- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Diyosuunn
Olabülü walla. Ben gizeme bidaha hiç atmadım ama cemileye geçenlerde göndermiştim.
Öyle şoklama atışı olmadı gizemdeki gibi ama anda iyiydi.
Kiz sen cemileye baktirdin mi?
Bu arada kizlar cemile basaran= gizem hatun diyorum. Bence cok net. Daha once baktirdigimiz biri yorumlari vardi zaten ben de artiriyorum ve gizem hatunun ta kendisi diyorum.
Birde ecem23 falı bende bir sene sonra çikmiş haberiniz olsun
açelya tuğra bana baya acımasız konuşmuştu hayatına biri girdi seni o yuzden bıraktı vs vs dedi ama ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi martta geri dönecek falan demişti. gizem sitare ekim 2014te ilişkimin başlarında 2015 sonunda ayrılık var dedi. aynen öyle oldu. şu an başka biri için de olumlu konuştu. bunların dışında binnaz ablada olumsuz konuşan kimse olmadı olumlular da tutmadıkızlar bana binnaz ablada kimi önerirsiniz şöyle herşeyi tak tak söyleyen acı tatlı ne varsa tarih veren falan acilll
Hanzadeye baktırdım da , çok iyi değil, kötü hiç değil bellİ yani falcı olduğu sesinden falan klasik binnaz falcısından farklı da telwfonla görüşme oldu. merak ettiğim hümayı biliyorum genelde olmluya bağlar aksini söylersen de o ısrarla inat eder.
Hanzade de anlamadım yani tlf olduğu için hızlı konuştuk, soru cevap gittik de pembeci mi o da?
ben de aynı şeyi "yesincingene" için yazacaktım. Mojitocuğumun tavsiyesiyle 9 liram boşa gitmesin diye tarot attım ve serüvenin 28 liralık kitap falı halt etmişKızlar günaydın,
Tellwe'de "gelecekhabercisi35" 10 tl için fena bakmıyor gibi geldi bana. Deneyin isterseniz.
Binnazda sahtekarlık yaptığını düşündüğüm birkaç hesaptan biri. Ya iki hesap kullanıyor ya da orada bir yorumcuyla paslaşıyor.Kızlar, Bınnaz'da Fıruze Aydın'a ne dıyorsunuz
canım iade hakkı bir sonra ki ay geliyor. 17.5 liraya 10 dakika bir konuşma denk geliyor konuşma devam ederse var olan kredilerinden düşüyor.sanırım o eski 120 puan olmasaydı, görüşme daha az olurdu, demek otomotik onlar da kullanılmış ve 0 a düşünce kesildi hat.
ya o kadar uzun zaman oldu ki geçen yıl hep altın, gümüş üyeliğim olurdu.. şimdi anımsamıyorum bile nasıl işlendiğini :))
hanzadeyi de meraktan denedim ,aynı sendeki izlenimi yarattı bende de..
şimdi +50 bence de bu ay gelmeli,çünkü bu ay kazanılmış hakkım oldu ama iletişim formuna yazmak mantıklı
Ya ben ona atacaktım aslında ama geçen haftalarda puanı 88lerdeydi. Sonra bir baktım 98lere çıkmış. Profilini okuyunca 5 puan altı verenlerin sorusunu cevaplamıycam demiş. Puanları öyle yükseltmiş demek ki. İtici geldi bana. İyi diyorsun yani deneyeyim bi :))ben de aynı şeyi "yesincingene" için yazacaktım. Mojitocuğumun tavsiyesiyle 9 liram boşa gitmesin diye tarot attım ve serüvenin 28 liralık kitap falı halt etmiş
ben de aynı yorumu yaptım ne mana? diye o 5 yıldız olayı itici. ben öylesine atmıştım ama hakikaten bayağı bildi:) bir de ben beğenmeseydim soru sormaya ihtiyaç duymaz 1 yıldızı basar geçerdim, benim gibi düşünenler mutlaka vardır:))Ya ben ona atacaktım aslında ama geçen haftalarda puanı 88lerdeydi. Sonra bir baktım 98lere çıkmış. Profilini okuyunca 5 puan altı verenlerin sorusunu cevaplamıycam demiş. Puanları öyle yükseltmiş demek ki. İtici geldi bana. İyi diyorsun yani deneyeyim bi :))
canım mesajını yeni gördüm, çok özür dilerim geç oldu. Anlamadım yazdı. Bana saf ayağı çekme dedim. Çok özür dilerim seni kırdığım için ama ne dediysem doğruydu, duygularım yalan değildi ve seni kırmayı hiç ama hiç istemedim dedi. Bastım engeli. Pis herif. Bi de bebekleri kız çocuğu ve facede kız çocuğu babası olmanın mükemmeliğini anlatan şeyler paylaşmış. Karısı da nasıl temiz yüzlü. Ne biçim şerrolara var ya.Asla öyle düsünme canımcım,,, Bak tıcaret hayatında alavere dalaverecı çoktur, karsılıksız veya sahte çek çoktur ama hepsı böyle olsa pıyasa tıkanır, kımse çalısamaz, hayat durur Yanı evet kötü örnekler görebılırız ama bu hepsı böyle olacak demek degıl, umudu yıtırmemek lazım
Ben de karısına üzüldüm, zavallı bır de o adama çocuk büyütüyor,,,, Umarım haklarında hayırlısı olur,,,
En son mesaj yazmıstın adama, öylece kalmıstı dı mı_Makaron_ , daha sonra cevap yazmadı
Bu kapak bıle yeter o kıfayetsız zamparaya,,,,
Kızlar Elif Işık nasıldır? Dediklerini yaşayan var mı
canım mesajını yeni gördüm, çok özür dilerim geç oldu. Anlamadım yazdı. Bana saf ayağı çekme dedim. Çok özür dilerim seni kırdığım için ama ne dediysem doğruydu, duygularım yalan değildi ve seni kırmayı hiç ama hiç istemedim dedi. Bastım engeli. Pis herif. Bi de bebekleri kız çocuğu ve facede kız çocuğu babası olmanın mükemmeliğini anlatan şeyler paylaşmış. Karısı da nasıl temiz yüzlü. Ne biçim şerrolara var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?