sesli bakıyor. sanki süresi belli 5-6 dk bakıyor gibi geldi herkese. bence baktır kredi varsa en azından dinleyince zevkli geldi bana dinlemesi onun falını net şeyler söyledi:)) bu arada ben selenayı pek beğenmedim sanki ya.. sıradan buldum ama belki de onun dedikleri çıkar.. bakalım
sesli bakıyo bi de telefonla bakıyobu kadın yazılı mı bakıyor ? binnazda 35 tl kredım var ama ahhh ahhh neden begendınız bakıyım
baktırmıycamm tutucamm kendımı bananeeee
bi de bende patladı galiba elif ve diğer baktırdığım herkes. bu gece öğrendiklerimden sonra sonucun söyledikleri gibi olumlu olucağına hiç ihtimal vermiyorum
belli olmaz canım bana çıkmadı diye size de çıkmıycak değil umudunu kaybetme ama tüm umudunu da buna bağlamaof of umutlanamıyoruz yani..
sana çıkan isimler kimlerdi canım ? elif daha cok burc yorumu falan mı yapıyor öyleyse hiç atmıycam.belli olmaz canım bana çıkmadı diye size de çıkmıycak değil umudunu kaybetme ama tüm umudunu da buna bağlama
bana herkes olumlu yorum yaptı aşağı yukarı aynı bütün yorumlarım o yüzden toptan patlıycaz büyük ihtimalle :) ama geçmişte bana çıkanlar selena, ilkay, aylinsana çıkan isimler kimlerdi canım ? elif daha cok burc yorumu falan mı yapıyor öyleyse hiç atmıycam.
bana herkes olumlu yorum yaptı aşağı yukarı aynı bütün yorumlarım o yüzden toptan patlıycaz büyük ihtimalle :) ama geçmişte bana çıkanlar selena, ilkay, aylin
belki de ben yanlış düşünüyorum, yanlış değerlendiriyorum ama ne bileyim karışık biraz durumlar :) negatif düşünmemeye çalışarak bekliycem şubat bitene kadar sanırım sonra herkes patladı diyebilirimbenımde öyle herkes aynı şeyleri diyor o nasıl oluyorsa
dediğin isimlerden birtek ilkayi sevmem,o kadınla hiç enerjim tutmadı,dediğide cıkmamıstı bana.
aylinede yine herkesle aynı şeyleri diyenlerden bakalımm inşallah çıkarlar :)
sende hemen moralını bozma durumlar değişebiliyor belki farklı bir sebebi yada başka bir sonucu vardır aldığın haberi bilmesemde inşallah sonucu hayırlı olur
belki de ben yanlış düşünüyorum, yanlış değerlendiriyorum ama ne bileyim karışık biraz durumlar :) negatif düşünmemeye çalışarak bekliycem şubat bitene kadar sanırım sonra herkes patladı diyebilirim
benim de zaman geçti sayılır çoğunun zaten ocak diyorlardı :) ek süre verdimzamana takılma zamanlar sarkabılıyor bende sonuc dedıklerı gıbı olsada zamanın gectıgı cok oldu.
meşgulmüş geçici bi süre bırakmamış :)Şey ben selena tellweyi bıraktı mı diye sormuştum ama bilen yok mu?
Müge Aydın, Maya Demir ve Hülya Demir bende ciddi ciddi patladı. Anlık yorumları bile alakasızdı. Hülya Demir bir hafta içinde önce eski sevgilimle barışacağımı sonra başka bir yorumda da yeni biriyle tanışıp onunla evleneceğimi söyledi.Ben bu binnz sitesinde Müge aydın . Maya Demir . Esin Güven. Sahra Buhari. Ve Hülya demir e kahve falı baktırdım hepsine aynı soruyu sordum ve birbiriyle alakasız yorumlar aldım hepsi ayrı telden çaldı ben bunların hangisine güveneyim şimdi.
ben de telefonda baktırmıştım sesli de o kadar kısa bakıyorsa telefon en azından 10 dakika mantıklı oluyor sanki:)sesli bakıyor. sanki süresi belli 5-6 dk bakıyor gibi geldi herkese. bence baktır kredi varsa en azından dinleyince zevkli geldi bana dinlemesi onun falını net şeyler söyledi:)) bu arada ben selenayı pek beğenmedim sanki ya.. sıradan buldum ama belki de onun dedikleri çıkar.. bakalım
canım hiç belli olmuyor bizde geçen 1 ayda kıyametler koptu inan aklına gelemeyecek kadar kötü şeyler yaşadım sonu ne olur bilemem ama dün gece tekrar aradı eski sevgilim ve gayet güzel konuştuk.bi de bende patladı galiba elif ve diğer baktırdığım herkes. bu gece öğrendiklerimden sonra sonucun söyledikleri gibi olumlu olucağına hiç ihtimal vermiyorum
inşallah canım ya benim de kavga tartışma falan olsa keşke ama olaylar farklı bi hal almaya başladı. birlikteyken söylenen yalanlar ve şu an hayatında olan 3. 4. kişilercanım hiç belli olmuyor bizde geçen 1 ayda kıyametler koptu inan aklına gelemeyecek kadar kötü şeyler yaşadım sonu ne olur bilemem ama dün gece tekrar aradı eski sevgilim ve gayet güzel konuştuk.
canım özelde yazıcam sanainşallah canım ya benim de kavga tartışma falan olsa keşke ama olaylar farklı bi hal almaya başladı. birlikteyken söylenen yalanlar ve şu an hayatında olan 3. 4. kişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?