Binnaz Abla

Kızlar byv şule nasıldı? Beğenen var mı?

Ben beğenmedim canım çok aldlsdızdı sadece bir şeyi bilmişti. Geçen yıl ismini hatırlamıyorum yazılı bakan biri yine tanıdık çıkmıştı siteye söylemiştim kadını atmışlardı Birgün sonra Şule yeni falcı olarak çıktı hiç baktırmadım sonra uzun süre ara vermiş dönmüş yeni hesapla atmıştım bi iki ay oluyo hiç tutmadı.

O sitede efsun da öyle bir verdim farklı isimlerle dolandırıcılık yapmaya utanmıyor musunuz diye yayınlanmıştı sonra hiç online görmedim.:))))

Çakallık yapan yapana

Canım hsyorlı uğurlu olsun bi ömür yüzün Gülsün inşallah :)

Benim de fal Serkan ve Sema da aynıydı.Sema daki soru kısmım Serkan'ın falıydı abartılarak önüme sunulmuş hali.

Benim de aynen öyle o zaman şu Dörtlü arasında çok iyi bi koalisyon oluşmuş durumda

Burdan eleştirdiğimiz birçok falcı Buraya direkt ya da dolaylı ya geldi ya savundu ya giydirdi gecti de bir tek bunlardan bi ses çıkmadı. Reklamın iyisi kötüsü olmaz düşünenlerindenler heralde

Oturmuş bi kalıpları var artık üstlerine yapışmış artık hesabımız kalsın Mahşere şimdilik faturaları öder gideriz :)

Çok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin..Aynen benim de öyleydi bildiğin nasıl ağlamıştım olumsuz olacağım derken cidden bazen acımasız oluyorlar pembe tablo çizmemek için resmen yırtmış kendini.

Tamam beybim hatırladım senin falı

Saol kuzum darisi basina hic uzme tatli canini

Bilemiyorum, evet buralarda çok konuşuluyor bu konu. Benim hiç bir bilgim yok, kesinlikle araştırdığına inanmıyorum; çünkü Serkan tek in ilk falı tam tarif ettiği tarzda çıktı yani döncek dönmicek % 50 %50 zaten ben buna çıktı demem. Nasıl olacağını, yani durumun gidişatını bile bilmiş, bu çıkınca dadandım biraz kendisine:) diğer falları çıkar mı çıkmaz mı bilemem ama ilk falı, geçmiş- an- gelecek ve vadelerle çıktı.
Ben de 1 milyon faldan bu çıkınca şaşırdım, bence kağıt yorumlamıyor, medyum gibi o adam.

Günaydin bayanlar, yeni üye oldum
ben de 2 aydir bu fallara düstüm (klavyem azerty kusura bakmayin) size bir sorum var , hiç hayni kahve resimlerini iki ayri falci ya gönderdinizmi (ki sonuçlar ve yorumlar degisik çikiyormu diye)

Ben yolladım ama hazır kahve içmişken yollayayım diye. Üşendim başka falcı için yeni kahve yapıp içmeye :) 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri söylediler zaten

ben de yollamıştım bi kere. iki fal da o kadar bambaşkaydı ki bu kadar olur :)

Kızlar elif hanzadeyi yazmıştım size gelişmelerden haberdar edeyim bugün yarın arayacak eski sevgilin dedi gerçi biz ayrıldığımızdan beri kavga gürültü bitmiyor ama dün akşam aradı. Hoş sonu iyi olmadı ama elif başka şeylerde söyledi göreceğiz bakalım

Kaç gündür bi türlü yakalayamıyorum onu çıkmasına sevindim. Gelişmeler olursa haber et yine :)

Kaç gündür bi türlü yakalayamıyorum onu çıkmasına sevindim. Gelişmeler olursa haber et yine :)
Online faldan dili yanmış biri olarak haber vermeyi borç biliyorum:)) elife de öylesine baktırmıştım yazarken de söyledim şu aralar bayağı sıkıntılıyım ama ilerisi için güzel şeyler söyledi inşallah çıkar:)

Valla onda bende siradayim ama vok zor ancak haftasonu yakalarsam yakalacagim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…