Belki oyle olur sonunda , bu gecici bir dönemdir belki ,herkes pürüzler yasiyordur sonuca ulasmadan once hemen umudunu kaybetmeseydinEvet hepsi barışcaksınız çok az kalmış kalbindeki sensin yüzük var aynı evde görüyorum sizi falan falan tarzı yorumlardı 2 buçuk aya yakın oldu fal atıyorum bu konuda
Tabi ki öyle de öğrendimlerim yüzünden bu kadar net patladı diyebiliyorım yoksa şubat başlarına kadardı verdikleri zamanlar geçmiş sayılmaz. Ama durumlar hiç öyle söyledikleri ya da düşündüğüm gibi değilmişBelki oyle olur sonunda , bu gecici bir dönemdir belki ,herkes pürüzler yasiyordur sonuca ulasmadan once hemen umudunu kaybetmeseydin
Hanzadeye baktırdım da , çok iyi değil, kötü hiç değil bellİ yani falcı olduğu sesinden falan klasik binnaz falcısından farklı da telwfonla görüşme oldu. merak ettiğim hümayı biliyorum genelde olmluya bağlar aksini söylersen de o ısrarla inat eder.
Hanzade de anlamadım yani tlf olduğu için hızlı konuştuk, soru cevap gittik de pembeci mi o da?
Telefonla baktırmanın fıyatlaması nasıl
Bellı bır süresı var mı, sürebıtınce çat dıye kesılıyor mu yoksa kredınden ılave mı düsülüyor
bilmiyorum ki hiç daha önceden 120 birikmiş puanım+ falın ücreti 175 kredi ile birlikte 17 dk görüşme sürmüş, tlf çat kesildi tabi sonra, baktım puanım 0 dı ama hiç exrta yüklemedim 120 puanım olmasaydı sanırım daha az giderdi..
bu arada aldığın üyelikler ve sonrasında gelen iade hakları bir sonraki ay mı kullanılıyor?
Hmmm 17 dakıka ıçın 29,5 TL mı ödedın demek sekercım
Yanlıs hatırlamıyorsam o ay ıade alıyorsun, yanıltmayayım ama, daha emın bır arkadas ta yanıtlayabılırse ıyı olur
Kızlar, Bınnaz'da Fıruze Aydın'a ne dıyorsunuz
Geçiniz bence, olması çok çok düşük şihtimali bile ermiş edasıyla olacak ddiyenlerden. bi arkadaşın arkadaşına sevdiği çocuk döncek demiş ya fallarda, çocuk evlenmiş,kız atmış bu kez bekle boşanacak demiş , düşünebiliyor musun sapıtmada gelinebilecek noktayı.. sözüm ona bir de psikologmuş , bunları söyleyebilen bence öncelikle bi uzmandan kendi yardım almalı.
Hümaya dediğin konuda katılıyorum ama cidden söylediklerini yaşadım her falında sonuç ne olur bilinmez. Elif bence kesinlikle pembeci değil beni çok acıtacak şeyleri gayet rahat söylediHanzadeye baktırdım da , çok iyi değil, kötü hiç değil bellİ yani falcı olduğu sesinden falan klasik binnaz falcısından farklı da telwfonla görüşme oldu. merak ettiğim hümayı biliyorum genelde olmluya bağlar aksini söylersen de o ısrarla inat eder.
Hanzade de anlamadım yani tlf olduğu için hızlı konuştuk, soru cevap gittik de pembeci mi o da?
Aslında ilk falında da barışcaksınız dememişti barışma kapınız açık demişti 1 ay sonradan itibaren. Onun duygularıyla ilgili de olumlu konuşmuştu acı çekiyor vs diye. İkinci falında yine barışma kapınız açık ama ne o ne sen adım atmıycaksınız dedi barışma olsa da olmıycak dedi. Şu an mutsuz kötü bi halde ama bunun sebebi sen değilsin dedi. Ben olmadığımı da öğrendim zaten son günlerde derdi benden önceki sevgilisi
kızlar bana binnaz ablada kimi önerirsiniz şöyle herşeyi tak tak söyleyen acı tatlı ne varsa tarih veren falan acilll
Canım bilge olumsuzdur bir tek ama o kadında his yok kart yorumcusu. Binnaz a takılma orda gerçek falcı yok.
Kiz sen cemileye baktirdin mi?
Bu arada kizlar cemile basaran= gizem hatun diyorum. Bence cok net. Daha once baktirdigimiz biri yorumlari vardi zaten ben de artiriyorum ve gizem hatunun ta kendisi diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?