Binnaz Abla

Telefon çok pahalı...sonra gerçekleşmezse çok içinde kalıyor söyleyeyim...

Çıkan fal haberim var kızlar

Falalemdeki Cemile Başarana baktırdım iki ay önce ve iki dediği çikti

Hoşlandiğim kişi ile aramıza biraz küslük gireceğini dedi ve başka bir kişinin aklımı karıştıracağını dedi, çikti resmen

Ne baktırmıştın kız kahve mi?

Puan alın atıyorum 2000 puan alırsın telefonda uzatır uzatır ve sonuç o puan yok olur:) 10 dk almıyor
Orası tamamda konuştuğun kadar ödüyorsun atıyorum 5 dakika konuşursan geri kalan da hesabında kalıyor ben bir kere firuze de süre dolmadan kapamıştım mesela geri kalan puan olarak aynen kaldı hesabımda ama elifte bugün keşke biraz daha puanım olsaymış dedim onu kontrol etmek kolay bence

aa arama için de dolaylı yoldan ücret mi ödüyor oluyorsun o zaman? e ben 17,5 yükleyip telefonla baktıramıyor muyum o zaman?

Yüzüne kapatamıyorsun ki... Firuze cıks bence...pahalı bi sözde yaşam koçu istiyorsan firuzeye takılabilirsin... Sohbet mi etmek istiyorsun firuxeye takıl. Ama bir şeg olmaz söylediklerinden

aa arama için de dolaylı yoldan ücret mi ödüyor oluyorsun o zaman? e ben 17,5 yükleyip telefonla baktıramıyor muyum o zaman?
Baktırabiliyorsun hayatım sistem şöyle; 17,5 liradan yani 175 krediden sonra diyelim ki kredin yok görüşme kesiliyor ama diyelim 30 lira yani 300 kredi yükledin hesabında o kadar var o zaman görüşme kesilmiyor sen ne kadar konuşursan artı o kadar kredin gidiyor. 175 kredi gayet yeterli oluyor bana göre. Dediğim gibi yaklaşık 10 dakika zaten

175 kredi 10 dakikaya tekabül ediyorsa yeter zaten o zaman, dakika başına kaç kredi alıyorlar acaba aslında sitede yazmalı eğer böyle bi sistemleri varsa. ben hatta telefonla fal kısmını çok algılayamadığım için sık sorular sorularda bulurum sandım ama bilgi vermemişler. böyle bir site açıyorsan, böyle bir fal seçeneği koyuyorsan öncesinden bilgiyi vermelisin bence. bilmiyorum belki ben göremedim.

hani bilmiyorum ama kimsenin de hesabında 2000 kredi yoktur herhalde. 17,5 yeterli oluyorsa denenebilir gibime geldi lorus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…