Araf mı :) Bana geçen ay ilk defa fal baktı o da hayırlı ramazanlar diye başlıyordu :))) Kopyala yapıştırın da bu kadarı...Tellwe dense biryolunvar ı tercih ederim en azından daha detaylı yorumlar var. Byv de mesela Sema, Aylin , Serkan Tek bunları beğendim en azından uzun uzun ve durumu bilen tarzda yorumlamışlar kopyala yapıştır değil yani belli. Bir de Araf var bence kahve falına çok güzel bakıyor pozitif olumlu. . Pozitif olmak iyidir :)
Kız o zaman niye 5 verdin?Kizlar nokta atisini birakin ecük bişey detaylandirma ecük kiyisindan köşesinden analiz olsa bile hadi neyse diyecekdim ama .....
Az daha ona da mı göndersem diyordum.Sagol tatlımAraf mı :) Bana geçen ay ilk defa fal baktı o da hayırlı ramazanlar diye başlıyordu :))) Kopyala yapıştırın da bu kadarı...
hahahhahahhahaahhahahhahaAraf mı :) Bana geçen ay ilk defa fal baktı o da hayırlı ramazanlar diye başlıyordu :))) Kopyala yapıştırın da bu kadarı...
Herkese merhabalar,
Çok uzun zamandır online olarak kimseye atmadım desem yeridir, geçen gün binnaz da birine attım ama inanın anımsamıyorum.Bir ara deli gibi fal atıyordum
Şimdi reel hayata gelirsek iki tavsiye vereceğim bir tanesi Nişantaşı Symbol Cafe de Fulya...Hatun inanılmaz, saat 16.00 da başlıyor bakıma ve inanın öncesinde gidip sıraya giriyor millet...Kahve veya tarot bakıyor...Ben iki defa baktırdım nokta atışı ve gelecekle ilgili de söyledikleri aynen çıktı. Genellikle yakın tarih veriyor.
Bunun dısında Moda'da Kuru Kahveci Mehmet Efendi var orada Müzeyyen Hanım bakıyor, 10 numara 5 yıldız
Online falcılardan siz kimi önerirsiniz son dönemlerde???
Araf mı :) Bana geçen ay ilk defa fal baktı o da hayırlı ramazanlar diye başlıyordu :))) Kopyala yapıştırın da bu kadarı...
Herkese merhabalar,
Çok uzun zamandır online olarak kimseye atmadım desem yeridir, geçen gün binnaz da birine attım ama inanın anımsamıyorum.Bir ara deli gibi fal atıyordum
Şimdi reel hayata gelirsek iki tavsiye vereceğim bir tanesi Nişantaşı Symbol Cafe de Fulya...Hatun inanılmaz, saat 16.00 da başlıyor bakıma ve inanın öncesinde gidip sıraya giriyor millet...Kahve veya tarot bakıyor...Ben iki defa baktırdım nokta atışı ve gelecekle ilgili de söyledikleri aynen çıktı. Genellikle yakın tarih veriyor.
Bunun dısında Moda'da Kuru Kahveci Mehmet Efendi var orada Müzeyyen Hanım bakıyor, 10 numara 5 yıldız
Online falcılardan siz kimi önerirsiniz son dönemlerde???
Kiz ben ne rezillere 5 verdim bilsen....Kız o zaman niye 5 verdin?
Eski sayfalarda onerilmisti sanki ben de merak ediyorumtellwe de CRYSTALL e baktırıp memnun kalan var mı ? falları çıkıyor mu ?
ben geçen hafta burdan görüp baktırdım kendisine başlangıç için olumlu konuştu mevcut durumu da bildi ama ilerisi için tamamen olumsuz konuştu. başlayacak ama uzun sürmeyecek dedi. umarım o kısmı çıkmazEski sayfalarda onerilmisti sanki ben de merak ediyorum
Burasi online fal topigi ama madem acildi ben de yazayim kizlar taksim symbol cafe topraka gittim arkadasimla iyiydi yani arkadasima feci bildi bana butun falcilar ortalama biliyor nedense hatta bazen cok genel oluyor sorun bende midir nedir. Mesela gecmis icin bilinebilecek aslinda cok onemli belli basli seyler var ,benim diyen falcidan bile duymadim bunlari.Neyse benim icin de guzeldi diyebilirim eglencelikNişantaşı deyince de beni cezbetti şimdi ya aklımda olsun:) Ne kadara bakıyor? Hangisini önerirsiniz, kahve tarot? Randevu alınıyor mu yoksa gidince çok bekleniyor mu?
Nişantaşı deyince de beni cezbetti şimdi ya aklımda olsun:) Ne kadara bakıyor? Hangisini önerirsiniz, kahve tarot? Randevu alınıyor mu yoksa gidince çok bekleniyor mu?
Nişantaşı deyince de beni cezbetti şimdi ya aklımda olsun:) Ne kadara bakıyor? Hangisini önerirsiniz, kahve tarot? Randevu alınıyor mu yoksa gidince çok bekleniyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?