- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
peki teşekkürler :) bir yolun varda 20 kredim var. ordan önerebileceğiniz kahve falcısı var mıdır ?başka su falı bakıp nam salmış biri yok maalesef istanbulda var tuğba diye bir kadın o da 100 tl sanırım
Çok kısa olmaz serüvenin falları ama destan da olmaz. Ama bildiğin dan dan neyin var neyin yoksa söyler,nokta atışları vardır. Kesinlikle bu falı 10 kişiye gönder herkese uyar tarzı değildir. 2 kez fal attım, 2si de öyleydi bendeserüvenin falları herzaman kısa mı oluyor ?? resmen şimdiye kadar gördüğüm en kısa faldı bilemedim ya (kitap falı bu arada)..
21 satır da bendenBenim 2 falı da saydım. Biri 20 satır, diğeri 23 satır....seninlki?
Allahtan kork kızımbenimki uzunmuş baya yahuu 27 satır:) kısa ama öz olsun çıksın falıı :))) özet olarak selena nesibe ve ilkay ile benzer şeyler söyledi nasıl bukadar benzer olabiliyor şaşırıyorum çıkacaklarına genelde inanmıyorum ama yine de baktırıyorum:)
Merakla bekliyordum senin serüven için yorumlarını. Benim 2 faldaki tutumu tutarsızdu, ilkinde olacak gibi,diğerinde kesinlikle olmayacak şeklinde olduğu için (ki 2sini de aynı hesaptan aynı soruyla göndermiştim) canım sıkılmıştı, ama benim düşüncelerimi okudugu ve aynısını yazdgı ıcın 5 vermiştimKızlar seruvenin falı geldi ve ancak bu kadar tutarsız,özensiz ve de sallamasyon olabilirdi. İptal etmediğime onkadar beklediğime çok pişmanım abartmıyorum hayatımda aldığım en alakasız yorumlardı
İnan bu kdar alakasız bir yorum daha almamıştım daha önce geleceğe dair söylediği bir şey de daha bugünden patladı. Bugün bir arkadaşa bahsettim ben fal bakarken 2. De bile iptal oluyorum sanimiyetle bakmak istediğim halde bu insanlar bizimkileri bu kadar ciddiye alıyor olamazlar diye. Bu kez cidden kararlıyım artık yeni arayışlara falan girmiyorum illa baktırmak istiyorsam benim enerjimin tuttuğu toplam 3 kişi var;Merakla bekliyordum senin serüven için yorumlarını. Benim 2 faldaki tutumu tutarsızdu, ilkinde olacak gibi,diğerinde kesinlikle olmayacak şeklinde olduğu için (ki 2sini de aynı hesaptan aynı soruyla göndermiştim) canım sıkılmıştı, ama benim düşüncelerimi okudugu ve aynısını yazdgı ıcın 5 vermiştim
Sari,sende bendekine benzer birsey yasamıstın seruvende diye hatrlyorum. Hatta su falını atmayı ço istedgim halde hep aklıma senin durum gelmşti ama kediyi merak öldürürmüş:)Bend bayadır baktırıyorum baktırmadıgım falcı kalmadı isimlerini yazsam kitap olur iş konusunda aylin bildi Selena kişileri karıştırdı serüvende aynı online fala inanmıyorum artık durmak en güzeli bu arada geysu venüs amber serkan tek hiçbiri bilemedi
Karıştırmıyosam eğer Hüma bal ya bi başka yerde farklı isimle bakıyodu ya da copy paste yapıyodu. Bişey vardı ama tam hatırlamıyorum hatırlayanlar beni düzeltsin lütfenİnan bu kdar alakasız bir yorum daha almamıştım daha önce geleceğe dair söylediği bir şey de daha bugünden patladı. Bugün bir arkadaşa bahsettim ben fal bakarken 2. De bile iptal oluyorum sanimiyetle bakmak istediğim halde bu insanlar bizimkileri bu kadar ciddiye alıyor olamazlar diye. Bu kez cidden kararlıyım artık yeni arayışlara falan girmiyorum illa baktırmak istiyorsam benim enerjimin tuttuğu toplam 3 kişi var;
Elif hanzade
Şevval erdal
Hüma bal
Başka sitelere ya da yorumculara bulaşmak, bu sıklıkta yorum yaptırmak yok artık. Bu kadar çok tecrübem oldu üşenmeyip tek tek yazacağım artık
Emine kurtulus iyipeki teşekkürler :) bir yolun varda 20 kredim var. ordan önerebileceğiniz kahve falcısı var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?