5,5 dakika bakmış. Kariyer eğitim yılı demiş sınav durumumu bilmiş. Önceki erkek arkadaşımdan ayrıldığım süreyi söylemiş, zaten eee mee derken bu konu ile geçmiş süre. Eski seni çok üzmüş onu düşünme önüne bak yeniye şans ver, 1 yıl içinde yeni biri olacak olumsuz düşündüğün biri olacak ama şans ver vs. Yahu 3 ay sonra 29 yasında olacağım. 1 yıl içinde ne zaman ne tipte biri olacak da ona şans vermeliyim? 30 yaşına gelmiş birinin hayatına 1 yılda kaç kişi girmek ister ben ne bileyim sen hangisinden bahsediyorsun. Falcı olmayan biri bile evlilik yasında bir kızın hayatına 1 yılda biri gireceğini bilir :) böh beğenmedim.hiç mi tutturamadı?
5,5 dakika bakmış. Kariyer eğitim yılı demiş sınav durumumu bilmiş. Önceki erkek arkadaşımdan ayrıldığım süreyi söylemiş, zaten eee mee derken bu konu ile geçmiş süre. Eski seni çok üzmüş onu düşünme önüne bak yeniye şans ver, 1 yıl içinde yeni biri olacak olumsuz düşündüğün biri olacak ama şans ver vs. Yahu 3 ay sonra 29 yasında olacağım. 1 yıl içinde ne zaman ne tipte biri olacak da ona şans vermeliyim? 30 yaşına gelmiş birinin hayatına 1 yılda kaç kişi girmek ister ben ne bileyim sen hangisinden bahsediyorsun. Falcı olmayan biri bile evlilik yasında bir kızın hayatına 1 yılda biri gireceğini bilir :) böh beğenmedim.
Ben de beğenmedim pehhhhhhh. Yok mu ya adam gibi bakan biri?
Baktirdin mi kiz sen de elife?
Valla elif bence de cok matah degil evet bende de bildigi seyler var ama nokta atisi denecek kadar degil. Bir daha baktirmam.
Kiz cherry yok mu civar koyde filan biri buralardaysan atlasak gitsek artik bu boyuta geldim ben
ANKARA DA MEDYUM GÜL HANIM VAR FALLAR REZİL ÖTESİ
Kazen buradaydı !
death diye tarotta kart varmı ya değişik bir kart olmalı,acaba hangi tarotKızlar tarot da death kartı çok kötü mü?
yok canım ölüm kartı okadarda kötü deği,tabi olumsuz bir durumu anlatıyor ama öteki kartlara göre anlamı değişiyor,mesela yeniden doğmak anlamıda var,yeniden başlamak gibi falanyok cnm ölüm kartı kotu olayların sona ermesi olarakta anlamı var
ölüm kartı işte canımdeath diye tarotta kart varmı ya değişik bir kart olmalı,acaba hangi tarot
Bu Fal vakti uygulamasını kullanan oldu mu ?
Bence hayir, sanildigi kadar kötü bir kart degil. Önceki/sonraki karta gore anlami biraz daha da degisebiliyor, ya da ters/duz olusuna gore.Kızlar tarot da death kartı çok kötü mü?
kızlar geçen gün de sormuştum tek yanıt geldi ama başka falsepeti alex e baktırıp dediğini yaşayan oldu mu hiç? veya memnun kalan ?
Kızlar biryolunvar daki fama şu sürekli bahsettiğiniz fama mı? Beğeniyor musunuz bir de
Ben de baktırıcam galiba ama bir de şöyle bir düşünce başkadı bende; normalde hiçbir şey söylemiyorum yorumun doğruluğunu ölçmek için ama neye baktırdığımı söylesem daha sağlıklı bir yorum alabilir miyim tabi karşıdakinin samimiyeti de önemli mesela binnazdakilere zerre güvenim kalmadı. Famayla alakalı da astroloji mi gödersem kahve mi su mu kararsızımBen bayağı memnun kaldım famanın falından, geleceği de tutturuyor da diyorlar, su falı istedim ben mesela, üniversitede gideceğim yer vs için, aklımdaki seçenekleri bildi (ben alanımı söylemeden )ayriyeten sayısal olmama rağmen psikolojiye çok ilgiliyimdir, senin psikolojiye eğilimin de var ileride yan dal yapacaksın demez mi? Ben bunu hayatımda tek bir kişiye dememiştim tamamen iç düşünceydi, ailedeki birkaç şeyi bildi ve sorduğum ve verdiğim bilgi sınav sonucu nolacaktan öteye gitmemiştidedikleri çıkıyor mu bilmiyorum çıkıyorsa süper olacak fama baya iyi ya lafı da dolandırmıyor sevdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?