Binnaz Abla

Belki birkerebir ama ASLA PERİHANABLA DEĞİL.
Kızlar, burada 7 mesajı bulunan bir üyenin (az mesajlı bir uye bir falcıyı övüyorsa......) yorumu ve nedense benım de merak etmem sonucu bayana dun kahve gonderdım. Buradakı herkes gibi bende fal meraklısıyım, o nedenle salak da olmadıgıma gore gelecek cıkmasa bıle neyın IYI FAL-NEYIN SALLAMA oldugunu bılırım. Falı begenmeyıp 1 verdım,ve mesaj kutuma bakyorumda ılk kez iade istemişim, iaden dolmuş vs. diye yalan söylenmiş....10 tl için 10 takla atacaklara söyleyeyim,başımın gözümün sadakası olsun. Falı da aynen kopyalyorum kızlar,siz karar verin nasıl bir fal olduguna:

Fal sorunuz : Gittin sandım Perihanabla,eski sevgiliyle barışma, evlilik vs. olabilrmi yoksa geçmiş geçmiştemi kalmıştr,sevgler (BUNU EKLEMEZSEM COK SORDUN,TEK SORU SORSAYDIN dıye kıvırmasınlar DIYE.)

FAL YORUMUM:Merhaba canım hoş geldin fincanına baktığımda son zamanlar içinde yalnızlık çektiğini görmekteyim,eski sevgiline karşı özlem duyuyorsun,aklın karışık ve soru işaretleriyle dolu, bu insanla aranızda bir engel aranıza 3.bir şahısın girdiğini bu yüzden ilişkinizin zarar gördüğünü söyleyebilirim,ancak bu insan sana geri dönecek 3 ay içinde bir geri dönüş söz konusu ancak senin hayatına başka bir insan gireceğinide görmekteyim, kalabalık muhitten ben çalışan bir insan olarak görüyorum esmer bir bey isminin içinde S harfi olan bir bey sana adım atacak sen başta olumsuz baksan da daha sonra ortak zevkleriniz olduğunu göreceksin bu insanla yüzyüze görüşmeleriniz olacak ve kalbinin ortadan ikiye ayrılacağını söylemek isterim ayrıca canım üzerinde gerçekten çok göz var , bunun için yasin suresini nas suresiyle beraber okumanı tavsiye ediyorum kısa zaman içinde etkisini göreceksin bu insan sana döndüğünde tamamen seni sevdiği için kalpten dönecek sana sevgisini verecek ve kararı senin vereceğini söylemek isterim eğer onu seçersen anlaşma sorunlarınızı biraz daha senin alttan alarak aşmanızı öneriyorum böylelikle daha kolay anlaşacaksınız canım falında gördüklerim ve sana yardımcı olabileceklerim bu yönde RABBİM hakkında en iyisini nasip etsin sevgiyle kal.

YORUM SİZİN...Al bu yorumu buna benzer bir soruyla gelen herkese uydurabilirsin.......

Etme canik bence bugun yorumun gelir
( etme derken yazar burda kendi çıkarını gözetir )
Herkes seruvene baktirsin heeepiniz baktirin da yorum yapin istiyorum Bana ilginc seyler soyledi bide ikinci falinda olumsuz konustu acaba tutarliligi nedir eskiden cok begeniliyordu cok meraktayim

Bu arada ben geysu ya bayildim . Cok tatmin edici bi faldi sormadigim seyleri bile bir bir soyledi hatta eski sevgilimi neredeyse taniyor diyecegim onda sadece benim tespit edebilcegim noktalardan bile bahsetti.
Ay taniyo mudur acaba dünya küçük

geysuya ne attın canım? ben de serüveni bekliyorum bu arada bakınca yazarım:)

Çok geçmiş olsun Allah a havale et sakın üzülme o herif içinde çok iyi bak kendine:*
Sağolasın canım. Dünden beri ruh gibiyim. Olay hoşlandığım birinin evli çıkmasından çok erkeklerin aşırı fena yalancı ve tehlikeli olduğunu yeniden yeniden anlamak. İlerde benim kocam da ruhum bile duymadan böyle şeyler yaparsa? Allah kimsenin başına vermesin. Karısına çok üzüldüm.

Asla öyle düsünme canımcım,,, Bak tıcaret hayatında alavere dalaverecı çoktur, karsılıksız veya sahte çek çoktur ama hepsı böyle olsa pıyasa tıkanır, kımse çalısamaz, hayat durur Yanı evet kötü örnekler görebılırız ama bu hepsı böyle olacak demek degıl, umudu yıtırmemek lazım

Ben de karısına üzüldüm, zavallı bır de o adama çocuk büyütüyor,,,, Umarım haklarında hayırlısı olur,,,

En son mesaj yazmıstın adama, öylece kalmıstı dı mı _Makaron_ , daha sonra cevap yazmadı

Bu kapak bıle yeter o kıfayetsız zamparaya,,,,

merhaba ben hümanın sitesine girdim mesaj yaz falan bisey yazmıyo nasıl yaptınız siz

merhaba arkadaşlar. ben su falini çok merak ediyorum. önerebileceğiniz bir falcı var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…