- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kızlar byzmeleke fal attım "falına bakamıyorum iyi enerji alamadım" demiş. Bu ne ya o kadar umutla beklemiştim
belki de birbiriyle iletişim halinde olan insanlar vardır ya da örneğin firuzenin iki hesabı vardır ben gerekçesini tam olarak bilemem ama yaşadığımı anlatıyorum.
Şevval erdal,maya demir,hülya demir,müge aydın, ebru iyihuylu,hilal mutlu,efsun aksoy,zeren yıldız,meral saydam aklıma gelenler ve bunların anlık durum için yorumları bile tutmadı. Eylül acar dost acı söyler mantığında sıyrılmaya çalışıyor ama iki farklı hesaptan farklı yorumlar yaptı. Fahriye ışıksaçan zaten iki yorumu yan yana geçmez ve bunlar kısa zamanda alınan yorumlar. Emin ol ki gelecek değil anlık ve geçmiş açısından da tutarsız yorumlar. Elif anı ve geçmişi bayağı iyi yakaladı tam nokta atışı yaptı Elif dışında daha önce Hümanın söylediklerini yaşadım ama onda da tutarsızlıklar gördüğüm için ne iyi demek isterim ne karalamak isterim.
Eliften nefret ederim ben. Bence bu kadar binnaz ablaya takılmayın derim. diğer sitelere bakın. Binnaz hem kazıktır hemde kimse hiçbir şey bilemez....
Elif hanzadeden mi ? Neden nefret ediyorsun ?
Kızlar Zeus un falı çıkan varmı ben baktırmıstım 3 defa dediklerinden yasadıgım oldu son falını bekliyorım anlık analizi çok iyi ama gelecek beklemede
Elif başlayalı bir hafta falan oldu ayni elif mi? Bir de başka sitelerden tavsiye varsa seve seve alırım :) ben binnazdan başka sitede baktırmadım daha önceEliften nefret ederim ben. Bence bu kadar binnaz ablaya takılmayın derim. diğer sitelere bakın. Binnaz hem kazıktır hemde kimse hiçbir şey bilemez....
Elif başlayalı bir hafta falan oldu ayni elif mi? Bir de başka sitelerden tavsiye varsa seve seve alırım :) ben binnazdan başka sitede baktırmadım daha önce
Nesibeyi çok merak ediyorum ama yakalayamadım bir türlüTellwe selena,
falsepeti nesibe, venus amber,
biryolunvar aylin, emine kurtulus, ilkay gur, fama.
MissCherryBlossom sen naptin yaa, var mi iyi haber?
bizim msj basligini sildim yanlislikla, yazamiyorum
yok cnm ölüm kartı kotu olayların sona ermesi olarakta anlamı varKızlar tarot da death kartı çok kötü mü?
Vay süper. Teşekkür ederim :)yok cnm ölüm kartı kotu olayların sona ermesi olarakta anlamı var
Yeni bir işe başlama, evlilik anlamı olduğunu okumuştum yabancı forumlarda. İsmi ürkütse de genellikle olumlu olarak yorumluyorlar. Kötü bir dönemin bitişi, yeni bir dönemin başlangıcı gibi mesela :)Kızlar tarot da death kartı çok kötü mü?
Vay ağzınızdan bal damlıyor. Yirim :)))Yeni bir işe başlama, evlilik anlamı olduğunu okumuştum yabancı forumlarda. İsmi ürkütse de genellikle olumlu olarak yorumluyorlar. Kötü bir dönemin bitişi, yeni bir dönemin başlangıcı gibi mesela :)
Kızlar tarot da death kartı çok kötü mü?
Bu da mı gol değil :)) teşekkür ederim yorum için. Falım henüz yorumlanmadı bakalım falcı ne diyecek?Ne için sorulduğuna bağlıdır ölüm kartı. Kötü bir dönemin kapanışı şeklindeki yorumu, sonrasının iyi olacağı demek değildir. Kötü dönem kapanır ve kötü haliyle kapanır. Bundan sonra o olaylar yaşanmayacak fakat iyi bir gelişme de olmayacak demektir.
Ne iyi ne kötü bir anlamı var anlayacağınız.
Bu muymuş Elif Hanzade? Peh!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?