- 31 Aralık 2015
- 33
- 14
- 8
venüs amber'in 50 liralık kahve falı nasıl çok merak ettim ne söylüyor bu kadar?
Ben bir dönem reiki ile ilgilenmiştim şu sıralar da birkaç kişisel gelişim nlp uzmanını araştırıyorum ilişki açılımı diye bir şey var fal gibi değil karşı tarafın bilinçaltı okunuyor. fiyatı 150 lira olunca karar verememiştim ama ne olduğu belli olmayn sitelere her ay bunun çok daha fazlasını yatırıyorum 50 liraya fal baktırmak yerine bunu deneyeceğim eğer tutarsa açık açık yazıcam size de
Tabi bununla ilgili tecrübesi olanlar varsa da beni bi yeşillendirsin hayrına:))
tespit çok doğru ama bir insanın bilinçaltını okumanın mümkün olduğunu daha önce deneyimledim. Yani beni aldatan adam için bu falcıların adam senin aşkından ölüyor demesinden daha makul bir sonuç alırım sankiNe farki var fallar da zaten karsinin duygu dusuncesini okumak icin var. Bence cok bir fark yok aralarinda birinin ismi faldan daha afilli oldugu icin 150 lira bence
Bir de karsidaki kisinin dusuncelerini asla yetit edemeyecegimiz icin bu da fal gibi askida kalacak
4 kere baktırıp hala neyin nesi çözemediğim yorumcularda o da hehehe :))kızlar Hüma bal hakkında ne düşünüyorsunuz? binnazda kanaat getiremediğim tek yorumcu o. haklı olarak soracaksınız kızıp kızıp hala binnaz diyorsun diye ama diğer sitelerde de günlerce beklemeyi göze alamıyorum
aynen ben de 3 kere baktırdım yani yakın geleceğe dair ciddi ciddi söylediklerini yaşadığım da oldu ama olumlu konuşmayı fazla abartıyormuş gibi geliyor güvenemiyorum:))4 kere baktırıp hala neyin nesi çözemediğim yorumcularda o da hehehe :))
herkese yanı şeyi söylüyor galiba hirayı deneyeceğim bir deHuma pembecinin önde gidenidir ona vereceğiniz paraya yazık. Herkese bu senin kaderin deyip durur.
tespit çok doğru ama bir insanın bilinçaltını okumanın mümkün olduğunu daha önce deneyimledim.
aslında fal dediğimiz şey de bir yerde kuantumla ilgili. yani insanlar istemsiz olarak frekans yayıyorlar ve birbiriyle aynı frekansta olan ya da enerji bağlantısı olan kişilerin durumları kartlara ya da fincanlara yansıyor. yani her şey yine bilinçaltımızla ilgili. fal diye bir şey mümkünse eğer enerji kanalları açık birnin aura görmesi,enerji akışını okuması ve bahsettiğim frekansları yorumlaması kesinlikle mümkündür.Bunu nasıl deneyimledin Seka? Merak ettim, bunu yaptığını söyledikleri 1 falcı varmış eskiden telwede, nasıl birşey bu inan ilgimi çekti
estağfrullah seve seve:) kendi deneyimlerimden bahsedeyim; ben kundalini reiki master teacher seviyesine kadar geldim ve kendi bilinçaltıma çeşitli telkinlerle müdahale ederek istediğim şeyleri yaşar oldum. Hatta bazen karşımdaki insanların beyninden geçenleri okuyabiliyordum bu duruma çok katlanamadım sonra uzun bir ara verdim. Zaten fal bakabiliyorum ama benim hocam beni zamanında uyarmıştı enerji seviyem yüksek olduğu için insanların kadersel çizgilerine müdahale edebileceğimden uzak durmam gerektiği konusunda. Çünkü böyle şeyler karma borcu yaratır. geçtiğimiz 1 ay boyunca aşk acısının dibini yaşadım inan ne yapsam kurtulamadım sonra aklıma telkin gücünü kullanmak geldi ve inanması zor ama hayatımı durma noktasına getiren acıdan bir gecede kurtuldum bu da deneyimlerimden biri.Çok soru sormuş gibi olacağım Sekacım ama merakımı gıdıkladın hem de can evinden:) Sen böyle birşeyi (aldığın eğitimlerden bahsetmiştin) bu eğitimler sayesinde az da olsa deneyimledin mi,yoksa gerçekten yapabilen biriyle mi karşılaştın da bu yönde bir tecrübe yaşadın?
Niye coştun diye sorabilirsin, en son serüvene baktrdgım fal diğeriyle uyumsuz noktaları vardı o nedenle çok begendim diyemem ama kadın resmen senin bu bahsettiğin şekilde bir yaklaşımla resmen benim içimi,beynimi okumuş gibiydi. Benim sorduğum konu ile alakalı içimden geçirdiğim,umutlarım, handikaplarım vs. kardeşim,annem bile bilmez sadece ben bilirim ama aynısını serüvenden duydum, o nedenle bu bilinçaltına girme konusu çok ilgimi çekti. Biraz daha bilgin var ve anlatrsan çok sevnrm,sevgiler
bana o hep saçmaladı herkesi kötüledi hiç bi söylediği de çıkmadıKızlar emine kurtuluşa fal baktrdınız mı nasıl? mesela birini anlatırken baaya bi kötülemişse sizce nekadar güvenilir:))) bayaaa bayaa bir giydirmişsse mesela:))
estağfrullah seve seve:) kendi deneyimlerimden bahsedeyim; ben kundalini reiki master teacher seviyesine kadar geldim ve kendi bilinçaltıma çeşitli telkinlerle müdahale ederek istediğim şeyleri yaşar oldum. Hatta bazen karşımdaki insanların beyninden geçenleri okuyabiliyordum bu duruma çok katlanamadım sonra uzun bir ara verdim. Zaten fal bakabiliyorum ama benim hocam beni zamanında uyarmıştı enerji seviyem yüksek olduğu için insanların kadersel çizgilerine müdahale edebileceğimden uzak durmam gerektiği konusunda. Çünkü böyle şeyler karma borcu yaratır. geçtiğimiz 1 ay boyunca aşk acısının dibini yaşadım inan ne yapsam kurtulamadım sonra aklıma telkin gücünü kullanmak geldi ve inanması zor ama hayatımı durma noktasına getiren acıdan bir gecede kurtuldum bu da deneyimlerimden biri.
yakın çevremdeki herkesin her hareketinin ne manaya geldiğini yorumluyor ve yanılmıyordum ki ben daha bu işin başındaydım. Benim hocam mucize gibi bir adamdı ve insanların neler yapabileceğini gördüm,öğrendim dolayısıyla kesinliği konusunda şüphem yok ama dediğim gibi uzaktan bir insan buna izin vermeden ne kadar mümkün olur orasını bilemiyorum. Başka sorularına da cevap verebilirim buradan da özelden de:)
Bana falinin cikmasini en cok istedigim kisi :) kotulemedi hatta adam gibi adam bu kisi dedi.. dusuncelerimi istek hayallerimi endiselerimi okumus dokmus , karsi tarafin ilginc detaylarindan bahsetmis , en cok istedigim hayalimi ama bu konuda ya soyle olursa diye endise ettigim seyi de soylemis. Boyle boyle olacak diye.allah allah dedirten bir faldi..Kızlar emine kurtuluşa fal baktrdınız mı nasıl? mesela birini anlatırken baaya bi kötülemişse sizce nekadar güvenilir:))) bayaaa bayaa bir giydirmişsse mesela:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?