Binnaz Abla

kızlar selam. uzun zamandır yoktum öyle bir yazasım geldi. bayadır girmediğim için son olaylar ne alemde bilmiyorum.benim olayın üstünden aylar geçtiği için patlayan çıkan herkes de net belli oldu bende ve hemen hemen bütün falcıların sözde ekim sonu dediği olay yarım yamalak bir şekilde ocakta çıkar gibi oldu. ama tam anlamıyla bilen hiçbir falcı olmadı. adamdan soğudum ben istemedim ama onlar kesin barışma var demişlerdi. bu konuda gözümü açan her zamanki erkek düşmanlığıyla ilkay oldu o zamanlar herhalde yüz küsür falcıya baktırdığım için eleye eleye 3 falcı kaldı kafamda. nesibe, şevval erdal ve kahinvanga. bu kahinvangaya başta güvenemedim ve aynı olayı farklı şekillerde tekrar tekrar baktırdım ama kadın yok her seferinde bildi sallamasyon değil. şu anki olayımda aylin inanılmaz detaylar bildi, ilk falı çıkmadı ama son falı dediği tarihte çıktı. ama bu 3ü beni çok şaşırttı. burda adı geçen, oha dedittiren beni o kadar umutlandıran çoğu kişinin fena patladı.
 
Son düzenleme:
Kızlar selam,

Baldankabak ın bildiği yeni hoşlandığım biri vardı. Henüz 1 haftalık. 5 aydan sonra kalbim kıpır kıpır olmuştu ilk kez. Daha konuşalı 3 gün felan olmuştu Hüma'ya sordum yeni bir var benimle görüşmek isteyen ne yapmalıyım diye. O da bu yeni kişi senden birşey saklamakta. Geçmişinde ciddi bir ilişkisi ters dönmüş şekilde ama biraz garantici bir tip benazir olmazsa diğeri olur diyen birisi demişti. Başka da yeni kişiden hoşlandığımı felan bilen olmadı. Dakika itibariyle herifin evli olduğunu öğrendim. Ağzına edesim var.
 


Ağzına hep birlikte edelim , pislik heriflerrr!!! .. Allah korumuş seni canım.An itibariyle Hüma yine akılları karıştırmakta bu arada yani bilmiş oluyo..
 
Ağzına hep birlikte edelim , pislik heriflerrr!!! .. Allah korumuş seni canım.An itibariyle Hüma yine akılları karıştırmakta bu arada yani bilmiş oluyo..
Tam bilemedi bence. Niyeti temiz bir erkek yine de görüş istersen ama bana aman aman bi enerji alış verişi gelmedi, bu ilişki olursa mantık ilişkisi olur demişti. Ama ısrarla senden birşey saklamakta dedi. Nasıl kalbim kırıldı. Henüz kendisine bildiğimi çaktırmadım, miç herif ((
 

Hoşlanmış mıydın , bu tipler zaten çook temiz niyetliymiş gibi davranmakta ustalardır.. Bir gün görüşmek istediğinde tamam eşini de getir de ya da onu benim mi davet etmemi istersin de
 
Hoşlanmış mıydın , bu tipler zaten çook temiz niyetliymiş gibi davranmakta ustalardır.. Bir gün görüşmek istediğinde tamam eşini de getir de ya da onu benim mi davet etmemi istersin de

Aha demin yazdı bil bakalım nerdeyim diye. Karının yanında? yazdım. Hala ses yok hahahhaa
 

Begen tusuna bastım ama begendıgımden degıl tabıı, senı destekledıgımı belırtmek ıcın, neyını begenıcem yoksa alçak herıf
Ne zannedıyorlar kendılerını, bu teknolojı ortamında ne kadar saklayabılırler kı
Bıldıgım galız sövgülerı saydım sekercım, sen hakkında gelırsın zaten
 
Ohhhhaaaa!! Ağzımı kapatamadım resmen. Benazir çok üzüldüm gerçekten karşına çıka çıka bu şerefsizin çıkmasına. Nefret ediyorum böyle insanlardan ya iyi ki erken öğrenmişsin yat kalk dua et. O şerefsizin karısına da yazık keşke karısı bi şekilde öğrense.
 


En fazla 6 aylık çocukları da var karısına bişey demiycem Benden uzak Allah'a yakın. Neyse iyi oldu hemen yüzünü gördüğüm.
 
Kızlar ecem23 e tarot attım aslında olumluda konusmus olumsuzda pek anlayamadım iletişim var koparamamışsınız demil bizim ki baya kopuk Bidaha online fal baktırmam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…