Binnaz Abla

Birkerebir denenebilir canım aslında. Serüven de beğendiğim falcılardan. Yeşil Çingene berbattı. Demekki fal gerçekten enerji işi:))

Aynen öyle serüvenin falı çok özensiz vasat bile değildi diyebilirim. Birkerebir aklımda ama

Seruven bende tamamen alakasızdı Sevenı çok oldugu ıçın bır de gümüslü falını deneyeyım dedım o da alakasızdı
Hatta sorumdan bagımsız , kendı tüm yazdıklarından da bagımsız "bak burda çıkmıs, uzun bır yola gıdebılırsın veya gıtmeyebılırsın" yazmıs,,,, Yanı ???? Ne kı bu sımdı ??? Neresınden tutsan çıkar bu fal

Bana da böyle yaptığı için çok itici geldi. İşini iyi yapan zaten puan kaygısını çok önemsemez, 5 yıldızın altı cevap vermiyorum bik bik, len acaba sen 5 yıldızlık mı fal bakıyorsun hepsinde, aldatmanın alenisi ancak bu kadar yapılır.

bu elif hanzade hiçte söylendiği kadar iyi fak bakmıyor,telfonda sorular soruyo ona göre bakıyor,ben hiç beğenmedim tıırt yane.

cok merak ettıgım klothoyagmur da o kadar sıra bekledım neyse dun gece tam ılk sıradayım artık, sıstemden cıktı . ıyı barı yarın ılk benımkını yorumlar dedım. yarın oldu sısteme gırdı baya cevrımıcı kaldı cıktı sonra. tekrar gırdı baktım kı falda. Baska fala baktı benımkını yorumlamadan cıktı yıne. Gerı cektım ben de. Bu ne sacmalıktır bakmayacaksan ıade et ya da nezaketen sebebını belırt geysu bı saat gecıktırecek dıye kutucuk acıp yazmıstı sagolsun. ıade hakkım yoksa da yıne kutucuk acıp soylesın ne dıye bekletıyor ılk sıradayken.
ıyıce sogudum tellweden ve bu online fal işinden reelde en azından yuz yuze ıkı sohbet edıyoruz bı kahve ıcıyoruz.

bu elif hanzade hiçte söylendiği kadar iyi fak bakmıyor,telfonda sorular soruyo ona göre bakıyor,ben hiç beğenmedim tıırt yane.

Nasıl sorular soruyor? Bildikleri olmadı mı?
M Motherofdragon in falını az çok bildiğim için benim baktırılacaklar listemde ilk sırada=) Enerji işi biraz da, birine tutan ötekine uymayabiliyor elbette.

Tatlım,iyi olmuş ona baktırmadığın. Klotho burada 3-4 üyelik alıp bol bol kendi reklamını yaptığı için siteden uzaklaştırılmıştı. Bana bile garip gelmişti, peşpeşe farklı üyelerin klotho şöyle,klotho böyle demesi. Meger kendiymiş.bir de kendini kendini oyluyormuş Kazen bu işi fark edince ne oldu dersin? Oyları silindi,üyelikleri iptal oldu. O denli iyiyse bu ucuz numaralara niye ihtyaç duysunki? Topikteki eski yazıları bir karıştırsan ne dalavereler bulursun......

Ay kız neler duyuyorum ben de eskı yorumlarda begenıldıgıne guvenerek baktırmak cok ıstıyodum ıyı olmus demek o kadar okudum hiç o sayfalara denk gelmedim ıyı oldu uyardıgın canım benım bunları da okuyordur o zaman ıyı okusun.

Nasıl sorular soruyor? Bildikleri olmadı mı?
M Motherofdragon in falını az çok bildiğim için benim baktırılacaklar listemde ilk sırada=) Enerji işi biraz da, birine tutan ötekine uymayabiliyor elbette.
ya taktikli laf arası ince ince soru gibi konuşuyor,karşısındakini söküne uğratıyor diyebilirim,kendinden bildikleri şöyle herkese olabilecek şeyler zaten sorulara göre yorum yapıyor,zor şeyler değil,bende bunlara bildi diyemem,yani övüldüğü gibi değil diğerleriyle hemen hemen değişik bir yorumu yok,ben nokta atışı falan görmedim,fos çıktı.bende baktıra baktıra kimin gerçekten fal baktığını anlayan biriyim,ama elif hanzade tırt.

BU ASMARA TELLWE.

