Binnaz Abla

Genelde 1 ay sonra aydinlanma var dendi , işlerim yoluna girecekmiş her anlamda. Şu an 15 gün geçti bi aydınlanma yok.. bekliyorum, umut fakirin ekmeği:) ..

bir yolun varda 30 kredim var. iyi kahve bakan birini önerir misiniz ? anda ve karşı tarafın düşüncelerinde iyi olması yeterli . gelecekle ilgili bana tutan cok az sayıda falcı var ümidim kalmadı

bir yolun varda 30 kredim var. iyi kahve bakan birini önerir misiniz ? anda ve karşı tarafın düşüncelerinde iyi olması yeterli . gelecekle ilgili bana tutan cok az sayıda falcı var ümidim kalmadı

Gelecekle ilgili bilmiyorum benim daha zamanı gelmedi ama karşı tarafın düşünceleriyle ilgili ve mevcut durum ile ilgili Aylin ı öneririm

Gelecekle ilgili bilmiyorum benim daha zamanı gelmedi ama karşı tarafın düşünceleriyle ilgili ve mevcut durum ile ilgili Aylin ı öneririm
Aylin'e baktırdım o da cyristall gibi karşı tarafın düşünceleri olumlu dedi. olaylar mart nisanda gelişecek dedi. geçmişi de tamamen bildi çok şaşırtmıştı beni

Kızlar ben bu ara çok online fal baktırdım. Bu arada dualarımı da ediyorum da acaba bu fallar dualarımı olumsuz etkiler mi ya içimde şüphe kalıyor ama eğlencesine de göndereysim geliyor sizce bırakmalı miyim ?

neyse sanal fıncan atmıstım zaten cok mu basıt baktı :) sıradan mı
Yazdim canim ozelden burdan da yazayim genel konusuyor tek nokta atisi yok bi cumle kuruyo neye dayandirdigi belli degil , hic bir aciklama yok ,soru soruyosun anlamak adina yine kendi kafasina gore bi cumle kurmus icinde sorumun cevabi yok

Yani başka kefil olabileceğim biri yok:) eski falları okudum bir daha..en iyileri sizin baktirdiklariniz bence..

evet ayline katina yollamıştım. o sitede serkan tek medyum su yaman falcı sema ve famaya baktırdım. bunlar dışında anda iyi diyebileceğiniz biri varsa öneri kabul ederim :)

Yani başka kefil olabileceğim biri yok:) eski falları okudum bir daha .men iyileri sizin baktirdiklariniz bence..
tamam o zaman saraylıhanımı bekleyim ben bir o kaldı atmadığım :) medyum su yaman ve serkan tek konuyla ilgili aşırı olumsuz konuştu ve durumla ilgili hiç bilgi vermediler. fama sema ve aylin de tam tersi bilinmeyecek başka şeyleri bildiler ve olumluydular. medyum su yamandan sonra içimi bir huzursuzluk kapladı açıkçası enerjim baya düştü. hangisine inanmalıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…