Kuzum o kadinda eski performansi yok bence, bi kac sene once dedikleri bana cikmisti kahve falinda hemde ama simdiki fali cok kisaydi ve hic bi icerik yoktu dedigim gibi sanki baska birisi bakmis :/ fallara isim bulup fiyat arttiriyorlar baska bisey degil yani neye baktiklarini nerden biliceksek sanki :)Asenat, evet guzeldı Kasımda baktırmısım, sımdı tekrar dınledım, vade Nısan,,, Görücez,,,
Seruven bende çok alakasızdı, gümüslü su falan farketmedı Dıger su falları da öyle, fıyatı yüksek olunca vardır bır hıkmetı dıyoruz ama ıhhh bende hıç tutmadı
Arkadaşlar biryolunvar Aylin nasıl?? Lütfen biri taksa artık
Canım bana dediği anlık durumda sinirimi bozan şeyler desede duymak istemediğim gerçekten tutarlıydı. O kadın bilmiyorum ya çok nadir kişinin görüp söyleyemeyeceği detaylara inmişti. Sonuç olarak olumlu konuştu mart nisan gibi döncek demişti pek ümitli değilim açıkcası paylaşırım sonra.Arkadaşlar biryolunvar Aylin nasıl?? Lütfen biri taksa artık
Aylin iyi canim ben herkesi begenmem ama o iyiCanım bana dediği anlık durumda sinirimi bozan şeyler desede duymak istemediğim gerçekten tutarlıydı. O kadın bilmiyorum ya çok nadir kişinin görüp söyleyemeyeceği detaylara inmişti. Sonuç olarak olumlu konuştu mart nisan gibi döncek demişti pek ümitli değilim açıkcası paylaşırım sonra.
Asenat iyi ama ona sesli baktiginda atin bazen sesli bazen yazili bakiyor seslide daha iyiAynen başka kılıf yok çünkü:) valla elif hanzade çok beğenilmedi ama bana söylediklerinin ilk kısmı tuttu asenat benimde merakımı uyandırdı
Aylini beğenmedim ya resmen özenmemiş falıma, 3-5 satır yollamış ne bir an tahmini var ne de gelecekle ilgili elle tutulur bir şey, her şey iyi olacak iyi iyi şeklinde yorum. Moralim bozuldu yahu herkes efsane diyordu
Ben hala biryolunvarda en iyisi Fama diyorum
keşke sesli baktırsaydın canım.biz genelde sesli baktırıyoruz.o daha tatmin edici oluyor.Aylini beğenmedim ya resmen özenmemiş falıma, 3-5 satır yollamış ne bir an tahmini var ne de gelecekle ilgili elle tutulur bir şey, her şey iyi olacak iyi iyi şeklinde yorum. Moralim bozuldu yahu herkes efsane diyordu
Ben hala biryolunvarda en iyisi Fama diyorum
Yani dilerim sonuç dediği gibi güzel olur :). Sende çıktı mı peki?A
Aylin iyi canim ben herkesi begenmem ama o iyi
Simdilik iyi sonuca daha var ama durumu biliyorYani dilerim sonuç dediği gibi güzel olur :). Sende çıktı mı peki?
Ne kadar aralikla baktirdiniz ikinci falinizi ?herseyi bildi demissiniz ondan sordum,kredim var asenatla arasinda gidip geliyorum bakalim :)bana katılmayanlar olacaktır ama elif hanzadeye dayanamayıp ikinci kez gittim yine her şeyi bildi. konuşmama gerek bile kalmadan "şimdi ben bunu söylüyorum ama sen şunu takıyorsun kafana değil mi" dedi tekrar tekrar kart açtı. verdiği tarih çok yakın sayılmaz ama kendimi tutup fal baktırmadan beklemeyi düşünüyorum
bu arada ben telefonda baktırıyorum seslide kısa bulanlar olmuştu galiba.
Simdilik iyi sonuca daha var ama durumu biliyor
aslında bir hafta oldu ama özetleyeyim, daha önce ki konuşmamızda bahsetmediği geçmiş durumlardan yine tam nokta atışı yaptı ve bu olayların bugünlerde oluşturduğu durumları söyledi.konuşmamızda birkaç günlük yakın gelecekte gelişmelerden bahsetti söylediği şeyler de oldu bu kez durumun sonuçlanması için ileri bir tarih verdi ama bekleyip göreceğim artık.Ne kadar aralikla baktirdiniz ikinci falinizi ?herseyi bildi demissiniz ondan sordum,kredim var asenatla arasinda gidip geliyorum bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?