Binnaz Abla

Bu aslında o kadar detaylı bir konu ki enerji kanallarını açık tutmak için birçok şeyi bir arada yapmak gerekiyor mesela günleri uyandığın an itibariyle enerjimi yüksek tutmalıyım bilincinde yaşaman lazım. Dedikodu yapmamak, insanların fikirlerine müdahale etmemek gibi ayrıca mesela birine acımak bile enerji kanallarını kapatan bir durum bunlar ufak örnekler aslında her alanda uygulamak gerek. Kundalini reiki aldım 2 seviye bu durum da enerji akışını hızlandırdı.
bu linkteki çalışmayla başlayabilirsin mesela tabi dediğim gibi enerji konusunda hassas davranmak lazım. Fal konusunda maalesef fotoğraftan bakamıyorum çünkü şekil benzetmiyorum fincan benim için sadece aracı. Dolayısıyla seninle bir bağlantı kurmam lazım tabi ki en sağlıklısı yüz yüze ama en kötü ihtimalle telefonda. Eğer bana fincan fotoğraflarını gönderirsen bir kerelik katina ile beraber bakarım açıkçası yeniden ilgilenmek istediğim için biraz kendimi de sınamak istiyorum:) başka merak ettiğin şeyler olursa ya da bu konuda özelden de yazabilirsin.

bilmiyorum duydun mu da ben de nefes terapisine/seminerine gitmiştim ve gerçekten hayatımda çok güzel sonuçlarını bizzat deneyimlemiştim. nefes de frekansını yükseltmek adına müthiş bir araç. bahsettiğin videoyu daha önce görmüştüm ben de geceleri bazen uyuyamadığımda, sıkıldığımda kurcalıyorum böyle şeyleri. deneyeceğim canım sağol. özelden yazarım yine o zaman fal topiğini işgal etmeyelim

Dur canim benim humada iki haftam var iki hafta sonra tarih doluyor olmazsa burdan yazarim

Benim tum fallar subat martta sureyi dolduruyor o zaman burdan hepsini yazacagim o zamana kadar bakimda yaptirmiyacagim patlarsada artik hic baktirmam binnaz hepsi kotu degil ayrica lale gulu dene bak o kadindan memlun kalirsin
O da online olmuyor ki bir türlü okudum burada taktım kafaya da:) başka var mı peki?

O da online olmuyor ki bir türlü okudum burada taktım kafaya da:) başka var mı peki?
Aylin kahvede iyi.ilkaya ne baktirdim hatirlamiyorum ama tam dogru analizi o yapti o zaman uzulmustum ama gercek onun dedigi oldu.sen elif diyorsun ama elif bende tamamen patladi.aylini dene ama cok geciktirmez gece gonderir fallarini kahve su katina denedim en cok kahvesini begendim.lale gul denk gelirse super olur cok iyi

Aylini deniyorum o zaman çevrimiçi gördüğüm an çok sağol:)

Bu Hüseyin Akdağ neci be? Tarot 120 tl diyor. Ben de falcı olcam, sallayıp tutturmazsam adam değilim :=))))

Bu Hüseyin Akdağ neci be? Tarot 120 tl diyor. Ben de falcı olcam, sallayıp tutturmazsam adam değilim :=))))

Ben hüseyin i tavsiye etmem asla gözünü kapa gözünü aç bilmem ne hiç de bana bişey kazandirmadi soyledigi de çıkmadı adam astrolojiden bahsediyo sevgilimin buruna terazi diyo yazıyo orda doğum trhi

Kizlar seruvenin gumuslu su falina mi dadansam napsam yine sinirim bozuldu bugun kime atsam napsam geysuyu mu denesem fali degil ama gelisme sonrasi actigi 3 tarotta dedigi sey cikti bana ne yapsam

Kizlar seruvenin gumuslu su falina mi dadansam napsam yine sinirim bozuldu bugun kime atsam napsam geysuyu mu denesem fali degil ama gelisme sonrasi actigi 3 tarotta dedigi sey cikti bana ne yapsam
gümüşlü falıyla kitapta çok fark yok bence. Serüvenin kitap falında dedikleri çıkmıştı bana da.
Elif hanzadeyi denedim ben çok gerekli değil. Geysuyu bilemediğimden yorum yapamıyorum.

Geysu'ya ben hep kahve baktırırım. Çok da severim kendisini. Ama o da gizemhatun gibi bence. Yani bence anda iyi değil, güncel değil. Bilemiyorum. Tarotunu denemedim.

Kizlar tesekkur ederim sanirim seruven su fali deneyecegim yapcak bisey yok geldiler bu ay goctum resmen

Binnaz'daki Maya Demir Maya Dert olarak biryolunvar'a geçmiş galiba. Ama Binnaz'da 32,50 tl. 15 tlye niye transfer olsun

Baldan kuzum eskiden bana seruven cikardi ama en son baktirdigim fali cok kisaydi yani detay yoktu bisey yoktu son zamanlarda beğenen var ama onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…