Binnaz Abla

Cemile yazili bakiyor dimi ? Ben hic baktirmadim bi kac kisiye cikmis merak etmistim oysa ki ama arkadaslar supheleniyorsa olabilir bu kadar olaydan sonra beklerim :)

Ben de cemıle den suphelenıyorum sebebı de su...benım erk arkdsımın ıs durumuyla alakalı bısey soyledı obur sıtelerden bırı de bana ole bısey solemıstı onun ıcın o kadar cok fal baktırdım kı kım ne soledı karıstırıyorum artık ama yabancı degıl oyle dakka bır gol bır hemen bılıncek bısey degıl yanı sasırttı benı bellı kı onceden baktırdım bılıyodu orda da soledı zaten konum acık ve net hemen tanımıstır dıye dusunuyorum...

Kızlar fal baktıra baktıra nasıl falcı olunur ogrendım valla.
Eger ılk defa baktırıyosanız bırıne genelde 3 ay zaman verıyorlar. 3 aya kım öle kim kala ılla bısey olur dıye dusunuyorlar herhal

3 ay once baktırdıgımda subat mart dıyorlardı , simdi yenı baktırdıklarım nisan mayıs dıyor. Demek kı taktık bu :)

Bana fama nın verdıgı 4 aylık sure doldu gercı o hep tarıhsel saptama dıyor ama o anda tm bı konuda bıldıgı bısey olmustu ama gelecek cıkmadı sızlere cok onemlı bı ayrıntıyı bıldıgı oldu mu fama vay be dıyebılcegınız bısey ya da cıkan sey oyle herkesın bılmeyecegı bısey mıydı....fama cıksa cok sevıncem ondn soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…