Binnaz Abla

serüvenin falları herzaman kısa mı oluyor ?? resmen şimdiye kadar gördüğüm en kısa faldı bilemedim ya (kitap falı bu arada)..

serüvenin falları herzaman kısa mı oluyor ?? resmen şimdiye kadar gördüğüm en kısa faldı bilemedim ya (kitap falı bu arada)..
Çok kısa olmaz serüvenin falları ama destan da olmaz. Ama bildiğin dan dan neyin var neyin yoksa söyler,nokta atışları vardır. Kesinlikle bu falı 10 kişiye gönder herkese uyar tarzı değildir. 2 kez fal attım, 2si de öyleydi bende

baktığı belli evet yani kopyala yapıştır değil ama okuyunca hemen bitti:) kısa ama gelecekle ilgili güzel bişey söylemiş inşallah gerçekleşiir:)

Kız Pamuk, senin telwede son zamanlarda çıkanlardan begendiklerin kimler, medyumzarayı begendin mi?

Ha bir de sen demiştin ya,gelecekten haberler,geleceğin şifresi vs. aynı hesaplar,resimler bile aynı diye....Senin mesajdan sonra habire profil resmi değiştirir oldular....Ayrıca bu ne ya geleceğinhabercisi,gelecekhabercisi35,geleceğinşifresi....

benimki uzunmuş baya yahuu 27 satır:) kısa ama öz olsun çıksın falıı :))) özet olarak selena nesibe ve ilkay ile benzer şeyler söyledi nasıl bukadar benzer olabiliyor şaşırıyorum çıkacaklarına genelde inanmıyorum ama yine de baktırıyorum:)

Allahtan kork kızım Biz garipler 20 satırı gördüğümüzde aklımıza bile gelmediği kısa olmadığı. Sen 27 satıra kısa diyorsun seni seni

Walla merak ettim,daha önce uzun uzadıya yazıpta begendigin kimler var? Tavsiye alınır zevkle:)

Geçen baktım da aralıkta başlamışım ben bu fal olayına henüz çıkan hiiç yokk vakitler gelmedi yani ancak marttan sonraya mayısa kadar dedikleri şeylerin vakti. ama en en net fal ilkayındı uzundu da dinlerken. çıkan olsa bi kesşke hemen yazacam buraya da hiç bişey yok henüz..

Kızlar seruvenin falı geldi ve ancak bu kadar tutarsız,özensiz ve de sallamasyon olabilirdi. İptal etmediğime onkadar beklediğime çok pişmanım abartmıyorum hayatımda aldığım en alakasız yorumlardı
Merakla bekliyordum senin serüven için yorumlarını. Benim 2 faldaki tutumu tutarsızdu, ilkinde olacak gibi,diğerinde kesinlikle olmayacak şeklinde olduğu için (ki 2sini de aynı hesaptan aynı soruyla göndermiştim) canım sıkılmıştı, ama benim düşüncelerimi okudugu ve aynısını yazdgı ıcın 5 vermiştim

Bend bayadır baktırıyorum baktırmadıgım falcı kalmadı isimlerini yazsam kitap olur iş konusunda aylin bildi Selena kişileri karıştırdı serüvende aynı online fala inanmıyorum artık durmak en güzeli bu arada geysu venüs amber serkan tek hiçbiri bilemedi

İnan bu kdar alakasız bir yorum daha almamıştım daha önce geleceğe dair söylediği bir şey de daha bugünden patladı. Bugün bir arkadaşa bahsettim ben fal bakarken 2. De bile iptal oluyorum sanimiyetle bakmak istediğim halde bu insanlar bizimkileri bu kadar ciddiye alıyor olamazlar diye. Bu kez cidden kararlıyım artık yeni arayışlara falan girmiyorum illa baktırmak istiyorsam benim enerjimin tuttuğu toplam 3 kişi var;
Elif hanzade
Şevval erdal
Hüma bal
Başka sitelere ya da yorumculara bulaşmak, bu sıklıkta yorum yaptırmak yok artık. Bu kadar çok tecrübem oldu üşenmeyip tek tek yazacağım artık

Sari,sende bendekine benzer birsey yasamıstın seruvende diye hatrlyorum. Hatta su falını atmayı ço istedgim halde hep aklıma senin durum gelmşti ama kediyi merak öldürürmüş:)

Ayline ne gönderdin,ne kadarı çıktı falıbın zaman vs?

Karıştırmıyosam eğer Hüma bal ya bi başka yerde farklı isimle bakıyodu ya da copy paste yapıyodu. Bişey vardı ama tam hatırlamıyorum hatırlayanlar beni düzeltsin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…