Binnaz Abla

Kızlar merhaba,
ben sadece elle tutulur bi sonucum olduğunda veya bilgim olduğunda buraya yazarım ama sıkı takipçisiyimdir bu forumun.
Ben 2012'den beri falalem rezzan ablaya fal atarım. Kendisi bu yazımı okusa belki kim olduğumu çözebilir ama inanın umrumda değil. Tek gelemediğim hazmediğim şey aptal yerine konmaktır bu hayatta.
Rezzan ablanın bana baktığı fallardan çok çıkan olmuştur, genelde yuvarlak konuşur ama o olumsuzluğu sezdiğim anda bilirim ki konu olumsuz sonuçlanacak. Falcılığına diyecek lafım yok.
Genelde burda herkes falcıları başka başka hesapları olmakla suçluyor demiyim de, şüpheleniyo insanlar doğal olarak. Çok ta haklılar. Ben o kadar paranoyak davranmasam da bahsi geçen falcılara fal atmaya devam ettim.
Ancak ilk defa ben de böyle bir suçlamada bulunacağım, yada yine suçlama demeyelim de, şüphem var ve sizle paylaşmak istedim ki ona göre davranalım.
Tellwedeki serüven ile falalem rezzan'ın aynı kişi olduğunu düşünüyorum. İkisine de çok defa fal attım, en son Rezzan Abla'ya attım, olayların gidişatından tutun da, kullandığı cümle kalıplarına kadar aynı Serüven'di. Lütfen bu iki kişiye fal atarken dikkatli olun. Bunu size söylemek sizi uyarmak boynumun borcu gibi hissettim. Eğer siz de benim şüphemi doğrulayacak bilgilere sahipseniz lütfen özelden msj atarak benimle paylaşın. Çünkü bu iki yorumcu benim çok güvendiğim ve zaman zaman dediklerini yaşadığım son derece saygılı yorumcular. Ama başka başka sitelerde farklı isimlerle hesaplara sahip olmak, dolandırıcılıktan başka bir şey değil benim nezdimde.

Ben pek sanmiyorum cunku fal alem zaten rezzanin sitesi degil mi niye telwede calissin

Rezzann abla falalem sahibi telvede bakmaz saçmaa bacım ama serüven yazılı bakıyoo ee falalemde başka adla bakmıştır Rezzan görmüştür ayy ben cok safım ilk fal atmaya başlayınca internetten çözüyorum şimdi safmışım zaten Rezzan burda reklam yapıp yakalandıı güvenmediğimii hep yazdım ben sitem olsa okurum herşeyii

Başka sitelerde hesabı olmasına engel değil ki site sahibi olması. Nereden ne koparsam kar mantığı genelde vardır insanlarda. Tellwe sonuç olarak falalemden daha eski bir site ve anladığım kadarı ile daha fazla müşterisi var. Her ne ise, ben şüphelendim, çünkü cümleler bu kadar aynı olamaz.. Tamam belki sonucu herkes olumlu bağlar ama farklı farklı cümle kalıplarıyla söyler, ama serüven ve rezzan'ın yorumu hep aynı cümle kalıpları. her neyse ben uyarmak için yazdım. benim gibi başka şüphelenen varsa öğrenmek için.

Canım ben bıraz daha bekleyıp topluca yazıcam verılen vadeler dolsun bı.. kımseyı de onermeye cesaret edemıyorum yanı baktırdıgım fallar hep ortalamaydı , aman allahım dedırten bısey yoktu. son zamanda yesılcıngene ye baktırdım soyledıgı seyler cok kısa vade olanlar hemen cıktı ve dıger yorumları da guzeldı cıkacagına ınanıyorum fıyatı da pahalı degıl denenebılır.
medyumbehram dıye bırı var merak edıp atmıstım bakmamıstı falıma ıade etmemıstıı ama bekletmıstı ılk sırada oldugum halde kendısı hep falda bırtek benımkıne bakmıyor gerı cektım baktıran var mı ona. yorumlardan okudugum kadarıyla kendısı melihtugrul olabılır. sureklı hanım efendi diye ayrı yazışından tahmın yuruttum ama olmayabılır de tabı neyse.

o gelecekhabercisi35 ,gelecektenhaberler, ve fallarkralıcesı aynı kısıler canım fotolardan asırı bellıydı zaten degıstırmek ıcın burayı okumasına gerek yoktu hahah ama hisli bi abla hakkını yıyemem sallamasyon bakmıyor. hiç pembe tablo cızmedı olanı soyledı karsı taraf analızını ıyı yaptı. tek bı dedıgıne ıhtımal vermıyorum o da gonlumden oyle gectıgı ıcın.isteyen baktırsın bi denesın pahalı da degıl hem.
geleceginsifresii baska bırı canım onlara dahıl degıl. sevmıstım onun falını
medyumzaraya baktırdım , dolu dolu bı fal degıldı pek bısey anlamadım ama olumlu konusmus bakalım gorcez
medyumsahande ye baktırdım bılgı vermeye bıle usenmıstım artık yaza yaza ustunkoru yolladım benı baya bır sasırttı oldukca begendım
SuFali nı begenıyorum hanı aracıları olan cınsten bı falcı oldugunu dusunuyorum anda oldukca basarılı gelecek konusunda hıcbı falcı ıcın bısey soyleyemem su an ama bu ablaya da guvenıyorum
FalcıAlim bu ablayı sevıyorum son attıgım falda yıne tatmın oldum ama gelecek bellı degıl o anla ılgılı merakım varsa ılk olarak ona atıyorum ya da SuFali na. her ıkısı de eskı sevgılımın o ankı durumunu aklından gecenı net gorup soyluyor
Herra yı sevıyorum . bılmıyorum onun enerjısı bana sıcacık gelıyor. fotografını ölen anneme benzetıyorum ondan olabılır galıba hahah :) anı bılıyor gelecek ıcın de ümitlıyım bakalım
ama 40-50 tleler cok gelıyor ıste. onlar da haklı o kadar emege bızım odedıgımız 10 tlnin 3tlsini mi ne alıyorlarmıs.
kızlar çerçöp olanları da yazıcam ama korkuyorum anne ısmımızı bıle verıyoruz ınsanlara yani..

