerse yok olsunlar en kısa sürede senelerdir gina geldi.
Bende aynı konuyu düşünüyorum işini düzgün yapan elbet vardır o kişilere sözüm yok üzerilerine alınmasınlar ama insanlarda vicdan olmalı ne iş yaparsan yap doğru şekilde yap bizim yerimizde onlarda olabilirlerdi kimse böyle bir durumla karşılaşmayacak diye garanti mi var hayır bu online fal sitelerinde hepsinde diyebilirim bir şekilde anlıyorlar bundan bende eminim ve baktırıp çıkmamasından değil dediğin gibi salak yerine konulmaktan rahatsız olduğum için ve böyle haksız kazanç sağlayanlara daha fazla para yedirmemek için hesabımda milyarlarım bile olsa hiçbirine fal atmayacağım bir daha falı çıksın yine fal atmayacağım.Online fal baktırmaya başladığımdan beri sadece Binnaz Abladan baktırdım ve yüksek puanlı yorumcuların neredeyse hepsinden yorum aldım. Yaşadığım hayalkırıklığı ve tespit ettiğim bir durum üzerine üyelik açtım gerçekten merak edenler varsa öğrensinler diye.
tek tek yorumcular hakkında fikirlerimi soranlara cevap verebilirim ama ben asıl yaşadığım olaylara döneceğim;
Firuze Aydın, erkek arkadaşımın memleketine kadar bilerek ağzımı açıkta bırakmıştı. Sonra içime kurt düştü ve yeni bir e-mail ile ilk kez baktırıyormuş gibi davrandım. Kendisi de tedirgin oldu birkaç kez sorguladı ilk kez mi geliyorsun diye. Sonuç mu? tabi ki patladı. Arkadaşlar öncelikli yorumum şudur ki; bu insanlar daha önceki yorumlarımıza erişebiliyorlar başka yorumcudan olsa bile.
Hülya Demire ilk fal baktırdığımda sevgilimle barışacağımı söyledi tarihler verdi. tamam ben müneccimlik yapsın demiyorum ama kandırılıyoruz. Aynı taktiği tekrar uyguladığımda ise genel bir yorum yaparak yeni tanışacağım evleneceğimi birinden bahsetti ve bir hafta içinde oluyor bu olaylar.
Dediğim gibi tek tek tüm tecrübelerimi merak edenlere anlatırım fakat bu insanlar bizim maillerimize de, önceki yorumlarımıza da erişiyorlar. Tamam geleceği Allahtan başkası bilemez ama ben iyi niyeti suistimal gördüm ve eminim.
audrey, ben burada toplamda 3-4 kişiyle özel msjlşmışımdır. onlar da da falcı tlflarını almışımdır.
bu falcıların durumlarında garip bir şeyler var ama çözemiyorum. umarım her ne ise ortaya çıkar.
tek tavsiyem, gerçek isimlerimizi, diğer kişilerin adlarını vermemek. ama su falında da isimden çok şey çıkıyor. bilemedim arada kaldım
lal gül demeki rtlra hemen bakar bakmaz,aurayı görebiliyor,demek aura açık saçık hemen görünen bir şey,Aynı cümle "öncelikle sizi sembolize eden kartlarınızda harika bir pozitif enerjiniz ve çok duru bir auranızın olduğunu görmekteyim... her daim böyle kalınız :)"
Sende baktırmış mıydın canım? Yada bütün "harika pozitif enerjili" olarak toplanıp ona attıklal gül demeki rtlra hemen bakar bakmaz,aurayı görebiliyor,demek aura açık saçık hemen görünen bir şey,
bide lle güleherkesin urası aynı gliyor demekki,herkese anı hikaye
O sırada yani 2013 yılında durumumu anlattığım ve facebookta kendi adımla eklediğim tek üye vardı o da Beeyyzza adlı üye. Kendisi bayağı aktifti forumda. Sonradan eşiyle barıştığı için forumu bırakmıştı.Ama şimdi tekrar baktım aktif üye olarak görülüyor.Kendisi hem nickimi hem gerçek adımı soyadımı biliyordu anlayacağınız ve Nesibeyi tabiri caizse ölümüne savunurdu.nilmil kuzum senın suphelendiğin insan kimdi ? bızım suphelendıgımızde olay ınkar,yakarış ve yalvarmayla sonuclanmıstı hepsınde aynı muhabet oluyor galiba sihirlikelimeler 'e de katılıyorum gercekler bu organık bağlar kımlerse yok olsunlar en kısa sürede senelerdir gina geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?