- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
senin hiç bahsetmediğin şeyleri bilmiş olabilir,0 ayrı ama binnazın bu kadar karalama listesinin içerisinde elifi zeytin yağından kıl çeker gibi çekip alıyorsun,madem binazın geçmiş falları görünüyorsa,bu elif içinde geçerlidir,ayrıca anı çok iyi tutran yorumcular var,gelecek için tutan pek yok,elifin gelecek için dediklerinin çıkması gerekir ki aa çok iyi demek lazım,Aynı şeyi ben de düşündüm herkes yorumlara ulaşıyor diyemem ama firuzede bunu bire bir yaşadım dediğim gibi. Bir de direkt patlayanlar var tabi. Elif daha önce hiç konuşmadığım şeyleri bildi o yğzden tavsiye ettim zaten
belki de birbiriyle iletişim halinde olan insanlar vardır ya da örneğin firuzenin iki hesabı vardır ben gerekçesini tam olarak bilemem ama yaşadığımı anlatıyorum.senin hiç bahsetmediğin şeyleri bilmiş olabilir,0 ayrı ama binnazın bu kadar karalama listesinin içerisinde elifi zeytin yağından kıl çeker gibi çekip alıyorsun,madem binazın geçmiş falları görünüyorsa,bu elif içinde geçerlidir,ayrıca anı çok iyi tutran yorumcular var,gelecek için tutan pek yok,elifin gelecek için dediklerinin çıkması gerekir ki aa çok iyi demek lazım,
hem burda elife bir fal baktırıp ikincisi atarken çok düşünürüm,haa şimdi bu geçmiş fala bakacak ona göre yorum yapacak derim,o zaman onunda diğerlerinden farkı kalmıyor benim için,benim diyeceğim bu.
canım benim içinde yok,şimdi burada benim söylemeye çalıştığım çok farklı bir şey,şimdi burada birini atarken aynı sitede birini ne kadar iyileyebilirsin,hemde yeni üyelik almışsın,burda ağzını açarken elifle açıyorsun,madem bunu yapıyorsun,hani süpürgeye sı..p dötrt yanına saççmaya benzer bu iş,biz neler gördük,bunun içi aynı yerde birini yerip birini övme bari,kusura bakma arkadaşım benide hiç yanlış anlama canım.bir de binnaza en son 1 küsür sene önce atmıştım ve şuanki sorduğum kişiyi tanımıyodum bile o zaman yani eski fallarımı okusa da bir şey değiştirmez
caım bencede hiç heveslenme,inan diğerlerinden farklı olacağını zannetmiyorumbu kadın yazılı mı bakıyor ? binnazda 35 tl kredım var ama ahhh ahhh neden begendınız bakıyım
baktırmıycamm tutucamm kendımı bananeeee
üyeliğim yoktu ama dışarıdan sürekli yorumları okuyordum artık bir şeyler yazmaya karar verince üyelik açtım. Bu tartışmayı kesinlikle uzatmayacağım ben fikrimi yazmakta özgürüm herkeste istediğini yapmakta özgür.canım benim içinde yok,şimdi burada benim söylemeye çalıştığım çok farklı bir şey,şimdi burada birini atarken aynı sitede birini ne kadar iyileyebilirsin,hemde yeni üyelik almışsın,burda ağzını açarken elifle açıyorsun,madem bunu yapıyorsun,hani süpürgeye sı..p dötrt yanına saççmaya benzer bu iş,biz neler gördük,bunun içi aynı yerde birini yerip birini övme bari,kusura bakma arkadaşım benide hiç yanlış anlama canım.
he son sözüm bu konunun mimarı içindi.
caım bencede hiç heveslenme,inan diğerlerinden farklı olacağını zannetmiyorum
valla epey hızlı bakıyor ben de şaşırmıştım hemen yorumum gelince günlerce hatta haftalarca beklemeye alıştığımız için :) geçmiş ve anda çok başarılıydı bende ama geleceği bilmiyorum binnazda olunca güvenemiyorum da çünkü orda herkes olumlu :/kredım bıtsın dıye umıt etmıstım ama emın olamadımda ztn :)
2 kisiden, 3 bir anda, 4 oldu doldu kadın hemen,bayada hızlı baktı fallara gerek yok kredımde kalsın napıyım yanı heveslenmıstım ama =)
en son ordan asenat vede hiraya baktırmıstım,tutarlıydı ıkısıde .
