Binnaz Abla

Benimde birdirbir diyesim geliyor :) yeni baktirdim fal orucumu oyle boziyim dedimm ama olmadi,begenmedim canim .
Ay ben tarot baktırmıştım fena değildi. Burda yazanlar 2 sene önce baktığı kahve çıktı demişler, bir de kahve atayım dedim. İğrençti.

Bi an korktum bıraktı diye :) Süper o halde. 15 gün bekleriz napalım
Siz çok mu baktırdınız selenaya gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı ? yüzde kaç oranında çıkıyor diyebilirsiniz size? :) ben henüz ona hiç baktırmadım da düşünüyorum bana tutmayabilir tabi de size nasıl?

Lale bana mı kotuydu bir anlamadım. Hele o kadar kotuydu ki anlatamam geçen yıl atmıştım.

Sana tutan yok hayatim burada bazi arkadaslarin fali cikiyor, dusunuyorum en yakin sema su falinda bilmis ama arkadas o da 4 5 sey demis sadece 1 i olmus, belki de tesaduf, geri kalanindan vallahi bildi dedigi adam cikti karsima ya da dedigi oldu diyebildigim kimse yok. Enerjisel bir problemimiz var bence incesaz, cakralar mi kapalidir nedir bizde

Ayrica olumluyu bile dovecek sekilde yazan fama benim famam degil. Eminim daha once baktirdigim fama degildi bana bakan fama.

Benim de pek çıkan birşey yok, çıkanlar da tesadüf bence.

Ayrica olumluyu bile dovecek sekilde yazan fama benim famam degil. Eminim daha once baktirdigim fama degildi bana bakan fama.
Ben o duruma katılmıyorum hani bazen dövecek gibi olan fama bazen normal güzel usluplu fama diyoruz onlar da günlük yaşantılarını fallar da durumlarını kendileri belli ediyorlar.gerçekten asabi olduklarını da yansıtıyorlar bazen fama da bence onlardan biri.anlık durumunu iyi de kötü de olsa ruh hali bunu yansıtıyor koruma amaçlı söylemiyorum sadece düşüncem bu yönde.

dayanamadım baktırdım famaya bana olumlu şeyler yazmış . Mutluydu heralde :) umarım hisleri gerçektir..

Ben pek sana katilmiyorum bariz sekilde farkli famalar var ortada. Bu zaten ezelden beri teorimizdi. Ben famayi tellwede ilk kesfeden insanlardan biriyim oradaki fama ile bu famanin ayni kisi oldugunu dusunmuyorum, en son baktirdigim falda da bunu gordum resmen.

Tellwedeki fama cidden çok ama çok iyiydi

Canim sana fama nin falini atsam bana sinirlsii mi dusmus hangisi diye anlarmisin bi de bu sinirlisimi iyi bakiyo acaba sakini mi

hani siz serkan tek ve fama aynı kişi diyorsunuz ya bana ikisi de farklı şeyler söyledi. ama belki birbirlerinin fallarını okuyabiliyorlar mı? Ordan mı kopya çekiyorlar acaba bazen ...

Sema aylin fama meryem hepsi aynı geliyolar bana nedense serkana hiç baktırmadım yorum yapamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…