peki başka önereceğiniz bir yerde bir isim var mı olumlu olumsuz olduğu gibi söyleyenCanım bilge olumsuzdur bir tek ama o kadında his yok kart yorumcusu. Binnaz a takılma orda gerçek falcı yok.
Yagmura bi ara cok atmistim hatta sonra burdan bi arkadasla fallarimiza bakarken farkettik ki falin baslari ayni bildigin kopyala-yapistir yapmis hanfendi sagolsun!!cok merak ettıgım klothoyagmur da o kadar sıra bekledım neyse dun gece tam ılk sıradayım artık, sıstemden cıktı . ıyı barı yarın ılk benımkını yorumlar dedım. yarın oldu sısteme gırdı baya cevrımıcı kaldı cıktı sonra. tekrar gırdı baktım kı falda. Baska fala baktı benımkını yorumlamadan cıktı yıne. Gerı cektım ben de. Bu ne sacmalıktır bakmayacaksan ıade et ya da nezaketen sebebını belırt geysu bı saat gecıktırecek dıye kutucuk acıp yazmıstı sagolsun. ıade hakkım yoksa da yıne kutucuk acıp soylesın ne dıye bekletıyor ılk sıradayken.
ıyıce sogudum tellweden ve bu online fal işinden reelde en azından yuz yuze ıkı sohbet edıyoruz bı kahve ıcıyoruz.
Yagmura bi ara cok atmistim hatta sonra burdan bi arkadasla fallarimiza bakarken farkettik ki falin baslari ayni bildigin kopyala-yapistir yapmis hanfendi sagolsun!!
Klotho onca zaman beklemeye degecek biri hic degil
Ay agzın bal yesın allahım ınnnnnsalllaahhhh darısı basımaBiryolunvarda Emine kurtuluşun falı gin itibariyle çıktı. Hem de çıkması imkansızdı eğer gelip burada Emineye ne sallamış bu be diye yazmışsam falan geri alıyorum, kadın bildiğiniz imkansızı bildi yavv
bir yolun varda kime baktırsam sizce ? orda falcı ayline falcı semaya serkan tek'e ve medyum su yamana gönderdim. aylinle falcı sema olumlu konuştu diğer ikisi de çok olumsuz konuştu. kime inansam bilemedim. falcı aylin mevcut durumu tıpatıp bildi fiziksel özelliklere kadar geçmiş ilişkilerime kadar ona inanasım var ama kafam çok karışıkCanım bilge olumsuzdur bir tek ama o kadında his yok kart yorumcusu. Binnaz a takılma orda gerçek falcı yok.
Öyle günah ki yaptırdığınız, baskasinjn kaderine fevk le mudahele etmek, şirk koşmak. Elbette bana düşmez kızacağınızı da biliyorum ama, tevbe edin derim.Arkadaşlar uzun zamandır yazıp yazmamak konusunda kararsızdım. ben dayanamadım mantissaya vefk yaptırdım. 10 gün önce eski erkek arkadaşım yalvar yakar geldi barışmak istedi paraya kıydım arkadaşımında kocası ile arasını düzeltmişti zaten aklımda kalacağına dedim yapayım. 10 gündür fellik fellik beni arıyor msjlar atıyor hoş ben istemiyorum onu ama inanın içimin yağları eriyor o kıvrandıkça :)
Arkadaşlar uzun zamandır yazıp yazmamak konusunda kararsızdım. ben dayanamadım mantissaya vefk yaptırdım. 10 gün önce eski erkek arkadaşım yalvar yakar geldi barışmak istedi paraya kıydım arkadaşımında kocası ile arasını düzeltmişti zaten aklımda kalacağına dedim yapayım. 10 gündür fellik fellik beni arıyor msjlar atıyor hoş ben istemiyorum onu ama inanın içimin yağları eriyor o kıvrandıkça :)
Mutlumusunuz bari!? Falinda hayirli bisey oldugunu dusunmuyorum ama bizim zararimiz kendimize baskasindan ne istediniz hemde intikam almak icin yazik gercekten ! O adam size kendi hisleriyle,duygulariyla gelmedikten sonra kapinizda yatsa nolur hee adam cok pislikti bana cok cektirdi dersenizde Allaha havale edin emin olun ilahi adalet denen birsey var ! kusura bakmayin ama bunu buraya yazmanizida hic hos bulmadim allah akil fikir versin.Arkadaşlar uzun zamandır yazıp yazmamak konusunda kararsızdım. ben dayanamadım mantissaya vefk yaptırdım. 10 gün önce eski erkek arkadaşım yalvar yakar geldi barışmak istedi paraya kıydım arkadaşımında kocası ile arasını düzeltmişti zaten aklımda kalacağına dedim yapayım. 10 gündür fellik fellik beni arıyor msjlar atıyor hoş ben istemiyorum onu ama inanın içimin yağları eriyor o kıvrandıkça :)
Keske yapmasaydın... İçinin yağları bosuna erimesın cunku bu adamın kendı ıradesı degıl. Yerınde olsam tovbe eder bozuluyorsa bozdurur ne gerekıyorsa yapardım telafı etmek ıcın.. işin kotusu bu mesajı okuyup mantıssaya kosacak cok ınsan var burda mılletı de gunaha tesvık etmıs olacaksın buraya yazarak..Arkadaşlar uzun zamandır yazıp yazmamak konusunda kararsızdım. ben dayanamadım mantissaya vefk yaptırdım. 10 gün önce eski erkek arkadaşım yalvar yakar geldi barışmak istedi paraya kıydım arkadaşımında kocası ile arasını düzeltmişti zaten aklımda kalacağına dedim yapayım. 10 gündür fellik fellik beni arıyor msjlar atıyor hoş ben istemiyorum onu ama inanın içimin yağları eriyor o kıvrandıkça :)
Uj bej diye diyeee kurudukkkKızlar sabah telwede bakılan fallar topiğinde Zehrina'nın önerisine uyup Emsalsizim'e sanal fincan gönderdim. O fala 3 tl verdgme utandım,çok begendim. Sağol Zehrina. Dur öbür topiğe de yazayım....
kızlar sagolun cok sınır olmustum ,bısey kaybetmedıgıme sevındım
Kızlar sabah telwede bakılan fallar topiğinde Zehrina'nın önerisine uyup Emsalsizim'e sanal fincan gönderdim. O fala 3 tl verdgme utandım,çok begendim. Sağol Zehrina. Dur öbür topiğe de yazayım....
hahah son kredılerımı kullandım canım :) arkadaslarıma da yok ya ben bıraktım falı tovbe ettım dıyorum sonra boyle olunca yakalanıyorumSen hani hattını mobil ödemeye kapatmıştın şeker, bakıyorum yine tam gaz fallar devam=) Var mı önerin?
Aa gelmiş mi uzaklardan?=)
Arkadaşlar uzun zamandır yazıp yazmamak konusunda kararsızdım. ben dayanamadım mantissaya vefk yaptırdım. 10 gün önce eski erkek arkadaşım yalvar yakar geldi barışmak istedi paraya kıydım arkadaşımında kocası ile arasını düzeltmişti zaten aklımda kalacağına dedim yapayım. 10 gündür fellik fellik beni arıyor msjlar atıyor hoş ben istemiyorum onu ama inanın içimin yağları eriyor o kıvrandıkça :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?