Valla onda bende siradayim ama vok zor ancak haftasonu yakalarsam yakalacagim:)
Yazarken tereddüt ettim falcılara bu kdar veryansın edip milleti yönlendirdim diye ama bu sefer tutturmuş olabiliriz yakalarsın umarım en yakın zamanda sonucu merak ediyorumValla onda bende siradayim ama vok zor ancak haftasonu yakalarsam yakalacagim:)
Benim sorum eski sevgili ile ilgili değildi hatta bilgilerimde de ilişkisi yok yazıyor ama Elif bana da bugün yarın eski sevgilin arayacak dedi. Ben kendi adıma şimdiden patlamış sayıyorum çünkü rüyamda görsem inanmam.Kızlar elif hanzadeyi yazmıştım size gelişmelerden haberdar edeyim bugün yarın arayacak eski sevgilin dedi gerçi biz ayrıldığımızdan beri kavga gürültü bitmiyor ama dün akşam aradı. Hoş sonu iyi olmadı ama elif başka şeylerde söyledi göreceğiz bakalım
Benim sorum eski sevgili ile ilgili değildi hatta bilgilerimde de ilişkisi yok yazıyor ama Elif bana da bugün yarın eski sevgilin arayacak dedi. Ben kendi adıma şimdiden patlamış sayıyorum çünkü rüyamda görsem inanmam.
Baldanim nasilsin?
Daha çok burç özelliklerini sıraladı. Nokta atışı var diyemem maddi durum olarak tasarladığım bir şeyi bildi ama o da sallayarak bilinebilecek türden bir şey zaten. Kötü diyemem ama harika da değil yani.Genel olarak nasildi canim nokta atisi var miydi ? Yoksa herkese mi ayni seyi soyluyor ?
Daha çok burç özelliklerini sıraladı. Nokta atışı var diyemem maddi durum olarak tasarladığım bir şeyi bildi ama o da sallayarak bilinebilecek türden bir şey zaten. Kötü diyemem ama harika da değil yani.
Daha çok burç özelliklerini sıraladı. Nokta atışı var diyemem maddi durum olarak tasarladığım bir şeyi bildi ama o da sallayarak bilinebilecek türden bir şey zaten. Kötü diyemem ama harika da değil yani.
Yazarken tereddüt ettim falcılara bu kdar veryansın edip milleti yönlendirdim diye ama bu sefer tutturmuş olabiliriz yakalarsın umarım en yakın zamanda sonucu merak ediyorum
En azından hepimize aynı şeyleri söylemiyormuş. Bu da iyi sayılır.bana da hiç burç anlatmadı direkt olaylara başladı . hatta aramayacak dedi öyle bir niyeti yok dedi
Mutlaka yazarım çıkarsa sen de yaz merak ediyorum çünkü cidden daha önce sitede hiç bahsetmediğim şeyleri bildi. Kafamda bir şeyler belirlediğim iki ay vardı tam nokta atışı yaptı ayrıldığım erkek arkadaşımın işiyle ilgili tam bir yorum yaptı ki işleri biraz karışıktırbaşka bişey de çıkarsa yazmayı unutma lütfen ben de aynı şekilde .yakın bi tarih verdi bana bakalım ne olacak.
Bu sitede daha önceden yazmadıklarımı bilmiş demişsin de seka senin zaten daha 8 mesajın var ve yenisin,nerden bilecek de seni ona göre yorum yapacak,zaten ilk mesajlarından birinde elif hanzade'den bahsetmişsin....Mutlaka yazarım çıkarsa sen de yaz merak ediyorum çünkü cidden daha önce sitede hiç bahsetmediğim şeyleri bildi.
Bu site demedim site derken binnaz abladan bahsetmiştim. Hesabı binnaz abladaki deneyimlerimi yazmak için açtığımı ilk mesajda belirttim. Binnaz abladaki yorumcuların eski yorumlara ulaştığını düşünüyorum çünkü mesela firuze aydında bunu yakaladım o yüzden belirttim daha önce yazmadığım şeyleri bildi diyeBu sitede daha önceden yazmadıklarımı bilmiş demişsin de seka senin zaten daha 8 mesajın var ve yenisin,nerden bilecek de seni ona göre yorum yapacak,zaten ilk mesajlarından birinde elif hanzade'den bahsetmişsin....
Bunlari duyuncada seviniyorum ya bana yaza evlilik dedisonunda yakaladım elifi baktırabildim. kısa vade verdi olumlu konuştu çıkarsa haber veririm. onun dışında erkek arkadaşımın hayatını, içinde bulunduğu durumu hayatımızda olsa anca bu kadar doğru bilebilirdi. ben çok beğendim. umarım çıkar söyledikleri de. zamlanmadan deneyin bence
ay inşallah canım ya çıksın daBunlari duyuncada seviniyorum ya bana yaza evlilik dedi
dur bi bekle en azından verdiği zamana kadar :) çıkmazsa tekrar atarsınYine baktırasım var ama üst üste baktırınca da insan iyice fala göre yaşamaya başlıyor yine de dayanamayabilrim söz veremiyorum
Beklemem lazım zaten sonra işler kontrolden çıkıyor:))dur bi bekle en azından verdiği zamana kadar :) çıkmazsa tekrar atarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?