Ay bende gizemle aynı gibiydi söyledikleri bunlar aynı kişi olmasın ahahYok kiz giz3min en azindan baska konularda deli dehset nokta atisi vardi bunda oyle birs ey yok bisey bilmis sadece gizemle boy olcusemez
Ay bende gizemle aynı gibiydi söyledikleri bunlar aynı kişi olmasın ahah
Aynen Canım, zaten aceleci olduğumuz için de maddi manevi zararlardayızBiraz bekliyeyim o zaman
Kizlar elif yasli yani genc degil sesi olgun bir kadina ait. Gizemin yazisindan daha genc oldugunu dusunuyorum ben ama o da 20 yildir bakiyorum demis olabilir ama elifin gizem kadar nokta atisi yok gizem hatunun net 3 harflileri var ya da siteden tanidik biri bilemiyorum
icinden ne geliosa onu at cnm..pek farketmiyo bence
ben falalemde ilk defa fal baktırmıştım gizem hatuna gerçekten anı bire bir söyledi ama tabi gelecek henüz vakti gelmedi çok olmadı baktıralı. ama anı ve geçmişi çok iyi. gibi gelmişti bende bildi başkasından okumuş olamaz o sitede yoktü çünkü. gizemle aynı olamaz çünkü hiçç benzer değildi tam zıt şeyler söylediler
Gizemin geleceginin pek ciktigini soyleyemem sekerim keza bir arkadasimi 2 3 ay arayla iki farkli adamla evlendirdi. Ani da somut seylerde biliyor hemde dehset mesela sen ogretmensin doktorsun gibi. Ama karsi tarafin dusuncelerini oyle bilemiyor o kisma cok guvenmeyin bence. Ama ben yine de atiyorum bazen en azindan smot bir nokta atisi olunca verdgm paraya degmis gibi hissediyorum
Insallah olmaz canim sen kimden iyi enerji aldinsa ona guven mugeyi genelde begeniyorlar ama bende esin ve hulya tam patladiTeşekkür ederim. umarım bende bilmez Sahra nin baktığı tamamen olumsuzdu ..ühüü
Hangi alex orda iki tane varAlex e ben baktırdım, ben seviyorum Alex i mesela içimden ne geçiyorsa ne düşünüyorsam ve ne yaşamışsam bildi ama geleceğe daha var bilemiyorum, genel bir yorum istemeyin ama bir falımda öyle bakıversin fincana istedim çok beğenmedim genel yorum istemiştim baya genel olmuş mesela yılan var diyor orada bitiyor. Tek soruya çok daha iyi yorum yapıyor ve çok güzel tavsiyeleri de var, şahsen severim alex i
Kızlar Zeus un falı çıkan varmı ben baktırmıstım 3 defa dediklerinden yasadıgım oldu son falını bekliyorım anlık analizi çok iyi ama gelecek beklemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?