HAYATA POZİTİF VE GÜLEN GÖZLERLE BAKAN BEN TİPİK BİR BALİK BURCUYUM . ARNAVUT KÖKENLİ BİR AİLENİN KİZİYİM .EVLİ VE 3 KİZ ANNESİYİM. BİR KURUMDA URETİM PLANLAMA SORUMLUSUYUM. FAL' a HİSLERİMLE 15 YAŞINDA BAŞLADİM. ***NEYSE HALİM ÇIKSIN FALIM DEDİĞİMİZ KAHVE FALI REEL DEDE BAKTİGİM TAMAMEN DOĞRULARA DAYALİ BİR FAL TÜRÜDÜR. ***SU FALİM.SADECE MelekLERİN SİZE YANSITTIKLARİ GÖRÜNTÜLER İLE ANLASİLAN BİR FAL SEKLİDİR.GERCEKLERE TAM DESTEK SU FALİMLA SİZLERLEYİM. *** YILDIZNAME GELECEKTEN TAM ANLAMİ İLE TUM BİLGİLERLE EBCED HESABİ KİTABİMİZDAN HESAPLAMA ÜZERİNE AÇİLİM YAPİLAN BİR YORUMLAMAMDIR. ***ASK EVlİLİK SEVGİ UCGENİNDE ŞU ANKİ DURUMUNUZ VE GELECEĞİNİZLE İLGİLİ TÜM BİLGİLER ASK FALIM İLE MUEVCUTTUR. ***KART FALLARİM (TAROT VE KATİNA)ŞU AN VE GELECEGE DAİR NET CEVAPLARLA SİZLERE OZEL BİR YORUMLAMADİR.AŞK ÜZERİNE KATİNA. TAROT İSE İLK ÖNCE BU FALİ KENDİNİZE NİYE BAKTİRMAK İSTEDİGİNİZİ SORUP , SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ HAZİRLAYARAK SORULAN ,EGER KENDİNİZDE SORULARDAN EMİN DEGİLSENİZ TAROTUN ANAHTARİNİN KESİNLİKLE KAPALİ OLACAGİ VEİNSAN RUHUNUN OKUNDUĞU ÖZEL FALİMDİR. *** OZEL FALLARİM NOHUT. LENORMAND AŞK .FALDURU FALLARİMDA GUNCEL VE GELECEK ASK ACILIMI SEVGİ SEVGİLİ ES DURUMU MADDİ VE MANEVİ SAGLİK VE EGİTİM İLE DİGER TUM SORULARLA NET YORUMLARLAR VERİR. ***DOĞRU BİLGİLER İLE FALINIZ DOĞRU ÇIKAR. ***PUANLAMA YAPİLMADAN SORULARİNİZİ YANİTLAMAK İSTEMİYORUM. ***DURUST CEVAP VE TAVSİYELER **** KEYİFLİ FALLAR VE İYİ GÜNLER DİLERİM.ASMARA

BU HÜMA BALIM BIR YOLUN VAR ( BURDA COCUKLARI IKIYE DUSURMUS )

HUMA benn geldimm :) lütfen net açık sorular...dua yardımı talep edenler soruya eklesin

HAYATA POZİTİF VE GÜLEN GÖZLERLE BAKAN BEN TİPİK BİR BALİK BURCUYUM . .EVLİ VE 2 KİZ ANNESİYİM. BİR KURUMDA SORUMLUYUM. FAL' a HİSLERİMLE 13 YAŞINDA BAŞLADİM. ***NEYSE HALİM ÇIKSIN FALIM DEDİĞİMİZ KAHVE FALI REEL DEDE BAKTİGİM TAMAMEN DOĞRULARA DAYALİ BİR FAL TÜRÜDÜR. SU FALİM.SADECE MelekLERİN SİZE YANSITTIKLARİ GÖRÜNTÜLER İLE ANLASİLAN BİR FAL SEKLİDİR.GERCEKLERE TAM DESTEK SU FALİMLA SİZLERLEYİM. YILDIZNAME GELECEKTEN TAM ANLAMİ İLE TUM BİLGİLERLE EBCED HESABİ KİTABİMİZDAN HESAPLAMA ÜZERİNE AÇİLİM YAPİLAN BİR YORUMLAMAMDIR. ***ASK EVlİLİK SEVGİ UCGENİNDE ŞU ANKİ DURUMUNUZ VE GELECEĞİNİZLE İLGİLİ TÜM BİLGİLER ASK FALIM İLE MUEVCUTTUR. ***KART FALLARİM (TAROT VE KATİNA)ŞU AN VE GELECEGE DAİR NET CEVAPLARLA SİZLERE OZEL BİR YORUMLAMADİR.AŞK ÜZERİNE KATİNA. TAROT İSE İLK ÖNCE BU FALİ KENDİNİZE NİYE BAKTİRMAK İSTEDİGİNİZİ SORUP , SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ HAZİRLAYARAK SORULAN ,EGER KENDİNİZDE SORULARDAN EMİN DEGİLSENİZ TAROTUN ANAHTARİNİN KESİNLİKLE KAPALİ OLACAGİ VEİNSAN RUHUNUN OKUNDUĞU ÖZEL FALİMDİR. *** OZEL FALLARİM NOHUT. LENORMAND AŞK .FALDURU FALLARİMDA GUNCEL VE GELECEK ASK ACILIMI SEVGİ SEVGİLİ ES DURUMU MADDİ VE MANEVİ SAGLİK VE EGİTİM İLE DİGER TUM SORULARLA NET YORUMLARLAR VERİR. ***DOĞRU BİLGİLER İLE FALINIZ DOĞRU ÇIKAR

bu ne ya resmen kafalak oldum hee

biri bi kızını yok saymış hüma balım olarak :), çok var bunlardan ya pis insanlar
Buse Yıldız vardı fal alemde onun da girişleri Binnaz Bade Emren di, binnaz teknik ekip sanırım uyardı onu yazmıştım sonra buse yıldız yok oldu.yine fal alem şevval güneşle fal sepeti Selma Yıldız aynı kişiler çok var da aklıma gelenler şimdilik bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…