- 22 Eylül 2015
- 108
- 267
- 103
- 35
Aynen :) bu olayı bilen diğer kişi ise o kadar sen söylemezsen ben söylerim diyen kişi ben böyle bir şey duymadım bilmiyorum da diyor ben insanları anlamıyorum ama Allah büyük ben ona havale ettim.Benimle görüşmekDeve diken kombinasyonu işte..arkadasın ilerde Bdv de konu açar bu kafayla.resmen kör adam badem gözlü, kel fodur Sırma Saçlı oluyo bağzı hemcinslerimiz için:) biz olsak böyle bi durumda arkadaşımıza inanıp güveniyorsak ona adamı saf dışı ederiz.
Allah akıl fikir versin ..
evet canım bende batırmıştım,bütün diğer falcılara baktırdığım gibi onuda denemiştim ama bir kere,bida baktırmadım,çünkü çok yapmacık tamamen pembiş ve en olmayacak hikyeyi anlattı,bidahada asla baktırmadım,tabi ben baktıralı epey oldu dediğinin bir tanesini bile yaşamadım,zaten hiç beğenmemştimSende baktırmış mıydın canım? Yada bütün "harika pozitif enerjili" olarak toplanıp ona attık
Ayyy deme kuzum dayanamam vallaşimdi kendi tezimi çürütmüş olucam ama benim gibi çok fal baktıranların her zaman puan birikir hesabında cidden hiç inanmayarak son puanımla düşük puanlı yeni bir yorumcuya baktırdım. telefonda konuştuk dediğine göre medyummuş. Binnaz ablada ilk kez biri beni şaşırttı çünkü siteden daha önce kimseye konuşup yazmadığım şeyleri bildi. geleceğe dair tahminleri tutar mı bilmiyorum ama bayağı nokta atışı yaptı. Elif Hanzade adı.
Dipnot: bizim gibilere her şey müstehak
Valla hiçbir şey beklemeden açtım inan telefonu. Eski erkek arkadaşımın hazirana kadar bitmesini beklediği bir iş vardı ben hiçbir şey söylemeden onu bildi. Ne yaşadıysam aynen söyledi ve ben geçen sene mart ayında bir şeye niyet etmiştim durduk yere onu da bildi yani ben hiçbir şey söylemedim. Ayrıyız sevgilimle bugün yarın arayacak dedi ararsa haber veririmAyyy deme kuzum dayanamam vallabu aralar yine fala sardim gercekten cok mu iyiydi
Tamam canim cok saol yorumun icinValla hiçbir şey beklemeden açtım inan telefonu. Eski erkek arkadaşımın hazirana kadar bitmesini beklediği bir iş vardı ben hiçbir şey söylemeden onu bildi. Ne yaşadıysam aynen söyledi ve ben geçen sene mart ayında bir şeye niyet etmiştim durduk yere onu da bildi yani ben hiçbir şey söylemedim. Ayrıyız sevgilimle bugün yarın arayacak dedi ararsa haber veririm
Rica ederim:)Tamam canim cok saol yorumun icin
bak işte tuttum bu lafınışimdi kendi tezimi çürütmüş olucam ama benim gibi çok fal baktıranların her zaman puan birikir hesabında cidden hiç inanmayarak son puanımla düşük puanlı yeni bir yorumcuya baktırdım. telefonda konuştuk dediğine göre medyummuş. Binnaz ablada ilk kez biri beni şaşırttı çünkü siteden daha önce kimseye konuşup yazmadığım şeyleri bildi. geleceğe dair tahminleri tutar mı bilmiyorum ama bayağı nokta atışı yaptı. Elif Hanzade adı.
Dipnot: bizim gibilere her şey müstehak
Ben de famanın hislerinin güçlü olduğunu düşünüyorumKızlar bu arada Fama'nın bana son falı çıktı tekrar okudum o zaman saçma gelmişti ama bana tarihleri ile birlikte söylemiş.Bu olaylar fal baktırdıktan sonra 15 gün içinde gerçekleşti.Yakın gelecek konusunda net görüyor demekki.
