Binnaz Abla

Evet hepsi barışcaksınız çok az kalmış kalbindeki sensin yüzük var aynı evde görüyorum sizi falan falan tarzı yorumlardı 2 buçuk aya yakın oldu fal atıyorum bu konuda
Belki oyle olur sonunda , bu gecici bir dönemdir belki ,herkes pürüzler yasiyordur sonuca ulasmadan once hemen umudunu kaybetmeseydin

Belki oyle olur sonunda , bu gecici bir dönemdir belki ,herkes pürüzler yasiyordur sonuca ulasmadan once hemen umudunu kaybetmeseydin
Tabi ki öyle de öğrendimlerim yüzünden bu kadar net patladı diyebiliyorım yoksa şubat başlarına kadardı verdikleri zamanlar geçmiş sayılmaz. Ama durumlar hiç öyle söyledikleri ya da düşündüğüm gibi değilmiş

Telefonla baktırmanın fıyatlaması nasıl
Bellı bır süresı var mı, sürebıtınce çat dıye kesılıyor mu yoksa kredınden ılave mı düsülüyor

Telefonla baktırmanın fıyatlaması nasıl
Bellı bır süresı var mı, sürebıtınce çat dıye kesılıyor mu yoksa kredınden ılave mı düsülüyor

bilmiyorum ki hiç daha önceden 120 birikmiş puanım+ falın ücreti 175 kredi ile birlikte 17 dk görüşme sürmüş, tlf çat kesildi tabi sonra , baktım puanım 0 dı ama hiç exrta yüklemedim 120 puanım olmasaydı sanırım daha az giderdi..

bu arada aldığın üyelikler ve sonrasında gelen iade hakları bir sonraki ay mı kullanılıyor?

Hmmm 17 dakıka ıçın 29,5 TL mı ödedın demek sekercım

Yanlıs hatırlamıyorsam o ay ıade alıyorsun, yanıltmayayım ama, daha emın bır arkadas ta yanıtlayabılırse ıyı olur

Hmmm 17 dakıka ıçın 29,5 TL mı ödedın demek sekercım

Yanlıs hatırlamıyorsam o ay ıade alıyorsun, yanıltmayayım ama, daha emın bır arkadas ta yanıtlayabılırse ıyı olur

sanırım o eski 120 puan olmasaydı, görüşme daha az olurdu, demek otomotik onlar da kullanılmış ve 0 a düşünce kesildi hat.
ya o kadar uzun zaman oldu ki geçen yıl hep altın, gümüş üyeliğim olurdu.. şimdi anımsamıyorum bile nasıl işlendiğini :))
hanzadeyi de meraktan denedim ,aynı sendeki izlenimi yarattı bende de..

şimdi +50 bence de bu ay gelmeli,çünkü bu ay kazanılmış hakkım oldu ama iletişim formuna yazmak mantıklı

Kızlar, Bınnaz'da Fıruze Aydın'a ne dıyorsunuz

Geçiniz bence, olması çok çok düşük şihtimali bile ermiş edasıyla olacak ddiyenlerden. bi arkadaşın arkadaşına sevdiği çocuk döncek demiş ya fallarda, çocuk evlenmiş,kız atmış bu kez bekle boşanacak demiş , düşünebiliyor musun sapıtmada gelinebilecek noktayı.. sözüm ona bir de psikologmuş , bunları söyleyebilen bence öncelikle bi uzmandan kendi yardım almalı.

Vuuu çok tehlıkelııııı

Hümaya dediğin konuda katılıyorum ama cidden söylediklerini yaşadım her falında sonuç ne olur bilinmez. Elif bence kesinlikle pembeci değil beni çok acıtacak şeyleri gayet rahat söyledi

Geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun.

kızlar bana binnaz ablada kimi önerirsiniz şöyle herşeyi tak tak söyleyen acı tatlı ne varsa tarih veren falan acilll

peki genelde aynı doğrultuda şeyler söylenip de çıkan oldu mu? yani acaba bizim hissettiklerimiz, olmasını istediklerimiz doğrultusunda mı yorumlar geliyor acaba diye düşündüm şimdi.. ehh insan da kendini baya inandırıyor hepsi aynı doğrultuda yorum yaptı var bir şey demek diye :)

Canım bilge olumsuzdur bir tek ama o kadında his yok kart yorumcusu. Binnaz a takılma orda gerçek falcı yok.

Kiz sen cemileye baktirdin mi?

Bu arada kizlar cemile basaran= gizem hatun diyorum. Bence cok net. Daha once baktirdigimiz biri yorumlari vardi zaten ben de artiriyorum ve gizem hatunun ta kendisi diyorum.

Kiz sen cemileye baktirdin mi?

Bu arada kizlar cemile basaran= gizem hatun diyorum. Bence cok net. Daha once baktirdigimiz biri yorumlari vardi zaten ben de artiriyorum ve gizem hatunun ta kendisi diyorum.

Diyosuunn
Olabülü walla. Ben gizeme bidaha hiç atmadım ama cemileye geçenlerde göndermiştim.
Öyle şoklama atışı olmadı gizemdeki gibi ama anda iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…