Aha demin yazdı bil bakalım nerdeyim diye. Karının yanında? yazdım. Hala ses yok hahahhaa
Kızlar selam,
Baldankabak ın bildiği yeni hoşlandığım biri vardı. Henüz 1 haftalık. 5 aydan sonra kalbim kıpır kıpır olmuştu ilk kez. Daha konuşalı 3 gün felan olmuştu Hüma'ya sordum yeni bir var benimle görüşmek isteyen ne yapmalıyım diye. O da bu yeni kişi senden birşey saklamakta. Geçmişinde ciddi bir ilişkisi ters dönmüş şekilde ama biraz garantici bir tip benazir olmazsa diğeri olur diyen birisi demişti. Başka da yeni kişiden hoşlandığımı felan bilen olmadı. Dakika itibariyle herifin evli olduğunu öğrendim. Ağzına edesim var.
Bide tarot atmışdım tarot baktıran varsa bilgi verirse sevinirim
İnşallah banada cıkmaz :)Tarort degil ama kahve atmistim bir sene once, dedigi hicbirsey cikmadi.
Senin zorunla ustelemenle gelisir yoksa gelismez dedigi durum,
ben uzak durdugum halde kendiliginden gelisti.
Allah kurtarmis benazir ohaaa yaaa,pislik !!!
ağzını burnunu kıralım adamın_Makaron_
Ohaaaa, yuuhhh diyorum adama bak yaa.
Allah seni seviyormus benazir, baglanmadan ogrenmissin.
Bu son olur insallah, bundan sonra iyi insanlarla karsilasirsin.
Zaten senin bi oncekine hala soverken bide buna bak yaa.
Toplanın kızlar adam dövmeye gidiyoruz :))Vay p.......... . Vallahi cok sinirlendim ama Allahin sevgili kuluymussun canim ya erkenden ogrenmeseydin. Yemin ediyorum bir kilo lokum al dagit cidden ucuz kurtulmussun. Allah korumus resmen seni.
Surada yazacagim cok sey var su erkek milletine ama yazmayacagim. Malum.
binnaz'da yağmur tekin diye biri çıkmış, yorumları çok iyi. baktıran oldu mu hiç?
2 ayda 672 fal mı bakmış?
Çok yuvarlak yorum yapıyor hiç bulaşmayınBen takip ediyorum binnazi bayadir bir 15 gunlugune salmistim. Dondugumde sitede fotograflar ve fiyatlar degismisti. Kadin ne ara o kadar bakmis, fanlari ne vakit olmus, oranda cok iyi. Hayir siteye de guveniyorum. Alavere dalavere oldugunu sanmam ama merak ettim cidden.
Çok yuvarlak yorum yapıyor hiç bulaşmayın
Kahvede hülyayı kesinlikle tavsiye etmiyorum hatta sitede kahvede iddialı bulduğum biri yok selin imeri merak ediyordum ben de binnazda ciddi sayıda tecrübem var ama selinde de bir türlü karar kılamadımTavsiyeniz var mi? Hos coguna baktirdim ama esin, ekin ve hulya arasinda gidip geliyorum.
Kahvede hülyayı kesinlikle tavsiye etmiyorum hatta sitede kahvede iddialı bulduğum biri yok selin imeri merak ediyordum ben de binnazda ciddi sayıda tecrübem var ama selinde de bir türlü karar kılamadım
Kemale çok gittim geldim mayayı da beğenmedim yani ben kişilik analizine tavsiyeye dönen yorumları pek beğenmiyorum tarotta elif hanzadeden telefonda yorum tavsiye ederim çünkü benim tarzıma hitap ediyor tak tak nokta atışı yapıyor lafı dolandırmadan kısa öz ve yanıldığı tek konu olmadı gelecek için net yorum yapamıyorum ama dahaSeline ben gonderdim. Iddiali bir faldi. Verdigi tarih ve olay serisi kismen cikti. Kotu degil ama binnazda kahve de daha iyileri oldu. Maya demir, kemal devrim ve benna'yi begendim kahve de. Kemal'e henuz 20 tl ve populer degilken gondermistim. Cok iyiydi.
Kemale çok gittim geldim mayayı da beğenmedim yani ben kişilik analizine tavsiyeye dönen yorumları pek beğenmiyorum tarotta elif hanzadeden telefonda yorum tavsiye ederim çünkü benim tarzıma hitap ediyor tak tak nokta atışı yapıyor lafı dolandırmadan kısa öz ve yanıldığı tek konu olmadı gelecek için net yorum yapamıyorum ama daha
İşte ben sonuçtan uzaklaşıyorum galiba öyle olunca:) dönüşlerinizi merakla bekliyorum:)Benim cikan fallarim var, iyice bir netlesince buraya donus yapacagim. Birkac tarih daha bekliyorum ama cogu cikti gibi. Bahsettiginiz elife de bir bakayim. Maya demirin tarzi cok acayip. 5 kere dinleyince anladik. Tahminimce o transa giriyor ondan oyle bir garip anlatimi. Olayi yasiyor kadin anlatirken kendince yorumlayip elestiriyor hatta :) kahve fali otesi bir sey ama herkesin hosuna gitmeyebilir.
kızlar selam. uzun zamandır yoktum öyle bir yazasım geldi. bayadır girmediğim için son olaylar ne alemde bilmiyorum.benim olayın üstünden aylar geçtiği için patlayan çıkan herkes de net belli oldu bende ve hemen hemen bütün falcıların sözde ekim sonu dediği olay yarım yamalak bir şekilde ocakta çıkar gibi oldu. ama tam anlamıyla bilen hiçbir falcı olmadı. adamdan soğudum ben istemedim ama onlar kesin barışma var demişlerdi. bu konuda gözümü açan her zamanki erkek düşmanlığıyla ilkay olduo zamanlar herhalde yüz küsür falcıya baktırdığım için eleye eleye 3 falcı kaldı kafamda. nesibe, şevval erdal ve kahinvanga. bu kahinvangaya başta güvenemedim ve aynı olayı farklı şekillerde tekrar tekrar baktırdım ama kadın yok her seferinde bildi sallamasyon değil. şu anki olayımda aylin inanılmaz detaylar bildi, ilk falı çıkmadı ama son falı dediği tarihte çıktı. ama bu 3ü beni çok şaşırttı. burda adı geçen, oha dedittiren beni o kadar umutlandıran çoğu kişinin fena patladı.
Hoşlanmış mıydın, bu tipler zaten çook temiz niyetliymiş gibi davranmakta ustalardır.. Bir gün görüşmek istediğinde tamam eşini de getir de ya da onu benim mi davet etmemi istersin de
Aha demin yazdı bil bakalım nerdeyim diye. Karının yanında? yazdım. Hala ses yok hahahhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?