Kızlar byv şule nasıldı? Beğenen var mı?
Şimdi yakalanmaz da kadın
Suanki iliskimle ilgili bende serkana atmistim simdiye kadar coktan ayrilip hayatima baskasi giricekti resmen olumsuz olmak icin olumsuzdu katiliyorum canim sana cok sukurku dedigi gibi deil iliskim yuzuk taktik tek olumsuz konusan oydu ama olumsuzun olumsuzuydu yani icimi daraltmisti
Canim benim amin seninde insallah cok cok mutlu olCanım hsyorlı uğurlu olsun bi ömür yüzün Gülsün inşallah :)
Saol kuzum cok tesekkur ederimHayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin.
Benim de fal Serkan ve Sema da aynıydı.Sema daki soru kısmım Serkan'ın falıydı abartılarak önüme sunulmuş hali.
Çok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin..Aynen benim de öyleydi bildiğin nasıl ağlamıştım olumsuz olacağım derken cidden bazen acımasız oluyorlar pembe tablo çizmemek için resmen yırtmış kendini.Suanki iliskimle ilgili bende serkana atmistim simdiye kadar coktan ayrilip hayatima baskasi giricekti resmen olumsuz olmak icin olumsuzdu katiliyorum canim sana cok sukurku dedigi gibi deil iliskim yuzuk taktik tek olumsuz konusan oydu ama olumsuzun olumsuzuydu yani icimi daraltmisti
Ben beğenmedim canım çok aldlsdızdı sadece bir şeyi bilmişti. Geçen yıl ismini hatırlamıyorum yazılı bakan biri yine tanıdık çıkmıştı siteye söylemiştim kadını atmışlardı Birgün sonra Şule yeni falcı olarak çıktı hiç baktırmadım sonra uzun süre ara vermiş dönmüş yeni hesapla atmıştım bi iki ay oluyo hiç tutmadı.
O sitede efsun da öyle bir verdim farklı isimlerle dolandırıcılık yapmaya utanmıyor musunuz diye yayınlanmıştı sonra hiç online görmedim.:))))
Çakallık yapan yapana
Saol kuzum darisi basina hic uzme tatli caniniÇok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin..Aynen benim de öyleydi bildiğin nasıl ağlamıştım olumsuz olacağım derken cidden bazen acımasız oluyorlar pembe tablo çizmemek için resmen yırtmış kendini.
Bilemiyorum, evet buralarda çok konuşuluyor bu konu. Benim hiç bir bilgim yok, kesinlikle araştırdığına inanmıyorum; çünkü Serkan tek in ilk falı tam tarif ettiği tarzda çıktı yani döncek dönmicek % 50 %50 zaten ben buna çıktı demem. Nasıl olacağını, yani durumun gidişatını bile bilmiş, bu çıkınca dadandım biraz kendisine:) diğer falları çıkar mı çıkmaz mı bilemem ama ilk falı, geçmiş- an- gelecek ve vadelerle çıktı.Gızlar Serkan'dan evvel BYV'a attığım tüm falları okudum. Serkan'ın bana dediklerini herhangi bi falcıya açık etmemişim. Serkan hakkında kesin bi kanaate varamadım. Sema ve Serkan bana farklı şeyler söyledi. Hatta FAMA- Aylin aynı şeyler ,Sema,Serkan farklı şeyler söyledi ayrılık sebebi olarak.
Evet benim de geçmiş tarihleri tutturdu o Elif Hanzede hanım. Hangi tarihler de sıkıntılı olduğum filan ama geçmiş tabi.Şimdi yakalanmaz da kadın
Ben yolladım ama hazır kahve içmişken yollayayım diye. Üşendim başka falcı için yeni kahve yapıp içmeye :) 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri söylediler zatenGünaydin bayanlar, yeni üye oldum
ben de 2 aydir bu fallara düstüm (klavyem azerty kusura bakmayin) size bir sorum var , hiç hayni kahve resimlerini iki ayri falci ya gönderdinizmi (ki sonuçlar ve yorumlar degisik çikiyormu diye)
ben de yollamıştım bi kere. iki fal da o kadar bambaşkaydı ki bu kadar olur :)Günaydin bayanlar, yeni üye oldum
ben de 2 aydir bu fallara düstüm (klavyem azerty kusura bakmayin) size bir sorum var , hiç hayni kahve resimlerini iki ayri falci ya gönderdinizmi (ki sonuçlar ve yorumlar degisik çikiyormu diye)
Sema bana uzaktan yakından çıkmadı yawrumkızlar sema pembeci mi sanki biraz? olumsuz konuştuğu oldu mu aranızda?
Kaç gündür bi türlü yakalayamıyorum onu çıkmasına sevindim. Gelişmeler olursa haber et yine :)Kızlar elif hanzadeyi yazmıştım size gelişmelerden haberdar edeyim bugün yarın arayacak eski sevgilin dedi gerçi biz ayrıldığımızdan beri kavga gürültü bitmiyor ama dün akşam aradı. Hoş sonu iyi olmadı ama elif başka şeylerde söyledi göreceğiz bakalım
Online faldan dili yanmış biri olarak haber vermeyi borç biliyorum:)) elife de öylesine baktırmıştım yazarken de söyledim şu aralar bayağı sıkıntılıyım ama ilerisi için güzel şeyler söyledi inşallah çıkar:)Kaç gündür bi türlü yakalayamıyorum onu çıkmasına sevindim. Gelişmeler olursa haber et yine :)
Online faldan dili yanmış biri olarak haber vermeyi borç biliyorum:)) elife de öylesine baktırmıştım yazarken de söyledim şu aralar bayağı sıkıntılıyım ama ilerisi için güzel şeyler söyledi inşallah çıkar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?