- 3 Şubat 2016
- 43
- 123
- 8
- 27
Ben de baktırıcam galiba ama bir de şöyle bir düşünce başkadı bende; normalde hiçbir şey söylemiyorum yorumun doğruluğunu ölçmek için ama neye baktırdığımı söylesem daha sağlıklı bir yorum alabilir miyim tabi karşıdakinin samimiyeti de önemli mesela binnazdakilere zerre güvenim kalmadı. Famayla alakalı da astroloji mi gödersem kahve mi su mu kararsızım
Ben de su göndereyim o zaman teşekkür ederim:)Ben su göndermiştim, astroloji de göndermiştim bir ara ama en net su falında cevap aldım
Ben bayağı memnun kaldım famanın falından, geleceği de tutturuyor da diyorlar, su falı istedim ben mesela, üniversitede gideceğim yer vs için, aklımdaki seçenekleri bildi (ben alanımı söylemeden )ayriyeten sayısal olmama rağmen psikolojiye çok ilgiliyimdir, senin psikolojiye eğilimin de var ileride yan dal yapacaksın demez mi? Ben bunu hayatımda tek bir kişiye dememiştim tamamen iç düşünceydi, ailedeki birkaç şeyi bildi ve sorduğum ve verdiğim bilgi sınav sonucu nolacaktan öteye gitmemiştidedikleri çıkıyor mu bilmiyorum çıkıyorsa süper olacak fama baya iyi ya lafı da dolandırmıyor sevdim ben
fal kısa mıydı peki kahvesi kısa oluyor da? 40 tl su falı daha mı ayrıntı baktı? su falı için ne bilgi verdin sadece isim mi?
Bende cikmamistiZeus nerde? Sadece zeus mu adi?
Orda aylin kahvede iyi canim sabraderim gunler sonra falim gelsin dersen ilkayda iyiKızlar biryolunvar daki fama şu sürekli bahsettiğiniz fama mı? Beğeniyor musunuz bir de
famada iyi diyende var demiyende ben denemedim bu yuzdenOrda aylin kahvede iyi canim sabraderim gunler sonra falim gelsin dersen ilkayda iyi
Fal sepetinden nesibeye de taktım kafayı ya bu fal takıntısı bir gün biter mi acaba:))Orda aylin kahvede iyi canim sabraderim gunler sonra falim gelsin dersen ilkayda iyi
Nesibenin fiyatı falına göre çok fazla bence ama seveni de var. Bende bilemedi meselaFal sepetinden nesibeye de taktım kafayı ya bu fal takıntısı bir gün biter mi acaba:))
kızlar bir yolunvarda serkantek mi aylin mi kahvede?
Ben Aylin derim.Beğenirim kendisini.Ama enerji işi bu malum.kızlar bir yolunvarda serkantek mi aylin mi kahvede?
Elif ışık evet bahsettiğim elifElif Işık ile karıştırmış olabilir misin lorus çğnkü ben elif hanzadeyi yeni bugünlerde duydum
Cnm taktiysan yandin benim bu ay yaptigimi yap git alis veris yap fala para kalmasinFal sepetinden nesibeye de taktım kafayı ya bu fal takıntısı bir gün biter mi acaba:))
AYLIN bence kahvede cok iyiBen Aylin derim.Beğenirim kendisini.Ama enerji işi bu malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?