Binnaz Abla

canım bilmem seni rahatlatacakmı ama ben açelyaya 1 kez baktırdım söylediklerinin tamamen tersini yaşadım onun için kafaya takma derim

Durum analizi dogru muydu peki nurvana cim?

Su an o kadar beni mutlu ettin ki sana anlatamam...umarim bana da cikmaz ve soyledikleri dogru degildir.

Durum analizi dogru muydu peki nurvana cim?

Su an o kadar beni mutlu ettin ki sana anlatamam...umarim bana da cikmaz ve soyledikleri dogru degildir.

açelyanın bir dediği bir dediğine tutmuyor bence. ilkinde durum analizi iyiydi, sonraki analizi tam bir saçmalıktı. yok şöylemiş böylemiş, öğreniyom öylemi diye yoo. Yani falı tepeden tırnağa tam dobrowskiymiş sonradan anladım.

Ilkay Gur un bana dedigi hiccccccccccccbir sey cikmadi.

Melek bana olumlu konustu, 6 hafta ve 5 ay arasi dedi. Bakalim gorucez

canımmm benımmmm yazdıklarının hepsını okudum burdan toplu mesaj cekıyım dedım sen sıkma ıcını aynen bende o haldeyım kac senemı verdım ve sımdı oye bı haldeyım kı nefes alamıyorum dun baktırdım bgn baktırdım aksam yolladım netten kafayı yedım yanı falla zor bı durum bılıyorum ama bazen olmayan seyler bızım ıcın daha hayırlı oluyo sonrası daha guzel olsun dıye ben melegın dedıklerını yasadım cokta severım onu sesını tavrını ve benımlıe ılgılı cok ozel bıseyı bılmıştı babamla ılgılı ve ben sonra o olayı aynen yasadıım o yuzden ona ınanmak ıstıyorum bana ısrarla sızın sonunuzz evlılık guzel olucak sabret dıyo ama kac senedır umudum kalmadı ozguvenım kalmadı gectım artık herseyden bız unutuyoruz kendımızı bu sabah askım kapışmagı dınledım o kadar guzel konuşıuyodukı bız kendımızden odun verdıkce karşı taraftan degersız oluyoruz bı ınsan once kendıne deger vermelı bız sevgı yuzunden unutuyoruz bunu ama bıraz kednımızı dusunmenın vaktı sıkma canını yaz banada sıktıkca bende cok daraldım zor durumda hıssedıyorum kendımı ama ınan ıcıne atmak daha zor yaz konuş ıcını dokkk sevılıyosunnnnn

bu fal alem ne dandık bi siteymışş mert reikiye gönderdiğim kahve falı sonuc olarak başkasının yorumunu gödermiş yorum bana ait değil müşteri hizmetlerine mail atıyorum cevapta vermiyorlar sinir oldum..

fallar mı karışmış, bana da binnazda olmuştu. gecenin 2'ne kadar halledene kadar fenalık gelmişti. Ama sağolsunlar müşteri hizmetleri sıkı çalışıyordu ilgilenmişlerdi.

Kızlaarrr Hoinner ve Şahsenem'e fal baktıranlar görüşleriniz nelerrr?

hoinnere sanal fincan atmıştım ben.sanaldan da bişi anlaşılmıor pek ama birileri iyi demişti sanki.
Kısa ve öz bakmış bilinçaltına falan inmiş bende de çıkarmı bilemem tabi.Yorumlarına baktımda çıkanı var.Banada fena değil gibi geldi.Bide çok seviyeli çok kibar.Keşke biraz daha uzun olsaydı.

Bendede durum şöyle oldu diğerleri gibi pembe tablo çizmedi evet dedim sallamıyo ok durumu bende görüyorum zaten söyledikleride kafama yattı, ben klasik hep iki sorum olur her falcı 2. sorum için kat çeker yada mutlaka bir yorum yapardı ama o iki soru birbiri ile alakasız deyip hiç cevap bile vermemiş. Hani bir nokta atışı durumda ilgimi çekicek bişeyde olmadı. Ama ben sorduğum soru ile ilgili mutlaka bi hissiyatı olmasını beklerdim.

Banada psikolojimle ilgili açıklama ve tavsiyelerde bulundu saolsun, kişiliğimle ilgili mesela evde başka işte başka kişiliğe bürünme ciddi bişeye gülmek istiyorsan gül çekinme falan yazmış. Yani fak kısmı toplasanız 3 satır geri kalanı tavsiye..

kartlardaki çıkan şekillere çok bağımlı kalınarak yorum yapılırsa, sonuç alınmaz. hisleride konuşturmak gerek.

Binnaz Abla'da tek geçeceğim isim Bilge Özdoğru'dur.
Sadece fal bakmakla kalmıyor hisleri vasıtasıyla çok akılcı çözümler öneriyor.
Sayesinde ilişkime çekidüzen verdim.

kızlar fal aleme gün içinde mert reiki'ye gönderdiğim falın yorumu geldi bu arada sitenin hakkını yemeyim sitede çalışma varmış o yüzden maili geç gönderebilmiş müşteri temsilcisi.... ilk defa fal baktırıyorum kendisine şok oldum bi rezzan ablada böyle şok yaşamaıştım birde mert reikide.....şimdi ikisininde yorumunu dinleyince gerçekten başka sitelere o kadar parayı boş yere vermişim diyorum bi kere ikisininde falında net tarih yok yuvarlak bi zamanlama var olumlu olumsuz herseyi söylemişler ve benim özelimde kimsenin bilmediği birsei mert reiki bana söyledi şok oldum gerçekten helal olsun başarılı gelecekle alakalı söyledikleri çıkarmı bilmiyorum ama ikiside işini hakkıyla yapıyor çok ilgililer.. rezzan ablada her soruma abla gibi tavsiyede bulunarak hisleri ile cevap verdi ..başka sitedekki falcılar gibi özellikle binnaz abladakiler gibi başından gönderme çabası yok ikisindede ayrıca mert beye kahve göndermiştim kahvenin yanında 2 defa kart açtı...
paylaşmak istedimm.....ikisinide tavsiye ederim kızlar

ileriki geleceği bilemem ama bana söylediği 2 gün sonra oldu ,umarım gelecek içinde söyledikleri gerçekleşir.

Ne diyosun?Ay bu banada aynı şeyleri yazmış kişilikle ilgili farklı kişiliklere bürünme diye.Aynı ya yuh be ayıp.Bendw onun bilinçaltına inip kul hakkı aldığını yazıyim bari.

Ben de katılıyorum, ben 2 kere kahve baktırdım cümleleri aynıydı.

Ya bu adam ne hokkabaz bişeymiş.Hem iki ayrı sitede bakıyo,hem aynı cümleleri kuruyo,üstwlik Blackberry ile bana aynı şeyleri yollamış.Vicdan ya ...ilkönce kendi bilinçaltını düzeltsin insanları dolandırmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…