Binnaz Abla

Yine bir hata sonucu emsalsizim kisinin ismi gecti diye atrim. Agir yemin ediyorum daha da tellweye atarsam. Yani arkadaslar ben anlamiyorum da nasil begeniyoraunuz. Enerji isi tamam da enerjilik ia de yok kadinda. Kuslar bocekler cok guzel olacak o da seni dusunuyor aha bitti. Ne bir nokta atisi ne baska bir bilgi. Vallahi sabah sabah gicik oldum kendime, daha da tellweye atarsam her sey bana mustehak.

Birkerebire iyi dedim, Audrey'de ve Attart'ta patladı,haksız olduklarını düşünmüyorum, Benazir'inkileri okudum..Yani,eh...Emsalsizime iyi dedim Baldankabakta patladı, hoş Zehrina demese ben yine atmazdım. Burda işler zincirleme gidiyor. Biri begenince, o begenenide tanıyor,biliyorsak biz de peşinden....

Forumda biri demişti daha önceden, bir kafe falcısına gittim kadın bana saydı döktü,dedikleride çıktı ama arkadaşımda resmen duvara tosladı o yüzden birini önermeye korkar oldum diye....Al benden de o kadar. Giden 3 kurus o belki birsey değil diyeceğim ama umutla bekleyip boşa kürek çekmiş olma hissi......Çok uzuldüm resmen. Ben bir katina atmıstım ceksemmı dıye dusunyorum sımdı

Su bırkerebır ın soledıklerı keske bende cıkmasa ya o kadar cok ıstıyorumkı cıkmamasını...yakın zamanda baktırıp da cıkmadı dıyen var mı? vadesı uzun olmayan, tersını yasayan?

Birkerebir ı ben de beğenmedim. Methedildi diye attım bekledim o kadar bir de.. gelen yorumu ben de herkese yapardım yani yok araba alacaksın yok belki biri olabilir yok çok sıkıntılısın bu ara niye böylesin? Ee yani ? Bir şey anlamadım falında valla durumla ilgili yorumu da yoktu.

Aaaa ben dun yazmayi unuttum birkerebir konusunda bana kadin oylee detay bilmedi hani sok etmedi begenmemistimde acikcasi ama dedigi bir durum oldu hatta beklemiyordum pek umursamasim onu soyliycektim simdi sen soyleyince aklima geldi,Ayrica kendini uzucek hic bisey yok burda hepimiz deniyoruz bizim artik isim duyunca atlamayip kendimizi tutmayi ogrenmemiz lazim bizi bilen insanlarla devam etmemiz lazim arandikca kendimiz kaşiniyoruz bence.

Audrey'im birkerebirin dediği olan durum,senin için önemli bir durummuydu yoksa sıradan mı?
Bana sevdiğinz kişinin küçükken bir köpeği mi vardı,beyaz gibi demişti. Bunu bilmiyorum ama benim sarı azgın oğlum hemen ertesi gün birini ısırdı,karda yürürken. Aşı karnesini ara bul,adamı hastaneye koştur...baya olay oldu. O günden beri de evden kaçmaya çalışıyor.....Annemde ağzına geleni sayıyor "babamın yanına gidesin,çifte kolluda gidesin inşallah" diye. Rhmetli dedem de,ne hayırlı evlat kime kızdıysa yanıma yolluyor diyecek,köpek de dahil:)

Hayırlı günler canlar nasılsınız? Umarım hepiniz çok iyisinizdir fallar çıkınca yazarım diyordum Saraylının bir dediği çıktı bende tarih vermemişti ama hiç hesapta olmayan bir durum oldu. Uzun zamandır fal atmıyorum hiç bir fal sitesine girmiyorum çok rahatım şükür ki...

Şu ecem'e bi kaç kişi daha baktırırsa tanıdık olmadığına ikna olacağım :)

canım ozelden yazıyorum :) hhahah gecmıs olsun çok :)

Şu ecem'e bi kaç kişi daha baktırırsa tanıdık olmadığına ikna olacağım :)
Audrey kendimizi tutmayı öğrenmeliyiz dedi....Sen böyle dedin....Şeytan gıdıklamaya başladı.....Ay sonu fatura.....gelme fatura gelme....Tovbe edemiyorum fal işine. Bir ara nasıl soğudum da yıllarca baktırmadım.....Şimdi ne oldu da azdım....Allah beni bildiği gibi yapsın....

Bende soğumustum ıkı haftadır aranıyorum resmen
sen benim öyle dediğime bakma
esksi gibi her gordugume atmasamda eskılerı denıyebılırım

Ay aynen gıdıklanmaya başladım ben de, emsalsizimden çekip ona mı atsam diye fikirler ampuller yanıyor kafamda. theraven de ecem'in geçen seneki falının çıktığını söylemişti.

Valla beni bu forumdan tanımadıysa, ya da bilindik falcı değilse epey iyiydi :)

Yok canim uzulcek bir sey yok. Ben beklemem falini pembe panjurlu ev cizmis bana boyle fal olmaz yani kime dese ay olcakmis der. Bana nokta atisi lazim aa bildi diyebilecegim. Maalesef tellwede hep ayni hatayi yapiyorum ben artik son verdim. Tellwe hep boyle cunku.

Ya konuyla alakalı degıl ama aof sayfalarına yazdım cvplayan yok aof de okuyan bırısı var mı puanlamalarla alakalı bısey sorcam da bı yakınım ıcın benım zamanımda boyle kredılı sıstem degıldı tek bı soru sorcam varsa ozelden msj atabılır mısınız? rıca etsem dıceksın o sayfalara yaz yazdım da bu fal sayfası kadar aktıf degıl oralar :)

Tellwe dense biryolunvar ı tercih ederim en azından daha detaylı yorumlar var. Byv de mesela Sema, Aylin , Serkan Tek bunları beğendim en azından uzun uzun ve durumu bilen tarzda yorumlamışlar kopyala yapıştır değil yani belli. Bir de Araf var bence kahve falına çok güzel bakıyor pozitif olumlu. . Pozitif olmak iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…