Binnaz Abla

Gerçekten geçmişle ilgili çok şaşırttı sorduğum olayı detayıyla bildi.Geleceğede yakın zaman vermiş.Sorularımıda anında cevapladı.Bide öbürleri gibi (tellwenin klasik falcıları hepsi burnu bi karış havadaya)ukalâ değil.Ben bi Esince yi tutardım telweden şimdi Hiper eklendi.Fiyatıda uçuk değil.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Ne diyosun?Ay bu banada aynı şeyleri yazmış kişilikle ilgili farklı kişiliklere bürünme diye.Aynı ya yuh be ayıp.Bendw onun bilinçaltına inip kul hakkı aldığını yazıyim bari.

banada farklı kişiklerden bahsetmiş.. yoo tek bir kişiliğim var benim. hayatta ruh hallerimizde inişler çıkışlar olacak elbet ama kişilik sabit değişmez yani...sanırım hepimize aynı kartmı çıktı nedir. ya da kartın başka anlamlarıda vardırda bu öyle dio.

Son düzenleme:

ne falı baktırdın bende iptal ediyorum şimdi tatlı cadıyı ama çok saygısızlık yaptığı

BEnce hiçbiri değil.Bu vatandaş bu bilinçaltı ayağına üç beş cümle fixlemiş herkese aynı malı satıyo.Bizde kendimizi falcı sarrafı zanneden akıllılar olarak bu zat tarafından güzelce keklendik.Böyle biri artık ağzıyla kuş tutsada gelecekle ilgili tahminlerine de kim inanır?

Sen buna ne baktırdın şekerim :44:

okey iptal ettim canım şimdi gönderiyorum en azından kredimiz ziyan olmaz
Tabi bende çok düşundüm kime yolliyim diye?Bak mesela Hoennir patlak çıktı.Ama diyorum ya bi Esince bide Hiper tellweden.Memnun kalırsan tavsiye ettiğim ićin bende sevinirim.

Durum analizi dogru muydu peki nurvana cim?

Su an o kadar beni mutlu ettin ki sana anlatamam...umarim bana da cikmaz ve soyledikleri dogru degildir.

canım beni acabalarda bıraaktığı bir yorumdu anlayacağın tesbitlerde doğruluk vardı fakat o kadar uçuk şeyler söylemiştiki olma ihtimali zaten yoktu vede olmadı

canım beni acabalarda bıraaktığı bir yorumdu anlayacağın tesbitlerde doğruluk vardı fakat o kadar uçuk şeyler söylemiştiki olma ihtimali zaten yoktu vede olmadı

Bana anla ilgili söylediği olumsuz şeyler gayet olma olasılığı olan şeylerdi o yüzden kayışı kopardım. Başıma gelmesinden korktuğum her şeyi söylemiş.

Honnıerde tek sorun falalemdeki mert olması yoksa fallarına diyecek yok ben telwedeykendememnun kalmıştım o zaman iskambil falı göndermiştim falalemde tarot daha detaylıydı ve mükemmeldi

Ama Lale Blackberry ile bana aynı cümleleri kurmuş birebir aynı.Gelecek tahmini zaten iki satırdı hepsi bilinçaltı ile ilgili cümlelerdi onda da aynı şeyi sallamış e neresi bunun faall??

paylaşıcam canım burada bakalım bana neler diyecek

arkadaşlar günaydın falım akşam geldi ilişki ile ilgili tüm detayları ve olanı biteni onun ve benim düşüncelerimi birebir anlatmış ve doğru.
bizim görüşebilmemiz ancak yılbaşı sonrası mümkün onuda bilmiş ve evlilikiçin verdiği tarih 2015 oda doğru çünküadam şark görevinde bence denenmeli di,yorum en azından tutarlı bir yorumdu geleceği zaten allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…