Binnaz Abla

Diyosuunn
Olabülü walla. Ben gizeme bidaha hiç atmadım ama cemileye geçenlerde göndermiştim.
Öyle şoklama atışı olmadı gizemdeki gibi ama anda iyiydi.

Valla bence ayni kisiler, resmen sezgisel olarak da mantiken de ayni kisiler diyorum. Fakat gizemdeki gibi bombalama yapmiyor zaten. Bence bilerek yapmiyor. Bilemedim ama oyle hissediyorum falini ilk okudugum andan beri.

Kiz sen cemileye baktirdin mi?

Bu arada kizlar cemile basaran= gizem hatun diyorum. Bence cok net. Daha once baktirdigimiz biri yorumlari vardi zaten ben de artiriyorum ve gizem hatunun ta kendisi diyorum.

Yok baktırmadım ben canım. Onun da fos olduğunu düşünüyorum. Arada öyle isimler parlıyor sonuyor
Gizem Hatun bende fena değildi.

kızlar bana binnaz ablada kimi önerirsiniz şöyle herşeyi tak tak söyleyen acı tatlı ne varsa tarih veren falan acilll
açelya tuğra bana baya acımasız konuşmuştu hayatına biri girdi seni o yuzden bıraktı vs vs dedi ama ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi martta geri dönecek falan demişti. gizem sitare ekim 2014te ilişkimin başlarında 2015 sonunda ayrılık var dedi. aynen öyle oldu. şu an başka biri için de olumlu konuştu. bunların dışında binnaz ablada olumsuz konuşan kimse olmadı olumlular da tutmadı

Elif bence kesinlikle pembeci değil benim hiç hoşlanmayacağım şeyleri bile direkt söyledi geçmiş ve gelişim süreciyle ilgili. Bir de geçmişimle ilgili bildiği şeyler boş at dolu tut tarzı şeyler değildi.Gelecekle ilgili olumlu konuştu nitekim olumlu oldu da diyebilirim. Açıkçası Hümanın da söylediklerini yaşadım her 3 falımda da ama pembeci olduğu su götürmez bir gerçek. Fiyatı 20 lira olsa yine giderdim ama şu an gitmem galiba:)

Kızlar günaydın,

Tellwe'de "gelecekhabercisi35" 10 tl için fena bakmıyor gibi geldi bana. Deneyin isterseniz.
ben de aynı şeyi "yesincingene" için yazacaktım. Mojitocuğumun tavsiyesiyle 9 liram boşa gitmesin diye tarot attım ve serüvenin 28 liralık kitap falı halt etmiş

canım iade hakkı bir sonra ki ay geliyor. 17.5 liraya 10 dakika bir konuşma denk geliyor konuşma devam ederse var olan kredilerinden düşüyor.

ben de aynı şeyi "yesincingene" için yazacaktım. Mojitocuğumun tavsiyesiyle 9 liram boşa gitmesin diye tarot attım ve serüvenin 28 liralık kitap falı halt etmiş
Ya ben ona atacaktım aslında ama geçen haftalarda puanı 88lerdeydi. Sonra bir baktım 98lere çıkmış. Profilini okuyunca 5 puan altı verenlerin sorusunu cevaplamıycam demiş. Puanları öyle yükseltmiş demek ki. İtici geldi bana. İyi diyorsun yani deneyeyim bi :))

ben de aynı yorumu yaptım ne mana? diye o 5 yıldız olayı itici. ben öylesine atmıştım ama hakikaten bayağı bildi:) bir de ben beğenmeseydim soru sormaya ihtiyaç duymaz 1 yıldızı basar geçerdim, benim gibi düşünenler mutlaka vardır:))

canım mesajını yeni gördüm, çok özür dilerim geç oldu. Anlamadım yazdı. Bana saf ayağı çekme dedim. Çok özür dilerim seni kırdığım için ama ne dediysem doğruydu, duygularım yalan değildi ve seni kırmayı hiç ama hiç istemedim dedi. Bastım engeli. Pis herif. Bi de bebekleri kız çocuğu ve facede kız çocuğu babası olmanın mükemmeliğini anlatan şeyler paylaşmış. Karısı da nasıl temiz yüzlü. Ne biçim şerrolara var ya.

Kızlar Elif Işık nasıldır? Dediklerini yaşayan var mı

pembe tablocu, fos bence,,,

Yuhhhh dıyorum, face te bunları mı yazmıs E face'ınden desıfre olacagını bılmıyor mu bu adam Gercı 2,3,5 face hesabı kullanan da çok,,, Bırı aılesı dıgerlerı zamparalık ıçın,,,

Iyı yapmıssın sekercım, bas engelı, onun ıçın daha fazla enerjı tüketmeye gerek yok, beter olsun kı bu kafayla olacaktır da

ben baktırmayacağım deyip yine rahat duramadım ve meşhur Kemal Devrimi denedim. Ya bu adam ne tatlış böyle:)) altın üyeyim iade yapıcaktım ama yok yapamiycam galiba:) birkaç yorumcuyla paralel bir şey söyledi eğer bu da çıkarsa hepsinin isimlerini yorumlarını paylaşacağım:)

Cok fenayizzya aa yesilcingeneye ben de dun baktirdim haha) valla fiyatina gore cok iyi ne guzel bakmiss sorularima cevp vermiss ani da iyi bildi ) asenat da gecmis ve anda hisleriyle soyledi sanki iyiydi bildi yani bayaa. Ama gelecekte kart okuyor ona gore yorum yapior ama gecmiss ve an tamamen hissleri ve dogruydu kesin netti.

Ben yesilcinge'yi hiç beğenmedim. Olumsuz soru sorarsan bıkkın umutsuz,karartıyor. Gelecek hayalin,umutların vs varsa pembe tablo çiziyor. 2 arkadaşım da ona attı benimle birlikte. Anı bilememiş. Hepimizinki patladı derken bir arkadaşımın ufak bir kaza durumunu bilmiş onun dışında fos yani:) Beğenmedim,beğenemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…