Binnaz Abla

Eliften nefret ederim ben. Bence bu kadar binnaz ablaya takılmayın derim. diğer sitelere bakın. Binnaz hem kazıktır hemde kimse hiçbir şey bilemez....

Ü
Kızlar Zeus un falı çıkan varmı ben baktırmıstım 3 defa dediklerinden yasadıgım oldu son falını bekliyorım anlık analizi çok iyi ama gelecek beklemede

Zeus a 3 kez falan baktırmıştım fena değildi ama son falında eski kayıtlardan ya da kendinin kaydettiği ek açılım kayıtlarından montajladığını farkettim bariz bir şekilde o yüzden güvenim sıfırlandı .

Eliften nefret ederim ben. Bence bu kadar binnaz ablaya takılmayın derim. diğer sitelere bakın. Binnaz hem kazıktır hemde kimse hiçbir şey bilemez....
Elif başlayalı bir hafta falan oldu ayni elif mi? Bir de başka sitelerden tavsiye varsa seve seve alırım :) ben binnazdan başka sitede baktırmadım daha önce

Elif başlayalı bir hafta falan oldu ayni elif mi? Bir de başka sitelerden tavsiye varsa seve seve alırım :) ben binnazdan başka sitede baktırmadım daha önce

Tellwe selena,
falsepeti nesibe, venus amber,
biryolunvar aylin, emine kurtulus, ilkay gur, fama.

Kızlar tarot da death kartı çok kötü mü?
Yeni bir işe başlama, evlilik anlamı olduğunu okumuştum yabancı forumlarda. İsmi ürkütse de genellikle olumlu olarak yorumluyorlar. Kötü bir dönemin bitişi, yeni bir dönemin başlangıcı gibi mesela :)

Kızlar tarot da death kartı çok kötü mü?

Ne için sorulduğuna bağlıdır ölüm kartı. Kötü bir dönemin kapanışı şeklindeki yorumu, sonrasının iyi olacağı demek değildir. Kötü dönem kapanır ve kötü haliyle kapanır. Bundan sonra o olaylar yaşanmayacak fakat iyi bir gelişme de olmayacak demektir.
Ne iyi ne kötü bir anlamı var anlayacağınız.

Bu da mı gol değil :)) teşekkür ederim yorum için. Falım henüz yorumlanmadı bakalım falcı ne diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…