- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
bence kesinlikle sahte çünkü 1984 yılında metafizikle ilgilenmeye başladım yazmış mayanın sesi genç geliyor sankiBinnaz'daki Maya Demir Maya Dert olarak biryolunvar'a geçmiş galiba. Ama Binnaz'da 32,50 tl. 15 tlye niye transfer olsun
Ben Seruven'e kahve baktırmıştım hiç beğenmemiştim. Su falı nasıl acep.
Baldan kuzum eskiden bana seruven cikardi ama en son baktirdigim fali cok kisaydiyani detay yoktu bisey yoktu son zamanlarda beğenen var ama onuda
Kuzum valla bana selena biliyor durumlari baskada önerecek kimsem yok su an geysuyuda begenmistim onceden onuda sormusun ama geysu ve gizem hatun ayni kisi deniliyordu oyle seylerde vardi,gizem sana cikmamisti bide dimi ? eylem demisin bide kuzum oda bana bakti ama salladi yani soyle ki ilk falinda baya sasirdim arkadasima bakmisti bende kizin yanindaydim dinledim agzim acik kaldi kiza catir catir soyledi herseyi olumsuzuda bu arada,hatta sonra bende baktirdim dayanamadim baya bildi ama ikinci falinda dediklerinden farkli seyler soyledi zamanlari one cekti falan ocak sonu dedi ve patladi,ilk falinda soyledikleri cok tutarliydi oysaki cok sasirdim, seruvende eskiden bana cok doyurucu gelirdi fali nasil anlatsam bilirdi yani kadin sorucak biseyin kalmazdi ama en son baktirdigimda sanki baska birisi bakmis falima dedim anlamadim acikcasi falcilarinda kökünu kuruttukBenimde en son falim hic iyi degildi. Hayatim bana birini oner ya. Gizem hatun hakkindaki goruslerini ozelden yazsana merak ettim. Ona da vok baktirdim bilemedim.
Kuzum valla bana selena biliyor durumlari baskada önerecek kimsem yok su an geysuyuda begenmistim onceden onuda sormusun ama geysu ve gizem hatun ayni kisi deniliyordu oyle seylerde vardi,gizem sana cikmamisti bide dimi ? eylem demisin bide kuzum oda bana bakti ama salladi yani soyle ki ilk falinda baya sasirdim arkadasima bakmisti bende kizin yanindaydim dinledim agzim acik kaldi kiza catir catir soyledi herseyi olumsuzuda bu arada,hatta sonra bende baktirdim dayanamadim baya bildi ama ikinci falinda dediklerinden farkli seyler soyledi zamanlari one cekti falan ocak sonu dedi ve patladi,ilk falinda soyledikleri cok tutarliydi oysaki cok sasirdim, seruvende eskiden bana cok doyurucu gelirdi fali nasil anlatsam bilirdi yani kadin sorucak biseyin kalmazdi ama en son baktirdigimda sanki baska birisi bakmis falima dedim anlamadim acikcasi falcilarinda kökünu kuruttuk
Serjan kimm ? :)Hanımlar nasılsınız, bana serkan tekin 2. Falının ilk kısmı çıktı, Nurbanu çıktı, birde Elif hanzade nin ilk kısmı çıktı; ama konu Serjanın dediği gibi ilerliyor. Serüven bana tamamen patlamıştı bilginiz olsun. Yalnız bu üç kişinin de ilk kısımları çıktı sonrSını Allah bilir
Hahahahah kiz denemek icin fal mi atiyorsun bide :) sac sac paralari :)Bence Gizem ve Geysu farklı kişiler. Ama nurbanu ve gizem aynı kişiler. Emine yakınım. Ama bana bakım tarzları Nurbanu, Gizem, Geysu aynı. Nurbanu ve Geysu'yu teste tabi tutmuştum kendimce ve farklı kişiler olduğuna kanaat getirmiştim ama o da beni keklemişse üçü de aynı kişi olabilir
