Binnaz Abla

Ay bende gizemle aynı gibiydi söyledikleri bunlar aynı kişi olmasın ahah

Olmaz mı olabilir aslında biz hep farklı isimler aynı hesapları byv tellwe fal alem üzerinden çıkardık ama pekala buralardakiler de binnazda da yapabilir bu arada elif ne ara bu kadar popi oldu anlamış değilim ?

Poramor capella79 Kızlar geçmiş yazıları incelediğimde byzmelek'ten memnun kaldığınızı gördüm. 10 kredim var atayım diyorum ama katina tarot arasında kararsız kaldım. Daha çok ilişki için baktıracağımdan bi yanım katina mı diyor ama sanırım siz tarottan memnun kalmıştınız değil mi?

bu gizem hatun falalemdeki mi? size dedikleri çıktı mı? çok mu beğeniliyordu

ben falalemde ilk defa fal baktırmıştım gizem hatuna gerçekten anı bire bir söyledi ama tabi gelecek henüz vakti gelmedi çok olmadı baktıralı. ama anı ve geçmişi çok iyi. gibi gelmişti bende bildi başkasından okumuş olamaz o sitede yoktü çünkü. gizemle aynı olamaz çünkü hiçç benzer değildi tam zıt şeyler söylediler

icinden ne geliosa onu at cnm..pek farketmiyo bence

Gizemin geleceginin pek ciktigini soyleyemem sekerim keza bir arkadasimi 2 3 ay arayla iki farkli adamla evlendirdi. Ani da somut seylerde biliyor hemde dehset mesela sen ogretmensin doktorsun gibi. Ama karsi tarafin dusuncelerini oyle bilemiyor o kisma cok guvenmeyin bence. Ama ben yine de atiyorum bazen en azindan smot bir nokta atisi olunca verdgm paraya degmis gibi hissediyorum

Aynen, Gızem'ı ben çok begenmıstım, çatır çatır dökmüstü olanı bıtenı,,,,
Gelecek,,,,, çıkmadı,,,, ama bence de ödedıgım helalı hos olsun

kızlar fal sepetinde alex diye biri var ona baktıranınız var mı hiç dikkatimi çekti de:)))

Alex e ben baktırdım, ben seviyorum Alex i mesela içimden ne geçiyorsa ne düşünüyorsam ve ne yaşamışsam bildi ama geleceğe daha var bilemiyorum, genel bir yorum istemeyin ama bir falımda öyle bakıversin fincana istedim çok beğenmedim genel yorum istemiştim baya genel olmuş mesela yılan var diyor orada bitiyor. Tek soruya çok daha iyi yorum yapıyor ve çok güzel tavsiyeleri de var, şahsen severim alex i

H
Hangi alex orda iki tane var

Ben bu ay cok iyi birsey yaptim kizlar gittim ne eksigim varsa aldim paraciklari bitirdim fala kalmadi oh mis bu ay kendime calistim fal baktirmaktan indirim bekle pahaliyi birak ucuzunu al bu ne ya milleti zengin ettim.gittim icime sinenleri aldim falada kurus birakmadim oh.kalanida cep hacligi yeter artik kendime calisacam alis veristen sonra morelim bomba oldu

Kızlar byzmeleke fal attım "falına bakamıyorum iyi enerji alamadım" demiş. Bu ne ya o kadar umutla beklemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…