- 26 Eylül 2015
- 43
- 10
- 1
- 35
aslında bir hafta oldu ama özetleyeyim, daha önce ki konuşmamızda bahsetmediği geçmiş durumlardan yine tam nokta atışı yaptı ve bu olayların bugünlerde oluşturduğu durumları söyledi.konuşmamızda birkaç günlük yakın gelecekte gelişmelerden bahsetti söylediği şeyler de oldu bu kez durumun sonuçlanması için ileri bir tarih verdi ama bekleyip göreceğim artık.
Bu arada asıl ilgimi çeken ben daha cümle kurmadan ard arda aklımda beliren soruları tahmin edip tekrar kart açıp cevap verdi. Baktıracaksanız eğer telefonda tavsiye ederim.
Telefon çok pahalı...sonra gerçekleşmezse çok içinde kalıyor söyleyeyim...
Çıkan fal haberim var kızlar
Falalemdeki Cemile Başarana baktırdım iki ay önce ve iki dediği çikti
Hoşlandiğim kişi ile aramıza biraz küslük gireceğini dedi ve başka bir kişinin aklımı karıştıracağını dedi, çikti resmen
Başka bilen olmadi mi destiny ?Çıkan fal haberim var kızlar
Falalemdeki Cemile Başarana baktırdım iki ay önce ve iki dediği çikti
Hoşlandiğim kişi ile aramıza biraz küslük gireceğini dedi ve başka bir kişinin aklımı karıştıracağını dedi, çikti resmen
O kadin ne zamandir ortada yok galibaNe baktırmıştın kız kahve mi?
Ne baktırmıştın kız kahve mi?
Başka bilen olmadi mi destiny ?
Ne baktırmıştın kız kahve mi?
Bakalim canim benim vadem bir ay patlarsa yazarimBen de çok begenmıstım Aylarca üzerıne fal baktırmadım, güncel çok tutarlı olunca gelecek te tutar dıye düsündüm,,,, Olmadı,,,, Yenıdennnn falcılara saldırdım tabıı
Ekstra ücreti yok ki ikisi de 17,5 lira. Duyduğuma göre sesli de 5-6 dk gönderiyormuş telefonda da 10 dk falan konuşuyorsun onlar arıyorlar zatenTelefon çok pahalı...sonra gerçekleşmezse çok içinde kalıyor söyleyeyim...
Nasıl telefon pahalı? Ekstra ücret alınmıyor ki bildiğim kadarıyla. Onlar aramıyor mu?
Orası tamamda konuştuğun kadar ödüyorsun atıyorum 5 dakika konuşursan geri kalan da hesabında kalıyor ben bir kere firuze de süre dolmadan kapamıştım mesela geri kalan puan olarak aynen kaldı hesabımda ama elifte bugün keşke biraz daha puanım olsaymış dedim onu kontrol etmek kolay bencePuan alın atıyorum 2000 puan alırsın telefonda uzatır uzatır ve sonuç o puan yok olur:) 10 dk almıyor
Orası tamamda konuştuğun kadar ödüyorsun atıyorum 5 dakika konuşursan geri kalan da hesabında kalıyor ben bir kere firuze de süre dolmadan kapamıştım mesela geri kalan puan olarak aynen kaldı hesabımda ama elifte bugün keşke biraz daha puanım olsaymış dedim onu kontrol etmek kolay bence
Yüzüne kapatamıyorsun ki... Firuze cıks bence...pahalı bi sözde yaşam koçu istiyorsan firuzeye takılabilirsin... Sohbet mi etmek istiyorsun firuxeye takıl. Ama bir şeg olmaz söylediklerindenOrası tamamda konuştuğun kadar ödüyorsun atıyorum 5 dakika konuşursan geri kalan da hesabında kalıyor ben bir kere firuze de süre dolmadan kapamıştım mesela geri kalan puan olarak aynen kaldı hesabımda ama elifte bugün keşke biraz daha puanım olsaymış dedim onu kontrol etmek kolay bence
Baktırabiliyorsun hayatım sistem şöyle; 17,5 liradan yani 175 krediden sonra diyelim ki kredin yok görüşme kesiliyor ama diyelim 30 lira yani 300 kredi yükledin hesabında o kadar var o zaman görüşme kesilmiyor sen ne kadar konuşursan artı o kadar kredin gidiyor. 175 kredi gayet yeterli oluyor bana göre. Dediğim gibi yaklaşık 10 dakika zatenaa arama için de dolaylı yoldan ücret mi ödüyor oluyorsun o zaman? e ben 17,5 yükleyip telefonla baktıramıyor muyum o zaman?
Baktırabiliyorsun hayatım sistem şöyle; 17,5 liradan yani 175 krediden sonra diyelim ki kredin yok görüşme kesiliyor ama diyelim 30 lira yani 300 kredi yükledin hesabında o kadar var o zaman görüşme kesilmiyor sen ne kadar konuşursan artı o kadar kredin gidiyor. 175 kredi gayet yeterli oluyor bana göre. Dediğim gibi yaklaşık 10 dakika zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?