Binnaz Abla

Fama konusu acilmisken telwedeki fali bende patlamisti ,gercekten bu teori hep var ve yazili falda hepimziin emin oldugu bisey artik teori bile denemez baldanim

Ki sundanda adim gibi eminim fama ya baktirdigim falda soruma cevap veren kiside ayni kisi degildi o devrik cumleler gitmis, turk dil kurumu gelmisti :)sorumda yada her zaman dusundugumuz gibi serkan tekte belki ayni isimdir ( hic baktirmadim ama arkadaslarimin fallarini okudum ) beyfendi-hanfendi diyor ztn fal bundan ibaret, ayni insan hem devrik cumlelerle yazi yazip hemde hanfendi beyfendi diyebilir o kadar gerizekali degilsse farkli hesaplardan birine olumsuz-birine olumlu yorumda yapabilir birinden biri tutar illaki :) - dedigim gibi soruma cevap veren ya baska birisiydi yada devrik cumle kurmayi unutmus o anda !!

Sema aylin fama meryem hepsi aynı geliyolar bana nedense serkana hiç baktırmadım yorum yapamicam
Serkan birinin kesinlikle ek hesabı hanımefendi konsepti erkek cinsiyeti de kılıfı, benim detaylarımı bilmesi için medyum olması falan lazım kaldı ki ilk falı fiyaskoydu sonra ne olduysa diğerlerinde verdiğim ayrıntıları bana döktü ben bu kadar Tesadüfe inanmam selenayı da sana yazıcam canım

Aynı şey benim içinde geçerli o durumlarımı bilmesi kolay değildi.

Telwe deki fama ile byv da fama adı altında üyelik açan kişi aynı olmayabilir ona bir şey diyemem zaten.Ama tanıdık falcı gibi geliyor bana da Fama'da.Bana dedikleri çıkıyor o konuda da bir şey diyemem.Son falın bir kısmını da attım buraya dediği gibi oldu.

Bana da meryemle fama ayniymis gibi geliyor,
Hisliler evet bende begeniyorum ama bu suphelerden dolayi guven duyamiyorum,
her gelismemde de danismak icimden gelmiyor.
Aylin sesli bakiyor diye onu bi ayri tutuyorum.
Semaya hic baktirmadim.
Serkan tek e baktirdim ama aman aman bi fal degildi, hatirlamiyorum bile.
Hesaplarimi da sildigim icin tekrar acip bakamiyorum, ama nokta atisi falan olsa hatirlardim.

Sema ile Fama ben de hep ters doğrultu da idi.Biri a dedi ise diğeri b dedi.
Ama Serkan Tek'te bir olaylar dönüyor o bariz.Kaç saat boyunca ağladım o herifin falı için.Madem olumsuzu söylüyorsun madem çat diye deme ama Allah'tan dediği gibi olmadı sonu pembe tablo idi.Üç ay önce yaşamıma biri girmesi gerekiyordu onun deyimiyle.Ama zaten hayatımda o aralar biri varla yok arasındaydı bitiş zamanıydı.

Bende de olaylar sebepleri gamada ayrı Serkan ve semada aynıydı bi de yani byv de nerdeyse herkes yazılı bakıyo zaten Tellweden GÖÇ etmiş hepsi neredeyse orda Hira da Meliha da bilmem Sultan da melek de Şule de yani bunlar portatif falcı gibi her yerde bü şube açmışlar

Benim de fal Serkan ve Sema da aynıydı.Sema daki soru kısmım Serkan'ın falıydı abartılarak önüme sunulmuş hali.

Gızlar Serkan'dan evvel BYV'a attığım tüm falları okudum. Serkan'ın bana dediklerini herhangi bi falcıya açık etmemişim. Serkan hakkında kesin bi kanaate varamadım. Sema ve Serkan bana farklı şeyler söyledi. Hatta FAMA- Aylin aynı şeyler ,Sema,Serkan farklı şeyler söyledi ayrılık sebebi olarak.

Suanki iliskimle ilgili bende serkana atmistim simdiye kadar coktan ayrilip hayatima baskasi giricekti resmen olumsuz olmak icin olumsuzdu katiliyorum canim sana cok sukurku dedigi gibi deil iliskim yuzuk taktik tek olumsuz konusan oydu ama olumsuzun olumsuzuydu yani icimi daraltmisti

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin.

kızlar dün burada binnazda elif hanzade den bahsedilmişti ben de baktırdım ona gerçekten geçmişte yaşadığım şeyleri zamanıyla bildi yılıyla yani.. çok şaşırdım.. 6 dk bakmış kısa ama çok netti çok şaşırdım ben gerçekten..

Ben 2 senedir baktırıyorum selenaya :) Bütün falları çıktı diyemem, çıkmayan falları da oldu ama genel olarak çok beğenirim kendisini. Yüzde kaç oranında çıktı derseniz %70 diyebilirim.

Şimdi yakalanmaz da kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…