Galiba oyle bisey varmis 8 ocak diye geciyordu gormustum bi blogta durun bulursam paylasirim gordum ama gercekten geldi yani ztn bu bize geliyor anasini satiyim millet mutlu mesut ohhhhhAyh kizlar elimizde falci kalmadi resmen
Su retro metro geri mi geldi ne yaa
Hahahahah kiz denemek icin fal mi atiyorsun bide :) sac sac paralari :)
Ya üçünü de çok beğeniyordum ama bu kadar benzer olur dedim, işkillendim
Bana Asenat iyi bakıyor gibi geliyor. Çok objektif birisi. Hiç pembeci olduğunu sanmıyorum. Açelya Tuğra da iyi gibi. Sedef Çelik 3 kere baktı iyiydi ama sonunu hep pembeye bağlıyor bence. Müge'yi de beğendim. Kahvesi pembeydi ama katina da netti. Salla gitsin onu dedi. Ama o kadın da çok fal alıyor sonra yarış atı gibi hızlı bakıyor. Doğru dürüst çok bişey yok. Uzun baksa bence katinası iyi tespit olarak. Asenat derim özet olarak. 22,50 tl :)kuzum binnazda favorın kim ? 35 tl duruyor orda durdukca bana gelıyorlar,o siteden nefret ettim hep aynı masallar bari kredim gidicekse düzgün birine gitsin
müge konusunda müdahale etmem lazım acayip patladı benden söylemesi:))Bana Asenat iyi bakıyor gibi geliyor. Çok objektif birisi. Hiç pembeci olduğunu sanmıyorum. Açelya Tuğra da iyi gibi. Sedef Çelik 3 kere baktı iyiydi ama sonunu hep pembeye bağlıyor bence. Müge'yi de beğendim. Kahvesi pembeydi ama katina da netti. Salla gitsin onu dedi. Ama o kadın da çok fal alıyor sonra yarış atı gibi hızlı bakıyor. Doğru dürüst çok bişey yok. Uzun baksa bence katinası iyi tespit olarak. Asenat derim özet olarak. 22,50 tl :)
müge konusunda müdahale etmem lazım acayip patladı benden söylemesi:))
bende mügenin durum tarifi bile tutmadı erkek arkadaşımın maddi sorunlar yaşadığı için dengesiz davrandığını söyledi yanlış anlamayın ama 7 sülalesi maddi sorun yaşamaz bugün çalışmayı bıraksaMüge de, Açelya da tıık Bınnaz falcısı
Açelya'ya kaç kez baktırdım hatırlamıyorum,durum tarıfı güzel, sonrası hep çıçek böcek ama patlayan cınsten
Binnazda hepsi aynı zaten,benazirin dediklerinden asenat denenebilir birtek bana göre,kredim varken bıtırmek istiyorum ordaki limitimi :)bende mügenin durum tarifi bile tutmadı erkek arkadaşımın maddi sorunlar yaşadığı için dengesiz davrandığını söyledi yanlış anlamayın ama 7 sülalesi maddi sorun yaşamaz bugün çalışmayı bıraksa
Aynen başka kılıf yok çünkü:) valla elif hanzade çok beğenilmedi ama bana söylediklerinin ilk kısmı tuttu asenat benimde merakımı uyandırdıBinnazda hepsi aynı zaten,benazirin dediklerinden asenat denenebilir birtek bana göre,kredim varken bıtırmek istiyorum ordaki limitimi :)
Sizin begendiğiniz kimse oldumu peki ?ayyy ayrıca su falcıların erkeklerın denyoluklarına maddı,iş sıkıntısı demeleri ztn gına geldi
Binnazda hepsi aynı zaten,benazirin dediklerinden asenat denenebilir birtek bana göre,kredim varken bıtırmek istiyorum ordaki limitimi :)
Sizin begendiğiniz kimse oldumu peki ?ayyy ayrıca su falcıların erkeklerın denyoluklarına maddı,iş sıkıntısı demeleri ztn gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?