Belki birkerebir ama ASLA PERİHANABLA DEĞİL.seruvene kitap falı gönderdim dün sabah önce 6 sonra 7 bir ara 4 an itibariyle de 5. Sıradayım. Zaten yorumculara hiçbir sitede tam bir güven hissetmiyorum ama binnaz takıntım işte bu yüzden. Diğer sitelerde günlerce bekleme meselesi hatta sitelerin kullanışsız olması bile beni deli ediyor. Falı iptal edicem boşuna 50 kredi aldım tellwe de çok iddialı bulduğunuz birileri var mı?
Etme canik bence bugun yorumun gelirseruvene kitap falı gönderdim dün sabah önce 6 sonra 7 bir ara 4 an itibariyle de 5. Sıradayım. Zaten yorumculara hiçbir sitede tam bir güven hissetmiyorum ama binnaz takıntım işte bu yüzden. Diğer sitelerde günlerce bekleme meselesi hatta sitelerin kullanışsız olması bile beni deli ediyor. Falı iptal edicem boşuna 50 kredi aldım tellwe de çok iddialı bulduğunuz birileri var mı?
Bu arada ben geysu ya bayildim . Cok tatmin edici bi faldi sormadigim seyleri bile bir bir soyledi hatta eski sevgilimi neredeyse taniyor diyecegim onda sadece benim tespit edebilcegim noktalardan bile bahsetti.
Ay taniyo mudur acaba dünya küçük
Ben de bekleyeyim bari:)) binnaz dışında ilk site deneyimim olumsuz oldu sırada aylinle nesibe var olmazsa tıpış tıpış binnaza dönerim bengeysuya ne attın canım? ben de serüveni bekliyorum bu arada bakınca yazarım:)
Geysuya kahve attim canim :) ben zaten mumkun mertebe kahve baktiriyorum kendim ictigim dokundugum icin enerjimin daha iyi yansiyacagini dusunuyorum heralde :)geysuya ne attın canım? ben de serüveni bekliyorum bu arada bakınca yazarım:)
Sağolasın canım. Dünden beri ruh gibiyim. Olay hoşlandığım birinin evli çıkmasından çok erkeklerin aşırı fena yalancı ve tehlikeli olduğunu yeniden yeniden anlamak. İlerde benim kocam da ruhum bile duymadan böyle şeyler yaparsa? Allah kimsenin başına vermesin. Karısına çok üzüldüm.Çok geçmiş olsun Allah a havale et sakın üzülme o herif içinde çok iyi bak kendine:*
Sağolasın canım. Dünden beri ruh gibiyim. Olay hoşlandığım birinin evli çıkmasından çok erkeklerin aşırı fena yalancı ve tehlikeli olduğunu yeniden yeniden anlamak. İlerde benim kocam da ruhum bile duymadan böyle şeyler yaparsa? Allah kimsenin başına vermesin. Karısına çok üzüldüm.
Geysu hiç bir şey bilemedi bende ama seveni çok. Enerjimin tutmadığı nadir falcılardan. Umarım size çıkar.
Benim falım da zırvaydı.
merhaba ben hümanın sitesine girdim mesaj yaz falan bisey yazmıyo nasıl yaptınız sizTam bilemedi bence. Niyeti temiz bir erkek yine de görüş istersen ama bana aman aman bi enerji alış verişi gelmedi, bu ilişki olursa mantık ilişkisi olur demişti. Ama ısrarla senden birşey saklamakta dedi. Nasıl kalbim kırıldı. Henüz kendisine bildiğimi çaktırmadım, miç herif((
Anammmmmm :) o derece:)Benım falım harıka gıdıyordu, vayy dedıklerı kadar varmıs dıyordum kı oglumdan bahsetmeye basladı,,,,
Olsa bılırdım dı mı
merhaba arkadaşlar. ben su falini çok merak ediyorum. önerebileceğiniz bir falcı var mı ?
ona baktım ama artık tellwede değil sanırım bulamadımmedyum selena var online bakan ama bayadır kayıp sanırım tellwe'de 30 tl'ye bakıyor
ona baktım ama artık tellwede değil sanırım bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?