Çevremdeki yakın gördüğüm insanlara kadar söylemiş şaşırdım baya.Olayların böyle olacağını tahmin etmemiştim o zaman geçip gitmiştim.Ben de famanın hislerinin güçlü olduğunu düşünüyorum
Aynen tarihsel sapmayı çok kullanıyor tarih konusunda iyi olmadığını dile getiriyor ama diğer konular hep çıkıyor benim.Aşk konuları asırlar geçtikten sonra olmaya başladı.Hep bu tarihsel sapmayi diyo benimde olaylar tarihsel sapti heralde(
Çevremdeki yakın gördüğüm insanlara kadar söylemiş şaşırdım baya.Olayların böyle olacağını tahmin etmemiştim o zaman geçip gitmiştim.
'Stresli bir zaman içine gireceksiniz.Bu stresli zamanda is hayatında bazı aksamalar olacaktır ve hayata bir süreliğine sen kısa şekilde küsmeniz olacaktır.Etrafınızda iyi olmayan kişiler var lakin sen kimin sana zarar vermek istediğini ve kimin gerçekten yanında olduğunu ise bilemiyorsunuz.izin için tarihsel saptama olmaz ise şubat ayına kadar bazı olumsuz olaylar yaşanacaktır.Sonrasında ise yavaş yavaş açılma olacaktır. Fincanda ayrıca biri ile konuşma yapmayı planladığın çıkıyor lakin bu konuşmayı yapmak konusunda ise biraz kararsız kalıyorsun.Bir anda karar vererek konuşmanız olacaktır ve tarihsel yönden bir saptama olmaz ise eğer ki bu ay içinde yapacaksın.Lakin tarihsel saptama yaşarsanız eğer ki sonra ki aya kalması olacaktır.Seni çok seven biri çıkıyor.Seni devamlı arka çıkan bir yakının çıkıyor senin.Ve senin için bir olayı kendisi çözmesi olacaktır.Ve buna sana büyük sürpriz olacaktır.'
Aynen dediği gibi olaylar oldu..
Ben de famanın hislerinin güçlü olduğunu düşünüyorum
Bana aşk konusu genelde gecikmeli olarak çıkanlardan ama yorumlarını beğeniyorum kartlar ile destekli baktığını söylüyor ama nedense inanmıyorum.Çünkü bir kere bir erkek arkadaşım benim yerime kart seç yolla bakalım ne diyecek dedi ve yolladım.Fama'nın cevabı ise kartlar odaklı seçilmemiş kendime özel açılım yapacağım demişti ve bizi şaşırtmıştı arkadaşımı da doğal olarak baya ayrıntı söylemişti.Ama dediğim gibi kart kısmına inanmıyorum.Fama bende de şaibesi dışında iyiydi ama son fallarında faldan öte erkek tarafı modunda yorumlar yapmıştı bi arkadaşla daha yani biz aliye Rona karşı taraf Kınalı Yapıncak Sezercik gibi :))
Tarihsel sapmayı çok vurguluyor doğru tarihleri benimde ya gecti ya Geçmek üzere kahveyi iyi yorumlamış ama zaten bu sema bikaç isim daha kartlar fincanlar bahane oluyo artık nasıl bakıyorlarsa
Fama bende de şaibesi dışında iyiydi ama son fallarında faldan öte erkek tarafı modunda yorumlar yapmıştı bi arkadaşla daha yani biz aliye Rona karşı taraf Kınalı Yapıncak Sezercik gibi :))
Tarihsel sapmayı çok vurguluyor doğru tarihleri benimde ya gecti ya Geçmek üzere kahveyi iyi yorumlamış ama zaten bu sema bikaç isim daha kartlar fincanlar bahane oluyo artık nasıl bakıyorlarsa
Beeyyzza ile bende o dönemlerde görüşmüştüm hatta bazı tavsiyelerde bulunup reel falcı isimleride vermiştim yenidenmi sitedeO sırada yani 2013 yılında durumumu anlattığım ve facebookta kendi adımla eklediğim tek üye vardı o da Beeyyzza adlı üye. Kendisi bayağı aktifti forumda. Sonradan eşiyle barıştığı için forumu bırakmıştı.Ama şimdi tekrar baktım aktif üye olarak görülüyor.Kendisi hem nickimi hem gerçek adımı soyadımı biliyordu anlayacağınız ve Nesibeyi tabiri caizse ölümüne savunurdu.
Son falı dışında hiç çıkmadı mı dedikleri sana tarihleer sapsa bile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?