Binnaz Abla

Kizlar nokta atisini birakin ecük bişey detaylandirma ecük kiyisindan köşesinden analiz olsa bile hadi neyse diyecekdim ama .....

Araf mı :) Bana geçen ay ilk defa fal baktı o da hayırlı ramazanlar diye başlıyordu :))) Kopyala yapıştırın da bu kadarı...

Herkese merhabalar,

Çok uzun zamandır online olarak kimseye atmadım desem yeridir, geçen gün binnaz da birine attım ama inanın anımsamıyorum.Bir ara deli gibi fal atıyordum

Şimdi reel hayata gelirsek iki tavsiye vereceğim bir tanesi Nişantaşı Symbol Cafe de Fulya...Hatun inanılmaz, saat 16.00 da başlıyor bakıma ve inanın öncesinde gidip sıraya giriyor millet...Kahve veya tarot bakıyor...Ben iki defa baktırdım nokta atışı ve gelecekle ilgili de söyledikleri aynen çıktı. Genellikle yakın tarih veriyor.

Bunun dısında Moda'da Kuru Kahveci Mehmet Efendi var orada Müzeyyen Hanım bakıyor, 10 numara 5 yıldız

Online falcılardan siz kimi önerirsiniz son dönemlerde???

Araf mı :) Bana geçen ay ilk defa fal baktı o da hayırlı ramazanlar diye başlıyordu :))) Kopyala yapıştırın da bu kadarı...
hahahhahahhahaahhahahhaha
Bıryolunvarda sankı bı tane falcı var aylin yada atıyorum ahmet -mehmet dıyerlerıde onun klonları.
Bir tanesi seslı gercek falcı diğerleride onun yazılı bakıp değişik ırka,cınsıyete,usluba girmiş klonları.
En son hüma bombalarından sonra cığır açmışlar cidden taklitcilikte

Son düzenleme:

Pollyana canımmm hosgeldınnn onlıne fallardan cıkan olmadı mı hıc sana ? begendıgın ısımler vardı senınde .
bakkkk bakkkk bakkk moda yakınn aklıma soktunn :) ne kadara bakıyor o hatun ?

Nişantaşı deyince de beni cezbetti şimdi ya aklımda olsun:) Ne kadara bakıyor? Hangisini önerirsiniz, kahve tarot? Randevu alınıyor mu yoksa gidince çok bekleniyor mu?

Eski sayfalarda onerilmisti sanki ben de merak ediyorum
ben geçen hafta burdan görüp baktırdım kendisine başlangıç için olumlu konuştu mevcut durumu da bildi ama ilerisi için tamamen olumsuz konuştu. başlayacak ama uzun sürmeyecek dedi. umarım o kısmı çıkmaz

Nişantaşı deyince de beni cezbetti şimdi ya aklımda olsun:) Ne kadara bakıyor? Hangisini önerirsiniz, kahve tarot? Randevu alınıyor mu yoksa gidince çok bekleniyor mu?
Burasi online fal topigi ama madem acildi ben de yazayim kizlar taksim symbol cafe topraka gittim arkadasimla iyiydi yani arkadasima feci bildi bana butun falcilar ortalama biliyor nedense hatta bazen cok genel oluyor sorun bende midir nedir. Mesela gecmis icin bilinebilecek aslinda cok onemli belli basli seyler var ,benim diyen falcidan bile duymadim bunlari.Neyse benim icin de guzeldi diyebilirim eglencelik

A audrey_24 Canımm benimm hoşbuldumm. Valla biraz tırmalamam lazım eski falları çıkan çıkmayan analizi için...Yapıp yazarım en kısa zamanda Kadıköy'de ki 50 TL ye bakıyor canım sanırım 17.00 gibi orada oluyor hatun.Orta yaşlı bir bayan bu bakan kişi ve hakikaten başarılı

O da 50 TL ye bakıyor, eger gidersen bence kahve falı baktır. Zaten onun için kahve falı hakikaten araç...Yani ben öyle düşünüyorum, buraya yazmış mıydım bilmiyorum ama bu hatun annemin vefatı için bana 48 saat,4 gün,4 hafta diyorum demişti...Ve ertesi gün annemi kaybetmiştim. Ve bana bunu söylerken elbette öncesinde 1-2 dakikalık bir annemin rahatszlığı ile ilgili konuşma geçmişti. O da sezgilerinin bu anlamda güçlü olduğunu ve bunu tüm samimiyeti ile söylediğini belirtmişti bana...Aynı zamanda Kadıköy' de ki Müzeyyen de annemin son zamanları olduğunu ve her fırsat bulduğumda yanında olmamı söylemişti...

Randevu telefonda maalesef vermiyorlar bir gidişimde tartışmıştım hatta onlarla çünkü yoğun olmadığını söylemişti. Kalktım bir gittim önümde 7 kişi var, ben şok tabii

Bir de byv ilkay'a baktırmıştım pek bi içi geçmiş gibiydi. Yani ehh hadi bakayım bari der gibi.. normalde böyle mi yoksa pozitif mi geldi size ses tonu falan ? Tellwe de bir tek Selena kalDi aklımda göndermek istedim ama o kadar bekleyemem diye atmadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…