hahhahahahahahElif hanzadeyi yakalamak imkansız. Birini daha meşhur ettik
Elif hanzadeyi yakalamak imkansız. Birini daha meşhur ettik
Yenı Sevgı Duman vak'ası gıbı gelıyor bana
GONULGOZU eskıden telwede bakardı. İLk zamanlar anı ıyı bildiği için habire fal atardım. Son attığım falda öyle sallamış,kıvırmıştıki....Gönülgözü tellwe diye googledan aratırsanız onun sayfası hala cıkıyor,altlara doğru da yine capella olarak benim yazdıklarım var. Geçmiş gün, o yüzden çok net hatırlamıyorum ama batırdığını anlayınca çok soru sormuşsun da o yüzden karıstırdım vs. diye kıvırmış, kaldıki o fala dek kaç tane fal attım ona, hiçbirinde çok sordun (ki sadece 3 soruydu) kafam karışır dememişti.Teşekkür ederim theraven ^^
Bu arada ben yeni üyeyim reklam yapıyor gibi görüneceğim ama muhabbeti de bir ucundan yakalayamayacak gibiyim, neyse fal diyarı diye bir site var, burada hem ücretsiz hem ücretli yorum oluyor , ücretsizdi tamamen önceden, ben atıyodum rastgele bi yorumcu yorumluyodu. Gonulgozu diye bir kadın var ona denk gelen fallarım tutarlı oluyordu ama ücretsiz olduğu için öyle kısa kısa değiniyordu her şeye; sonra ücretli detaylı fal olayı da çıkınca ben yollayayım dedim geçen ay gonulgozune ve baktırdığım günden beri dedikleri tek tek çıkıyor, daha yanıldığı bir cümle olmadı. Size öneririm yani ama cidden reklam değil linç yemek istemiyorumkonuyu hep takip ediyodum zaten ben de sizdenim
Bir de fal sepetinde medyum gizemden acayip memnun kaldım hayatımda aldığım en güzel yorumdu Şu an için dedikleri çok tutarlıydı ve cidden çok ilgili. Soruyu geleceğe yönelik sormuştım mesela bi ay sonra üniversite sınavımı falan, bi de astroloji falıydı iyicene gelecepw Famaya attığım astroloji falıyla hemen hemen aynı çizgideydi ama ayriyetten iyi hissettiriyor :)onu şiddetle öneniririm yani
Alexten de memnun kaldım ben, canım cicim yok tutarlı laf kalabalıksız bakıyor ve biraz daha dert ortağı gibi, bunun dışında binnaz ablada baktırdığım tüm fallar tırt en iyisine de baktırdım o da tırt o siteye yaklaşmayın bile
Elif hanzadeyi yakalamak imkansız. Birini daha meşhur ettik
hahhahahahahahkadına bır baktım ısık hızıyla offline oldu
seka arkadaşım ben tartışmıyorum,bak sen ne güzel bahsediyorsun,inci tanesi gibi yazıyorsun,işte eylül acar falan filanca kişiler firuze efendime söyleyim,bunlar iki ayrı hesaptan binnazda fal bakıyorlar diyorsun,evet eminde konuşuyorsun da bunca şeyi inci gibi sıraladıktan sonrada milletin midesini bulandırıp elifi övüyorsun,hadi bakalım şimdi ötekillerin ayrı hesapları varsa,o zaman kesin elifinde diğer profosyonel yorumculardan birisi olmadığını ve ikinci bir hesaptan bakmadığını nerden bileceğiz,tamam söylemediklerine değinmiş olabilir o tamamen ayrı,şimdi bu durumda elif ağzıyla kuşu tutsa ben ona ikinci bir fal atamam.bunun içinde iyi olsa ne olmasa ne yani.tamam arkadaşım ben bunu demek istedim kapansın gitsin en iyisi.belki de birbiriyle iletişim halinde olan insanlar vardır ya da örneğin firuzenin iki hesabı vardır ben gerekçesini tam olarak bilemem ama yaşadığımı anlatıyorum.
Şevval erdal,maya demir,hülya demir,müge aydın, ebru iyihuylu,hilal mutlu,efsun aksoy,zeren yıldız,meral saydam aklıma gelenler ve bunların anlık durum için yorumları bile tutmadı. Eylül acar dost acı söyler mantığında sıyrılmaya çalışıyor ama iki farklı hesaptan farklı yorumlar yaptı. Fahriye ışıksaçan zaten iki yorumu yan yana geçmez ve bunlar kısa zamanda alınan yorumlar. Emin ol ki gelecek değil anlık ve geçmiş açısından da tutarsız yorumlar. Elif anı ve geçmişi bayağı iyi yakaladı tam nokta atışı yaptı Elif dışında daha önce Hümanın söylediklerini yaşadım ama onda da tutarsızlıklar gördüğüm için ne iyi demek isterim ne karalamak isterim.
canım ozaman nasılsa kredin varmış istersen aklında kalacağına bi baktır bakalım,bencede en çok fal baktıranlar arasındasın senin analizin çok doğru olacağına inanıyorum.ben baktırmadığım için bir şey diyemem.iyi bakıyorda olabilir bunada bir şey diyemem.kredım bıtsın dıye umıt etmıstım ama emın olamadımda ztn :)
2 kisiden, 3 bir anda, 4 oldu doldu kadın hemen,bayada hızlı baktı fallara gerek yok kredımde kalsın napıyım yanı heveslenmıstım ama =)
en son ordan asenat vede hiraya baktırmıstım,tutarlıydı ıkısıde .
falcıları uyarıyormuş yöneticiler olumsuz yorum yapmayın diye. ekşi sözlükte de yazıyor hep zatenBinnaz abla sitesinden ayrilan bir falci bana çok eskiden o sitede olumsuzu solemek yasak gibi bişey demişti pek nadir kişi soluyor sitenin kuralı bu pembe tablo ciziyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?