falcıalim ve sufalı telwede mi?

Banada seruven cikmisti hatta eskiden rezzandan daha net konusup direk tarih verdigi yaşadigimda oldu ama rezzan net konusmaz ki yuvarlar laflari genelde, bende seruvenin degistigini dusunuyorum ne sorulara cevap veriyor ne eski detayli,uzun yorumu var bu yazili yorumlar devam ettikce aklimiz karismaya devam edicek ama dediginde haklisin ne kadar dedigi ciksada ,enerjin tutsada iki hesap acmak kaziklamaktan baska bisey degil insanin guveni sarsiliyor.

Evet serüvende yok tanıdık biri fln demişdi en son su falı gene atmıstım bildigin batırmış kadın yuh dediim ayline tarot baktırmıştım durum analizi iyiydi iş dedigi tarihde dedigi gibi gelişdi maddi anlamda ilişki için zaman vermedi sadece söyledi daha cıkan olmadı :)

Karıştırmıyosam eğer Hüma bal ya bi başka yerde farklı isimle bakıyodu ya da copy paste yapıyodu. Bişey vardı ama tam hatırlamıyorum hatırlayanlar beni düzeltsin lütfen

heartflia isimle tellwdeydi .. girişleri hümayla aynıydı bende, bi arkadaşta ve sanırım baldan da..

bunu da jelibon farketmişti bu arada hepinize selamı var, üstümde kalmasın :)

bir yolun varda serkan tek mi falcı ayline mi göndersem kahve falını kararsız kaldımm. yardımcı olur musunuz kızlar

Selena, aylin, fama, serkan, elif, seruven, gizem hatun, ve unuttuğum niceleri patladı benim. İlkayın ilk falı kısmen patladı ikinci falı çıktı ne yazık ki. Demek ki herkesin aynı şeyleri söyleyip aynı tarihi vermesinin bile bi anlamı yokmuş fallara inanmamak lazımmış

Öylee yani sanalı da reeli de böylee, bizimki bile bile lades alışkanlık/terapi /merak ..

İlkay çıktı derken sanırım olmsuz demişti,olumsuz mu oldu diğerlerinin aksine? Üzülme

Öylee yani sanalı da reeli de böylee, bizimki bile bile lades alışkanlık/terapi /merak ..

İlkay çıktı derken sanırım olmsuz demişti,olumsuz mu oldu diğerlerinin aksine? Üzülme
Aslında ilk falında da barışcaksınız dememişti barışma kapınız açık demişti 1 ay sonradan itibaren. Onun duygularıyla ilgili de olumlu konuşmuştu acı çekiyor vs diye. İkinci falında yine barışma kapınız açık ama ne o ne sen adım atmıycaksınız dedi barışma olsa da olmıycak dedi. Şu an mutsuz kötü bi halde ama bunun sebebi sen değilsin dedi. Ben olmadığımı da öğrendim zaten son günlerde derdi benden önceki sevgilisi

Çıktı diyebileceğim fallar yine söylüyorum binnazdan Elif Hanzade ve Hüma Bal oldu

Hanzadeye baktırdım da , çok iyi değil, kötü hiç değil bellİ yani falcı olduğu sesinden falan klasik binnaz falcısından farklı da telwfonla görüşme oldu. merak ettiğim hümayı biliyorum genelde olmluya bağlar aksini söylersen de o ısrarla inat eder.

Hanzade de anlamadım yani tlf olduğu için hızlı konuştuk, soru cevap gittik de pembeci mi o da?

theraven peki saydıklarının hepsi barışacaksınız, ilişkinin geleceği olumlu mu demişti ? verdikleri tarihler geçti mi?

theraven peki saydıklarının hepsi barışacaksınız, ilişkinin geleceği olumlu mu demişti ? verdikleri tarihler geçti mi?
Evet hepsi barışcaksınız çok az kalmış kalbindeki sensin yüzük var aynı evde görüyorum sizi falan falan tarzı yorumlardı 2 buçuk aya yakın oldu fal atıyorum bu konuda

Evet hepsi barışcaksınız çok az kalmış kalbindeki sensin yüzük var aynı evde görüyorum sizi falan falan tarzı yorumlardı 2 buçuk aya yakın oldu fal atıyorum bu konuda

tuhh o zaman bana da hep olumlu konuştular, :)) sağlık olsun napalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…