Binnaz Abla

Etme bulma dünyası, gün gelır bırı de sıze yaptırır, kıvrım kıvrım kıvranırsanız hos bı sey mı olur

Bu her türlü suçtur, bır ınsanı keyfı olarak bır yere hapsetmek gıbı bır sey bu

Dılerım kımse bu tür zalımlıklere yönelmez, aracılık etmez, reklam yapıp yaymaz, yapan kısı de en kısa sürede bu ısten tövbe eder,
Olacak ıs mı ya, barız suç

Gelmiş walla,sabah Zehrina önerince baktım uzakta yazıyor....tuuu şansıma dedim. Akşam kızkardeşimden geldim bir baktım falda yazıyor,atladım tabi....

Naiad için dediğin şeyi ben de fark ettim,inşallah durulmuştur bu deli,tatlı kız diyordum o da nesi bizimki tam hız devam.

Audreyin dediği gibi üç-beş diye diye battı ama 3-5 nerde kaldı bu devirde.25-30-50 derken 2-3 falda bile batmıyormuyuz?

Ya Mojitoo sen nasıl bir insansın...Beni biri tenkit edecekse biri o kişi sen ol isterdim. Bir insan bu denlimi yumuşak usluba sahip olur,çok tatlısın ya....

Yaa ben de atayım merak ettim gerçekten. 10 kredim var katina falan mı atsam acaba? İsim verdin mi capellacım ya da sorun detaylı mıydı?

Yaa ben de atayım merak ettim gerçekten. 10 kredim var katina falan mı atsam acaba? İsim verdin mi capellacım ya da sorun detaylı mıydı?
Sanall fincan atarkken falcının notu vardı,sorunuzu sorun ona göre açılım yapıcam diye. Bende sorumu sordum,msj atmış istersen isimlerinizi ve anne adlarınızı verin uyumunuza bakayım diye. Çok özen gösterdi senin anlayacağın.

Dönmezse de sen eskı sevgılı tut, ortasından bır şiş geçir döndür

Nasıl olsa döndürmek için her yol mübah,,,, Hatta atesın karsısında döndür o cızırdadıkça senın keyıften yüregının yagları erısın,,,

Allah ala beni emi colugumun cocugumun rızkını fallarada yıyyorum püüü . demek kı kumar da boyle bısey kız. nasıl cıkıcam bu bataktan

yalnız vefk büyü değil onu ben araştırdım.eski erkek arkadaşımın benden ayrılmasına sebep olan bir kızdı . ve bu kız büyü ile bizi soğutmuş hoş benim için bitti sevgim kalmadı bana çok çektirdi yaptığım tek şey o büyüyü bozdurmaktı. beni sevsin diye bir şey yaptırmadım zadece büyüyü bozdurdum . yanlış anlaşılmasın. zorla gelecek adamla benim zaten işim olmaz.

Sanal attım bebegım, mobıl odeme lımıtım doldu param buna yettı yoksullugun gözu kör olsun

olsun beğenmiş ya kızlar zaten sanal fincanı. bende 10 kredi olduğu halde katinayla sanal fincan arasında gidip geliyorum sanırım ilk hakkımı katinadan yana kullanıciiiim. yorum gelince fikrini bekliyoruz söylememe gerek yok herhalde. =)

Kızlar bu arada sanal fincan fallarının çıkması konusunda ne düşünüyorsunuz? Aracı ile mi bakıyorlar? Hisleri kuvvetliyse (ki zaten fal bakıyorum diyen bir kişide olmazsa olmaz özellik bu) fincan mincan zaten hikaye. Ya da kart açıp harmanlıyorlar falı. Zira, kendi içtiğimiz fal neyse de sanal fincana göre yorum yapıp nokta atışı yapmak zor zanaat bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…