- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Bu aslında o kadar detaylı bir konu ki enerji kanallarını açık tutmak için birçok şeyi bir arada yapmak gerekiyor mesela günleri uyandığın an itibariyle enerjimi yüksek tutmalıyım bilincinde yaşaman lazım. Dedikodu yapmamak, insanların fikirlerine müdahale etmemek gibi ayrıca mesela birine acımak bile enerji kanallarını kapatan bir durum bunlar ufak örnekler aslında her alanda uygulamak gerek. Kundalini reiki aldım 2 seviye bu durum da enerji akışını hızlandırdı.Bu konuya benim de çok ilgim olduğu için bulmuşken hemen darlayayım ben de=)
Bilinçaltına telkinlerle müdahaleyle istediğim şeyleri yaşar oldum kısmını biraz açar mısın? Olumlama mı yaptın ne uyguladın vs? Ya ben düşünce gücüne çok inanıyorum vakti zamanında çok örneğini de yaşadım hayatımda ama bazen mümkün olmuyor maalesef enerjin her zaman aynı yükseklikte olmayabiliyor. bilinçli düzeyde inanma işini çok başaramayınca bilinçaltına da giden yol tıkanabiliyor.
Bi de içinden gelirse, zorlama olmazsa bana fal bakabilir misin bi ara soramadan geçemedim hiç sevmem normalde sormayı ama?
Bu aslında o kadar detaylı bir konu ki enerji kanallarını açık tutmak için birçok şeyi bir arada yapmak gerekiyor mesela günleri uyandığın an itibariyle enerjimi yüksek tutmalıyım bilincinde yaşaman lazım. Dedikodu yapmamak, insanların fikirlerine müdahale etmemek gibi ayrıca mesela birine acımak bile enerji kanallarını kapatan bir durum bunlar ufak örnekler aslında her alanda uygulamak gerek. Kundalini reiki aldım 2 seviye bu durum da enerji akışını hızlandırdı.
bu linkteki çalışmayla başlayabilirsin mesela tabi dediğim gibi enerji konusunda hassas davranmak lazım. Fal konusunda maalesef fotoğraftan bakamıyorum çünkü şekil benzetmiyorum fincan benim için sadece aracı. Dolayısıyla seninle bir bağlantı kurmam lazım tabi ki en sağlıklısı yüz yüze ama en kötü ihtimalle telefonda. Eğer bana fincan fotoğraflarını gönderirsen bir kerelik katina ile beraber bakarım açıkçası yeniden ilgilenmek istediğim için biraz kendimi de sınamak istiyorum:) başka merak ettiğin şeyler olursa ya da bu konuda özelden de yazabilirsin.
Dur canim benim humada iki haftam var iki hafta sonra tarih doluyor olmazsa burdan yazarimkızlar Hüma bal hakkında ne düşünüyorsunuz? binnazda kanaat getiremediğim tek yorumcu o. haklı olarak soracaksınız kızıp kızıp hala binnaz diyorsun diye ama diğer sitelerde de günlerce beklemeyi göze alamıyorum
Bekliyorum canım inşallah olur:)Dur canim benim humada iki haftam var iki hafta sonra tarih doluyor olmazsa burdan yazarim
Sasirdim 50 yapmasina iyidi ama cok pahali kahvede 50 cok fazla.eyleme bu yuzden baktirmadimvenüs amber'in 50 liralık kahve falı nasıl çok merak ettim ne söylüyor bu kadar?
Benim tum fallar subat martta sureyi dolduruyor o zaman burdan hepsini yazacagim o zamana kadar bakimda yaptirmiyacagim patlarsada artik hic baktirmam binnaz hepsi kotu degil ayrica lale gulu dene bak o kadindan memlun kalirsinBekliyorum canım inşallah olur:)
O da online olmuyor ki bir türlü okudum burada taktım kafaya da:) başka var mı peki?Benim tum fallar subat martta sureyi dolduruyor o zaman burdan hepsini yazacagim o zamana kadar bakimda yaptirmiyacagim patlarsada artik hic baktirmam binnaz hepsi kotu degil ayrica lale gulu dene bak o kadindan memlun kalirsin
Aylin kahvede iyi.ilkaya ne baktirdim hatirlamiyorum ama tam dogru analizi o yapti o zaman uzulmustum ama gercek onun dedigi oldu.sen elif diyorsun ama elif bende tamamen patladi.aylini dene ama cok geciktirmez gece gonderir fallarini kahve su katina denedim en cok kahvesini begendim.lale gul denk gelirse super olur cok iyiO da online olmuyor ki bir türlü okudum burada taktım kafaya da:) başka var mı peki?
Aylini deniyorum o zaman çevrimiçi gördüğüm an çok sağol:)Aylin kahvede iyi.ilkaya ne baktirdim hatirlamiyorum ama tam dogru analizi o yapti o zaman uzulmustum ama gercek onun dedigi oldu.sen elif diyorsun ama elif bende tamamen patladi.aylini dene ama cok geciktirmez gece gonderir fallarini kahve su katina denedim en cok kahvesini begendim.lale gul denk gelirse super olur cok iyi
bana en son 1 haftada bakmıştıIlkay kaç günde bakiyor
Bu Hüseyin Akdağ neci be? Tarot 120 tl diyor. Ben de falcı olcam, sallayıp tutturmazsam adam değilim :=))))
gümüşlü falıyla kitapta çok fark yok bence. Serüvenin kitap falında dedikleri çıkmıştı bana da.Kizlar seruvenin gumuslu su falina mi dadansam napsam yine sinirim bozuldu bugun kime atsam napsam geysuyu mu denesem fali degil ama gelisme sonrasi actigi 3 tarotta dedigi sey cikti bana ne yapsam
Kizlar seruvenin gumuslu su falina mi dadansam napsam yine sinirim bozuldu bugun kime atsam napsam geysuyu mu denesem fali degil ama gelisme sonrasi actigi 3 tarotta dedigi sey cikti bana ne yapsam
Kizlar tesekkur ederim sanirim seruven su fali deneyecegim yapcak bisey yok geldiler bu ay goctum resmen
Baldan kuzum eskiden bana seruven cikardi ama en son baktirdigim fali cok kisaydiKizlar seruvenin gumuslu su falina mi dadansam napsam yine sinirim bozuldu bugun kime atsam napsam geysuyu mu denesem fali degil ama gelisme sonrasi actigi 3 tarotta dedigi sey cikti bana ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?