ileriki geleceği bilemem ama bana söylediği 2 gün sonra oldu ,umarım gelecek içinde söyledikleri gerçekleşir.
Ne diyosun?Ay bu banada aynı şeyleri yazmış kişilikle ilgili farklı kişiliklere bürünme diye.Aynı ya yuh be ayıp.Bendw onun bilinçaltına inip kul hakkı aldığını yazıyim bari.
hangisinin söylediği oldu tatlım rezzan ablanın mı mertin mi???
Canım benim ben bugün çektim.Honneir ve Medyum Hiper e baktırdım.
hangisinin söylediği oldu tatlım rezzan ablanın mı mertin mi???
Gerçekten geçmişle ilgili çok şaşırttı sorduğum olayı detayıyla bildi.Geleceğede yakın zaman vermiş.Sorularımıda anında cevapladı.Bide öbürleri gibi (tellwenin klasik falcıları hepsi burnu bi karış havadaya)ukalâ değil.Ben bi Esince yi tutardım telweden şimdi Hiper eklendi.Fiyatıda uçuk değil.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
BEnce hiçbiri değil.Bu vatandaş bu bilinçaltı ayağına üç beş cümle fixlemiş herkese aynı malı satıyo.Bizde kendimizi falcı sarrafı zanneden akıllılar olarak bu zat tarafından güzelce keklendik.Böyle biri artık ağzıyla kuş tutsada gelecekle ilgili tahminlerine de kim inanır?banada farklı kişiklerden bahsetmiş.. yoo tek bir kişiliğim var benim. hayatta ruh hallerimizde inişler çıkışlar olacak elbet ama kişilik sabit değişmez yani...sanırım hepimize aynı kartmı çıktı nedir.ya da kartın başka anlamlarıda vardırda bu öyle dio.
ne falı baktırdın bende iptal ediyorum şimdi tatlı cadıyı ama çok saygısızlık yaptığı
mertin söylediği sekildeoldu işleilgili bir durum rezzan ablada aynı şeyi söylemişti
Canımcım katina baktırdım inşallah memnun kalırsın sende.
Gerçekten geçmişle ilgili çok şaşırttı sorduğum olayı detayıyla bildi.Geleceğede yakın zaman vermiş.Sorularımıda anında cevapladı.Bide öbürleri gibi (tellwenin klasik falcıları hepsi burnu bi karış havadaya)ukalâ değil.Ben bi Esince yi tutardım telweden şimdi Hiper eklendi.Fiyatıda uçuk değil.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Sen buna ne baktırdın şekerim :44:
Tabi bende çok düşundüm kime yolliyim diye?Bak mesela Hoennir patlak çıktı.Ama diyorum ya bi Esince bide Hiper tellweden.Memnun kalırsan tavsiye ettiğim ićin bende sevinirim.okey iptal ettim canım şimdi gönderiyorum en azından kredimiz ziyan olmaz
Durum analizi dogru muydu peki nurvana cim?
Su an o kadar beni mutlu ettin ki sana anlatamam...umarim bana da cikmaz ve soyledikleri dogru degildir.
Tabi bende çok düşundüm kime yolliyim diye?Bak mesela Hoennir patlak çıktı.Ama diyorum ya bi Esince bide Hiper tellweden.Memnun kalırsan tavsiye ettiğim ićin bende sevinirim.
paylaşıcam canım burada bakalım bana neler diyecek
canım beni acabalarda bıraaktığı bir yorumdu anlayacağın tesbitlerde doğruluk vardı fakat o kadar uçuk şeyler söylemiştiki olma ihtimali zaten yoktu vede olmadı
Honnıerde tek sorun falalemdeki mert olması yoksa fallarına diyecek yok ben telwedeykendememnun kalmıştım o zaman iskambil falı göndermiştim falalemde tarot daha detaylıydı ve mükemmeldi
paylaşıcam canım burada bakalım bana neler diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?