Binnaz Abla

Benim sorum eski sevgili ile ilgili değildi hatta bilgilerimde de ilişkisi yok yazıyor ama Elif bana da bugün yarın eski sevgilin arayacak dedi. Ben kendi adıma şimdiden patlamış sayıyorum çünkü rüyamda görsem inanmam.

Genel olarak nasildi canim nokta atisi var miydi ? Yoksa herkese mi ayni seyi soyluyor ?

Genel olarak nasildi canim nokta atisi var miydi ? Yoksa herkese mi ayni seyi soyluyor ?
Daha çok burç özelliklerini sıraladı. Nokta atışı var diyemem maddi durum olarak tasarladığım bir şeyi bildi ama o da sallayarak bilinebilecek türden bir şey zaten. Kötü diyemem ama harika da değil yani.

Deme bee bu da mi gol degil bos yere para vermeyeyim bari az daha bekleyeyim nasilsa belli olur yakinda

bana da hiç burç anlatmadı direkt olaylara başladı . hatta aramayacak dedi öyle bir niyeti yok dedi

Yazarken tereddüt ettim falcılara bu kdar veryansın edip milleti yönlendirdim diye ama bu sefer tutturmuş olabiliriz yakalarsın umarım en yakın zamanda sonucu merak ediyorum

başka bişey de çıkarsa yazmayı unutma lütfen ben de aynı şekilde .yakın bi tarih verdi bana bakalım ne olacak.

başka bişey de çıkarsa yazmayı unutma lütfen ben de aynı şekilde .yakın bi tarih verdi bana bakalım ne olacak.
Mutlaka yazarım çıkarsa sen de yaz merak ediyorum çünkü cidden daha önce sitede hiç bahsetmediğim şeyleri bildi. Kafamda bir şeyler belirlediğim iki ay vardı tam nokta atışı yaptı ayrıldığım erkek arkadaşımın işiyle ilgili tam bir yorum yaptı ki işleri biraz karışıktır

Kizlar elife bende baktirdim yorumumu bende yaziyim bikac sey bildi kafamdaki erk arkadasimla ilgili seyleride ayni sekilde ama mesela isle ilgili bana kizicaksin ama suan is gormuyorum dedi cok sukur ben yarin ise baslicam isle ilgili yorumlari pek tutmadi sadece erk arkdasimn calismami istemicegini soyledi aksine o bi bayanin calismasi gerektigini hep soyluyo bana ama tabi ilerde ne olur bilinmez ama bilinmicek seyleride bildi oyle soyliyim....

Mutlaka yazarım çıkarsa sen de yaz merak ediyorum çünkü cidden daha önce sitede hiç bahsetmediğim şeyleri bildi.
Bu sitede daha önceden yazmadıklarımı bilmiş demişsin de seka senin zaten daha 8 mesajın var ve yenisin,nerden bilecek de seni ona göre yorum yapacak,zaten ilk mesajlarından birinde elif hanzade'den bahsetmişsin....

Bu sitede daha önceden yazmadıklarımı bilmiş demişsin de seka senin zaten daha 8 mesajın var ve yenisin,nerden bilecek de seni ona göre yorum yapacak,zaten ilk mesajlarından birinde elif hanzade'den bahsetmişsin....
Bu site demedim site derken binnaz abladan bahsetmiştim. Hesabı binnaz abladaki deneyimlerimi yazmak için açtığımı ilk mesajda belirttim. Binnaz abladaki yorumcuların eski yorumlara ulaştığını düşünüyorum çünkü mesela firuze aydında bunu yakaladım o yüzden belirttim daha önce yazmadığım şeyleri bildi diye

sonunda yakaladım elifi baktırabildim. kısa vade verdi olumlu konuştu çıkarsa haber veririm. onun dışında erkek arkadaşımın hayatını, içinde bulunduğu durumu hayatımızda olsa anca bu kadar doğru bilebilirdi. ben çok beğendim. umarım çıkar söyledikleri de. zamlanmadan deneyin bence

Bunlari duyuncada seviniyorum ya bana yaza evlilik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…