selena falı sesli mi atıyor? yazılı mı? mail ile olunca
Fama konusu acilmisken telwedeki fali bende patlamisti ,gercekten bu teori hep var ve yazili falda hepimziin emin oldugu bisey artik teori bile denemez baldanimBen pek sana katilmiyorum bariz sekilde farkli famalar var ortada. Bu zaten ezelden beri teorimizdi. Ben famayi tellwede ilk kesfeden insanlardan biriyim oradaki fama ile bu famanin ayni kisi oldugunu dusunmuyorum, en son baktirdigim falda da bunu gordum resmen.
Serkan birinin kesinlikle ek hesabı hanımefendi konsepti erkek cinsiyeti de kılıfı, benim detaylarımı bilmesi için medyum olması falan lazım kaldı ki ilk falı fiyaskoydu sonra ne olduysa diğerlerinde verdiğim ayrıntıları bana döktü ben bu kadar Tesadüfe inanmam selenayı da sana yazıcam canımSema aylin fama meryem hepsi aynı geliyolar bana nedense serkana hiç baktırmadım yorum yapamicam
Aynı şey benim içinde geçerli o durumlarımı bilmesi kolay değildi.Serkan birinin kesinlikle ek hesabı hanımefendi konsepti erkek cinsiyeti de kılıfı, benim detaylarımı bilmesi için medyum olması falan lazım kaldı ki ilk falı fiyaskoydu sonra ne olduysa diğerlerinde verdiğim ayrıntıları bana döktü ben bu kadar Tesadüfe inanmam selenayı da sana yazıcam canım
Telwe deki fama ile byv da fama adı altında üyelik açan kişi aynı olmayabilir ona bir şey diyemem zaten.Ama tanıdık falcı gibi geliyor bana da Fama'da.Bana dedikleri çıkıyor o konuda da bir şey diyemem.Son falın bir kısmını da attım buraya dediği gibi oldu.Ben pek sana katilmiyorum bariz sekilde farkli famalar var ortada. Bu zaten ezelden beri teorimizdi. Ben famayi tellwede ilk kesfeden insanlardan biriyim oradaki fama ile bu famanin ayni kisi oldugunu dusunmuyorum, en son baktirdigim falda da bunu gordum resmen.
Sema ile Fama ben de hep ters doğrultu da idi.Biri a dedi ise diğeri b dedi.
Sema ile Fama ben de hep ters doğrultu da idi.Biri a dedi ise diğeri b dedi.
Ama Serkan Tek'te bir olaylar dönüyor o bariz.Kaç saat boyunca ağladım o herifin falı için.Madem olumsuzu söylüyorsun madem çat diye deme ama Allah'tan dediği gibi olmadı sonu pembe tablo idi.Üç ay önce yaşamıma biri girmesi gerekiyordu onun deyimiyle.Ama zaten hayatımda o aralar biri varla yok arasındaydı bitiş zamanıydı.
Benim de fal Serkan ve Sema da aynıydı.Sema daki soru kısmım Serkan'ın falıydı abartılarak önüme sunulmuş hali.Bende de olaylar sebepleri gamada ayrı Serkan ve semada aynıydı bi de yani byv de nerdeyse herkes yazılı bakıyo zaten Tellweden GÖÇ etmiş hepsi neredeyse orda Hira da Meliha da bilmem Sultan da melek de Şule de yani bunlar portatif falcı gibi her yerde bü şube açmışlar
Kızlar byv şule nasıldı? Beğenen var mı?
Suanki iliskimle ilgili bende serkana atmistim simdiye kadar coktan ayrilip hayatima baskasi giricekti resmen olumsuz olmak icin olumsuzdu katiliyorum canim sana cok sukurku dedigi gibi deil iliskim yuzuk taktik tek olumsuz konusan oydu ama olumsuzun olumsuzuydu yani icimi daraltmistiSema ile Fama ben de hep ters doğrultu da idi.Biri a dedi ise diğeri b dedi.
Ama Serkan Tek'te bir olaylar dönüyor o bariz.Kaç saat boyunca ağladım o herifin falı için.Madem olumsuzu söylüyorsun madem çat diye deme ama Allah'tan dediği gibi olmadı sonu pembe tablo idi.Üç ay önce yaşamıma biri girmesi gerekiyordu onun deyimiyle.Ama zaten hayatımda o aralar biri varla yok arasındaydı bitiş zamanıydı.
Suanki iliskimle ilgili bende serkana atmistim simdiye kadar coktan ayrilip hayatima baskasi giricekti resmen olumsuz olmak icin olumsuzdu katiliyorum canim sana cok sukurku dedigi gibi deil iliskim yuzuk taktik tek olumsuz konusan oydu ama olumsuzun olumsuzuydu yani icimi daraltmisti
Siz çok mu baktırdınız selenaya gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı ? yüzde kaç oranında çıkıyor diyebilirsiniz size? :) ben henüz ona hiç baktırmadım da düşünüyorum bana tutmayabilir tabi de size nasıl?
kızlar dün burada binnazda elif hanzade den bahsedilmişti ben de baktırdım ona gerçekten geçmişte yaşadığım şeyleri zamanıyla bildi yılıyla yani.. çok şaşırdım.. 6 dk bakmış kısa ama çok netti çok şaşırdım ben gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?