Binnaz Abla

Ya ben ıs durumuyla alakalı sordum o baska baska cvplar vermıs emsalsızım sacmalamıs sormadıgım selerı solemıs ya alakasız seyler 4 satır bakmıs

kızlar hep aylin diyoruz ama şu ana kadar dediklerinden gerçekleşen oldu mu ? Bir de aylın herkese olumlu mu diyor yoksa olumsuz olmaz bu dediği oldu mu?
Bana olumlu dedi hep keske dedigi gibi olsa. Burda soylenene gore olumsuz dedigi ve ciktigi da oluyomus ama ayni sekilde olumlu konustugu ama patlayanlar da var yanilmiyorsam

Başin sagolsun bitanem uzuldum boyle seyleri bilmeseler keske ben fulyayi biliyorum bi kere baktirmistim ama hatirlamiyorum bile baya eskidendi nisantasinda ki symbolde cok sira oluyor birde 4te gelicek diyorlar kadin 5te geliyor bi daha kismet olursa giderim sagol canim benim

Bana da hepsi aynı yönde yorum yaptı ama bir gelişme yok henüz :) ama durum olarak benzer şeyler ve gelecekle ilgili de tarihler farklı olsa da aynı yönde konuştular.. diğer kişilere de attım ama mevcut durumu bile bilemeyenler onları eledim bir daha atmam.. he bir tek Ilkay yine ayni dogrultuda ama ilerisi icin farkli bir sey demisti ben de o yuzden biraz isteksiz bakti bana diye biraz kotulemis oldum kendisini :)) ama seveni de cok tabi.saraylihanim artık online olmuyormuş galiba öyle okumuştum burda

Çok teşekkür ederim. Evet dediğin gibi inanılmaz sıra oluyor, yanlız ben kadının boynunda haç gördüm sanırım, hristyan mı?

kızlar hep aylin diyoruz ama şu ana kadar dediklerinden gerçekleşen oldu mu ? Bir de aylın herkese olumlu mu diyor yoksa olumsuz olmaz bu dediği oldu mu?

Daha söylediği zamanlar gelmediği için bilemiycem ama beni şaşırttı yani diğerleri gibi bu ne benimle alakasız bu fal demiyorsunuz içinizi okuyor gibi ama herkese aynı da olmayabilir.. ben sevdim kendisini tatlı biri gibi geldi

Çok teşekkür ederim. Evet dediğin gibi inanılmaz sıra oluyor, yanlız ben kadının boynunda haç gördüm sanırım, hristyan mı?
Kuzum olabilir bilmem ki ben kac sene once gittim yasli bi bayandi ztn cok bekledim diye soyleniyordum bisey hatirlamiyorum bile sinir yapmissan demek ki :))) bitek yasli bi bayan oldugunu hatirliyorum :)

Son olarak ilkayi denicem. Bana verilen butun tarihler mart nisan. Cikan olursa gelip burda bildiririm :) ilkayin kahvesi iyi mi ?

annenizin vefatını söylemesine sevinmeli mi üzülmeli mi bilemedim Başınız sağolsun, nur içinde yatsın. Symbol cafe için 50 fazla değil mi fiks değil mi genelde symbol cafelerin fiyatları 30 TL gibi? Aklımda bulunsun teşekkürler gidersem paylaşırım.

Randevu telefonda maalesef vermiyorlar bir gidişimde tartışmıştım hatta onlarla çünkü yoğun olmadığını söylemişti. Kalktım bir gittim önümde 7 kişi var, ben şok tabii

of sinir bozucuymuş hakkaten o da. 7 kişi ne bekle Allah bekle biz online falda bile o kadar kişiyi bekleyince sıra ilerlemeyecek gibi geliyor=)

bir yolun varda 30 kredim var. iyi kahve bakan birini önerir misiniz ? anda ve karşı tarafın düşüncelerinde iyi olması yeterli . gelecekle ilgili bana tutan cok az sayıda falcı var ümidim kalmadı

Serkan Tek ve Aylin'in kahve falı övülüyor. Ben Serkan Tek'e katina atmıştım, beğenmiştim. Aylin'e kahve yolladım onunkisi de güzeldi. Aylin'in de Serkan'ın da tespitleri oldukça yerinde ve tutarlıydı. İkisinin de çıktığı söylenen falları var forumda. Hatta karşı cins için Serkan Tek'te isim verirsen daha yoğun bakıyor demişti kızlardan biri.

Nasıl içine siniyorsa öyle yap. Eğer kendini kötü hissedeceksen "acaba" diyeceksen atma, ya da fal atıyorsan bunun dualarını etkileyeceğinin enerjisine girme derim ben. Nasıl inanırsan öyle olur.

1,5 senedir kanser tedavisi görüyordu son zamanları biraz daha ağırdı. Elbette çok özlüyorum ama şuan çektiği acıların son buldugu hususunda rahatım. Çok teşekkür ederim.

Ben 50 TL diye hatırlıyorum acaba yanlış mı anımsıyorum bilemedim şimdi :/
Serkan Tek i deneyeyim bende bari kahve falı için

Bu arada saraylı geri mi döndü?????

aayyhhh vallada billada bayılcam şimdi gülmekten,kız sen çok yaşa emii

başın saoğolsun canım,allah mekanıını cennet eylesin

Yok yakinda olucak dediği bir olay 1 sene sonra çıktı
Serkan tek'e kahve yollamistim ama durumla ilgili bisey bildi nokta atisi oldu diyemem geleceye yonelik de olumsuz konustu sinirlerim bozuldu. Ayline katina attim soylemedigim seyleri bildi fiziksel olarak vs o da olumlu konustu mart nisana zaman verdi. Bakalim hangisi cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…