Binnaz Abla

Ben su göndermiştim, astroloji de göndermiştim bir ara ama en net su falında cevap aldım

fal kısa mıydı peki kahvesi kısa oluyor da? 40 tl su falı daha mı ayrıntı baktı? su falı için ne bilgi verdin sadece isim mi?

fal kısa mıydı peki kahvesi kısa oluyor da? 40 tl su falı daha mı ayrıntı baktı? su falı için ne bilgi verdin sadece isim mi?

Astroloji de kısa oluyor ama su yorumu normal uzunluktaydı yeterliydi. Sadece kendi ismimi verdim, anne ismini vermiyorum zaten ne olur ne olmaz diye ismimden başka bilgi de vermedim

Zeus'un ilk falı çok güzeldi ben de bir yıl sonra ikinci falı attım ve bu kadar berbat bir fal görmedim.Dediklerinin yüzde yüz tersini söyledi ve anı bile tutturamamıştı.

Fal sepetinden nesibeye de taktım kafayı ya bu fal takıntısı bir gün biter mi acaba:))
Cnm taktiysan yandin benim bu ay yaptigimi yap git alis veris yap fala para kalmasin nesibede ben kararsizlardanim ani biliyor ama bende gelecek hic olmadi dur bakalim son fali mart sonuna belli olacak ama durumda bence iyi bende aslinda tam bilen ilkay.birde venus anber aralikta baktirdim ona ve durumu gecmisi iyi bildi gelecek beklemede ama ben cok begendim onu aylin kahvede iyi iyi tarotcu daha gormedim ama

Sancılarım oluyor Kalkıp yazdım kusura bakmayınn kızlar aslında bana kimsenin ama kimsenin falı şuan çıkmadı tam tersini yaşıyorum şuan anlık bilenler sevdiklerim oldu ama olmadı yani söyleyim dedim Bambaşka bişi yaşıuorummm reklamları Anlıyorum anlamayanlar bana laf atanlar var yeminlerin büyüğünü ettim Allah'a havalesiniz ikili oynayanlara lafım onlara diyom okudum iki canlı halimle yalan atacak Değilim bazen düzgün anlatamıyomm ama yalan değil okudukça gülüyom artık cok param cok paramız gitti Umut dünyası bugün babamında ölüm yıldönümüydü ondan duygusalım Hakkıyla yapan falcılar var kızıyorsunuz bana biliyom ama neyse iyigecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…