Binnaz Abla

bermuda kuzum naber, sana Selena için soru sormuştum ya o zaman mesaj atmıştım inbox da 0 mesaj görünüyor,şimdi baktım da sana ulaştı mı?

Yagmura bi ara cok atmistim hatta sonra burdan bi arkadasla fallarimiza bakarken farkettik ki falin baslari ayni bildigin kopyala-yapistir yapmis hanfendi sagolsun!!

Arkadaşlar uzun zamandır yazıp yazmamak konusunda kararsızdım. ben dayanamadım mantissaya vefk yaptırdım. 10 gün önce eski erkek arkadaşım yalvar yakar geldi barışmak istedi paraya kıydım arkadaşımında kocası ile arasını düzeltmişti zaten aklımda kalacağına dedim yapayım. 10 gündür fellik fellik beni arıyor msjlar atıyor hoş ben istemiyorum onu ama inanın içimin yağları eriyor o kıvrandıkça :)

Canım bilge olumsuzdur bir tek ama o kadında his yok kart yorumcusu. Binnaz a takılma orda gerçek falcı yok.
bir yolun varda kime baktırsam sizce ? orda falcı ayline falcı semaya serkan tek'e ve medyum su yamana gönderdim. aylinle falcı sema olumlu konuştu diğer ikisi de çok olumsuz konuştu. kime inansam bilemedim. falcı aylin mevcut durumu tıpatıp bildi fiziksel özelliklere kadar geçmiş ilişkilerime kadar ona inanasım var ama kafam çok karışık

Öyle günah ki yaptırdığınız, baskasinjn kaderine fevk le mudahele etmek, şirk koşmak. Elbette bana düşmez kızacağınızı da biliyorum ama, tevbe edin derim.

Tebrik ederim nur topu gibi bir sahte mutluluğunuz var

Mutlumusunuz bari!? Falinda hayirli bisey oldugunu dusunmuyorum ama bizim zararimiz kendimize baskasindan ne istediniz hemde intikam almak icin yazik gercekten ! O adam size kendi hisleriyle,duygulariyla gelmedikten sonra kapinizda yatsa nolur hee adam cok pislikti bana cok cektirdi dersenizde Allaha havale edin emin olun ilahi adalet denen birsey var ! kusura bakmayin ama bunu buraya yazmanizida hic hos bulmadim allah akil fikir versin.

Keske yapmasaydın... İçinin yağları bosuna erimesın cunku bu adamın kendı ıradesı degıl. Yerınde olsam tovbe eder bozuluyorsa bozdurur ne gerekıyorsa yapardım telafı etmek ıcın.. işin kotusu bu mesajı okuyup mantıssaya kosacak cok ınsan var burda mılletı de gunaha tesvık etmıs olacaksın buraya yazarak..

kızlar sagolun cok sınır olmustum ,bısey kaybetmedıgıme sevındım

Sen hani hattını mobil ödemeye kapatmıştın şeker, bakıyorum yine tam gaz fallar devam=) Var mı önerin?
Kızlar sabah telwede bakılan fallar topiğinde Zehrina'nın önerisine uyup Emsalsizim'e sanal fincan gönderdim. O fala 3 tl verdgme utandım,çok begendim. Sağol Zehrina. Dur öbür topiğe de yazayım....

Aa gelmiş mi uzaklardan?=)

Sen hani hattını mobil ödemeye kapatmıştın şeker, bakıyorum yine tam gaz fallar devam=) Var mı önerin?

Aa gelmiş mi uzaklardan?=)
hahah son kredılerımı kullandım canım :) arkadaslarıma da yok ya ben bıraktım falı tovbe ettım dıyorum sonra boyle olunca yakalanıyorum

ben onerımı topluca yazıcam canım herrkese baktırdım nerdeyse bı 15 gun daha beklıyım kesın sonuclarla aranızdayım :))

İstemediğiniz halde, sırf süründüğünü görmek için böyle bir işe kalkışmanız bence de pek iyi niyetli olmamış. Önceki mesajınızda hayatınızda biri olduğundan, mutlu olduğunuzdan ama sadece eski sevgilinizin ayaklarınıza kapanmasını istediğinizden bahsetmişsiniz. Madem hayatınızda mutlu olduğunuz biri var, keşke böyle bir işe kalkışmasaydınız. Yargılamak değil niyetim ama, şunu da söylemeden geçemeyeceğim zaten eski sevgilinize duyduğunuz sevgiden ziyade hırs olmuş. Hepimiz dönsünler istiyoruz bazı bazı ama hiç kimse sevdiğinin kıvrandığını görmekten hoşnut olmaz. Ha bana ne elbette, sadece görüşümü belirtmek istedim. Allah gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…