- 5 Ağustos 2015
- 386
- 1.234
- 33
Arkadaşlar uzun zamandır yazıp yazmamak konusunda kararsızdım. ben dayanamadım mantissaya vefk yaptırdım. 10 gün önce eski erkek arkadaşım yalvar yakar geldi barışmak istedi paraya kıydım arkadaşımında kocası ile arasını düzeltmişti zaten aklımda kalacağına dedim yapayım. 10 gündür fellik fellik beni arıyor msjlar atıyor hoş ben istemiyorum onu ama inanın içimin yağları eriyor o kıvrandıkça :)
Ya Mojitoo sen nasıl bir insansın...Beni biri tenkit edecekse biri o kişi sen ol isterdim. Bir insan bu denlimi yumuşak usluba sahip olur,çok tatlısın ya....İstemediğiniz halde, sırf süründüğünü görmek için böyle bir işe kalkışmanız bence de pek iyi niyetli olmamış. Önceki mesajınızda hayatınızda biri olduğundan, mutlu olduğunuzdan ama sadece eski sevgilinizin ayaklarınıza kapanmasını istediğinizden bahsetmişsiniz. Madem hayatınızda mutlu olduğunuz biri var, keşke böyle bir işe kalkışmasaydınız. Yargılamak değil niyetim ama, şunu da söylemeden geçemeyeceğim zaten eski sevgilinize duyduğunuz sevgiden ziyade hırs olmuş. Hepimiz dönsünler istiyoruz bazı bazı ama hiç kimse sevdiğinin kıvrandığını görmekten hoşnut olmaz. Ha bana ne elbette, sadece görüşümü belirtmek istedim. Allah gönlünüze göre versin.
Gelmiş walla,sabah Zehrina önerince baktım uzakta yazıyor....tuuu şansıma dedim. Akşam kızkardeşimden geldim bir baktım falda yazıyor,atladım tabi....
Naiad için dediğin şeyi ben de fark ettim,inşallah durulmuştur bu deli,tatlı kız diyordum o da nesi bizimki tam hız devam.
Audreyin dediği gibi üç-beş diye diye battı ama 3-5 nerde kaldı bu devirde.25-30-50 derken 2-3 falda bile batmıyormuyuz?
Ya Mojitoo sen nasıl bir insansın...Beni biri tenkit edecekse biri o kişi sen ol isterdim. Bir insan bu denlimi yumuşak usluba sahip olur,çok tatlısın ya....
Sanall fincan atarkken falcının notu vardı,sorunuzu sorun ona göre açılım yapıcam diye. Bende sorumu sordum,msj atmış istersen isimlerinizi ve anne adlarınızı verin uyumunuza bakayım diye. Çok özen gösterdi senin anlayacağın.Yaa ben de atayım merak ettim gerçekten. 10 kredim var katina falan mı atsam acaba? İsim verdin mi capellacım ya da sorun detaylı mıydı?
Yeşil çingen tırt ya kafadan sallıyor bu inanmayın bunabu geceye dair son yorumum bu. İzninizle dolunayda el değmemiş bir kız çocuğu kurban edip cesedini dört yol ağzına gömeceğim belki eski sevgilim döner
Yok ben hallicesinden cadıyımdır da hele muayyen günlerim öncesi "ıslanmış kediler" benziyormuşum. Yalan da değil hani:)Yaa utandım ama, çok teşekkür ederim canım. Sen de en az benim kadar tatlısın biliyorsun değil mi?=)
Allah ala beni emiGelmiş walla,sabah Zehrina önerince baktım uzakta yazıyor....tuuu şansıma dedim. Akşam kızkardeşimden geldim bir baktım falda yazıyor,atladım tabi....
Naiad için dediğin şeyi ben de fark ettim,inşallah durulmuştur bu deli,tatlı kız diyordum o da nesi bizimki tam hız devam.
Audreyin dediği gibi üç-beş diye diye battı ama 3-5 nerde kaldı bu devirde.25-30-50 derken 2-3 falda bile batmıyormuyuz?
Yok ben hallicesinden cadıyımdır da hele muayyen günlerim öncesi "ıslanmış kediler" benziyormuşum. Yalan da değil hani:)
Allah seni bildiği gibi yapsın e miVe tabiki hemen koştum emsalsizimde sıraya gırdım bıle
Arkadaşlar vefke, büyüye falan gerek yok emin olun.Erkeklerin %90'ı er yada geç pişman olup sizi yoklar zaten.Benim hayatta yapmaz dediğim adam bile sahte profillerle bana ulaşmaya çalıştıysa hiç gerek yok bu işlere derim.
Ve tabiki hemen koştum emsalsizimde sıraya gırdım bıle
Evet,bu Pamuk çok fena:)Sanal fincan mı attın sen de? Dur kız ben atcaktım önce, hemen koşmuş hahaha.
Sanal attım bebegım, mobıl odeme lımıtım doldu param buna yettı yoksullugun gözu kör olsunSanal fincan mı attın sen de? Dur kız ben atcaktım önce, hemen koşmuş hahaha.
Sanal attım bebegım, mobıl odeme lımıtım doldu param buna yettı yoksullugun gözu kör olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?