Bana olumlu dedi hep keske dedigi gibi olsa. Burda soylenene gore olumsuz dedigi ve ciktigi da oluyomus ama ayni sekilde olumlu konustugu ama patlayanlar da var yanilmiyorsamkızlar hep aylin diyoruz ama şu ana kadar dediklerinden gerçekleşen oldu mu ? Bir de aylın herkese olumlu mu diyor yoksa olumsuz olmaz bu dediği oldu mu?
Başin sagolsunA audrey_24 Canımm benimm hoşbuldumm. Valla biraz tırmalamam lazım eski falları çıkan çıkmayan analizi için...Yapıp yazarım en kısa zamandaKadıköy'de ki 50 TL ye bakıyor canım sanırım 17.00 gibi orada oluyor hatun.Orta yaşlı bir bayan bu bakan kişi ve hakikaten başarılı
O da 50 TL ye bakıyor, eger gidersen bence kahve falı baktır. Zaten onun için kahve falı hakikaten araç...Yani ben öyle düşünüyorum, buraya yazmış mıydım bilmiyorum ama bu hatun annemin vefatı için bana 48 saat,4 gün,4 hafta diyorum demişti...Ve ertesi gün annemi kaybetmiştim. Ve bana bunu söylerken elbette öncesinde 1-2 dakikalık bir annemin rahatszlığı ile ilgili konuşma geçmişti. O da sezgilerinin bu anlamda güçlü olduğunu ve bunu tüm samimiyeti ile söylediğini belirtmişti bana...Aynı zamanda Kadıköy' de ki Müzeyyen de annemin son zamanları olduğunu ve her fırsat bulduğumda yanında olmamı söylemişti...
tamam o zaman saraylıhanımı bekleyim ben bir o kaldı atmadığım :) medyum su yaman ve serkan tek konuyla ilgili aşırı olumsuz konuştu ve durumla ilgili hiç bilgi vermediler. fama sema ve aylin de tam tersi bilinmeyecek başka şeyleri bildiler ve olumluydular. medyum su yamandan sonra içimi bir huzursuzluk kapladı açıkçası enerjim baya düştü. hangisine inanmalıyım bilmiyorum
Başin sagolsunbitanem uzuldum boyle seyleri bilmeseler keske ben fulyayi biliyorum bi kere baktirmistim ama hatirlamiyorum bile baya eskidendi nisantasinda ki symbolde cok sira oluyor birde 4te gelicek diyorlar kadin 5te geliyor bi daha kismet olursa giderim sagol canim benim
kızlar hep aylin diyoruz ama şu ana kadar dediklerinden gerçekleşen oldu mu ? Bir de aylın herkese olumlu mu diyor yoksa olumsuz olmaz bu dediği oldu mu?
Kuzum olabilir bilmem ki ben kac sene once gittim yasli bi bayandi ztn cok bekledim diye soyleniyordum bisey hatirlamiyorum bile sinir yapmissan demek ki :))) bitek yasli bi bayan oldugunu hatirliyorum :)Çok teşekkür ederim. Evet dediğin gibi inanılmaz sıra oluyor, yanlız ben kadının boynunda haç gördüm sanırım, hristyan mı?
Son olarak ilkayi denicem. Bana verilen butun tarihler mart nisan. Cikan olursa gelip burda bildiririm :) ilkayin kahvesi iyi mi ?Bana da hepsi aynı yönde yorum yaptı ama bir gelişme yok henüz :) ama durum olarak benzer şeyler ve gelecekle ilgili de tarihler farklı olsa da aynı yönde konuştular.. diğer kişilere de attım ama mevcut durumu bile bilemeyenler onları eledim bir daha atmam.. he bir tek Ilkay yine ayni dogrultuda ama ilerisi icin farkli bir sey demisti ben de o yuzden biraz isteksiz bakti bana diye biraz kotulemis oldum kendisini :)) ama seveni de cok tabi.saraylihanim artık online olmuyormuş galiba öyle okumuştum burda
Son olarak ilkayi denicem. Bana verilen butun tarihler mart nisan. Cikan olursa gelip burda bildiririm :) ilkayin kahvesi iyi mi ?
