tutturanlar, olumsuz konuşanlar var mıydı peki?Kizlar online baktirdigim fallarda patlayanlar bugun belli oldu..
Bir yolun varda aylin, serkan tek, ilkay gür, fama, araf
tellweden seruven kitap fali, aynurabla, gelecegin habercisi, falaniyethakkaniyet sanirim ismi buydu. Bunlarin hepsi olumlu konusmustu fakat tamamen olumsuz oldu dedikleri cikmadi..
Yok herkes olumlu konusmustu hepsi ayni dogrultudaydi.tutturanlar, olumsuz konuşanlar var mıydı peki?
Ben famaya baktirdim kriz animda. Bana da tarihsel sapma olmazsa demis. Fal olumluydu ama boyle sanki cok suratsiz bir kadin fal bakmis gibi okudum yazim tarzindan. Daha once daha sicak bir fama bakardi bana. Bilemedim bana hangi fama bakti aceba
Hıc bılen cıkmadı mı canım yaYok herkes olumlu konusmustu hepsi ayni dogrultudaydi.
çıkmadı canım cıksa yazardım keşke cıksaydı..Hıc bılen cıkmadı mı canım ya
Konu ne bilmiyorum ama hiç umut yokken olumluya dönüşmeyecek durum mu?Çünkü bana herkes olumlu durumdan bahsederken adam yoluma bakmam gerektiğini dile getirdi yedi ay sonra olumluya dönüştü durum.çıkmadı canım cıksa yazardım keşke cıksaydı..
İlkay gur hep olumsuzdur genelde hayret o da mı olumlu dedı canım selena zaten bazısına tutturuyo bazısına tutturmuyo karısık onunkıçıkmadı canım cıksa yazardım keşke cıksaydı..
Selenaya baktirmadim. Ilkay gur olumlu konustu yani hatta biri vesilesiyle gorusmenz olcak vs dedi zamani da gecti ama olmadi.İlkay gur hep olumsuzdur genelde hayret o da mı olumlu dedı canım selena zaten bazısına tutturuyo bazısına tutturmuyo karısık onunkı
Bilemiyorum ama suan tamamen olumsuz durum. Yani olumluya donusmeside mumkun degl gibi.Konu ne bilmiyorum ama hiç umut yokken olumluya dönüşmeyecek durum mu?Çünkü bana herkes olumlu durumdan bahsederken adam yoluma bakmam gerektiğini dile getirdi yedi ay sonra olumluya dönüştü durum.
Anladım canım bu ara ılkay fama arasında kalmıstım da ondan sordumSelenaya baktirmadim. Ilkay gur olumlu konustu yani hatta biri vesilesiyle gorusmenz olcak vs dedi zamani da gecti ama olmadi.
O zaman umutlanma da umutsuzluğa da kapanma.Hayat bazen öyle bir noktaya geliyor ki sen bile şaşırıyorsun mesela ben kim derdi sadece dört gün içinde arkadaşım dediğim insanların bana böyle yapacağını teker teker hepsinin hayatımdan temizleneceğini.Sadece bekle ama yaşamına da devam et hayatını kaçırma akışına bırak.Bilemiyorum ama suan tamamen olumsuz durum. Yani olumluya donusmeside mumkun degl gibi.
Hahahahahaha dediğinden bişey anlamadım bana bi örnek lazım ama :) istersen özelden yazabilirsinBermuda'nın selena sende çıkıyordu demi mesela bi falında bi öncekilerden farklı bi durum gördüğü oldu mu sende de hani esas konu ya da sorulan konu işe ilgili komple ağız değişme değil de aynı konuya farklı bi durumla yeni yorum getirme gibi :) çok açık yaZamıuorım da anlatabildim mi :)
Atart ne demek istediğini anladım o bana oldu mesela şunu demek istedin sen sanırım. Örnek vereyim....uzun bi yola gidiceksin orda mavi gözlü sarışın biriyle tanisacaksin ilk falı bu şekildeyse. ...İkinci falinda ise bu tanisacagin kisinin sen tanistiginda sevgilisi olmuş olacak sora ayrilcak ya da sınırlı bir çocuk huyu şu şekilde.....yani ikinci falda ek ilave şeyler var mesela vermiş olduğum ornekteki gibi tabi hayal ürünü bu örnek ama :) bana oldu bu sekilde ama 10 aydır bekliyorum halen gelişme yok :)
İkikerebir ne kiz birkerebir degilmiydi onun adi :) ben begenmedim hic :)İkikerebir'e geçen sene felan fal baktıran kimlerdi? Sevabına bir bakın :))
Ahahahahaha hahahah sesli kahkaha atıyoorum. :)))) neyin kafasını yaşamışım ikikerebir ne be :)))))))) birkerebir evetİkikerebir ne kiz birkerebir degilmiydi onun adi :) ben begenmedim hic :)
Dur ben de bi örnek vereyim bakiyim anlamış mıyım :) bana demişti ki x kişisini yanında bi kızla görüceksin sevgilisi sanıcaksın ama değil. X kişisini görmem de mümkün değildi yani nasıl göreyim dedim. Sonra whatsappta pp yapmış yanında bi kızla ama belli sevgilisi. Selenada dedi ki yine de ben duygusal bi birliktelik görmüyorum hala tam anlamıyla sevgililer diyemem dedi(anladın ne demek istediğimi) cidden de öyle olduğunu gördüm demek istediğin bu muyduuBermuda'nın selena sende çıkıyordu demi mesela bi falında bi öncekilerden farklı bi durum gördüğü oldu mu sende de hani esas konu ya da sorulan konu işe ilgili komple ağız değişme değil de aynı konuya farklı bi durumla yeni yorum getirme gibi :) çok açık yaZamıuorım da anlatabildim mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?