Ama Lale Blackberry ile bana aynı cümleleri kurmuş birebir aynı.Gelecek tahmini zaten iki satırdı hepsi bilinçaltı ile ilgili cümlelerdi onda da aynı şeyi sallamış e neresi bunun faall??
arkadaşlar tellwenin mobil ödeme sisteminde bir sorun mu var? fal gönderecektim ama olmuyor bir türlü onay verdiğim halde :S
Ben önermiştim ve cok mutlu oldum memnun kalmana kredinin boşa gitmemesinearkadaşlar günaydın falım akşam geldi ilişki ile ilgili tüm detayları ve olanı biteni onun ve benim düşüncelerimi birebir anlatmış ve doğru.
bizim görüşebilmemiz ancak yılbaşı sonrası mümkün onuda bilmiş ve evlilikiçin verdiği tarih 2015 oda doğru çünküadam şark görevinde bence denenmeli di,yorum en azından tutarlı bir yorumdu geleceği zaten allah bilir
Ben önermiştim ve cok mutlu oldum memnun kalmana kredinin boşa gitmemesine
20 gündür fal baktırmadım şuanda fal alemi melik reikiye fal baktırdım arkadaşlar gerçekten çok güzel tesbitleri vardı çok önemli noktalara değindi
açelyanın bir dediği bir dediğine tutmuyor bence. ilkinde durum analizi iyiydi, sonraki analizi tam bir saçmalıktı. yok şöylemiş böylemiş, öğreniyom öylemi diye yoo. Yani falı tepeden tırnağa tam dobrowskiymiş sonradan anladım.
Önce şunu söylemek isterim ki kullandığınız tabirler çok kırıcı ve eleştiriye uygunsuz! Doğruları ve gerçekleri duymak size ağır gelebilir haklısınız ancak bu şekilde size doğru gelmeyen bir şeyi beğenmediğiniz de bu düşünceyi tüm insanların görebildiği okuyabildiği yerlere bu kadar çirkin bir tabirle yazmanız çok incitici.Ben hislerimle yorum yapıyorum burada beğenenler de olur beğenmeyenler de şok olanlarda ,enerjimizin uyuşmadığı kişiler de olabilir..Burada yazılanları okuyorum ve çok üzülüyorum..O kadar çok fal baktıran arkadaşlar var ki bizler sizin seçtiğiniz kartları yorumluyoruz..Ben çoğu kez söylüyorum katılımcı arkadaşlarıma lütfen çok kısa süreler de gelmeyin ya da başka bir yorumcu arkadaşıma yakın zaman da yorum yaptırdıysanız bana gelmeyin yakın zaman içerisin de diye..Her sorunun bir doğru cevabı vardır aynı soruyu tekrar tekrar sormanın , hayatınız da bir gelişme olmadan bir değişim olmadan tarot kartlarına aynı soruyu defalar ca sormanın değişken cevaplar almaktan başka bir işe yaramadığını söylemek isterim..Ben her zaman olumlu olumsuz eleştiriye açığım eminim diğer yorumcu arkadaşlarım da benimle aynı duyguyu paylaşıyorlar..Burada her kes düşündüğünü söylemek te özgür ancak yorum yaparken düşünün lütfen sizin derdinize ortak olmak isteyen sizi anlayan ve yardımcı olmak için sizinle birlikte olan yorumculara "SAÇMALIK TI UYDURMAYDI BERBATDI "şeklinde ki amiyane tabirleri kullanırken onların da sizin gibi zor durumda olabiliceğini,onların da hastalıkları ve acıları olabiliceğini lütfen unutmayın..Bizler insanız kahin değiliz yaptıığımız şey de sadece sizin enerjinizle gelen kartları yorumlamak kehanet oluşturmak değil..Ennejimiz uyuşmayabilir çok normal ancak lütfen biraz daha dikkat edelim uslübumuza..Sizleri sevgiyle öpüyorum..Umarım tüm aşk acısı çeken sevilmeyi bekleyen çocuklarına hasret olan zoraki ayrılıklar yaşayan tüm dostlarım bir an önce dilediklerinize kavuşursunuz..Güzel yarınlar diliyorum..Sevgiyle kalın..
sagol valla boşa gitmedi 10 kredimkaldı ama bilemedim kime göndersem
Ya bu adam ne hokkabaz bişeymiş.Hem iki ayrı sitede bakıyo,hem aynı cümleleri kuruyo,üstwlik Blackberry ile bana aynı şeyleri yollamış.Vicdan ya ...ilkönce kendi bilinçaltını düzeltsin insanları dolandırmasın..
Ama Lale Blackberry ile bana aynı cümleleri kurmuş birebir aynı.Gelecek tahmini zaten iki satırdı hepsi bilinçaltı ile ilgili cümlelerdi onda da aynı şeyi sallamış e neresi bunun faall??
Atarsan okurum canımben sana onun falını mesaj atııyım bi oku:)
Biz para dökelim millet toplu halde ne sallayalım diye düşünsün.Honneir a sanki dedikki karakter analizimi yap.Adama gelecek sorduk yok çift kişilik davranma gülmek istiyosan gül...Hey Allah ım ya bide emek verse neyse diyeceğim.Aynı cümlenin fotokopisini basıp yollamış bize.ya inanmazsınız bir arkadaşıma yanımda mesaj geldi onun bir arkadaşı binnazda fal bakmaya başlamış profil oluşturmuşlar kıza bilgisayar başında ne yazalım ne sallasak diye eğleniyolarmış. Birde dedim ya o kişilik değiştirme kısmınıda baya uzun ayrıntılı yazmış falla ne alaka bilemedim.
Biz para dökelim millet toplu halde ne sallayalım diye düşünsün.Honneir a sanki dedikki karakter analizimi yap.Adama gelecek sorduk yok çift kişilik davranma gülmek istiyosan gül...Hey Allah ım ya bide emek verse neyse diyeceğim.Aynı cümlenin fotokopisini basıp yollamış bize.
Denemediysen Esince yi tavsiye ederim.
benim özel mesaj hakkım daha olmamış:)
ama burdan yazayım aynısımıydı?
Yalnız gördüğüm bir durum daha var. Kişiliğinizi biraz bölmüş gibisiniz Eğer siz kişiliğinizi serbest bırakırsanız hayatın farklı yönlerini birleştirebilirsiniz. Çoğu insan hayatla, ancak onu bölümlere ayırıp ilgilenebilir ama siz bunu yapmayın. İş için bir kişilik ve özel hayat için başka bir kişilik yaratmayın; bunların her ikisi de sahtedir. Bazı olayları ´ciddi´ diğerlerini ´komik´ olarak nitelendirmeyin yani ciddi bir konuya da gülümsemekten kaçınmayın ve endişe etmeyin. Bu şekilde, kişiliğinizin öğelerini birleştirebilirsiniz ve böylece siz ve dış dünya doğal olarak bütünleşecek ve uyumlu olacaktır. Bu şekilde sorununuzu daha kolay aşacak veya engelleri çok daha iyi göreceksiniz. Tavsiye vermek tabi ki haddim değildir ancak gördüğümü yorumlamak zorundayım.
arkadaşlar bugün dayanamadım nalan ablaya kahve gönderdim kısa bir faldı ama mükemmeldi burada deneyen varmı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?