A audrey_24 Canımm benimm hoşbuldumm. Valla biraz tırmalamam lazım eski falları çıkan çıkmayan analizi için...Yapıp yazarım en kısa zamandaKadıköy'de ki 50 TL ye bakıyor canım sanırım 17.00 gibi orada oluyor hatun.Orta yaşlı bir bayan bu bakan kişi ve hakikaten başarılı
O da 50 TL ye bakıyor, eger gidersen bence kahve falı baktır. Zaten onun için kahve falı hakikaten araç...Yani ben öyle düşünüyorum, buraya yazmış mıydım bilmiyorum ama bu hatun annemin vefatı için bana 48 saat,4 gün,4 hafta diyorum demişti...Ve ertesi gün annemi kaybetmiştim. Ve bana bunu söylerken elbette öncesinde 1-2 dakikalık bir annemin rahatszlığı ile ilgili konuşma geçmişti. O da sezgilerinin bu anlamda güçlü olduğunu ve bunu tüm samimiyeti ile söylediğini belirtmişti bana...Aynı zamanda Kadıköy' de ki Müzeyyen de annemin son zamanları olduğunu ve her fırsat bulduğumda yanında olmamı söylemişti...
Randevu telefonda maalesef vermiyorlar bir gidişimde tartışmıştım hatta onlarla çünkü yoğun olmadığını söylemişti. Kalktım bir gittim önümde 7 kişi var, ben şok tabii
1 sene mi? fal için çok uzun bi zaman değil mi? 1 sene sonrası için mi söylemişti o zaman?=)
bir yolun varda 30 kredim var. iyi kahve bakan birini önerir misiniz ? anda ve karşı tarafın düşüncelerinde iyi olması yeterli . gelecekle ilgili bana tutan cok az sayıda falcı var ümidim kalmadı
Kızlar ben bu ara çok online fal baktırdım. Bu arada dualarımı da ediyorum da acaba bu fallar dualarımı olumsuz etkiler mi ya içimde şüphe kalıyor ama eğlencesine de göndereysim geliyor sizce bırakmalı miyim ?
annenizin vefatını söylemesine sevinmeli mi üzülmeli mi bilemedimBaşınız sağolsun, nur içinde yatsın. Symbol cafe için 50 fazla değil mi fiks değil mi genelde symbol cafelerin fiyatları 30 TL gibi? Aklımda bulunsun teşekkürler gidersem paylaşırım.
aayyhhh vallada billada bayılcam şimdi gülmekten,kız sen çok yaşa emiiAudrey'im birkerebirin dediği olan durum,senin için önemli bir durummuydu yoksa sıradan mı?
Bana sevdiğinz kişinin küçükken bir köpeği mi vardı,beyaz gibi demişti. Bunu bilmiyorum ama benim sarı azgın oğlum hemen ertesi gün birini ısırdı,karda yürürken. Aşı karnesini ara bul,adamı hastaneye koştur...baya olay oldu. O günden beri de evden kaçmaya çalışıyor.....Annemde ağzına geleni sayıyor "babamın yanına gidesin,çifte kolluda gidesin inşallah" diye. Rhmetli dedem de,ne hayırlı evlat kime kızdıysa yanıma yolluyor diyecek,köpek de dahil:)
başın saoğolsun canım,allah mekanıını cennet eylesin1,5 senedir kanser tedavisi görüyordu son zamanları biraz daha ağırdı. Elbette çok özlüyorum ama şuan çektiği acıların son buldugu hususunda rahatım. Çok teşekkür ederim.
Ben 50 TL diye hatırlıyorum acaba yanlış mı anımsıyorum bilemedim şimdi :/
Serkan Tek i deneyeyim bende bari kahve falı için
Bu arada saraylı geri mi döndü?????
İyilik canım benim senden naber? İnan ki gelmedi bişey bana yoksa cevap vermez miydim hiç :)bermuda kuzum naber, sana Selena için soru sormuştum ya o zaman mesaj atmıştım inbox da 0 mesaj görünüyor,şimdi baktım da sana ulaştı mı?
Serkan tek'e kahve yollamistim ama durumla ilgili bisey bildi nokta atisi oldu diyemem geleceye yonelik de olumsuz konustu sinirlerim bozuldu. Ayline katina attim soylemedigim seyleri bildi fiziksel olarak vs o da olumlu konustu mart nisana zaman verdi. Bakalim hangisi cikacakYok yakinda olucak dediği bir olay 1 sene sonra çıktı
İyilik canım benim senden naber? İnan ki gelmedi bişey bana yoksa cevap vermez miydim hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?