Insallah kuzum bu aralar biraz zor gibii ailem kabul etmiyo cunku bunu direk bildii mesela ama kabullencekler dedi pek keyfim yok aslinda yarin ise baslicam ayagim ters gidiyoay inşallah canım ya çıksın da
Ayy hadi inşallah :) bu arada tebrikler yüzük takmışsınız Allah tamamına erdirsin maşallah nazar değmesin mutluluğunuzaBunlari duyuncada seviniyorum ya bana yaza evlilik dedi
binnazda kimseye güvenmiyosun,bi elifmi var güvenecek,madem yorumcular eski yorumlara ulaşıyorsa,demekki elifede ikinci falı gönderemeyeceğiz,oda ulaşacak demekki,belkide elifte binnazda birinin kankasıdır bellimi olur ha.Bu site demedim site derken binnaz abladan bahsetmiştim. Hesabı binnaz abladaki deneyimlerimi yazmak için açtığımı ilk mesajda belirttim. Binnaz abladaki yorumcuların eski yorumlara ulaştığını düşünüyorum çünkü mesela firuze aydında bunu yakaladım o yüzden belirttim daha önce yazmadığım şeyleri bildi diye
Aynı şeyi ben de düşündüm herkes yorumlara ulaşıyor diyemem ama firuzede bunu bire bir yaşadım dediğim gibi. Bir de direkt patlayanlar var tabi. Elif daha önce hiç konuşmadığım şeyleri bildi o yğzden tavsiye ettim zatenbinnazda kimseye güvenmiyosun,bi elifmi var güvenecek,madem yorumcular eski yorumlara ulaşıyorsa,demekki elifede ikinci falı gönderemeyeceğiz,oda ulaşacak demekki,belkide elifte binnazda birinin kankasıdır bellimi olur ha.
Bence yorumcular birbirini gormuyordur gorseler bazilari dusuk puan bazilari yuksek puan yorumcular kabul etmez ama kendileri baktiklari eskiyi goruyor olabilirlerbinnazda kimseye güvenmiyosun,bi elifmi var güvenecek,madem yorumcular eski yorumlara ulaşıyorsa,demekki elifede ikinci falı gönderemeyeceğiz,oda ulaşacak demekki,belkide elifte binnazda birinin kankasıdır bellimi olur ha.
bir de binnaza en son 1 küsür sene önce atmıştım ve şuanki sorduğum kişiyi tanımıyodum bile o zaman yani eski fallarımı okusa da bir şey değiştirmezbinnazda kimseye güvenmiyosun,bi elifmi var güvenecek,madem yorumcular eski yorumlara ulaşıyorsa,demekki elifede ikinci falı gönderemeyeceğiz,oda ulaşacak demekki,belkide elifte binnazda birinin kankasıdır bellimi olur ha.
Fal enerji isi bence hep derim ama venus super bende enerjisi tuttu ustelik olumsuz konustu birde aylin o da super binnazda huma sisteme ilk geldiginde bende bilmisti simdiki fali beklemedeBence yorumcular birbirini gormuyordur gorseler bazilari dusuk puan bazilari yuksek puan yorumcular kabul etmez ama kendileri baktiklari eskiyi goruyor olabilirler
Sahraya guven bende o kadin olmayacak dedi hepsi olacak dedi ve sahra bildiBen bu binnz sitesinde Müge aydın . Maya Demir . Esin Güven. Sahra Buhari. Ve Hülya demir e kahve falı baktırdım hepsine aynı soruyu sordum ve birbiriyle alakasız yorumlar aldım hepsi ayrı telden çaldı ben bunların hangisine güveneyim şimdi.
Teşekkür ederim. umarım bende bilmez Sahra nin baktığı tamamen olumsuzdu ..ühüüSahraya guven bende o kadin olmayacak dedi hepsi olacak dedi ve sahra bildi
Bak, iste tam tersine ben ise Sahra Buhari, Hülya Demir ve Mûge Aydin bir de birçok baskasina fal attim Binnaz da hepsi de hemen hemen ayni seyi söyledilerSahraya guven bende o kadin olmayacak dedi hepsi olacak dedi ve sahra bildi
Haklısın ama dediğim gibi firuzede alenen yaşadım ve ilk falımdı onda zaten telefonda bakıyor. Bilemiyorum belki de iki hesabı vardırBence yorumcular birbirini gormuyordur gorseler bazilari dusuk puan bazilari yuksek puan yorumcular kabul etmez ama kendileri baktiklari eskiyi goruyor olabilirler
bir de ben bu elif hanzadenin en çok sormadığın şeylerle ilgili de ne görüyorsa anlatmasını sevdim. diğer falcılar gibi sorduğun sorunun etrafında evirip çevirmiyor lafı. bütün konulara giriyor resmen
bu kadın yazılı mı bakıyor ? binnazda 35 tl kredım var ama ahhh ahhh neden begendınız bakıyım
baktırmıycamm tutucamm kendımı bananeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?