Binnaz Abla

selenayi severim ben,inşallah dedikleri hayırlı şeylerdirde yaşarsın .
ben binnazdan baya soğudum,genel olarak faldan soğudum zaten:)
ama orda o kredi durdukca gözüme batıyor :)

bi de bende patladı galiba elif ve diğer baktırdığım herkes. bu gece öğrendiklerimden sonra sonucun söyledikleri gibi olumlu olucağına hiç ihtimal vermiyorum

sana çıkan isimler kimlerdi canım ? elif daha cok burc yorumu falan mı yapıyor öyleyse hiç atmıycam.
bana herkes olumlu yorum yaptı aşağı yukarı aynı bütün yorumlarım o yüzden toptan patlıycaz büyük ihtimalle :) ama geçmişte bana çıkanlar selena, ilkay, aylin

bana herkes olumlu yorum yaptı aşağı yukarı aynı bütün yorumlarım o yüzden toptan patlıycaz büyük ihtimalle :) ama geçmişte bana çıkanlar selena, ilkay, aylin

benımde öyle herkes aynı şeyleri diyor o nasıl oluyorsa

dediğin isimlerden birtek ilkayi sevmem,o kadınla hiç enerjim tutmadı,dediğide cıkmamıstı bana.
aylinede yine herkesle aynı şeyleri diyenlerden bakalımm inşallah çıkarlar :)

sende hemen moralını bozma durumlar değişebiliyor belki farklı bir sebebi yada başka bir sonucu vardır aldığın haberi bilmesemde inşallah sonucu hayırlı olur

Kızlar tesadüf mü bilmiyorum ama aylın in 2 hafta önce söylediği birşey oldu.basit birşey ama. Bir arkadaşın bir ortama sevmediğin birini getirecek, sinirleneceksin ve bu son olaydan sonra kendine çeki düzen verecek demişti. Dün akşam arkadaşımla dertleşmek için buluştum, sonra demez mi arkadaşım aradı şimdi gelecekmiş de. Neyse az konuşurlar gider diye düşündüm ses çıkartmadım fazla. 2 erkek geldi, biz kalkana kadar kalkmadılar. Güya dertleşip rahatlayacaktım milletin sohbetini çekmek zorunda kaldım. O kadar sinirlendim ki kızdım arkadaşıma. Bir daha benimle görüşeceğin zaman başkalarını çağırma dedim. Tesadüf oldu fal çıkmadı bence

belki de ben yanlış düşünüyorum, yanlış değerlendiriyorum ama ne bileyim karışık biraz durumlar :) negatif düşünmemeye çalışarak bekliycem şubat bitene kadar sanırım sonra herkes patladı diyebilirim

zamana takılma zamanlar sarkabılıyor bende sonuc dedıklerı gıbı olsada zamanın gectıgı cok oldu.

zamana takılma zamanlar sarkabılıyor bende sonuc dedıklerı gıbı olsada zamanın gectıgı cok oldu.
benim de zaman geçti sayılır çoğunun zaten ocak diyorlardı :) ek süre verdim elif 2 hafta verdi dün bakalım baktırdıkca uzuyor süre ama herkes olumlu nedense

Teşekkür ederim theraven ^^
Bu arada ben yeni üyeyim reklam yapıyor gibi görüneceğim ama muhabbeti de bir ucundan yakalayamayacak gibiyim, neyse fal diyarı diye bir site var, burada hem ücretsiz hem ücretli yorum oluyor , ücretsizdi tamamen önceden, ben atıyodum rastgele bi yorumcu yorumluyodu. Gonulgozu diye bir kadın var ona denk gelen fallarım tutarlı oluyordu ama ücretsiz olduğu için öyle kısa kısa değiniyordu her şeye; sonra ücretli detaylı fal olayı da çıkınca ben yollayayım dedim geçen ay gonulgozune ve baktırdığım günden beri dedikleri tek tek çıkıyor, daha yanıldığı bir cümle olmadı. Size öneririm yani ama cidden reklam değil linç yemek istemiyorum konuyu hep takip ediyodum zaten ben de sizdenim
Bir de fal sepetinde medyum gizemden acayip memnun kaldım hayatımda aldığım en güzel yorumdu Şu an için dedikleri çok tutarlıydı ve cidden çok ilgili. Soruyu geleceğe yönelik sormuştım mesela bi ay sonra üniversite sınavımı falan, bi de astroloji falıydı iyicene gelecepw Famaya attığım astroloji falıyla hemen hemen aynı çizgideydi ama ayriyetten iyi hissettiriyor :)onu şiddetle öneniririm yani
Alexten de memnun kaldım ben, canım cicim yok tutarlı laf kalabalıksız bakıyor ve biraz daha dert ortağı gibi, bunun dışında binnaz ablada baktırdığım tüm fallar tırt en iyisine de baktırdım o da tırt o siteye yaklaşmayın bile

Müge Aydın, Maya Demir ve Hülya Demir bende ciddi ciddi patladı. Anlık yorumları bile alakasızdı. Hülya Demir bir hafta içinde önce eski sevgilimle barışacağımı sonra başka bir yorumda da yeni biriyle tanışıp onunla evleneceğimi söyledi.

ben de telefonda baktırmıştım sesli de o kadar kısa bakıyorsa telefon en azından 10 dakika mantıklı oluyor sanki:)

bi de bende patladı galiba elif ve diğer baktırdığım herkes. bu gece öğrendiklerimden sonra sonucun söyledikleri gibi olumlu olucağına hiç ihtimal vermiyorum
canım hiç belli olmuyor bizde geçen 1 ayda kıyametler koptu inan aklına gelemeyecek kadar kötü şeyler yaşadım sonu ne olur bilemem ama dün gece tekrar aradı eski sevgilim ve gayet güzel konuştuk.

canım hiç belli olmuyor bizde geçen 1 ayda kıyametler koptu inan aklına gelemeyecek kadar kötü şeyler yaşadım sonu ne olur bilemem ama dün gece tekrar aradı eski sevgilim ve gayet güzel konuştuk.
inşallah canım ya benim de kavga tartışma falan olsa keşke ama olaylar farklı bi hal almaya başladı. birlikteyken söylenen yalanlar ve şu an hayatında olan 3. 4. kişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…